ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports

Δημοσίευση από Psaras »

pk77 έγραψε:
john4serres έγραψε:
pk77 έγραψε:Μονο γκρινια και απαιτήσεις.
Και δεν αφορά μονο το τώρα, αφορά και την απαίτηση πολλών απο αυτούς που κάνουν αφ υψηλού κριτική και θα γκρινιάξουν αν το νέο γήπεδο ( εφόσον ο μεγάλος ευεργέτης ιβαν κανει και αυτό) δεν θα ειναι 39.126 θέσεων κτλ.
41,926 ουτε καρεκλακι λιγοτερο. Ναουμε! :mrgreen:

Περαν της πλακας, καταλαβαινω οτι πολλοι ζοριζονται με την ακριβεια. Η μονη λυση (και οικονομικη) ειναι το διαρκειας. Μπορει να ποναει το ποσο στην αρχη, αλλα εχεις το καλυτερο value for money.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

15_50 έγραψε:Τι είναι αυτό που αξίζει τόσο πολύ, ώστε να στερήσει ένας οικογενειάρχης των 1200 ευρώ (40 Μαρσέιγ+ 25 Γαύρος) 65 € από τον οικογενειακό προϋπολογισμό;

Προτεραιότητες είναι:
Το ενοίκιο -> 350
Η θέρμανση -> 150
Το ρεύμα -> 100
Το νερό -> 30
Το ψυγείο -> 300
Τα φροντιστήρια -> 150
Τα κοινόχρηστα -> 30
Η μετακίνηση -> 100

Αυτοί που παίζουν (ας πούμε) ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, παίρνουν κατά Μ.Ο. ανα χρόνο όσα θα πάρει ένας εργαζόμενος όλη του την ζωή και πάλι ψάχνουν για δικαιολογίες και θα κατηγορηθεί πάλι ο μέσος ΠΑΟΚτσής των 500, 600 άντε 1500 ευρώ για τον λόγο που δεν του περισσεύουν λεφτά για φρουρού κι αρώματα...

Πωπω ρε φιλε δεν μπορω αυτη την καραμελα
Και απο ποιους ειναι ολα γεματα ρε φιλε μπαρ εστιατορια καφε? Εκει πως βρισκει λεφτα?
Τραβα ενα Σαββατο να δεις ολα φισκα ειναι πρεπει να κανεις κρατηση.

Απλα στον Ελληνα και στον ΠΑΟΚτση δεν ειναι προτεραιοτητα το γηπεδο, το εχω πει και σε αλλο τοπικ εδω στο φορουμ. Αυτα τα 65 ευρω που λες προτιμαει να τα φαει σε ποτα το σαββατο βραδυ παρα να παει γηπεδο.
Και αντιστοιχα ο οικογενειαρχης προτιμαει να μασαμπουκιασει κυριακη μεσημερι να δωσει 100 ευρω για 4μελη οικογενεια παρα να παει γηπεδο.
Τι να κανουμε αυτη ειναι η αληθεια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Να βάλουμε μια σειρά στην κουβέντα και στις δικαιολογίες όμως ε;

Άλλο πράγμα το "ξενέρωσα που χάσαμε από Μαρσέιγ και σκουλήκι (και άρα τιμωρω την ομάδα μένοντας μακριά, δε με νοιάζει που παίζουμε ημιτελικό με το βασικό ανταγωνιστή και ίσως είναι ενδιαφέρον ματς έστω για να δω λίγη μπαλα)"

Και άλλο το "δε μου φτάνουν τα λεφτά (αλλά καφετέριες ταβέρνες κλπ είναι τίγκα κάθε τρεις και λίγο απλά δε βολεύει να το ομολογώ)".

Μια σειρά για να ξέρουμε τι δικαιολογουμε

ΠΡΟΣΟΧΗ δε μιλάω επί προσωπικού. Βεβαίως πολύς κόσμος ζει στο όριο ως προς τα οικονομικά του, βεβαίως δεν είναι κανείς υπόλογος άμα δεν μπορεί να πάει. Μιλάω για τη ΓΕΝΙΚΗ στάση και τις αιώνιες δικαιολογίες του συνόλου.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Μπαρκαρουτσε καλά τα λες εσύ, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Ο πραγματικός οικογενειάρχης των 15.000 - 20.000 € τον χρόνο, αν καταφέρει με κάποιο μαγικό τρόπο να εξοικονομήσει (και όχι να αποταμιεύσει) μερικές πενταροδεκάρες, θα πάει πρώτα την οικογένειά του διακοπές, θα της αγοράσει ρούχα και παπούτσια, θα την βγάλει 5 - 10 φορές σε μια ταβέρνα και θα καλύψει λοιπές κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Το να πάει στο γήπεδο, αφορά στην ικανοποιήση της προσωπικής του (και μόνο) κ@@λας και τίποτα παραπάνω.

Νομίζεις ότι έχουν πολλά νοικοκυριά σήμερα την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και παράλληλα να μπορούν να καταφέρουν να εξοικονομήσουν περί τις 2000 ευρώ για να ικανοποιηθεί και η προσωπική κ@@λα του κάθε μέλους της;

Εγώ τους μόνους που ξέρω στον κύκλο μου, είναι κάποια ζευγάρια δημοσίων υπαλλήλων με +20 χρόνια προϋπηρεσία και κάτι μπακούρια 40-50άρηδες που έχουν να δώσουν λόγο μόνο στον εαυτό τους.
giliopoulos έγραψε: Και αντιστοιχα ο οικογενειαρχης προτιμαει να μασαμπουκιασει κυριακη μεσημερι να δωσει 100 ευρω για 4μελη οικογενεια παρα να παει γηπεδο.
Τι να κανουμε αυτη ειναι η αληθεια
Για μένα, το περίεργο θα ήταν να συμβαιυ το ανάποδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Πέμ 21 Απρ 2022, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Το ποσο των 15 ευρω ανα 2 εβδομαδες περιπου ειναι πληρως αστειο και πειτε οτι θελετε
Εγω απειρο κοσμο βλεπω εξω, ο αλλος παιρνει φρεντο εσπρεσσο συν μπουγατσα 4 ευρω και αυτο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, και μου λετε δεν υπαρχουν 15 ευρω στις 2 βδομαδες σε 20.000 κοσμο να παει γηπεδο?
Ειναι πληρως αστειο αυτο που λετε..
15_50 έγραψε:Για μένα, το περίεργο θα ήταν να συμβαιυ το ανάποδο.
Ναι, δεν λεω οτι ειναι περιεργο λεω οτι αυτο ισχυει στην Ελλαδα.
Στη Γερμανια που γεμιζουν τα γηπεδα και γ εθνικη ειναι αλλιως. Εκει συμβαινει το αντιστροφο. Ο γερμανος και ο δυτικοευρωπαιος θα κανουν μια δραστηριοτητα αντι να πανε ταβερνα. Ειτε αυτο ειναι γηπεδο, ειτε οτιδηποτε αλλο. Δεν πανε ταβερνα. Εμεις εχουμε αλλους τροπους διασκεδασης και το γηπεδο δεν ειναι μεσα σε αυτα.
Οποτε συμφωνουμε οτι απλα ειναι θεμα προτεραιοτητων και οχι χρηματων
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:
Roarrr έγραψε:Λογική η ξενέρα αν έχει μόνο 15-18.000. Το ρόστερ δεν είναι για πολλά. Αμα είχε μπει και το δοκάρι τις midtjylland τώρα θα συζητούσαμε για τον επόμενο προπονητή.
Αν είχαν μπει οι κλασικές ευκαιρίες με μαρσειγ για πες μου τι ακριβώς θα έλεγες;;

Πιθανόν τίποτα.
Chilenos_4

Δημοσίευση από Chilenos_4 »

Καλημέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση να κάνω, ας απαντήσει όποος γνωρίζει.
Ισχύει ότι κάθε πατέρας ΠΑΟΚτσής έχει ψ@@@ μεγάλη; Και αν ναι, ποιος είνει ο ρόλος της;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

paokpantou έγραψε:Σε κακό φεγγάρι όλα.. Ομάδα κόσμος προπονητής.
Δεν αναμένονται πάνω από 15.000 κόσμος στο γήπεδο..
Έχουν ξενερώσει πολλά άτομα με τις συνεχόμενες ήττες.
Παρόλα αυτά ελπίζω να νικήσουμε αν και είναι πολύ δύσκολο. Ο γαυρος θα τα δωσει ολα

Απέχω 2-3 χρόνια από την Τούμπα. Αν όντως έγινε έτσι ο ΠΑΟΚτσής, να βαφτεί μπλε και να πέσει στο νερό (μη με βρίζετε ακόμα, εξηγώ παρακάτω ποιους εννοώ).

Αν μας πετούσε έξω η Bodo/Glimt, τότε τι θα γινόταν; Θα λιθοβολούσαν τον Σαββίδη;
Δεν τους θέλω τέτοιους ΠΑΟΚτσήδες, που θέλουν νίκη με γαύρο, ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε, ΔΕΝ πάνε και αν χάσουμε θα λένε "απαγορεύεται να χάνεις από τον γαύρο". Αν φάμε και τίποτα 0-2, θα ντρέπονται κιόλας που είναι ΠΑΟΚτσήδες.

Εγώ είμαι με τους 9500 ΠΑΟΚτσήδες που έβαλαν 500.000€ στο μπάσκετ πέρσι. Αυτοί είναι αδέρφια μου.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο γαύρος δεν ανακοίνωσε αποστολή, οι παίκτες που ταξίδεψαν:
Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Φαντινγκά, Κανέ, Κουντέ, Καρβάλιο, Λόπες, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Μασούρας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Roarrr έγραψε:Το μόνο που γράφω είναι ότι το βρίσκω λογικό αν δεν υπάρξει 2ο sold out αν αναλογιστεί κανείς ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι οι τρύπες του ρόστερ είναι τόσο μεγάλες που σε άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε και για θέμα προπονητή επειδή κατά κανόνα έτσι πάνε τα πράγματα σε όλες τις ελληνικές ομάδες.

Και επειδή έχει τρύπες το ρόστερ, αυτός που θα πήγαινε γήπεδο δεν θα πάει; Τι είναι αυτά;!

Αυτός που δεν θα πάει επειδή έχουμε τρύπες, δεν αξίζει τον ΠΑΟΚ που θα έχουμε, ούτε τον ΠΑΟΚ που μας άφησαν οι πρόγονοι.

Ρε με γαύρο παίζουμε ημιτελικά κυπέλλου!!!! Το διανοείστε;;;;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλύτερα να μην πάνε όλοι . Ας πάνε λίγοι και καλοί .αυτοί που νιώθουν βασικα.
Όσο για το ματς ένα γρήγορο γκολ ζητάω τίποτα παραπάνω . Ας γίνει η αρχή σήμερα για το σερι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ματς μίσος τίτλος. Ο άλλος μίσος σε μια βδομάδα.
Ο ημιτελικός Του 2014 λογικά δεν είχε πολύ κόσμο . Η ομάδα πριν το ματς πήγαινε τρένο και στην Ελλάδα έβρεχε λεφτα
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Αφήνετε εκτός συζήτησης τη σημαντικότερη παράμετρο. Το γεγονός ότι η Τούμπα χωρίς τον κόσμο από την επαρχία πότε δεν θα έχει πάνω από 10-15 χιλιάδες κόσμο. Τον τελευταίο καιρό η μετακίνηση από την επαρχία είναι αρκετά ακριβή ιδίως αν δε βρεις να μοιραστείς τη δαπάνη. Το γήπεδο για τον οπαδό από την επαρχία δεν είναι 15 ευρώ. Είναι τουλάχιστον 50. Για να έρθω με τον γιο μου στη Θεσσαλονίκη από την Κατερίνη, που είναι κι ο κοντινότερος προορισμός, για το ματς της προηγούμενης Πέμπτης ξόδεψα 90 ευρώ (σε θύρα με το φθηνότερο εισιτήριο). Στην παραπάνω παράμετρο πρέπει να συνυπολογιστεί και η ιδιαιτερότητα της μέρας. Γιορτινή μέρα, εργάσιμη μέρα, ανοιχτή αγορά, προετοιμασία για το Πάσχα, οικογενειακές υποχρεώσεις. Μια χαρά θα είναι να έχει 20.000 κόσμο και πιστεύω ότι θα έχει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν έχουμε 50.000 ΠΑΟΚτσήδες στη Θεσσαλονίκη, που θέλουν και μπορούν να πάνε με γαύρο;!

Παιδιά, δεν βγαίνουν τα νούμερα... Τι 41.926 λέμε, καλύτερα 25.000 με 14.000 διαρκείας μόνιμα sold-out και το πιο καυτό γήπεδο στην Ευρώπη.
Βάζεις και ταρτάν να έχεις έσοδα από κανένα Diamond League και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και γίναμε.
Βάλε και μια καλή υποδομή να μπορούν εύκολα να στηθούν σκηνές για συναυλίες και έχουμε κάνει γήπεδο που θα βγάλει τα λεφτά του σε 10 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντι να συζητάμε σαν ανόητοι και με έπαρση το πόσα... εκατομμύρια θέσεις θα έχει το νέο γήπεδο, καλύτερα να βγει επιτέλους κάποιος μπροστά (όπως ας πουμε οι φοβεροί και τρομεροί σύνδεσμοι) και να θέσει το ερώτημα για ποιο πουστη λόγο οι ΠΑΟΚτσήδες της Θεσσαλονίκης είναι τόσο ανύπαρκτοι, δήθεν και απόντες.

Αμα απαντηθεί το γιατί, να το λύσουμε. Και μετά να συζητάμε αμα θα έχει 41926 ή 419260 θέσεις το γήπεδο. Μέχρι τότε είναι απλά μια γελοία και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ στόχευση.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

ΠΑΟΚ πρέπει κει οφείλεις να προκριθείς! Δεν θα είμαι γήπεδο λόγω τραυματισμού αλλά επιτέλους καντε μας την χάρη και περάστε. Διάβασα στα γρήγορα τις τοποθετήσεις μερικών παιδιών στο φόρουμ για το ότι δεν γεμίζει η τούμπα. Η Τούμπα δεν γεμίζει ποτέ χωρίς επαρχία και η επαρχία σήμερα δε θα έρθει. Όσον αφορά τους παίκτες του ΠΑΟΚ , με τόσα χρήματα που παίρνουν θα έπρεπε να ντρέπονται για 4 συνεχόμενες ήττες και ειδικά από τα 0 γκολ απέναντι στον Αρη.

Κύπελλο εμείς η κανεις!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”