Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ρε χαιρονται μερικοι που δεν περασαμε ημιτελικους Κονφερενς για να βγουν να σκουξουν
Σιγά μη σου απαντήσει ο ποιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας.
- sourmenetes
- Moderator
Πω πω ένα καψωμα που έχεις μετά τη μαρσειγ...15_50 έγραψε:Περσινά ξινά σταφύλια.PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο κάτι χαζοτιτλους
Τίποτα από φρέσκα κουλούρια;
Που να έβαζαν και κάνενα γκολ οι επιθετικοι....
Αλλά ξέχασα φταίει ο λουτσεσκου!
Και βασικα δεν παίζουμε και ποδόσφαιρο...
Ποτέ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ο ΠΑΟΚ του ρουμάνου δεν μπορεί να κερδίσει !!aivas19 έγραψε:Γκουερινο ποιο ειναι το προβλημα σου; Η ομαδα σου αρεσε με Μαρσειγ; Πηγε να περασει στους 4; Εγω θεωρω οτι τους πατησες και δεν μπηκε γκολ. 21 ματς μια ηττα ειχες απο Μιντιλαντ, εκει δεν εκραζες τον Ρουμάνο; Ρεκορ (3ο) συγκομιδης στην Ευρωπη εκανες. Τον Ιβαν δεν βλεπω να κριτικαρεις, αυτος εχει τα γκαφρα, ποιος σου λεει οτι δεν περιμενε πολεμο και δεν ηθελε να ανοιχτει λογω πιθανον κυρωσεων; Και καλα εκανε, τον πολεμανε τα λεσια στην χαβουζα, γιατι να κραξουμε αδικα εμεις; Βαρας το σαμαρι ελεος, ο ΠΑΟΚ αρνειται να χασει επειδη ο Ρουμανος τον εκανε ετσι, χορτασες αηττητο με Αμπελ δηλαδη; Τι φαση με τα τρολια; Και αντε ο 15_50 ειναι σταθερος και τα λεει συνεχεια, δεν εμφανιζεται μονο στις ηττες, οι αλλοι απο που ξεφυτρωσαν;
Δεν μπορεί να βάλει γκολ !!
Να είμαστε περήφανοι ?
Δύο αγώνες στην Τούμπα με τον χειρότερο σίχαμα όλων των εποχών και ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ.
Ισχύει ή όχι ?
- sourmenetes
- Moderator
Ναι ρε Γκουερινο όταν και στα 2 ματς είσαι σίγουρα καλύτερος και δεν μπορείς να βάλεις γκολ δε σου φταίει μόνο ο Ρουμάνος!
Είναι φανερές οι ελλείψεις.
Είναι φανερές οι ελλείψεις.
Η Μαρσέιγ έχει τερματοφύλακα και όχι ένα ασκέρι με γάντια, αλλά ο Λουτσέσκου ξέρει, θέλει παραμονή Πασχαλάκη για να μας στείλει στα θυμαράκια μια ώρα νωρίτερα.sourmenetes έγραψε:Πω πω ένα καψωμα που έχεις μετά τη μαρσειγ...15_50 έγραψε:Περσινά ξινά σταφύλια.PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο κάτι χαζοτιτλους
Ποτέ!
Όσο για το ποδόσφαιρο... είναι σαν τους πεθαμένους, κάποιοι από αυτούς κλάνουν.
Ρε πως δεν μπορει να κερδισει; Στους 8 πως πηγες; Ημιτελικο κυπελλου πως πηγες; Πρωτος σε γκολ εισαι στο πρωταθλημα. Εχουμε παιξει παραπανω ματς με κακοδομημενο ροστερ, επαιζες Ευρωπη πριν 8 μερες με την δευτερη της Γαλλιας. Αν πονας και νοιαζεσαι μονο για τα ματς με τον γαυρο πες οτι θελεις η ομαδα να νικαει τον γαυρο και στα αλλα ματς δεν σε νοιαζει, οπως κανουν τα σκουληκια με μας δηλαδηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του ρουμάνου δεν μπορεί να κερδίσει !!aivas19 έγραψε:Γκουερινο ποιο ειναι το προβλημα σου; Η ομαδα σου αρεσε με Μαρσειγ; Πηγε να περασει στους 4; Εγω θεωρω οτι τους πατησες και δεν μπηκε γκολ. 21 ματς μια ηττα ειχες απο Μιντιλαντ, εκει δεν εκραζες τον Ρουμάνο; Ρεκορ (3ο) συγκομιδης στην Ευρωπη εκανες. Τον Ιβαν δεν βλεπω να κριτικαρεις, αυτος εχει τα γκαφρα, ποιος σου λεει οτι δεν περιμενε πολεμο και δεν ηθελε να ανοιχτει λογω πιθανον κυρωσεων; Και καλα εκανε, τον πολεμανε τα λεσια στην χαβουζα, γιατι να κραξουμε αδικα εμεις; Βαρας το σαμαρι ελεος, ο ΠΑΟΚ αρνειται να χασει επειδη ο Ρουμανος τον εκανε ετσι, χορτασες αηττητο με Αμπελ δηλαδη; Τι φαση με τα τρολια; Και αντε ο 15_50 ειναι σταθερος και τα λεει συνεχεια, δεν εμφανιζεται μονο στις ηττες, οι αλλοι απο που ξεφυτρωσαν;
Να είμαστε περήφανοι ?
Δύο αγώνες στην Τούμπα με τον χειρότερο σίχαμα όλων των εποχών και ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ.
Ισχύει ή όχι ?
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Θέλω ΠΑΟΚ νικητή σε όλα τα ματς.aivas19 έγραψε:Ρε πως δεν μπορει να κερδισει; Στους 8 πως πηγες; Ημιτελικο κυπελλου πως πηγες; Πρωτος σε γκολ εισαι στο πρωταθλημα. Εχουμε παιξει παραπανω ματς με κακοδομημενο ροστερ, επαιζες Ευρωπη πριν 8 μερες με την δευτερη της Γαλλιας. Αν πονας και νοιαζεσαι μονο για τα ματς με τον γαυρο πες οτι θελεις η ομαδα να νικαει τον γαυρο και στα αλλα ματς δεν σε νοιαζει, οπως κανουν τα σκουληκια με μας δηλαδηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του ρουμάνου δεν μπορεί να κερδίσει !!aivas19 έγραψε:Γκουερινο ποιο ειναι το προβλημα σου; Η ομαδα σου αρεσε με Μαρσειγ; Πηγε να περασει στους 4; Εγω θεωρω οτι τους πατησες και δεν μπηκε γκολ. 21 ματς μια ηττα ειχες απο Μιντιλαντ, εκει δεν εκραζες τον Ρουμάνο; Ρεκορ (3ο) συγκομιδης στην Ευρωπη εκανες. Τον Ιβαν δεν βλεπω να κριτικαρεις, αυτος εχει τα γκαφρα, ποιος σου λεει οτι δεν περιμενε πολεμο και δεν ηθελε να ανοιχτει λογω πιθανον κυρωσεων; Και καλα εκανε, τον πολεμανε τα λεσια στην χαβουζα, γιατι να κραξουμε αδικα εμεις; Βαρας το σαμαρι ελεος, ο ΠΑΟΚ αρνειται να χασει επειδη ο Ρουμανος τον εκανε ετσι, χορτασες αηττητο με Αμπελ δηλαδη; Τι φαση με τα τρολια; Και αντε ο 15_50 ειναι σταθερος και τα λεει συνεχεια, δεν εμφανιζεται μονο στις ηττες, οι αλλοι απο που ξεφυτρωσαν;
Να είμαστε περήφανοι ?
Ισχύει ή όχι ?
Τον τελευταίο μήνα (που παίζονται όλα) βλέπω έναν ΠΑΟΚ που δεν είναι νικητής.
Και με χαλάει πάρα πολύ.
Αυτά.
- sourmenetes
- Moderator
Επίσης η μαρσειγ έχει και ανθρώπους που στις 4 ευκαιρίες βάλανε την μπάλα στα δίχτυα.15_50 έγραψε:Η Μαρσέιγ έχει τερματοφύλακα και όχι ένα ασκέρι με γάντια, αλλά ο Λουτσέσκου ξέρει, θέλει παραμονή Πασχαλάκη για να μας στείλει στα θυμαράκια μια ώρα νωρίτερα.sourmenetes έγραψε:Πω πω ένα καψωμα που έχεις μετά τη μαρσειγ...15_50 έγραψε: Περσινά ξινά σταφύλια.
Ποτέ!
Όσο για το ποδόσφαιρο... είναι σαν τους πεθαμένους, κάποιοι από αυτούς κλάνουν.
Και οι δικοί μας στις 10 ευκαιρίες βάλανε μόνο 1
Αλλα ξέχασα φταίει και εκει ο λουτσεσκου!
Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ είναι μια χαρά για δςυτερος
Χώσε λεφτά να πάρεις πρώτο τερματοφυλακα!
ΟΠΩΣ χώσε λεφτά για να πάρεις 10ρι,εξτρεμ,αρ.μπακ, χαφ, σέντερ μπακ, φορ!
Για να μη σου φταίει μόνο ο λουτσεσκου!
Επίσης αυτό με τους πεθαμένους ισχύει μόνο όταν σε συμφέρει!
Τις άλλες μέρες μούγκα!
- sourmenetes
- Moderator
Μια χαρά νικητής κυρίαρχος είσαι σε όλα τα ματς!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Θέλω ΠΑΟΚ νικητή σε όλα τα ματς.aivas19 έγραψε:Ρε πως δεν μπορει να κερδισει; Στους 8 πως πηγες; Ημιτελικο κυπελλου πως πηγες; Πρωτος σε γκολ εισαι στο πρωταθλημα. Εχουμε παιξει παραπανω ματς με κακοδομημενο ροστερ, επαιζες Ευρωπη πριν 8 μερες με την δευτερη της Γαλλιας. Αν πονας και νοιαζεσαι μονο για τα ματς με τον γαυρο πες οτι θελεις η ομαδα να νικαει τον γαυρο και στα αλλα ματς δεν σε νοιαζει, οπως κανουν τα σκουληκια με μας δηλαδηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ο ΠΑΟΚ του ρουμάνου δεν μπορεί να κερδίσει !!
Να είμαστε περήφανοι ?
Ισχύει ή όχι ?
Τον τελευταίο μήνα (που παίζονται όλα) βλέπω έναν ΠΑΟΚ που δεν είναι νικητής.
Και με χαλάει πάρα πολύ.
Αυτά.
Μονό με το συμπολίτη ήμασταν νερόβραστο!
Κυρίαρχος για ένα ημίχρονο μέσα στη μαρσειγ, κυρίαρχος με γανδη εντός, απόλυτα κυρίαρχος με μαρσειγ εντός και χθες μετά το 20λεπτο.
Αν δε τη βάλεις στα δίχτυα όμως...
Είδα μόλις το βίντεο της ΠΑΕ με τον Λέανδρο.
Μου έφυγε κάθε διάθεση για αντιπαράθεση.
Τα λέμε μετά το Πάσχα.
Καλές γιορτές σε όλους. Φίλους και "εχθρούς".
Μου έφυγε κάθε διάθεση για αντιπαράθεση.
Τα λέμε μετά το Πάσχα.
Καλές γιορτές σε όλους. Φίλους και "εχθρούς".
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Να τα ζητήσει ο Λούτσε όλα αυτά τότε σε συνεργασία με Μπότο από τώρα.
Και αν του πει ( ο Σαββίδης) γιόκ, να βγεί να μας το πει.
Καθαρές κουβέντες και όχι κρυφτούλι.
Επιτέλους να ξέρουμε.
Επιτέλους να ξέρουμε.
- PAOK_Antarctica
Απέχουμε δύο (2) παιχνίδια από έναν τίτλο ακόμα, μάλλον δεν το πήρες το μεμο.15_50 έγραψε:Περσινά ξινά σταφύλια.PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο κάτι χαζοτιτλους
Aδελφε ωραια τα γραφεις, αλλαΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να τα ζητήσει ο Λούτσε όλα αυτά τότε σε συνεργασία με Μπότο από τώρα.
Επιτέλους να ξέρουμε.
δεν ξερω κανεναν να λεει
μπροστα στα καναλια κοιτα
εγω αυτα ζητησα απο
το αφεντικο μου, αλλα αυτος δε μου τα εδωσε......
Και μετα τι?
Αφηνω τα 1.700.000 και φευγω?
Ετσι κανουμε εμεις στα αφεντικα μας?
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
- Montrealiotis
Και ο καλύτερος, θα προσθέσω.Totem_pk έγραψε:Σιγά μη σου απαντήσει ο ποιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας.