Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Αλλο κριτικη και αλλο «φαγοποτι με τις μεταγραφες και κοροιδευουν τον Σαββιδη και ο Λουτσε δεν θελει αλλαγες οποτε δεν θα γινουν μεταγραφες και αποτυχημενη η χρονια και ο Μποτο δεν μπορει επειδη εφερε Σαστρε και Σοαρες και απετυχε»
Ειπαμε αλλο κριτικη οπως καναν πολλα μελη (ο Τζοσουα πχ) και αλλο το παραπανω. Καποιοι προσβάλλετε κοσμο παικτες και προπονητες με τα λεγομενα σας και οταν σας αντικρουουν την αποψη κλαψουριζετε σαν ψευτοθιγμενοι. Τον toumba5 τον ρωτησα 5 φορες να πει ονοματα για κατι που ο ιδιος ειπε και εφτασε να λεει για τυρρανους mods και για επιθεση στις αποψεις του (!). Αφου σας τιμωρουν οι δικτατορες τι καθεστε;
Ειπαμε αλλο κριτικη οπως καναν πολλα μελη (ο Τζοσουα πχ) και αλλο το παραπανω. Καποιοι προσβάλλετε κοσμο παικτες και προπονητες με τα λεγομενα σας και οταν σας αντικρουουν την αποψη κλαψουριζετε σαν ψευτοθιγμενοι. Τον toumba5 τον ρωτησα 5 φορες να πει ονοματα για κατι που ο ιδιος ειπε και εφτασε να λεει για τυρρανους mods και για επιθεση στις αποψεις του (!). Αφου σας τιμωρουν οι δικτατορες τι καθεστε;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μας δουλευεις γερο; Πανε δες σε αυτο το τοπικ και στου Μποτο τι γραφτηκε. Δεν ειναι οπως το παρουσιαζειςΓέρος έγραψε:Υπάρχει μια μοναδική ικανότητα να γίνεται η τρίχα τριχιά στο Forum.
Ένα και μοναδικό είναι το θέμα συζήτησης και κανένα άλλο. Γιατί αντιμετωπίστηκε ο χθεσινός αγώνας με την ελαφρότητα και την ραθυμία που αντιμετωπίστηκε από Προπονητή και Ποδοσφαιριστές και μάλιστα με αυτήν την ομάδα. Μόνον αυτό. Τίποτα άλλο. Τέλος.
Τώρα από αυτό πως φτάσαμε να κρίνουμε όλη την χρονιά ή την (αν είναι δυνατόν) αποπομπή του Προπονητή, δεν το κατάλαβα. Ανακατεύτηκαν παλιοί Προπονητές μέχρι 10 χρόνια πίσω, ειπώθηκαν ένα σωρό λόγια για νυν και πρώην Ποδοσφαιριστές ίσως δικαίως αλλά κυρίως αδίκως.
Ύστερα υπάρχει το τεράστιο θέμα της μεταγραφολαγνίας. Δεν κτίζονται ομάδες αλλάζοντας συνεχώς Ποδοσφαιριστές. Μόνο τα τελευταία χρόνια πόσοι ήρθαν ως "σωσίες" και κατέληξαν σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι. Μετρήστε. Θυμηθείτε.
Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι και τι θα κάνουμε το καλοκαίρι. Ένας από τους τρείς λόγους που διέκοψα να εκθέτω απόψεις μου στο Forum, ήταν όταν τον Οκτώβριο έγραψα "μην περιμένετε παρά ελάχιστα τον Ιανουάριο - πλήρως τεκμηριωμένο και από την εγκυρότερη πηγή - μου απάντησαν 2 άτομα ότι λέω μαλακίες. Σε εκείνη την ανάρτηση είχα γράψει αναλυτικά τι θα συμβεί και το καλοκαίρι του 2022. Δεν τα έβγαλα από την κοιλιά μου, ούτε μασάω φύλα δάφνης.
Πολλοί μοιάζει να μην έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Σαν την γεροντοκόρη ο ένας μου ξινίζει ο άλλος μου βρωμάει, τελικά έμεινε μόνη με σαράντα γάτες.
Περιμένοντας το καλοκαίρι θα σκάσουμε, αν δεν αλληλοφαγωθούμε. Μέχρι τότε μένουμε στα λόγια - υποσχέσεις το Senior Boto " Μην ανησυχείτε ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και Εγώ ξέρουμε πολύ καλά τι να κάνουμε".
Ε βέβαια αν πούμε ποιος Boto και τέτοια, τότε είμαστε - όπως λέει η γριά για μένα - κλινική περίπτωση. Από ότι καταλαβαίνω σημαίνει αθεράπευτη κατάσταση.
Ας δούμε λοιπόν το σήμερα. Και σήμερα είμαι να σκάσω με τα χθεσινά χάλια μας. Θα κάνω μπάμ
Εγω δεν εχω αποδείξεις οτι έγινε φαγοπότι.aivas19 έγραψε:Αλλο κριτικη και αλλο «φαγοποτι με τις μεταγραφες και κοροιδευουν τον Σαββιδη και ο Λουτσε δεν θελει αλλαγες οποτε δεν θα γινουν μεταγραφες και αποτυχημενη η χρονια και ο Μποτο δεν μπορει επειδη εφερε Σαστρε και Σοαρες και απετυχε»
Εσυ έχεις αποδείξεις οτι ο χοντρός πουλαει πρεζα ?
Τι οχι ?
Τι ειναι αυτη η καραμέλα με τα ονοματα ?
Όλοι ειναι υπεύθυνοι. Και για τα καλα αλλα και για τα πολυ χοντρά λάθη οπως των Εσιτι Μουργκ.
Τι θα πει ονόματα ?
Όλοι μα όλοι είναι υπεύθυνοι.
Δεν μου απάντησες ομως. Ποιος ειναι αυτός που είδε (αν είδε) ζωντανά αυτούς τους δύο και εδωσε το οκ για να προχωρησουν οι μεταγραφές ?
Και μην γραφεις οτι εγω κατακρίνα τον Ιβαν και τον Γιώργο.
Μπορεί αυτοι να δινουν το τελικο οκ αλλα κάποιοι τους δινουν εισηγησεις πριν.
Αν δεν ειναι φαγοποτι οι μεταγραφές αυτών των δυο εν καιρό FFP τοτε τι ειναι ?
Razvan Lucescu
Ρε σου απαντησα και πριν, τι το γυρνας σε επιθεση; Εσυ λες εγινε φαγοποτι πριν τωρα λες δεν εχεις αποδειξεις θα μας τρελανεις; σε ρωτησα με ονοματα και μεταγραφες. 10 φορες εγραψα δεν ξερω τιποτα για αυτο ρωταω εσενα και μονο υπεκφευγεις και δημιουργεις κλιμα οτι κλεβουν τον Ιβαν μερα μεσημερι. Σε ειπα και υπονοιες να εχεις μοιρασου το εδω και εγω πρωτος θα ρθω μαζι σου. Απο γενικουρες και δημηουργια κλιματος χωρις στοιχεια χορτασαμε.
Ποιοι ειναι οι «Ολοι»; Ονοματα δεν εχουν; Ποιος θες να τιμωρηθει; Μην με απαντας αν θες μονο να δημιουργεις κλιμα, μην μας το παιζεις και θιγμενος μετα, ουτε σε προσεβαλα ουτε ακυρωσα την αποψη σου. Δεν εγραψα πουθενα οτι κατεκρινες τον Γιωργο, ισα ισα το αναποδο εγινε
Ποιοι ειναι οι «Ολοι»; Ονοματα δεν εχουν; Ποιος θες να τιμωρηθει; Μην με απαντας αν θες μονο να δημιουργεις κλιμα, μην μας το παιζεις και θιγμενος μετα, ουτε σε προσεβαλα ουτε ακυρωσα την αποψη σου. Δεν εγραψα πουθενα οτι κατεκρινες τον Γιωργο, ισα ισα το αναποδο εγινε
Το φαγοποτι ειναι η εκτιμηση μου.
Εσυ θεωρείς τα 3 και 2.5 μυρια ανταξια της αξιας των παικτων ?
Δεν ειμαι υποχρεωμένος και ουτε θελω να ξερω τον καθε ενα που εργάζεται στην ομαδα.
Εντάσσονται ομως ολοι τους στο τμήμα μεταγραφων και αλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο ειναι υπεύθυνοι για την κωμωδία που εχουμε ζησει με αρκετές μεταγραφες.
Πχ στο ματς ορόσημο με Κρασνονταρ χωρίς τον Ακπομ.
Βγάζεις συμπεράσματα τα οποία καμία σχεση δεν εχουν με την αποψη μου
Εσυ θεωρείς τα 3 και 2.5 μυρια ανταξια της αξιας των παικτων ?
Δεν ειμαι υποχρεωμένος και ουτε θελω να ξερω τον καθε ενα που εργάζεται στην ομαδα.
Εντάσσονται ομως ολοι τους στο τμήμα μεταγραφων και αλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο ειναι υπεύθυνοι για την κωμωδία που εχουμε ζησει με αρκετές μεταγραφες.
Πχ στο ματς ορόσημο με Κρασνονταρ χωρίς τον Ακπομ.
Βγάζεις συμπεράσματα τα οποία καμία σχεση δεν εχουν με την αποψη μου
Υπεύθυνος για την μεταγραφή μουργκ ήταν ο ρεμπε και για του εσιτι ο πρώην αρδ... και οι δύο είναι παρελθόν.
Ευχαριστημένος τώρα?
Τώρα το ότι κάποιοι νομίζετε τα 2 και τα 3 εκατομμύρια ποσά σοβαρά στην ευρωπαϊκή αγορά, απλά γελιεστε.
Τοσα έδωσε μια μικρομεσαία της Γαλλίας γιατί έκανε μια καλή σεζόν στον Ατρόμητο ο Κουλούρης.
Τοσα δίνουν αβερτα οι μικρομεσαίες της Ιταλίας όταν κάνουν παιδομάζωμα στα Βαλκάνια,ελπίζοντας ότι ένας - δύο θα τους βγουν.
Ευχαριστημένος τώρα?
Τώρα το ότι κάποιοι νομίζετε τα 2 και τα 3 εκατομμύρια ποσά σοβαρά στην ευρωπαϊκή αγορά, απλά γελιεστε.
Τοσα έδωσε μια μικρομεσαία της Γαλλίας γιατί έκανε μια καλή σεζόν στον Ατρόμητο ο Κουλούρης.
Τοσα δίνουν αβερτα οι μικρομεσαίες της Ιταλίας όταν κάνουν παιδομάζωμα στα Βαλκάνια,ελπίζοντας ότι ένας - δύο θα τους βγουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 19 Απρ 2022, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ήττα στο Χαρίλαου κ ξεχάστηκαν κ οι Ευρώπες κ όλα.
Τι σόου έχει να γίνει το καλοκαίρι που ο άλλος δε θα κάτσει δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Β να δεις, θα έχουμε ουρλιαχτά κ χαρακίρια
Τι σόου έχει να γίνει το καλοκαίρι που ο άλλος δε θα κάτσει δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Β να δεις, θα έχουμε ουρλιαχτά κ χαρακίρια
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δεν καταλαβαίνω πια ευκαιρία βρήκα. Ευκαιρία να γράψω τί ? Μια φορά ακόμη απάντησες σε ανάρτηση μου μονολεκτικά και ειρωνικά. Δεν σε καταλαβαίνω εξήγησε μου αν θες.
Δεν με νοιάζει τίποτα από ότι γράφεται εδώ μέσα. Εγώ σε μια ήττα από την ομάδα αυτή πάντα θυμάμαι ένα πράγμα, να είμαι πεσμένος κάτω μέσα στην σκουληκότρυπα - το 1968 - μετά από πολύ σκληρό φάουλ του κεραμιδά και το χειρότερο την φωνή του "βούλωσε το τουρκάκι να μην στο βουλώσω εγώ".
Βλέπεις είμαι Πολίτης κομψευόμενε κύριε ΚΩΣΤΑΣ2019 με το υφάκι 10 τόνων και τις αναρτήσεις κενές περιεχομένου. Αλλά που είσαι εσύ και που είμαι εγώ. Εγώ μιλώ μόνον για τον Π.Α.Ο.Κ. , εσύ πάλι δεν ξέρω τι φαντασιώνεσαι ότι κάνω.
Δεν καταλαβαίνω πια ευκαιρία βρήκα. Ευκαιρία να γράψω τί ? Μια φορά ακόμη απάντησες σε ανάρτηση μου μονολεκτικά και ειρωνικά. Δεν σε καταλαβαίνω εξήγησε μου αν θες.
Δεν με νοιάζει τίποτα από ότι γράφεται εδώ μέσα. Εγώ σε μια ήττα από την ομάδα αυτή πάντα θυμάμαι ένα πράγμα, να είμαι πεσμένος κάτω μέσα στην σκουληκότρυπα - το 1968 - μετά από πολύ σκληρό φάουλ του κεραμιδά και το χειρότερο την φωνή του "βούλωσε το τουρκάκι να μην στο βουλώσω εγώ".
Βλέπεις είμαι Πολίτης κομψευόμενε κύριε ΚΩΣΤΑΣ2019 με το υφάκι 10 τόνων και τις αναρτήσεις κενές περιεχομένου. Αλλά που είσαι εσύ και που είμαι εγώ. Εγώ μιλώ μόνον για τον Π.Α.Ο.Κ. , εσύ πάλι δεν ξέρω τι φαντασιώνεσαι ότι κάνω.
aivas19
Έταιρε Καπαδόκη, σου εξήγησα όμορφα και ωραία την προηγούμενη φορά, δεν έχω διάθεση στα 73 μου χρόνια να "δουλέψω" όπως λες κανέναν. Επίσης δεν έχουμε τέτοια οικειότητα μεταξύ μας.
Μας δουλεύεις, ή μη κλαψουρίζεις ρε Γέρο - όπως μου έγραψες την προηγούμενη φορά. Επίσης όπως βλέπεις δεν είναι δυνατόν να συνεννοηθούμε οι δυο μας. Μου έγραψες :
Μας δουλευεις γερο; Πανε δες σε αυτο το τοπικ και στου Μποτο τι γραφτηκε. Δεν ειναι οπως το παρουσιαζεις
Και σε ρωτώ εμένα τι με νοιάζει τι έγραψε ο καθένας στα διάφορα τόπικ. Και πως τα παρουσιάζω.
Έταιρε Καπαδόκη, σου εξήγησα όμορφα και ωραία την προηγούμενη φορά, δεν έχω διάθεση στα 73 μου χρόνια να "δουλέψω" όπως λες κανέναν. Επίσης δεν έχουμε τέτοια οικειότητα μεταξύ μας.
Μας δουλεύεις, ή μη κλαψουρίζεις ρε Γέρο - όπως μου έγραψες την προηγούμενη φορά. Επίσης όπως βλέπεις δεν είναι δυνατόν να συνεννοηθούμε οι δυο μας. Μου έγραψες :
Μας δουλευεις γερο; Πανε δες σε αυτο το τοπικ και στου Μποτο τι γραφτηκε. Δεν ειναι οπως το παρουσιαζεις
Και σε ρωτώ εμένα τι με νοιάζει τι έγραψε ο καθένας στα διάφορα τόπικ. Και πως τα παρουσιάζω.
«Ένα και μοναδικό είναι το θέμα συζήτησης και κανένα άλλο. Γιατί αντιμετωπίστηκε ο χθεσινός αγώνας με την ελαφρότητα και την ραθυμία που αντιμετωπίστηκε από Προπονητή και Ποδοσφαιριστές και μάλιστα με αυτήν την ομάδα. Μόνον αυτό. Τίποτα άλλο. Τέλος.»
Αυτο που λες δεν ισχυει. Αυτο που παρουσιαζεις δεν υπαρχει. Τοσο απλα. Συμφωνω για την συννενοηση
Αυτο που λες δεν ισχυει. Αυτο που παρουσιαζεις δεν υπαρχει. Τοσο απλα. Συμφωνω για την συννενοηση
Μαύρο Χιόνι,
Αν πιστεύεις ότι με οποιονδήποτε τρόπο παρέβην τους κανόνες του Forum, σε παρακαλώ απέβαλε με. Επίσης είτε εσύ, είτε κάποιος άλλος από τους mods ή διαχειριστές πιστεύει ότι υπονομεύω με οποιονδήποτε τρόπο τον Π.Α.Ο.Κ. και προσπαθώ να αποπροσανατολίσω τα μέλη του Forum σε περίεργα μονοπάτια - δεν ξέρω που και τι - τότε απαιτώ να αποβληθώ αμέσως. Ας πούμε ότι ανήκω σε κάποιον από τους πολλούς Π.Α.Ο.Κ. που έχουμε εδώ μέσα, γιατί δυστυχώς αυτό συμβαίνει.
Εγώ ανήκω στην εξής κατηγορία. Είμαι Π.Α.Ο.Κ.τσης που όταν έρθουν οι δύσκολες ώρες, όπως η χθεσινή χάνομαι. Δεν διαβάζω τίποτα. Ούτε το Έθνος, ούτε το Sdna, ούτε καν τα ΠΑΟΚτσήδικα sites μην τυχόν και διαβάσω κάτι τρελαθώ και τα σπάσω όλα. Τηλεόραση και ραδιόφωνο δεν έχω ούτε συσκευές. Έρχομαι λοιπόν και κουρνιάζω στο Paokmania που όλοι είναι πονεμένοι και ξεχνιέμαι κάπως. Όλα τα άλλα εξαιρουμένου του Προέδρου τα έχω...αδιάφορα. Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, και όλους. Ο Π.Α.Ο.Κ. να είναι καλά.
Αν τυχόν και δεν αποβληθώ, θέλω σε παρακαλώ να σε ρωτήσω το εξής. Κάπου στους κανόνες ή στην εγγραφή έγραφε - αν θυμάμαι καλά - ότι μπορώ να είμαι συνδεδεμένος αλλά να μην αναφέρεται το όνομα μου στα συμμετέχοντα μέλη. Αν γίνεται αυτό πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ?
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους.
Αν πιστεύεις ότι με οποιονδήποτε τρόπο παρέβην τους κανόνες του Forum, σε παρακαλώ απέβαλε με. Επίσης είτε εσύ, είτε κάποιος άλλος από τους mods ή διαχειριστές πιστεύει ότι υπονομεύω με οποιονδήποτε τρόπο τον Π.Α.Ο.Κ. και προσπαθώ να αποπροσανατολίσω τα μέλη του Forum σε περίεργα μονοπάτια - δεν ξέρω που και τι - τότε απαιτώ να αποβληθώ αμέσως. Ας πούμε ότι ανήκω σε κάποιον από τους πολλούς Π.Α.Ο.Κ. που έχουμε εδώ μέσα, γιατί δυστυχώς αυτό συμβαίνει.
Εγώ ανήκω στην εξής κατηγορία. Είμαι Π.Α.Ο.Κ.τσης που όταν έρθουν οι δύσκολες ώρες, όπως η χθεσινή χάνομαι. Δεν διαβάζω τίποτα. Ούτε το Έθνος, ούτε το Sdna, ούτε καν τα ΠΑΟΚτσήδικα sites μην τυχόν και διαβάσω κάτι τρελαθώ και τα σπάσω όλα. Τηλεόραση και ραδιόφωνο δεν έχω ούτε συσκευές. Έρχομαι λοιπόν και κουρνιάζω στο Paokmania που όλοι είναι πονεμένοι και ξεχνιέμαι κάπως. Όλα τα άλλα εξαιρουμένου του Προέδρου τα έχω...αδιάφορα. Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, και όλους. Ο Π.Α.Ο.Κ. να είναι καλά.
Αν τυχόν και δεν αποβληθώ, θέλω σε παρακαλώ να σε ρωτήσω το εξής. Κάπου στους κανόνες ή στην εγγραφή έγραφε - αν θυμάμαι καλά - ότι μπορώ να είμαι συνδεδεμένος αλλά να μην αναφέρεται το όνομα μου στα συμμετέχοντα μέλη. Αν γίνεται αυτό πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ?
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους.
Μην παρεξηγείτε και μη μου στεναχωρείτε τον Γέρο!
Απ τα πιο αγνά και καλοπροαίρετα ΠΑΟΚτσάκια πιστεύω!
Απ τα πιο αγνά και καλοπροαίρετα ΠΑΟΚτσάκια πιστεύω!
Συγνώμη Trouman,
Φυσικά αν μου δοθεί η ευκαιρία και είμαι λίγο πιο ήρεμος θα παραθέσω όλη την ανάρτηση μου.
aivas19
Αν πιστεύεις ότι ο Πανέξυπνος Lucescu, αυτός που καλιγώνει ψύλλο δεν αντιμετώπισε με αδικαιολόγητη ελαφρότητα τον χθεσινό αγώνα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στο ελάχιστο. Επίσης πολλοί Ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο.
Φυσικά αν μου δοθεί η ευκαιρία και είμαι λίγο πιο ήρεμος θα παραθέσω όλη την ανάρτηση μου.
aivas19
Αν πιστεύεις ότι ο Πανέξυπνος Lucescu, αυτός που καλιγώνει ψύλλο δεν αντιμετώπισε με αδικαιολόγητη ελαφρότητα τον χθεσινό αγώνα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στο ελάχιστο. Επίσης πολλοί Ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο.
- Amsterdamer_87
Πως γινεται να εισαι ΠΑΟΚ και να πας να ψαχνεις να βρεις αλλοθι γιατι εχασες απ το ληκι !!!!!