ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
Jaba και Oliveira μπήκαν στην Τούμπα με την αποστολή του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
ΣΔΝΑ
Διάταξη καθαρού 4-3-3 επιλέγει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας βασικό τον Μαντί Καμαρά.
Επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον Μαντί Καμαρά, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο 4-3-3 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι οι δύο άλλοι χαφ των Πειραιωτών, με τον Βατσλίκ στο τέρμα και τετράδα άμυνας με Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Σωκράτη και Λαλά. Στην επίθεση, Μασούρας και Ροντρίγκες πλαισιώνουν τον Τικίνιο που ξεκινά στην «κορυφή» της.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο.
Διάταξη καθαρού 4-3-3 επιλέγει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας βασικό τον Μαντί Καμαρά.
Επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον Μαντί Καμαρά, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο 4-3-3 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι οι δύο άλλοι χαφ των Πειραιωτών, με τον Βατσλίκ στο τέρμα και τετράδα άμυνας με Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Σωκράτη και Λαλά. Στην επίθεση, Μασούρας και Ροντρίγκες πλαισιώνουν τον Τικίνιο που ξεκινά στην «κορυφή» της.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο.
- ΑποστόληςΑ
Η αρχική 11άδα:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Sidcley
Douglas - Curtic
A. Zivkovic - Biseswar - Jaba
Akpom
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Sidcley
Douglas - Curtic
A. Zivkovic - Biseswar - Jaba
Akpom
τον Τσόλακ γιατί τον παίρνει αποστολή ο Λούτσε δεν καταλαβαίνω..
καμμένο χαρτί είναι αφού
καμμένο χαρτί είναι αφού
ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
Ακρως επιθετικη εντεκαδα!
Ας ελπισουμε να γυρίσει η γκαντεμιά, όπως την πατήσαμε με τη Μαρσειγ, να ερθει το γρηγορο γκολ.
Ας ελπισουμε να γυρίσει η γκαντεμιά, όπως την πατήσαμε με τη Μαρσειγ, να ερθει το γρηγορο γκολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 21 Απρ 2022, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Η σύνθεση πλησιάζει αυτήν που πρότεινα εγώ με μόνη διαφορά ότι εγώ είχα στο κέντρο τους Douglas, Curtic και Τσιγγάρα, ενώ ο Ράζβαν επέλεξε Biseswar αντί για Τσιγγάρα.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- stravostomis
Από εσένα το έκλεψε ο πονηρός και άλλαξε έναν παίκτη για να μην το καταλάβουμεΑποστόληςΑ έγραψε:Η σύνθεση πλησιάζει αυτήν που πρότεινα εγώ με μόνη διαφορά ότι εγώ είχα στο κέντρο τους Douglas, Curtic και Τσιγγάρα, ενώ ο Ράζβαν επέλεξε Biseswar αντί για Τσιγγάρα.

- ΑποστόληςΑ
Προσοχή στα δύο γνωστά τσογλανάκια του γαύρου. Για να προκαλέσουν είναι μανούλες, αφού σαν ποδοσφαιριστές πλέον δεν υπάρχουν!
Ζαμπα εντεκαδα ? Αντε και του δωσε συγχωροχαρτι,αλλα δεν τον ειχε στειλει να προπονειτε στην β ομαδα προχτες ?
Τι να πω... Ισως του ειπε οτι σε αυτο το ματς παιζει την παραμονη του και να τα δωσει ολα. Για να δουμε.
Σκιστε την ομαδα του ζεμπορα
Τι να πω... Ισως του ειπε οτι σε αυτο το ματς παιζει την παραμονη του και να τα δωσει ολα. Για να δουμε.
Σκιστε την ομαδα του ζεμπορα
- sourmenetes
- Moderator
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk