Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Σωστος ο Μοντεκριστο, αυτο βλεπω κι εγω. Πιεζουν τον Ιβαν και τον ΠΑΟΚ οι χαρτινοι και οι βαζελοι και τον εκμεταλλευονται σαν οχημα κατα του γαυρου για να παρουν κανενα κοκκαλακι. Το ελαχιστο που περιμενω ειναι μα μην μας σφαζει η διαιτησια
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Οι κινήσεις της ΠΑΕ από Κομίνη και μετά έχουν αλλάξει τον τρόπο που μας σφυρίζουν οι διαιτητές. Λάθη εις βάρος μας γίνονται και θα γίνονται αλλά οι εποχές των σφαγών είναι πίσω μας, ακόμα και με την παρούσα κυβέρνηση.
Ο Μπαλτάκος πάντως είναι παραδοσιακά απέναντι στο σύστημα του γαύρου και δε νομίζω ότι θα υπάρξει σύγκλιση για πολλούς λόγους, κυρίως πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

kounavi έγραψε:Οι κινήσεις της ΠΑΕ από Κομίνη και μετά έχουν αλλάξει τον τρόπο που μας σφυρίζουν οι διαιτητές. Λάθη εις βάρος μας γίνονται και θα γίνονται αλλά οι εποχές των σφαγών είναι πίσω μας, ακόμα και με την παρούσα κυβέρνηση.
Ο Μπαλτάκος πάντως είναι παραδοσιακά απέναντι στο σύστημα του γαύρου και δε νομίζω ότι θα υπάρξει σύγκλιση για πολλούς λόγους, κυρίως πολιτικούς.
Είδες το ματς την Κυριακή; 3 μέρες περάσανε
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

kounavi έγραψε:Οι κινήσεις της ΠΑΕ από Κομίνη και μετά έχουν αλλάξει τον τρόπο που μας σφυρίζουν οι διαιτητές. Λάθη εις βάρος μας γίνονται και θα γίνονται αλλά οι εποχές των σφαγών είναι πίσω μας, ακόμα και με την παρούσα κυβέρνηση.
Απέναντι στον γαύρο ναι.
Όχι πως ο βαζελος θα ντραπει να χτίσει παράγκα...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

stravostomis έγραψε:
Είδες το ματς την Κυριακή; 3 μέρες περάσανε
Το να θυμηθούμε, βεβαίως, τι συνέβαινε προ του 2017 είναι πολύ μακρυά.
Ας μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

@stravostomis
Δεν θεωρώ σφαγή το ματς της Κυριακής, ήταν ένας κακός διαιτητής που σφύριξε έδρα αλλά σε νορμάλ πλαίσια κατά τη γνώμη μου. Έχουμε ζήσει Κασναφέρη, Παππά, Αρετόπουλο, Μήτσιο κτλ.

@napoli
Δεν έχει τη δυναμική στην ΕΠΟ για να στήσει παράγκα ο βάζελος, αν ο Μπαλτάκος ήταν αεχ θα ήταν πιθανό.

Την κίνηση Μπαλτακου τη βλέπω ως μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν και οι βαζελοι ώστε να υπάρχει μπλοκ απέναντι στο γαύρο, ειδικά με τις εκλογές να πλησιάζουν και άρα τις πιθανότητες για μικρότερες κυβερνητικές παρεμβάσεις να αυξάνονται.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω πραγματικα σε ποιον θα καταληξει στο θεμα προπονητη η κουλα, αλλα ο τροπος που χειριζεται το θεμα η ΠΑΕ τους σε συνεργασια (ισως και εν γνωση καποιων) με τα ΜΜΕ τους, σε κανει πραγματικα να απορεις, πως δεν εχουνε παρει με τις πετρες τον τιγρη.

Απο τον Φερναντο Σαντος, που γουσταρε να ερθει ακομα κι αν περνουσε στο Μουντιαλ, στον "πολυ" Ρουντι Γκαρσια και στον Ντι Φραντζεσκο, που τελικα "δεν πολυ κανει", θα καταληξει απο οτι φαινεται στον Αλμειδα, εναν απειρο προπονητη (καμια εντελως σχεση με την θεωρητικα πρωτη επιλογη) με τον οποιο ενω μιλαει μαζι του στην Αθηνα ο τιγρης για να συμφωνησουν, βγαζουν διαρροη για....Λεκο, ωστε να φανει ο Αλμειδα πολυ καλυτερη επιλογη απο τον Λεκο.

Μιλαμε για καμια οργανωση και μια επικοινωνιακη πολιτικη που προκλητικη σχεδον προς τους οπαδους τους.

Εννοειται οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τους βεβαια το εχουνε παρει στην πλακα το ολο θεμα, αφου εχουν καταλαβει το τι δουλεμα τους ριχνει ο τιγρης. Δεν ξερω τι πολιτικη θα ειχε η κουλα αν δεν υπηρχε το γηπεδο, αλλα αφου υπαρχει καλυπτει σχεδον τα παντα, απο τα απιστευτα που κανουν τα τελευταια 2-3 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 20 Απρ 2022, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitriSs πολυ σωστο σχολιο. Μιλαμε για τρομερο κοροιδεμα και για μια κατασταση που δυσκολα θα αλλαξει. Ακομα και ο βαζελος με τον αφραγκουζο φαινεται να εχει καλυτερο πλανο
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ημιτελικός κυπέλλου στη μισογεμάτη λεωφόρο σε μια Αθήνα εκατομμυρίων και μάλιστα με δωρεάν εκτύπωση εισιτηρίου από το sold out της Κυριακής.

Ελληνικό ποδόσφαιρο.

1-0 τελικό σκορ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είδε κανείς το ματς του βαζελου;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Στο σπίτι υποστηρίζατε κάποια ομάδα; Να φανταστούμε ΑΕΛ;

«Λοιπόν, το '88 όταν πήρε το πρωτάθλημα η Λάρισα, ήταν έγκυος σε μένα η μάνα μου, ήταν "φούσκα" και είχε πάει στο γήπεδο. Ο αδερφός της μάνας μου ήταν άρρωστος Ολυμπιακός. Και επειδή ήμουν το πρώτο αγόρι στην οικογένεια, με είχε με κουβέρτες Ολυμπιακού, ποτήρια Ολυμπιακού, κασκόλ Ολυμπιακού και έλεγε "να τον πάμε στον Ολυμπιακό"... Να πω την αλήθεια τον υποστήριζα. Τότε είχαμε τρομερές κόντρες με τις ομάδες. Στο δημοτικό υποστηρίζαμε οι περισσότεροι Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δεν ξέρω πώς είναι σήμερα».

Ακόμα και στη Λάρισα...

«Ναι, ακόμα και εδώ δεν ασχολούνται. Η ομάδα για πολλά χρόνια ήταν Γ' Εθνική και στη γενιά μας έλεγες ποιος είναι στην Α' Εθνική; Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Επιλέγεις μια ομάδα και υποστηρίζεις. Ε, μέχρι που πήγα στον ΠΑΟΚ και από τότε μέχρι σήμερα υποστηρίζω ΠΑΟΚ».

Εκεί έγινες ΠΑΟΚ, δηλαδή.

«Ναι, με τράβηξε όλο αυτό».

Τι σε τράβηξε;

«Με τράβηξε η ατμόσφαιρα και το πάθος της ομάδας, του κόσμου. Μου άρεσε όλο αυτό. Είναι πραγματικά μια πόλη μια ομάδα, άσχετα αν είναι μεγάλος αντίπαλος κι ο Άρης. Νομίζω υπερτερεί ο ΠΑΟΚ».
Ο Έλληνας Μέσι
Υ. Γ. Είχα την εντύπωση ότι είχε κομπλεξ απεναντι μας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποιος τα είπε όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:
Στο σπίτι υποστηρίζατε κάποια ομάδα; Να φανταστούμε ΑΕΛ;

«Λοιπόν, το '88 όταν πήρε το πρωτάθλημα η Λάρισα, ήταν έγκυος σε μένα η μάνα μου, ήταν "φούσκα" και είχε πάει στο γήπεδο. Ο αδερφός της μάνας μου ήταν άρρωστος Ολυμπιακός. Και επειδή ήμουν το πρώτο αγόρι στην οικογένεια, με είχε με κουβέρτες Ολυμπιακού, ποτήρια Ολυμπιακού, κασκόλ Ολυμπιακού και έλεγε "να τον πάμε στον Ολυμπιακό"... Να πω την αλήθεια τον υποστήριζα. Τότε είχαμε τρομερές κόντρες με τις ομάδες. Στο δημοτικό υποστηρίζαμε οι περισσότεροι Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δεν ξέρω πώς είναι σήμερα».

Ακόμα και στη Λάρισα...

«Ναι, ακόμα και εδώ δεν ασχολούνται. Η ομάδα για πολλά χρόνια ήταν Γ' Εθνική και στη γενιά μας έλεγες ποιος είναι στην Α' Εθνική; Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Επιλέγεις μια ομάδα και υποστηρίζεις. Ε, μέχρι που πήγα στον ΠΑΟΚ και από τότε μέχρι σήμερα υποστηρίζω ΠΑΟΚ».

Εκεί έγινες ΠΑΟΚ, δηλαδή.

«Ναι, με τράβηξε όλο αυτό».

Τι σε τράβηξε;

«Με τράβηξε η ατμόσφαιρα και το πάθος της ομάδας, του κόσμου. Μου άρεσε όλο αυτό. Είναι πραγματικά μια πόλη μια ομάδα, άσχετα αν είναι μεγάλος αντίπαλος κι ο Άρης. Νομίζω υπερτερεί ο ΠΑΟΚ».
Ο Έλληνας Μέσι
Υ. Γ. Είχα την εντύπωση ότι είχε κομπλεξ απεναντι μας
Κουτσιανικουλη παικταρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από SDNA
Κλεισμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, θεωρείται η συμφωνία Ολυμπιακού - Cosmote TV για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της Super League 1 για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 - 2023 και 2023 - 2024.
Μετά από πολλά χρόνια παραμονής στη NOVA οι ερυθρόλευκοι αλλάζουν κανάλι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το dead line για τις υπογραφές είναι στις 3/5.

Η πρόταση της Cosmote, που το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε για δύο χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οκτώ εκ των 14 ομάδων της Super League 1, είναι αστρονομική για τα ελληνικά δεδομένα και κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της ΝΟVA που πλέον μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, χάνει ένα πολύ μεγάλο μέγεθος όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του deal άλλοι το προσδιορίζουν στα 15 εκατομμύρια ετησίως κι άλλοι στα 18 (!) και ο λόγος της απόκλισης είναι ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και κάτι επιπλέον:

Τη μετάδοση από την Cosmote των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, που μεταδίδει τις Τετάρτες το Mega, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Άρα ουσιαστικά παραχωρείται μαζί με τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και αποκλειστικό δικαίωμα των αγώνων του Ch.League που μέχρι σήμερα την τελευταία διετία μετέδιδε το Mega.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα χρυσό deal και για τις δυο πλευρές.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ζήτω η Κεντρική Διαχείριση
Ζήτω το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”