Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω οτι οταν πρωτοειδαμε τον Σιντκλει ειπαμε επιτελους ενα κανονικο αριστερο μπακ.8 μηνες μετα τον θεωρουμε παικτη για αλανα.Οταν φερναμε τον Μιτριτσα λεγαμε επιτελους ενας μπουκαδορος.8 μηνες μετα αν εξαιρεσεις καποιες ατομικες προσπαθειες ελαχιστα μοιαζει να ειναι μερος του γκρουπ.Οταν ειδαμε τον Σαστρε στα πρωτα παιχνιδια τον αποθεωσαμε.Τωρα γινεται αλλαγη απο τον Τειλορ,τον ιδιο Τειλορ που εχουμε περιγραψει ως ανεκδοτο. Ο Σοαρες ειναι εκτος τοπου και χρονου.Ακομα και ο Κουρτιτς αν εξαιρεσεις τα πολυ σημαντικα γκολ του ελαχιστα προσφερει σε ροη παιχνιδιου.Καπως ετσι η ανανεωση Βιερινια,Κρεσπο και Μπισεσβαρ απο εκει που την θεωρουσαμε εγκληματικη ξαφνικα μοιαζει απαραιτητη.Λεμε για αναπληρωματικη εντεκαδα χτες ενω στη θεωρια αν εξαιρεσεις ισως τον Μιχαι και τον Σβαμπ που επαιξαν απο επιλογη και οχι απο αναγκη οι υπολοιποι 9 ηταν αυτοι που στη θεωρια ειναι οι καλυτεροι στη θεση τους.Δεν ξερω εγω προβληματιζομαι,κατι δεν κολαει κυριως οσον αφορα τους νεους παικτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 18 Απρ 2022, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

montekristo έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον Ρουμανο αλλα χτες τι μποορουσε να κανει μετα απο τα παιχνιδια με την Μαρσέιγ;
Δηλαδη δεν θα μπορουσε να κατεβασει
μια εστω λιγο πιο ορθολογικη 11αδα
τουλαχιστον στο χωρο του κεντρου μας
οπως εκεινη που ειχε βαλει στο ιδιο γηπεδο
με τον ιδιο αντιπαλο ακριβως και πριν απο
ουτε 2 μηνες νωριτερα η οποια μαλιστα
πηρε μια ζητουμενη τοσο σβηστη ισοπαλια
που εκεινο το ματς εχει πια ξεχαστει τελειως;

Γιατι επρεπε να παιξει ο Σοαρες προωθημενο
χαφ και οχι πιο πισω διπλα στον Τσιγγαρα
(ο οποιος δεν επαιξε ουτε με την Μαρσειγ)
οπως εγινε τοτε και ο Μιτριτα αντι του Ζαμπα
μεσα σε ενα τοσο βαρυ απ τη βροχη γηπεδο;

Τελικα ειδε-ειπε οτι δεν ειχαμε "καθαρο μυαλο"
αλλα αληθεια τωρα μηπως περιμενε καθαρο μυαλο
απο τον Σοαρες τοσο μπροστα και τον Μιτριτα
εχοντας πισω τους τον Σβαμπ και τον Κουρτιτς;

Η μηπως βλεπει πουθενα "καθαρο μυαλο" στον
Πασχαλακη και επιμενει να προσπαθουμε να
αντεπεξελθουμε στην πιεση των αντιπαλων μας
ψηλα χτιζοντας επιθεσεις απ τα δικα του ποδια;

Δεν ξερω ουτε ειμαι προπονητης αλλα αναρωτιεμαι!
Ολα αυτα που λες ειναι πολυ λογικα αλλα και αυτος ανθρωπος ειναι δεν ειναι θεος.
Καποια πραγματα μπορει να μην του βγουν οπως τα σχεδιασε. Μπορει και αυτου το μυαλο
του να ειναι στην Πεμπτη. Ενα παιχνιδι ηταν παμε παρακατω. Το κυπελλο να μας φερουν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

το οτι ειμαστε ... αμπαλοι... το εχουμε αποδειξει πολλες φορες....

δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που.....μανουριαζουμε... ο ενας με τον αλλον...

εαν η ομαδα κανει ...για βασικους...πανω απο 2-3 μεταγραφες του χρονου τετοιον καιρο παλι το ιδιο ...τραγουδι... θα ακουμε

εδω δεν ειμαστε σε θεση να ξεχωρισουμε τι ειναι ο αγωνας με τον ρουλη και τι με τον γαυρο....
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι οταν πρωτοειδαμε τον Σιντκλει ειπαμε επιτελους ενα κανονικο αριστερο μπακ.8 μηνες μετα τον θεωρουμε παικτη για αλανα.Οταν φερναμε τον Μιτριτσα λεγαμε επιτελους ενας μπουκαδορος.8 μηνες μετα αν εξαιρεσεις καποιες ατομικες προσπαθειες ελαχιστα μοιαζει να ειναι μερος του γκρουπ.Οταν ειδαμε τον Σαστρε στα πρωτα παιχνιδια τον αποθεωσαμε.Τωρα γινεται αλλαγη απο τον Τειλορ,τον ιδιο Τειλορ που εχουμε περιγραψει ως ανεκδοτο. Ο Σοαρες ειναι εκτος τοπου και χρονου.Ακομα και ο Κουρτιτς αν εξαιρεσεις τα πολυ σημαντικα γκολ του ελαχιστα προσφερει σε ροη παιχνιδιου.Καπως ετσι η ανανεωση Βιερινια,Κρεσπο και Μπισεσβαρ απο εκει που την θεωρουσαμε εγκληματικη ξαφνικα μοιαζει απαραιτητη.Λεμε για αναπληρωματικη εντεκαδα χτες ενω στη θεωρια αν εξαιρεσεις ισως τον Μιχαι και τον Σβαμπ που επαιξαν απο επιλογη και οχι απο αναγκη οι υπολοιποι 9 ηταν αυτοι που στη θεωρια ειναι οι καλυτεροι στη θεση τους.Δεν ξερω εγω προβληματιζομαι,κατι δεν κολαει κυριως οσον αφορα τους νεους παικτες.
Μολις γιναμε δυο οι προβληματισμενοι!

Για να σου πω και την αληθεια μου αυτο που
τρεμω οτι δεν κολλαει ειναι οι νοοτροπιες
Λουτσεσκου και Μποτο κατι το οποιο μονο
προβληματα μπορει να φερει στην εξελιξη
της ομαδας ειδικα την επομενη κομβικη χρονια!

Μακαρι να πεφτω εντελως μα εντελως εξω βεβαια!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κάτσε ρε καρπουζα που μιλας για 2-3 βασικους. Αριστερό μπακ βασικο δεν θελουμε; Στοπερ δεν θελουμε; Αριστερο εξτρεμ δεν θελουμε; Επιτελικο δεν θελουμε; Πασχαλακης και Ακπομ εισαι σιγουρος οτι θα μεινουν; Το να κανει καποιος προβλεψεις για το τι θελουμε ειναι τουλάχιστον παρακινδυνευμενο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

πιες ειναι αυτες οι...νοοτροπιες... του λουτσου και του μποτο!!!φιλε μοντεκριστο...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

[quote="joshua"]Εγω ξερω οτι οταν πρωτοειδαμε τον Σιντκλει ειπαμε επιτελους ενα κανονικο αριστερο μπακ.8 μηνες μετα τον θεωρουμε παικτη για αλανα.Οταν φερναμε τον Μιτριτσα λεγαμε επιτελους ενας μπουκαδορος.8 μηνες μετα αν εξαιρεσεις καποιες ατομικες προσπαθειες ελαχιστα μοιαζει να ειναι μερος του γκρουπ.Οταν ειδαμε τον Σαστρε στα πρωτα παιχνιδια τον αποθεωσαμε.Τωρα γινεται αλλαγη απο τον Τειλορ,τον ιδιο Τειλορ που εχουμε περιγραψει ως ανεκδοτο. Ο Σοαρες ειναι εκτος τοπου και χρονου.Ακομα και ο Κουρτιτς αν εξαιρεσεις τα πολυ σημαντικα γκολ του ελαχιστα προσφερει σε ροη παιχνιδιου.Καπως ετσι η ανανεωση Βιερινια,Κρεσπο και Μπισεσβαρ απο εκει που την θεωρουσαμε εγκληματικη ξαφνικα μοιαζει απαραιτητη.Λεμε για αναπληρωματικη εντεκαδα χτες ενω στη θεωρια αν εξαιρεσεις ισως τον Μιχαι και τον Σβαμπ που επαιξαν απο επιλογη και οχι απο αναγκη οι υπολοιποι 9 ηταν αυτοι που στη θεωρια ειναι οι καλυτεροι στη θεση τους.Δεν ξερω εγω προβληματιζομαι,κατι δεν κολαει κυριως οσον αφορα τους νεους παικτες.[/quote

Θα πω τη γνωμη μου

Για σιντκλει κ μιτριτσα, δεν νομιζω οτι εβγαλαν μάτια ποτε.
Θα μου πεις το ιδιο κ ο σαστρε, ομως πιστευω πως αυτος ξεχωριζει-γνωμη μου.
Για σοαρες θα πω πως επισης δεν εχει δειξει κατι ως τωρα, ομως κατι μου λέει πως αυτον αξιζει να τον περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

joshua έγραψε:Κάτσε ρε καρπουζα που μιλας για 2-3 βασικους. Αριστερό μπακ βασικο δεν θελουμε; Στοπερ δεν θελουμε; Αριστερο εξτρεμ δεν θελουμε; Επιτελικο δεν θελουμε; Πασχαλακης και Ακπομ εισαι σιγουρος οτι θα μεινουν; Το να κανει καποιος προβλεψεις για το τι θελουμε ειναι τουλάχιστον παρακινδυνευμενο.
ρε τζοσ... εγω δεν ειπα οτι δεν θελουμε....

εγω λεω οτι εαν αλλαξουμε ....βασικους...πανω απο 2-3 ατομα θα χαθει αυτη η...οποιο...ομοιογενεια εχει γινει μεχρι τωρα...

αν ηταν ετσι ευκολο το να στησεις μια ομαδα ....σε αποδοση... αυτο που βλεπουμε τον τελευταιο καιρο απο την ομαδα θα το βλεπαμε και απο την δευτερη εβδομαδα μετα την προετοιμασια....

χαζος δεν ειναι ο ρουμανος ...ακολουθει μια πεπατημενη που εκ του αποτελεσματος αποδιδει...αργα μεν...αλλα αποδιδει...

αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα ο κλοπ με την λιβερπουλ θα τα ειχανε σαρωσει ολα απο την πρωτη του χρονια εκει....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα αυτα περι ομοιογενειας τα θεωρω υπερβολες μεχρι αηδιας.Το να λες οτι χρειαζεσαι κανα δυο χρονια για να ενσωματωσεις 7-8 παικτες ειναι αστειο και ειναι και εκτος πραγματικοτητας για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ εν ετη 2022.Θυμαμαι ο Σαντος ειχε κανει 12 μεταγραφες τη δευτερη χρονια του και μια χαρα ομοιογενη ομαδα παρουσιασε απο το πρωτο παιχνιδι απεναντι στον ΟΦΗ αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Να την βράσω τέτοια ομοιογένεια...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

joshua έγραψε:Καλα αυτα περι ομοιογενειας τα θεωρω υπερβολες μεχρι αηδιας.Το να λες οτι χρειαζεσαι κανα δυο χρονια για να ενσωματωσεις 7-8 παικτες ειναι αστειο και ειναι και εκτος πραγματικοτητας για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ εν ετη 2022.Θυμαμαι ο Σαντος ειχε κανει 12 μεταγραφες τη δευτερη χρονια του και μια χαρα ομοιογενη ομαδα παρουσιασε απο το πρωτο παιχνιδι απεναντι στον ΟΦΗ αν θυμαμαι καλα.

και ο ρουλης το κανει αυτο ....μεχρι που μπορει να φτασει ενα τετοιο ...βιαστικο...γκρουπ...ειναι το ερωτημα...

ετσι ειναι οπως τα λες με τον σαντος ...τι εκανε τον πρωτο καιρο?? τιποτα

με μικρες προσθαφαιρεσεις την μεθεπομενη χρονια εδειξε τις πραγματικες δυνατοτητες εκεινης της ομαδας...

μην ξεχνας οτι ο παυλαρας ηταν για να φευγει ...νο γκαρσια νο παρτι...εμεινε και δεν ηταν και η πρωτη επιλογη μετα...

με βιτολο ηθελε να παιζει αλλα για καποιον λογο ...δεν θυμαμε ακριβως...σε εναν αγωνα επαιξαν και οι δυο και αλλαξε ολο το ...στατους...

ετσι και σαντος με πειραματα και προσθαφαιρεσεις μετα απο 3 χρονια εδειξε αυτο που τωρα μνημονευεις

εκτος εαν θεωρεις οτι τωρα η ομαδα απο τον δεκεμβριο και μετα δεν δειχνει τιποτα...

εγω θεωρω οτι δειχνει παρα πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 18 Απρ 2022, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

abc_o_ karpouzas έγραψε:πιες ειναι αυτες οι...νοοτροπιες... του λουτσου και του μποτο!!!φιλε μοντεκριστο...
Αυτες για τις οποιες μιλησε
ο Μποτο σε συνεντευξη του
λεγοντας για λαθη που κανουν
οι ομαδες ανανεωνοντας μεγαλους
παιχτες λογω προτερης προσφορας
και φωτογραφιζοντας και τον ΠΑΟΚ!

ΥΓ. Ο Βλανταν ποσο καιρο χρειαστηκε
για να φτιαξει μια οντως πολυ δυνατη
ομαδα με 6-7 νεους ενδεκαδατους διχως
κιολας να του εχουν φερει και βασικο φορ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άντε το λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ρε τι ακριβως λετε ...δεν καταλαβαινω...

οτι τωρα η ομαδα δεν ειναι δυνατη??

τι ειναι αυτα που λετε για ιβιτς και σαντος...γιατι βγαζετε απο το καδρο καποιους παραγοντες για τους οποιους η ομαδα δεν μπορουσε να κανει και πολλα -πολλα...

τι ακριβως επρεπε να κανει το καλοκαιρι η ομαδα με 12 συμβολαια να τελειωνουν.... να τους διωξει ολους και να παρει αλλους 12 παικτες??

να διωξει τους μισους και να παρει τους αλλους μισους?? ολα αυτα για να γινουν θελει και ενα φορτηγο λεφτα...

με τα χερια ...εξω απο τις τσεπες...ολοι στηνουμε ομαδες στο μπιτς φιτιλι...

η ομαδα επελεξε αυτον τον δρομο και για εμενα καλα εκανε και η πορεια μεχρι τωρα με αυτα τα δεδομενα μια χαρα ειναι...και το λεω αυτο γιατι αυτο βλεπουμε ....με τα ΑΝ εγω δεν μπορω να κανω κουβεντα ρε παιδια...

μην κανουμε σαν τους ρουληδες αν αυτο και αν εκεινο τωρα θα ειμσταν δευτεροι...

και ο γαυρος με τα αν ισως ηταν και 8 βαθμους ποιο κοντα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η μερα της μαρμοτας.....ανακυκλωνουμε συζητησεις του Σεπτεμβρη αντι να περιμενουμε να δουμε τι θα συμβει σε 1-2 μηνες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”