Λημνιέ θα λέμε και θα κλαίμε.renegade έγραψε:Τι θα γίνει με σένα ρε παλικάρι μου?
Η τελευταία φορά που πέρασες αντίπαλο δεν θυμόμαστε πότε ηταν
14. Andrija Zivkovic
-
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ξέχασε την μπάλα ή τον προσάρμοσε ο στρατηγός σε ρόλο Λημνιού.
Πιστεύω είναι το δεύτερο και ως εκ τούτου εγώ είμαι με την μεριά του παίκτη.
Πιστεύω είναι το δεύτερο και ως εκ τούτου εγώ είμαι με την μεριά του παίκτη.
- john4serres
Πολύ καλύτερος ο Δημήτρης.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Λημνιέ θα λέμε και θα κλαίμε.renegade έγραψε:Τι θα γίνει με σένα ρε παλικάρι μου?
Η τελευταία φορά που πέρασες αντίπαλο δεν θυμόμαστε πότε ηταν
- Μπαρκαρούτσος
Λάθος σου που δεν το έκανες με το δεξί στην ευκαιρία σου εφόσον δεν είχες ισορροπία για να το κάνεις με το αριστερό.
Έφτασε ο Λευτέρης ο λυρατζης να έχει δύο φορές καλύτερες επαφές από σένα.
Μαλωμεμενος με την δουλειά είσαι μου φαίνεται
Μαλωμεμενος με την δουλειά είσαι μου φαίνεται
Η τελευταία ερώτηση στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος θα είναι μου φαίνεται το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες τριπλά πετυχημένη σε αντίπαλο
- Shivaspace
έχει γίνει όμως τρελός μαχητής..τις έκοψε τις ντρίμπλες και συνεισφέρει αλλιώς, απόψε πάλι άπειρες μάχες έδωσε και έφαγε αρκετό ατιμώρητο κλωτσίδι..όμως ρίχνει κι αυτός, αγγκρεσίβιτυ στο μάξ και κάπως τα χουνε βρεί με τον ρουμάνο!
Έχει καει ο εγκέφαλος από τα τόσα καπάκι 90 λεπτά ,το παιδί είναι παντού προσπαθεί να κάνει τα πάντα παίζει για δύο για εξτρέμ κ για δεκαρι.χιλια μπράβο.σε κάποια φάση γύρω στο 80 κατεβαίνει από τα πλάγια να πάρει μια μπαλιά με παίκτη στην πλάτη μέχρι σχεδόν 10μ. Έξω από την περιοχή μας, γυρνάει τον αντίπαλο κ φευγη στην κόντρα με 4 ακόμη παίκτες.κ οι υπόλοιπη καίνε έτσι απλά την επίθεση ...φέρτε ένα καλό δεακρι σαν τον βαλμπουενα να δείτε τι παπάδες θα κάνει .μην περιμένετε θαύματα με δεκαρι τον μιτριτσα ,μουργκ κ μπις
Όταν έκανε ο λημνιός των 250 χιλιάδων ότι κάνει ο ζιφκο τώρα τον βρίζαμε ότι είχε και δεν είχε
-
Από το Ζίφκο έχουμε δει και σπουδαία πράγματα γι' αυτό ψάχνουμε να βρούμε την αιτία που είναι παρατεταμένα ντεφορμέ και δεν αποδίδει σύμφωνα με αυτά που είδαμε από αυτόν πέρσι, ενώ από το Λημνιό δεν είδαμε ποτέ τη μεγάλη ποιότητα, το ταβάνι του ήταν συγκεκριμένο, γι' αυτό κράζαμε...το ίδιο κάναμε αρχικά πχ και με το Γιαννούλη αλλά όταν μετά βελτιώθηκε όλοι τον παραδεχτήκαμε και το χειροκροτήσαμε. Ο κόσμος δεν έχει προσωπικά ή εμμονές με κανέναν παίκτη....πρέπει να δώσει αγωνιστικά δικαιώματα ο ίδιος ο παίκτης για να τον περιλάβει η κερκίδα...