27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Σε ενα ακομα ματς εμφανιση για λύπηση.
Ωραια τα πεναλντι και τα φαουλ αλλα το κεντρο θελει πνευμονια και τρεξιμο.
Ωραια τα πεναλντι και τα φαουλ αλλα το κεντρο θελει πνευμονια και τρεξιμο.
- ΑποστόληςΑ
δεν ειναι ντεφορμε ο κουρτιτς απλα σταματησε απολυτως φυσιολογικα να σκοραρει με σουτ εκτος περιοχης και ετσι δεν μπορουν να ''κρυφτουν'' τα οσα δεν κανει σε ροη αγωνα...
ωραια ειναι να βριζουμε τον ζιβκοβιτς που εκανε το μεγαλο συμβολαιο και δεν κανει την διαφορα μεσοεπιθετικα αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τον κουρτιτς...
τα γκολ που εβαλε φετος δεν προκειται να τα ξαναβαλει του χρονου ωστε να μην ειναι προβλημα η παρουσια του και αυτο ειναι κατι που ελπιζω στην ομαδα να το ξερουν και να αποκτησουν εναν πολυ ποιοτικο χαφ το καλοκαιρι και οχι καποιον συμπληρωματικο...
ωραια ειναι να βριζουμε τον ζιβκοβιτς που εκανε το μεγαλο συμβολαιο και δεν κανει την διαφορα μεσοεπιθετικα αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τον κουρτιτς...
τα γκολ που εβαλε φετος δεν προκειται να τα ξαναβαλει του χρονου ωστε να μην ειναι προβλημα η παρουσια του και αυτο ειναι κατι που ελπιζω στην ομαδα να το ξερουν και να αποκτησουν εναν πολυ ποιοτικο χαφ το καλοκαιρι και οχι καποιον συμπληρωματικο...
Ρε φίλε δεν θέλω να σε βλέπω άλλο να περπατάς. Απλα δεν θέλω, ουτε καν σαν αλλαγή. Πες δεν μπορώ να τρέχω, λήξε τον δανεισμό και φύγε.
Norte συντάσσομαι απολύτως
Σήμερα εκτός του ότι ήταν πολύ κακός, φέρει μεγάλη ευθύνη κ στο γκολ
Σήμερα εκτός του ότι ήταν πολύ κακός, φέρει μεγάλη ευθύνη κ στο γκολ
- john4serres
εκτός του σκοραρίσματος που το έχει, του λείπουν άλλα όπως η ταχύτητα, το προσωπικό μαρκάρισμα και η δημιουργία
Για αυτο εγω εγραφα χτες πως εχουμε ενα ροστερ γεματο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...Δεν ειναι σημερα η χτες αλλα απο την αρχη της χρονιας αν εξαιρεσεις τις φασεις απο τα στημενα σε ροη παιχνιδιου προσφερει ελαχιστα...Εχουμε φτασει στο σημειο ο τιμιος Τσιγγαρας να ειναι ο μονος παικτης στα χαφ απο τον οποιο ξερεις τι να περιμενεις...
Εχω πρβλημα μαζι του απο την αρχη. I dont get it ρε παιδι μου.. 2 ταχυτητες κατω, μαρκάρισμα με τα ματια, μπαλαδορος ειναι, οκ, αλλα δε τον λες και Πιρλο. Τι ακριβως προσφερει δε ξερω. Και μεγαλος λαθερ. προτιμάω Σοαρες στη θεση του, αληθεια,το,λεω.
-
- sourmenetes
- Moderator
Βασικά έχει προσφέρει καμία 15+ γκολ πράγμα που δεν έχουν τα 3 φορ που έχεις μέχρι τώραrockavlon έγραψε:Εχω πρβλημα μαζι του απο την αρχη. I dont get it ρε παιδι μου.. 2 ταχυτητες κατω, μαρκάρισμα με τα ματια, μπαλαδορος ειναι, οκ, αλλα δε τον λες και Πιρλο. Τι ακριβως προσφερει δε ξερω. Και μεγαλος λαθερ. προτιμάω Σοαρες στη θεση του, αληθεια,το,λεω.
..
Ναι γενικά δε θα δεις τα τρελά πράγματα και στα τελευταία ματς είναι κακος
ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΑΚΟΎΜΕ ΤΙ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk