Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Andrew R »

Ιάσονας έγραψε:
15_50 έγραψε:
Να ξεκαθαρίσω και εγώ ότι είμαι υπέρ της παραμονής των προπονητών για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Ο 1ος χρόνος είναι πάντα ο αναγνωριστικός.
Ο 2ος χρόνος είναι αυτός των αποφάσεων και
Ο 3ος χρόνος είναι ο χρόνος των αποτελεσμάτων .

Στην περίπτωση του Λουτσέσκου όμως, αυτός ο χρόνος που διανύουμε είναι κάτι ανάμεσα στον 2ο και το 3ο.

Οι 15 από τους 29 (το 51,7% του ρόστερ), ήταν στον ΠΑΟΚ και το 2019 (Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ και Κούτσιας)

Οι 8 από τους 29 (το 27,6 % του ρόστερ), ήρθαν στον ΠΑΟΚ κατόπιν δικής του έγκρισης (Ζίφκοβιτς, Σίντκλεϊ, Σάστρε, Τέυλορ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μίτριτα και Ολιβέιρα)

Τους 6 από τους 29 (20,7 % του ρόστερ), όταν έφυγε δεν τους είχε και όταν ξαναήρθε τους βρήκε στην ομάδα (Μιχαι, Αουγκούστο, Σβάμπ, Μουργκ, Ζίφκοβιτς και Τσόλακ)

Από τα παραπάνω φαίνεται, πως από το υπάρχον ρόστερ, το 79,3 % των παικτών, είναι:
α) Στην χειρότερη παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που όφειλε από την προηγούμενη θητεία του να τους γνωρίζει και
β) Στην καλύτερη παίκτες της απόλυτου εμπιστοσύνης του και επιλογές του.

Τέλος, αν στους παραπάνω 15 + 8 προσθέσουμε και τους Αουγκούστο και Ζίφκοβιτς που δείχνει να τους εμπιστεύεται απόλυτα, το ποσοστό των παικτών για τους οποίους έχει την ευθύνη της παρουσίας τους στο ροστερ ανέρχεται στο 86,2 % με το υπόλοιπο 13,8 % να αφορά στους Μιχάι, Σβάμπ, Μουργκ, και Τσόλακ, εκ των οποίων ο 1ος είναι μια χρήσιμη αλλαγή (Μιχάι), του 2ου λήγει το συμβόλαιο (Σβάμπ) και οι άλλοι δύο (Μουργκ και Τσόλακ) είναι γρίφοι για έξυπνους λύτες (Κουτσολιάκος).

Για πείτε μου λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω, όταν ο στρατηγός λέει για 2-3 προσθαφαιρέσεις ποιους μπορεί να εννοεί πλην των Μουργκ, Τσόλακ και Σβάμπ;
Καταρχήν φίλε 15_50 ελπίζω οι Μουργκ Τσόλακ και Σβαμπ να είναι οι τρεις πρώτοι στη λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν με τέταρτο τον Βαρέλα.
Προσπερνάω το γεγονός οτι υπολογίζεις ως παίκτες του 19 τους Ταλιχμανίδη Μπαλωμένο και κυρίως τον Κούτσια που ήταν τότε 15, γιατί θέλω να σταθώ λίγο στις δικές του εγκρίσεις. Είναι εντυπωσιακό πως κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι οι επιλογές παικτών γίνονται μέσα από ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Τι πιστεύεις δηλαδή πως υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που θα του έλεγαν διάλεξε οποίο δεξί μπακ στον κόσμο θέλεις και θα έλεγε εγώ δεν θέλω τον Ντάνι άλβες θέλω τον Τέιλορ? Γιατί πήγε η ομάδα σε δανεισμούς, όχι μόνο φέτος, και πέρυσι καλοκαίρι χειμώνα? Γιατί το μπάτζετ εξαντλήθηκε, γιατί όταν λέμε αυτάρκεια εννοούμε έσοδα έξοδα, γιατί αν δεν έπαιρνε τον Μίτριτσα στη λίστα των παικτών που του έδωσαν υπήρχαν ακόμα χειρότεροι παίκτες.

Το μεγάλο πρόβλημα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει τρείς παραμέτρους.
1ον (αλλά όχι το σημαντικότερο) Εχει υπερβολικά μεγάλο μέσο όρο ηλικίας
2ον (Αυτό είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) Μεγάλος αριθμός των παικτών που είναι σε καλή ηλικία δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ (Μουργκ Τσόλακ Ζ. Ζιβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο στην αρχή της χρονιάς)
3ον Πρέπει να έχει μέχρι 17 ξένους για να μην γίνεται αυτή η γελοιότητα που έγινε φέτος στην Ευρώπη που ανακατεύει την ομάδα. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις έλληνες για την βασική - αναπληρωματική ενδεκάδα (22άδα) συν τέσσερις ξένους έξτρα, αριθμός που πρέπει να πέσει κατά 5 ξένους ποδοσφαιριστές και να αντικατασταθούν από 5 Ελληνες. Αν λάβουμε υπόψιν και την σοβαρή πιθανότητα να φύγει ο Πασχαλάκης πάμε στους έξι.
Διαβάζω για μείωση Μ. Ο. ηλικίας και απορώ αν αυτό που προέχει είναι αυτό ή η απομάκρυνση παικτών που αποδεδειγμένα δεν κάνουν. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ο Βιερίνια ή ο Μπίσεσβαρ που είναι στο ρόστερ, το πρόβλημα είναι οι Σιντλει Μιτριτσα Μουργκ που δεν είναι σε θέση να τους βγάλουν από την ενδεκάδα.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο ρόστερ θέλει πολλές επιτυχημένες μεταγραφικές περιόδους για να λυθεί, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διαχειριστούμε σταδιακά.
Στο επόμενο ρόστερ αν είχαμε ας πούμε τον Γκατσίνοβιτς του βάζελου αντί για τον ΣΒαμπ, τον Τσούμπερ αντί του Μιτριτσα, τον Baba αντί του Σιντλευ και καναδύο παίκτες συμπληρωματικούς όπως ο Μελίσσας και ο Διαμάντης, και να έφευγαν οι Τσόλακ Μουργκ Βαρέλα Ζιβκο Ζιβκοβιτς και Τειλορ δεν θα είχαμε μία τρελή αναβάθμιση του ρόστερ ακόμα και αν δεν έπεφτε ο μέσος όρος ηλικίας και αριθμητικά μίκραινε η ομάδα?
Για την κατάσταση που βρισκόμαστε κατά την γνώμη σε σχέση με το ρόστερ τη μεγαλύτερη ευθύνη την είχε η περίοδος Ρεμπε, και σίγουρα δεν την έχει ο Λουτσέσκου.
Αυτό που γράφει ο φίλος Ιάσονας ότι για να μπορέσει η ομάδα να διορθώσει τις τεράστιες ανορθόγραφιες θα απαιτηθεί χρόνος είναι απολύτως σωστό. Το πρόβλημα που έχουμε βέβαια είναι ότι οι απαιτήσεις μας σαν οπαδοί είναι στον δεύτερο χρόνο από τον Λουτσεσκου πολύ υψηλές. Αλλά κι ο ίδιος ο προπονητής το καταλαβαίνει. Το ζήτημα των μεταγραφών είναι πρωτίστως ΠΟΙΟΤΙΚΟ. Αν ο μποτο μπορέσει να φέρει τρεις πρώτης γραμμής ποδοσφαιριστές , κι εννοώ αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε τρεις που να κάνουν την διαφορά. Τρεις παίκτες χωρίς τα ναι μεν αλλά.
Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για μια μυθική συγκυρία για τον ΠΑΟΚ μας . Ιβάν Μποτο κι Λουτσεσκου στα γκεμια της ομάδας, ε του πουστη!!! Δεν γίνεται να μην δεν τα καταφέρουμε :opaokara:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι απαιτήσεις για του χρόνου θα είναι υψηλές,αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα , αυτομάτως θα κριθεί η χρονιά αποτυχημένη και ότι θα πρέπει να φύγει ο λουτσέσκου
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

stravostomis έγραψε:Που το λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ο Λουτσέσκου;

Αν τον θέλει ο Μπότο και μπορούν να συνεργαστούν στο 100%, τότε είναι που πρέπει να μείνει. Αυτά όμως στις ομάδες με σοβαρή οργάνωση. Πολύ πιο πιθανό είναι να φάνε τον Μπότο στον ΠΑΟΚ
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Μποτο δεν θέλει τον Λουτσεσκου. Εμένα στη συνέντευξη τύπου μου φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία τους και γενικά η εικόνα του δεν δείχνει κάποια δυσαρέσκεια είτε για τον προπονητή είτε για τις συνθήκες εργασίας του. Μάλλον αυτά που βλέπει είναι καλύτερα από αυτά που είχε στο μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Ιάσονας έγραψε:

Αν τον θέλει ο Μπότο και μπορούν να συνεργαστούν στο 100%, τότε είναι που πρέπει να μείνει. Αυτά όμως στις ομάδες με σοβαρή οργάνωση. Πολύ πιο πιθανό είναι να φάνε τον Μπότο στον ΠΑΟΚ
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Μποτο δεν θέλει τον Λουτσεσκου. Εμένα στη συνέντευξη τύπου μου φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία τους και γενικά η εικόνα του δεν δείχνει κάποια δυσαρέσκεια είτε για τον προπονητή είτε για τις συνθήκες εργασίας του. Μάλλον αυτά που βλέπει είναι καλύτερα από αυτά που είχε στο μυαλό του.
Εγώ δεν ξέρω αν τον θέλει ή αν δεν τον θέλει. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνει ότι θέλει εκείνος, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τεχνικό διευθυντή.λ
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

renegade έγραψε:Οι απαιτήσεις για του χρόνου θα είναι υψηλές,αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα , αυτομάτως θα κριθεί η χρονιά αποτυχημένη και ότι θα πρέπει να φύγει ο λουτσέσκου
Συμφωνω απολυτως.
Πολλες παραμετροι πρεπει να ληφθουν υποψιν στην αξιολογηση της επιτυχιας μιας ποδοσφαιρικης σεζον.
Πχ, τι μπαλα επαιξες, τι παικτες αποροφησες η ενσωματωσες, τι παικτες ανεδειξες, τι πορεια ειχες στην ευρωπη κλπ.
Δεν κρινονται ολα απο τους τιτλους.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

15_50 έγραψε:
θα προσπαθήσω να γράψω τις σκέψεις μου για κάποια από αυτά που αναφέρεις φυσικά δεν σημαίνει αυτό ότι έχω το απόλυτο δίκιο, είναι καθαρά προσωπικές απόψεις.

Οι παραπάνω, συν τους Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Λύρατζη, ήταν παίκτες των υποδομών του ΠΑΟΚ και θεωρώ πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένο να παρακολουθεί την εξέλιξη των παικτών της ακαδημίας.
Υπ' αυτό το πρίσμα εκτιμώ πως είχε εικόνα των παικτών και πολύ γρήγορα θα μπορούσε να εξάγει συμπέρασμα για την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας απ' αυτούς σήμερα.

Πιστεύω πως η εικόνα των Μπαλωμενου και του Ταλιχμανιδη από ότι έχω δει στον ΠΑΟΚ β δεν δικαιολογεί αυτή τη στιγμή την παρουσία τους ούτε στον πάγκο, θέλουν πολύ δουλειά και αν τα καταφέρουν. Πολύ δουλειά χρειάζεται και ο Κωνσταντελιας και σωματικά και αγωνιστικά και αυτό φάνηκε από τον δανεισμό του που δεν πήρε συμμετοχές στην χειρότερη ομάδα του Βελγίου. Αυτός όμως έχει το ταλέντο να παίξει σίγουρα στο μέλλον. Ο Κουτσιας είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας που δείχνει σχεδόν έτοιμος να μπει και να σταθεί αξιοπρεπώς σε καμία όμως περίπτωση δεν θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος την εξέλιξή του με σιγουριά απ όταν ήταν 15.
Στον ΠΑΟΚ β προσωπικά δεν βλέπω κάποιον που να μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα, ίσως ο Τσαουσης να είναι ο μόνος που αξίζει μία ευκαιρία. Από τους δανεικούς αξίζει να ξαναδούμε μόνο τον Βρακα που κάνει πολύ καλή χρονιά και σωματικά στέκεται σε ανδρικό ποδόσφαιρο.

Αναμεσα στον Τέυλορ και τον Ντάνι Άλβες, υπάρχουν ίσα με 2.000 δεξιά μπακ και στην τελική εφόσον έχει μάτι, θα έπρεπε να πει ΣΤΟΠ, δεν έχετε αυτή την στιγμή την δυνατότητα να μου δώσετε τα χαρακτηριστικά που θέλω σε δεξί μπακ; Ωραία, συνεχίζουμε με Ροντρίγκο και Λύρατζη και τον χειμώνα βλέπουμε. Όμως δεν έκανε αυτό.
Πήρε το Τέυλορ και βρέθηκε ξαφνικά με 3 + 1 (Βιειρίνια) 4 δεξιά μπακ και στο τέλος κατάλαβε πως η 5η εναλλακτική του (μετά και τον ερχομό του Σάστρε), ήταν καλύτερη από όλες.

Προφανώς. Μιλάμε όμως για ένα ελεύθερο δεξί μπακ που κόστισε 150000 συμβόλαιο, ένα ρίσκο πολύ χαμηλό που δεν βγήκε αλλά δεν έγινε και τίποτα. Μην παραβλεπουμε όμως πως μόνο ο Λουτσεσκου έδωσε στον Λυρατζη ευκαιρία, και το 19 και τώρα.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση.
Αν σε εποχή ισχνών αγελάδων, ο προπονητής επιλέγει να δεχθεί να πορευτεί με δανεικούς παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και απαγορευτικής αξίας αγοράς δικαιωμάτων, τότε πότε θα έρθει επιτέλους η στιγμή να πάρει την απόφαση να αγωνιστούν και να αξιολογηθούν κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της ομάδας; Είναι αλήθεια ή όχι πως τα τελευταία 2 χρόνια όλοι όσοι αγωνίστηκαν από τις ακαδημίες στην 1η ομάδα, πήραν την φανέλα βασικού στο σπίτι τους; (Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τζόλης).

Και σε αυτό κάπως διαφωνούμε. Οι Μιχαηλίδης και Τζολης όπως και οι Κουτσιας και Κωνσταντελιας ξεχωρίζουν στις ηλικίες τους, δεν είναι όλοι το ίδιο. Ο Τσιγγαρας πάει μπροστά γιατί πέρα από τα φυσικά του προσόντα (ενώ δεν είναι αντίστοιχα ποιοτικός με άλλους παίκτες της ηλικίας του πχ Αλέξανδροπουλος) έχει θράσος και πιστεύει υπερβολικά στον εαυτό του,, τον σπρώχνει δηλαδή ο χαρακτήρας του και ο Λυρατζης επειδή είναι δουλευταρας και έξυπνος. Από τους υπόλοιπους που θα μπορούσαν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα (ως συμπληρωματικοι παίκτες) φρόντισε ο φερειρα και ο Ρεμπε να πάνε στον ΟΦΗ (Διαμάντης και κυρίως Μπαλογιαννης). Οι άλλοι με επιφύλαξη για τον Τσαουση δεν κάνουν όχι για ΠΑΟΚ αλλά ίσως ούτε για Σούπερ λιγκ.

Πέρσι πουλήσαμε δύο παίκτες των ακαδημιών μας προς 20 εκατομμύρια και φέτος οι μόνοι που θα φέρουν πρόταση, θα είναι και πάλι παίκτες των ακαδημιών μας + συν τους Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Αουγκούστο.

Φέτος ναι. Του χρόνου όμως μπορεί να είναι οι Σαστρε και Σοαρες, ακόμα και ο Ζαμπα αν ο Λουτσεσκου θεωρήσει ότι μπορεί να τον κουμαντάρει αυτοί που θα φέρουν προτάσεις.

Επαναλαμβάνομαι και κουράζω αλλά δεν γίνεται να το εξηγήσω αλλιώς. Αυτοί που έφεραν τον Σίντκλεϊ, τον Μίτριτα και τον Μουργκ, ήξεραν ή όχι ότι δεν μπορούν να βγάλουν από την 11αδα τον Βιειρίνια, τον Μίτριτα και τον Καντουρί;
Όταν εγώ βλέπω πως οι Λύρατζης Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και Τζόλης, βγάλανε από την 11αδα τους Σάστρε, Τέυλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Εσίτι, Σβάμπ και Μπίσεσβαρ, γιατί να μη πιστέψω ότι και οι Κωνσταντέλιας, Κούτσιας, Τσαούσης, Τσίγκος και Ταλιχμανίδης θα βγάλουμε και τους υπόλοιπους;

Οι νεαροί που προχωράνε ανταποκρίνονται μέσα από ένα σύνολο. Ο Τζολης πέρυσι φαινόταν ακριβώς επειδή πίσω του υπήρχε ο Γιαννούλης και μετά ο Μπαμπα, στο κέντρο οι σβαμπ Καντουρι και αουγκουστο, φορ οι σβιντερσκι - κριεμτσικ και άμυνα οι έμπειροι. Αν έμπαινε να παίξει με μπακ τον Τσαουση φορ τον Κουτσια και δεκάρι τον Κωνσταντελια ή τον χατζηστραβο όχι μεταγραφή 11 εκατομμύρια δεν θα έκανε αλλά ούτε που θα τον θέλαμε στην ομάδα. Φάνηκε φέτος στη Νόριτς ποσο ανταποκριθηκε σε μία ομάδα που του ζήτησε να κάνει ότι θα ζητούσε από έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και στον Μιχαηλίδη. Φέτος κατάφερε πρώτη χρονιά να σταθεί σε δυάδα στην άμυνα, μέχρι και πέρυσι αν δεν ήταν ο αριστερός στόπερ σε τριαδα πίσω για να μικραινουν οι χώροι ευθύνης του από το μπακ και το λιμπερο αντίο ζωή.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν προωθείς νέους πρέπει να το κάνεις σταδιακά και σε ένα δουλεμένο σύνολο ώστε να μπορεις να καμουφλάρεις τις αδυναμίες και την απειρία τους μεσα σε ένα σύνολο και παράλληλα να τους δουλέψεις ώστε να βελτιωθούν ατομικά. Αυτό έγινε με Τζολη Μιχαηλίδη πέρυσι αυτό γίνεται με Μιχαηλίδη Τσιγγαρα και Λυρατζη φέτος, αυτό ελπίζω να γίνει και με Κουτσια του χρόνου.
Ένα πολύ καλό παράδειγμα σε αυτό είναι ο Τζολης. Παίκτης με πολύ καλά τελειώματα αλλά με κακή αμυντικη νοοτροπία, σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμος κατά την γνώμη μου για μεταγραφή αλλά τα μειονεκτηματα του κρυφτηκαν από το σύνολο σχεδόν άριστα.

Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα, το σταδιακά δεν είναι ρεαλιστικό.
α) Λήγουν τα συμβόλαια των Βιειρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ζίφκοβιτς, Βαρέλα, Σβάμπ, Πασχαλάκη
β) Τελειώνουν οι δανεισμοί των Άκπομ, Μίτριτα, Σίντκλεϊ, Σάστρε.
γ) Δεν υπολογίζονται απ' ότι φαίνεται, Τσόλακ και Μουργκ και
δ) Παραμένουν στο ρόστερ ο θλάσερμαν Καντουρί, ο ...Ζαμπά... και επανέρχονται από χιαστούς οι Ολιβέιρα και Μιχαηλίδης.

Οι 17 από τους 29 με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δυσκολεύουν την εξίσωση που λέει:
α) Σαββιδης -> ίσα βάρκα ίσα πανιά.
β) Μπότο -> ανανέωση, νιάτα και ταχύτητα.
γ) Λουτσέσκου -> 2 με 3 προσθαφαιρέσεις.

Οι τέσσερις από τους 7 θα ανανεωθούν, ο σαστρε είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί, ίσως και ο Ακπομπ αν βρεθεί λύση. Γενικά νομίζω πως όλοι θα υποχωρήσουν λίγο από τις αρχικές τους θέσεις και η εξίσωση θα ληθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Τετ 20 Απρ 2022, 16:59, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

stravostomis έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:

Εγώ δεν ξέρω αν τον θέλει ή αν δεν τον θέλει. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνει ότι θέλει εκείνος, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τεχνικό διευθυντή.λ
ΜΑ δεν προκύπτει τέτοιο ζήτημα από κάπου δεν είναι υπαρκτό σενάριο το να φύγει ο Λουτσεσκου επειδή δεν τον θέλει ο Μποτο. Γενικά και στους τεχνικούς διευθυντές όπως και σε κάθε εργαζόμενο τίθεται ένα πλαίσιο λειτουργίας μία γραμμή από την διοίκηση. Αυτά πιστεύω πως είχαν ξεκαθαριστεί και ο Μποτο ήξερε και ο ίδιος αν μπορεί να συνεργαστεί με τον Λουτσεσκου πολύ πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.
Ο Λουτσεσκου δεν πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ ως βιβλική εντολή.
Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ ως αντισταθμισμα για την σοβαρότητα και συνέπεια που παρουσιάζει η δουλειά του συν των ικανοτήτων του να απορροφά τους κραδασμούς που προκαλούνται από τα γνωστά κέντρα με σκοπό την αποσταθεροποιηση της ομάδας.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καλη ανασταση!
Την Τεταρτη!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στο τελος η μπουγαδα. Προεχει η προκριση
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έχεις βάλει Ροντρίγκο αριστερά, ντρέπεσε να κάνεις το ίδιο με Σάστρε ή Λύρατζη;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Εχασες χρυσή ευκαιρία να τους τελειωσεις σημερα. Τεραστια η ευθυνη σου σημερα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ο πιο προβλέψιμος προπονητής του top 6.

Ναι, είναι general, μπορεί να πάρει το 110% από έναν παίκτη αλλά δεν φτάνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

john4serres έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ο πιο προβλέψιμος προπονητής του top 6.

Ναι, είναι general, μπορεί να πάρει το 110% από έναν παίκτη αλλά δεν φτάνει αυτό.
Δεν φτάνει για ποιο πράγμα;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για αήττητο νταμπλ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λεμεσος4 έγραψε:Εχασες χρυσή ευκαιρία να τους τελειωσεις σημερα. Τεραστια η ευθυνη σου σημερα.
Καιρό είχαμε να σε δουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”