Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από joshua »

Το μεγαλο λαθος συγκεκριμενα για το σημερινο παιχνιδι ηταν η αλλαγη και στους 4 στην αμυνα.Ο Ινγκασον επρεπε να εχει ξεκινησει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giliopoulos έγραψε:
Miles έγραψε:Το καλοκαίρι πρέπει να δουλευτεί σοβαρά το σπάσιμο του αντίπαλου πρέσινγκ, όχι άλλες πανικόβλητες γιόμες στο πουθενά.
Μαλλον καπου μπερδευεσαι..
ΜΑΚΑΡΙ να εκαναν πανικοβλητες γιομες και οχι αυτο το αθλιο παιχνιδι απο πισω με τον πασχαλακη να την πεταει στους αντιπαλους συνεχεια, και εντολη για χτισιμο παιχνιδιου στον τελειως ατεχνο Μιχαι.
Οι γιόμες στο πουθενά πάντοτε στον αντίπαλο είναι, αλλιώς πώς;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Τελικά η σημερινή εικόνα οφείλεται σε λάθη στην κατάρτηση της 11αδας από τον προπονητή ή σ' αυτό που είπε ο ίδιος ο προπονητής;

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις.... είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Εγώ νομίζω πως ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του.
Δεν έκανε κανένα λάθος ούτε αυτός, αλλά φυσικά ούτε και οι παίκτες του, που παρότι οι 7 από τους 11 του αρχικού σχήματος ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας την Πέμπτη (λεπτομέρεια) εντούτοις ήταν πνευματικά και σωματικά κατάκοποι....
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

15_50 έγραψε:Τελικά η σημερινή εικόνα οφείλεται σε λάθη στην κατάρτηση της 11αδας από τον προπονητή ή σ' αυτό που είπε ο ίδιος ο προπονητής;

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις.... είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Δεν έκανε κανένα λάθος ούτε αυτός, αλλά φυσικά ούτε και οι παίκτες του, που παρότι οι 7 από τους 11 του αρχικού σχήματος ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας την Πέμπτη (λεπτομέρεια) εντούτοις ήταν πνευματικά και σωματικά κατάκοποι....
Μάλλον ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να κατανοήσεις τι έλεγε ο άνθρωπος. ΟΙ 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 7 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ.
Συγγνώμη δηλαδή που δεν είχε Μεσσι Νειμαρ Εμπαπε τριάδα μπροστά με De Broine, Pedri, Pogba στην μεσαία γραμμή και για άμυνα οποίους 4 επιλέξεις εσυ..

Συγγνώμη δηλαδή που ήταν ασύνδετοι και χωρίς χημεία αυτοί οι 7/8 που είναι αναπληρωματικοί και μπαίνουν σαν αλλαγές κατα την διάρκεια των παιχνιδιών ή από την αρχή σε ένα σύνολο βασικών που υπαρχει χημεία!

Αλλά τι λέω, το FM έχει κάψει μυαλά.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Θα μας τρελάνετε κάποιοι.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

MrSam1926apc έγραψε:
15_50 έγραψε:Τελικά η σημερινή εικόνα οφείλεται σε λάθη στην κατάρτηση της 11αδας από τον προπονητή ή σ' αυτό που είπε ο ίδιος ο προπονητής;

Μάλλον ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να κατανοήσεις τι έλεγε ο άνθρωπος. ΟΙ 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 7 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ.
Συγγνώμη δηλαδή που δεν είχε Μεσσι Νειμαρ Εμπαπε τριάδα μπροστά με De Broine, Pedri, Pogba στην μεσαία γραμμή και για άμυνα οποίους 4 επιλέξεις εσυ..

Συγγνώμη δηλαδή που ήταν ασύνδετοι και χωρίς χημεία αυτοί οι 7/8 που είναι αναπληρωματικοί και μπαίνουν σαν αλλαγές κατα την διάρκεια των παιχνιδιών ή από την αρχή σε ένα σύνολο βασικών που υπαρχει χημεία!

Αλλά τι λέω, το FM έχει κάψει μυαλά.
Δεν έχω παίξει fm ποτέ, αλλά δεν θα βάλω εγώ χαλινάρι στην φαντασία σου.

Κατά τα λοιπά, εγώ γράφω την άποψή μου, για όσα είπε ο προπονητής.
Εσύ γράφεις την άποψή σου, για όσα φαντάζεσαι ότι εννοούσε ο προπονητής.

Εγώ λέω πως οι Σάστρε, Σοάρες, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Μιχάι, Μίτριτα και Σβάμπ, είναι οι 7 στους 11 που έβαλε ο προπονητής για να φρεσκάρει την ομάδα και οι 5 από αυτούς (πλην Μιχαι και Σβάμπ) είναι είτε επιλογές του, είτε δόθηκε η συγκατάθεσή του για να αποτελέσουν κομμάτι του ρόστερ της ομάδας.
Εσύ λες πως πίσω από αυτές του τις επιλογές, κρύβεται κάτι άλλο, κάτι το οποίο επίσης φαντάζεσαι, αφού ποτέ ο προπονητής δεν έχει αναφερθεί ευθέως σε κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά πως τους θεωρεί απλούς ρολίστες.

Για πες μου τώρα, ποιους φαντάζεσαι να εννοεί ο προπονητής ότι θα αποτελέσουν το βασικό κορμό του ΠΑΟΚ για του χρόνου;
Εγώ πιστεύοντας μόνο σε όσα βλέπω και ακούω από αυτόν, θα πόνταρα ότι εννοεί τους Πασχαλάκη, Κρέσπο, Βιειρίνια, Κούρτιτς, Ολιβέιρα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ συν τους Αουγκούστο και Ίνγκασον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 18 Απρ 2022, 07:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν δεν περάσουμε τον γαύρο στο κύπελλο ,εγώ θεωρώ την χρόνια αγωνιστικά αποτυχημένη.Με ευθύνη της διοίκησης ,του Λουτσεσκου και του Μποτο .
Για μένα δεν ήταν μεταγραφή αυτή του Δεκεμβρίου ,έναν χρήσιμο παίκτη να έφερνε θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα .
Δεν ξέρω ποιανού ήταν η επιλογή η ομάδα να ενισχυθεί εκ των έσω ,βλέπε Τσολάκ και Ζαμπα . Τον Ζαμπα τον ξενέρωσε που δεν τον έβαλε στην Ευρωπαϊκή λίστα και έβαλε έναν παίκτη στα χαφ που θα δούμε τι θα δείξει του χρόνου βλέπε Σοάρες που δαπανήθηκαν 3 εκατ ,μακάρι να μην βγει χειρότερη μεταγραφή από τον Μουργκ. Κράτησε τον Τσολάκ ενώ τον ήθελε η Μάλμε ,ας έφερνε έναν δανεικό σέντερ φορ . Να δω τι θα τον κάνει το καλοκαίρι. Μην πιάσω το κεφάλαιο Καντουρι ,Βαρελα . Η χρονιά σώζεται οικονομικά από την πορεία στην Ευρώπη.Περιμενω να γίνουν σωστές κινήσεις για το ρόστερ.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φαίνεται η βαρύτητα που δίνετε σαν οπαδοί στους αγώνες με τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ!

Το κράξιμο για μια ήττα από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. είναι μεγαλύτερο από τους επαίνους σε νίκες και προκρίσεις.

Μη ξανατραγουδήσετε το "στ'αρχίδια μου τον γράφω τον Αρούλη", θα γελάσουν και τα ασπρόμαυρα (από τον ήλιο) αυτοκόλλητα Super 3 στις κολόνες...

- Ο ΠΑΟΚ κάνει 16 τελικές με τη Marseille και χάνει 0-1
- Οκ.

- Ο ΠΑΟΚ χάνει 0-1 από τον Άρη, με τα δεύτερά του στην 11δα.
- ΑΝΤΕ ΜΗΣΟΥΓΑ ΡΟΥΜΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΦΥΓΙΑΠΟΔΩ.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Καλες οι συζητησεις περι επιλογης παιχτων, εγωισμου Λουτσεσκου κλπ.
Όμως θεωρω ποιο σημαντικο προς συζητηση/διερεύνηση αυτο που ειχε ακουστει πριν καποιο καιρο: οτι δε χρησιμοποιητε στην προπονηση τεχνολογια για τη φυσικη κατασταση των παιχτων. Αυτο δεν απαντηθηκε ποτε και ελπιζω να μην ισχυει.
Το καψιμο και η πτωτικη πορεια πολλων (Schwab, Kurtic, Zivkovic) κατι μπορει να σημαινει σε σχεση με τη φυσικη κατασταση. Ακομη και για τον Bise, δε μπορει να πεταει στο πρωτο μισο και μετα να εχει καει. Γιατι να εχει «καει» ενας παιχτης, που προπονητε επιστημονηκα? Δεν πρεπει να υφηστατε η ενοια καψιμο σε μια μοντερνα ομαδα. Ντεφορμαρισμα ναι, λογικο. Αλλα αυτο με τον Ζβαμπ πχ δεν ειναι λογικο.

Επίσης, δε μπορω να βλεπω καθε χωριο και καθε βετερανο σα του οαρη να μας πιεζουν και εμεις να φενομαστε δυο ταχυτητες κατω.

Μπορει και μακαρι να λεω μπαρουφες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε φιλε ειναι δυνατον να τα πιστευεις αυτα; Οταν κοντραραμε την Μαρσειγ και την Μιντιλαντ και την Γανδη σε φυσικη κατασταση με ελλιπες ροστερ; Αν ειναι δυνατον, κλειστε τα ραδια
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Ραδιο εχω να ακουσω απο τα 80ς, και δε πατησαμε καμια Μιντζιλαντ και καμια Μαρσειγ σε φυσικη κατασταση. Τους παίξαμε μπαλιτσα (κατα διαστηματα) γιατι ειμαστε καλη ομαδα και καταθεσαμε ψυχη. Αλλα οχι οτι τους τρεξαμε κι ολας..
Αυτο με τα εργομετρικά καπου το διαβασα, και δε μου φανηκε η κλασσικη ΑΡΔια..
Εγώ προσπαθώ να εξηγησω την ανεξηγητη πτωση ορισμενων παιχτων, με προεξέχουσα του Ζβαμπ.
Και ρε φιλε μακαρι να κανω λαθος, αλλα ειδες τον παλαίμαχο τον καμαρα και τους αλλους τους αστείους πως μας πιεζαν? Ε αυτο εμενα μου καθεται.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

panpangr77 έγραψε:Αν δεν περάσουμε τον γαύρο στο κύπελλο ,εγώ θεωρώ την χρόνια αγωνιστικά αποτυχημένη.Με ευθύνη της διοίκησης ,του Λουτσεσκου και του Μποτο .
Για μένα δεν ήταν μεταγραφή αυτή του Δεκεμβρίου ,έναν χρήσιμο παίκτη να έφερνε θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα .
Δεν ξέρω ποιανού ήταν η επιλογή η ομάδα να ενισχυθεί εκ των έσω ,βλέπε Τσολάκ και Ζαμπα . Τον Ζαμπα τον ξενέρωσε που δεν τον έβαλε στην Ευρωπαϊκή λίστα και έβαλε έναν παίκτη στα χαφ που θα δούμε τι θα δείξει του χρόνου βλέπε Σοάρες που δαπανήθηκαν 3 εκατ ,μακάρι να μην βγει χειρότερη μεταγραφή από τον Μουργκ. Κράτησε τον Τσολάκ ενώ τον ήθελε η Μάλμε ,ας έφερνε έναν δανεικό σέντερ φορ . Να δω τι θα τον κάνει το καλοκαίρι. Μην πιάσω το κεφάλαιο Καντουρι ,Βαρελα . Η χρονιά σώζεται οικονομικά από την πορεία στην Ευρώπη.Περιμενω να γίνουν σωστές κινήσεις για το ρόστερ.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Διάβασα προσεκτικά τι γράφεις φίλε και συμφωνώ κ επαυξάνω!

Για εμένα η επιλογές που είπε να ενισχυθεί εκ των Colak/Léo Jabá ήταν η εξής για να καταλαβαίνουν και οι φίλοι και δεν χρειάζεται να καταλάβεις όλα ήταν από τον Lucesku επιλογες!
Ο δε Colak (ήταν τραυματίας ο Oliveira κ ΙΑΝ αφού δεν έδινε τα 3χαρτιά η Μάλμε το έγραψαν και ΑΡΔοσάιτ, ζητούσε 3χαρτιά ο ΠΑΟΚ κ έδιναν 1 ακατέβατα κ έτσι έμεινε για 2ος αφού είδε ο Λούτσος εκεί παστέλωνε γκολ! Τον Κούτσια 3ο αρα κομπλέ ο δε Oliveira θα γυρίσει χθες(στ ματς με τον Αρη εχω ποσα ματς θα δηλωσω Ευρωπη Akpom+Κούτσια);
και έτσι έμεινς!

Ο δε Botoπουλος ήρθε να συνεννοηθεί να φέρει παίχτες Καλοκαίρι εξελίξιμους αφού είδε έχουμε γερασμένη ομάδα κ έφερε τον Soares με 3χαρτιά κ δανεικό με option τον Sastre(αφού ο Taylor που ήταν ήδη δηλωμένος κ Ευρώπη ήταν για για ομάδα Β'κατηγορίας Βραζιλίας, ηλικίες Μπόμπα+να αξιολογησει αφού έκανε την Benfica/Σαχτάρ λαυράκια!

Όλα Λοιπόν είναι οι εμμονές του Lucesku(να μαστε κ ontopic) o Jaba τον κράτησε για έλλειψη winger επειδή τον ήξερε αλλά αυτός ξενέρωσε όπως είπε κ ο φίλος κ ετσι ειναι γιατι δε το δηλωσε για το Conference ELeague
και ο Varela ήταν θέμα με το γιοτου ήταν εκτός απλά είχε την ατυχία ο Μιχαηλίδης με τοντραυματισμό(ποιος να έπαιζε ο Κουλιεράκης ή ο Παναγιώτου);
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν-για κάποιους ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ότι μπορεί μία ομάδα παίζοντας ΜΕΤΡΙΟΚΑΚΟ ποδόσφαιρο να κερδίζει τα παιχνίδια.

Με αυτό το υλικό ή ομάδα έχει πιάσει ταβάνι.

Το ανησυχητικό είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει φτιάξει ένα δικό του κόσμο.

Έχει εμμονές με ποδοσφαιριστές-πασχαλακης, κρεσπο, βιερινια, βαρελα, Μπισεσβαρ, καντουρι, -που στο ποδοσφαιρικο χρηματιστήριο είναι στα ΑΖΉΤΗΤΑ, πιστεύοντας ότι μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστικη βασιζόμενος στους παραπάνω και βλέπει σε αυτούς πράγματα που δεν βλέπει κανείς άλλος.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ, πάντα έχει μια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ για όλα και για τον ίδιο και φυσικά πάντα φταίνε οι άλλοι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια των στημένων και αλλόθρησκων
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Για εξηγησε μας το λιγο
καλυτερα το τελευταιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”