Λήκι - ΠΑΟΚ 77-76,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Λήκι - ΠΑΟΚ 20/04 20:00 (ΕΡΤ3)

Δημοσίευση από JohnDag »

kataramenos5 έγραψε:Καποιοι μπαινετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις ηττες για να κραξετε προπονητη. Ουτε τα προσχηματα
Επειδή μάλλον σε μένα αναφέρεσαι Kat.

Πρώτον, γενική παρατήρηση. Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται ότι έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Το τι θα πούμε, ποτε θα το πούμε και αν θα το πούμε είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.

Αυτό το πράγμα όταν κάποιος λέει κάτι που δεν συμφωνείτε να αρχίζετε για σαλιγκάρια, προσχήματα, αλλοθρησκους, κλπ. κοφτε το σιγά σιγά.

Ειδικά όταν απευθύνεστε σε μέλη που δεν έκαναν λογαριασμό χθες και έχουν αποδείξει τι είναι και τι δεν είναι.

Γενικό σχόλιο ειναι αυτό Kat και δεν απευθύνεται μόνο σε σένα απλα το σχόλιο σου και τα υπονοούμενα του μου έδωσαν την αφορμή.

Δεύτερον, έκατσα σήμερα να δω το ματς (λάθος μου). Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να βλέπω μπάσκετ ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Ο Λυκογιαννης έκανε τραγική διαχείριση στο 4ο δεκάλεπτο και έχασε δικό του ματς.

Έπαιξε ρόλο και η διαιτησία; προφανώς. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις ευθύνες (και) του προπονητή.

Αφού αυτό είδα, να μην το πω για να είστε κάποιοι χαρούμενοι;

Αν θες να αναλύσουμε και τι λάθη έκανε, ευχαρίστως.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Re: Λήκι - ΠΑΟΚ 77-76,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πως σε αυτό το παιχνίδι τελείωσε ο σοφτ ΠΑΟΚ με περισσότερα φάουλ από τον αρουλη είναι πιο μυστήριο και από το πως δημιουργήθηκε ο κόσμος.
Ο Λυκογιαννης σήμερα φταίει πολύ λιγότερο από άλλες φορές, και την αρνητική μου γνώμη μου για τον Λυκογιαννη την έχω γράψει πολλές φορές.

Κάθε φορά που παίζουμε στο παλε θυμάμαι όλους τους λόγους που απεχθάνομαι αυτή την κωλοομαδα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Υπάρχει η διαιτησία, υπάρχει κ το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Βαρέθηκα να βλέπω βλακειες, αλήθεια.
Δηλαδή σ εκείνο το ταιμ τι διαολο σχεδίαζε ένα λεπτό, τον Τολιοπουλο με το πάρει την μπάλα να γυρίσει κ να εκτελέσει σε 4" ρίχνοντας τούβλο?
5 λεπτά η ομάδα δεν έκανε σουτ, μου είχε τον Χριστοδούλου να σουτάρει εκτός ισορροπίας από τα 8 μέτρα λες κ είναι ο Ντουραντ, ξέχασε τον Ρενφρο, ξέχασε τον Ντι λεο που σήμερα βρήκε καλάθι μετά από 4 μήνες, δεν έχει μάθει να τραβάει χαλινάρι στον Τολιοπουλο που για κάθε καλό που κάνει πρέπει να κάνει κ 2 μλκς μετά, ε φτάνει ρε φτάνει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

JohnDag έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Καποιοι μπαινετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις ηττες για να κραξετε προπονητη. Ουτε τα προσχηματα
Επειδή μάλλον σε μένα αναφέρεσαι Kat.

Πρώτον, γενική παρατήρηση. Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται ότι έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Το τι θα πούμε, ποτε θα το πούμε και αν θα το πούμε είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.

Αυτό το πράγμα όταν κάποιος λέει κάτι που δεν συμφωνείτε να αρχίζετε για σαλιγκάρια, προσχήματα, αλλοθρησκους, κλπ. κοφτε το σιγά σιγά.

Ειδικά όταν απευθύνεστε σε μέλη που δεν έκαναν λογαριασμό χθες και έχουν αποδείξει τι είναι και τι δεν είναι.

Γενικό σχόλιο ειναι αυτό Kat και δεν απευθύνεται μόνο σε σένα απλα το σχόλιο σου και τα υπονοούμενα του μου έδωσαν την αφορμή.

Δεύτερον, έκατσα σήμερα να δω το ματς (λάθος μου). Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να βλέπω μπάσκετ ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Ο Λυκογιαννης έκανε τραγική διαχείριση στο 4ο δεκάλεπτο και έχασε δικό του ματς.

Έπαιξε ρόλο και η διαιτησία; προφανώς. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις ευθύνες (και) του προπονητή.

Αφού αυτό είδα, να μην το πω για να είστε κάποιοι χαρούμενοι;

Αν θες να αναλύσουμε και τι λάθη έκανε, ευχαρίστως.

Σκασμενος ειμαι και δεν εχω καμια διαθεση να κανω αναλυσεις οταν χανει η ομαδα αλλα επειδη εισαι καλο παλικαρι θα το κανω με βαρια καρδια ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν υπάρχει κανένα ποστ μου μετά από νίκη παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να υπάρχει για να κάνω ως ΠΑΟΚτσης κριτική όταν και οπότε κρίνω σωστό.

Σε κάθε περίπτωση αφενός επειδή πιστεύω κι εγώ για σένα ακριβώς αυτό που πιστεύεις για μένα και αφετέρου επειδή τα είπε ήδη ο Tolaros ας μην το συνεχίσουμε και χαλάμε τις καρδιές μας άδικα μέρες που είναι.

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μας γαμουσαν από το πρωτο δευτερόλεπτο οι γκρί αλλά φταιει ο Τολιοπουλος για το σουτ ή ο κοουτς που απορώ μόνο πως κρατήθηκε ψύχραιμος κ δεν πηρε τεχνική ποινη.
Έχετε παίξει ποτέ σε συλλογο οποιοδήποτε άθλημα;;; έχετε δεχθεί σφαγιαστικη διαιτησία; όσοι μιλάτε για ευθυνες προπονητη ή παιχτων σε αυτό το μάτς δεν έχετε κουνηθει περα απο καναπέ
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ξυλο ήταν ανελέητο κ δεν έδιναν τπτ
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ο Λυκογιαννης φταιει για την εικόνα που έχει η ομάδα φέτος.ευθύνεται για πολλά και για τους παίχτες που φορτώθηκε η ομάδα.
Δεν έχει σωστές αντιδράσεις στα ματς δεν βλέπει δεν δεν δεν..
Και δεν είναι μόνο το σημερινό ματς εγώ μετά και από νίκες τον έχω κράξει..4ο δεκάλεπτο περίμενε τα ληκια να φτάσουν στους 2 ποντους διαφορά από τους 11 για να πάρει τάιμ..
Αψυχολογητες αλλαγές Αψυχολόγητα πολλά.. Σε πρόσωπα σε σχέδιο στην ροή αγώνα. Πάει τελείωσε και το φετινό..
Ελπιζω κάποια στιγμή να ασχοληθεί ο Σαββίδης με το μπάσκετ έστω και λίγο για να μην βλέπουμε τουλάχιστον κακό μπάσκετ.
Και ναι έχουμε παίξει και μπάσκετ και ποδόσφαιρο και όταν είχαμε γκρι κοράκια η μαύρα πορωνομασταν και άλλο για να κερδίσουμε αν ήταν εφικτό όπως σημερα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

JohnDag έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα ποστ μου μετά από νίκη παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να υπάρχει για να κάνω ως ΠΑΟΚτσης κριτική όταν και οπότε κρίνω σωστό.

Ταχυτατη απάντηση. Αμα εισαι σιγουρος....
Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Κερδίσαμε 3 πόντους εντός παιδιας. Χάσαμε λόγω βολών. Ο συμπολίτης από τις 19.2 πήγε σήμερα στις 31! Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη ρε μλκες.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

dragon έγραψε:Μας γαμουσαν από το πρωτο δευτερόλεπτο οι γκρί αλλά φταιει ο Τολιοπουλος για το σουτ ή ο κοουτς που απορώ μόνο πως κρατήθηκε ψύχραιμος κ δεν πηρε τεχνική ποινη.
Έχετε παίξει ποτέ σε συλλογο οποιοδήποτε άθλημα;;; έχετε δεχθεί σφαγιαστικη διαιτησία; όσοι μιλάτε για ευθυνες προπονητη ή παιχτων σε αυτό το μάτς δεν έχετε κουνηθει περα απο καναπέ
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ξυλο ήταν ανελέητο κ δεν έδιναν τπτ
Μπουνιά έπρεπε να τους δώσει, όχι τεχνική μα πάρει.
Τίποτα δε θα έλεγα.
Με όλα αυτά που έγιναν ΚΕΡΔΙΖΕ η ομάδα 5 πόντους 1.30 πριν το τέλος κα την μπάλα δικιά μας κ δεν μπορεί να του πει του να μην πάει για σκοτωμένο τρίποντο? Ε γαμησε μας ρε λυκο

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Αναζήτηση ευθυνών απέναντι στον προπονητή του ΠΑΟΚ με την διαιτησία που είδαμε; Ευχαριστώ! κάνω νηστεία από αυτού του είδους την "αντικειμενικότητα"
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Πόσα παιχνίδια χάσαμε φέτος με 1-2 πόντους και πόσα κερδίσαμε;

Αν δεν κάνω λάθος κερδίσαμε ένα. Παίζει να έχουμε χάσει και 15.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η διαιτησία είναι ένα θέμα και η ομάδα είναι ένα άλλο.

Με σωστή διαιτησία θα κερδίζαμε περίπατο.
Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα έπαιξε καλά. Δεν έπαιξε καν υποφερτα. Ήταν απαράδεκτη.

Το ότι ήταν απαράδεκτη επειδή ήταν εκνευρισμένη από την διαιτησία θα το άκουγα, αν δεν ήταν απαράδεκτη όλη τη χρονιά. Ε δεν είχαμε όλη τη χρονιά τη σημερινή διαιτησία, ούτε σήμερα ήταν περισσότερο απαράδεκτη απ'ο,τι είναι συνήθως.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Καθομαστε κ ασχολουκαστε με ανουσιο ματς. Που αν κερδιζα θα εβγαινα 7ος και θα επαιζα με βαζελο και τωρα θα βγω 8ος κ θα παιξω με γαυρο.
Ουτε καν να μπεις στην διαδικασια
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εγω θα προσπαθώ να γράφω μόνο στις ήττες για να πω

ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ!

Στο μπάσκετ γαλουχήθηκα.
Μπάσκετ δε βλέπω. Δεν μπορώ να δω. Μελαγχολώ μάλλον.

Αλλά

ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”