Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Με όλο τον σεβασμό. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη επιβάλετε να πάρει την πρόκριση. Φράσεις πάμε για την πρόκριση μπορούμε παραπέμπουν σε άλλες εποχές... Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ...
Αυτα τα συνθηματα πρεπει να εκλειψουν επιτελους απ τα γηπεδα. Τερμα οι βρισιες, τα ναρκωτικα και η καλτιλα των 80's. Καλλιστα μπορουμε να τ αλλαξουμε ωστε να ναι (κι εμεις μαζι) κοινωνικα αποδεκτα
Το μονο που θυμαμαι γι αυτο το ψαρικο στο λαδι να το ψηνω να βγαινει τραγανο
Πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί ο Λύρα το ανάποδο πόδι και πάνω τον Ροντρίγκες που ειναι γρηγορος και φορτώνει με το δεξι. Το θετικο ειναι οτι ο καποβαρντιανος πορτοφολάς αντέχει οριακα 40-45 λεπτα παιχνιδιου.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν όμως είχε δοκιμαστεί με επιτυχία εντός της χρονιάς.
Ο Ταχάτος πχ έχει παιξει αρκετες φορές αριστερα με την Β ομάδα.
Εγώ πάντως πιστεύω αφου δεν θα παιξει ο αρχηγος κ την εμμονη του Λουτσε θα ειναι η ιδια κ φαινεται οι 11αδα που θα ξεκινησει θα ειναι με το εσθινκτομου:
Πασχαλακης Λυρατζης/Ingason-Crespo/Sidcley Τσιγγάρας/Kurtic Augusto Zivkovic Biseswar Oliveira
Δυστυχώς θα πιεσουν τρελά γιατι θέλουν γκολ και μετά τελειώνει το καύσιμο. Εμάς άνετα μας έχω για τσαφ ή καμιά μη έξοδο οπότε μέχρι να συνέλθουμε το 1-0 το έχω αρκετά πιθανό. Από την άλλη πιστεύω ότι θα έχουμε ευκαιρίες και θα βάλουμε και εμείς οπότε θα παιχτεί στο εαν θα κρατήσουμε αμυντικά μετά.