Και όμως φίλε Darkm4n, έχει γραφτεί, ότι ο Greatest Of All Times προπονητής μας, ο Ραζβάν, έχει αυτή τη στιγμή ρήτρα 7.000.000 €.Darkm4n έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ελπίζω να έχει ρήτρα πάνω από 10.000.000€...
Μετά το αποψινό, θα έχει μπει στο ραντάρ ομάδων πιο μεγάλων από τον ΠΑΟΚ...![]()
χαχαχα φίλεμου!
Δε νομίζω να υπάρχει ρήτρα αν ήταν θα ακουγόταν κ στα ράδια(ΠΑΟΚτσίδικα) συμφωνώ αλλά δε το βλέπω για 10τεμάχια 10 δεν έχει ούτε ο Κλοππ
Razvan Lucescu
-
paok_fans_4
Re: Razvan Lucescu
Χαίρομαι πραγματικά για την αναγνώριση στο πρόσωπο του Λουτσεσκου.
Αν στηρίξουμε 100% το πρότζεκτ του ως οπαδοί, πιστεύω πως μπορεί να χτίσει αυτοκρατορία, παρόμοια με αυτή της Σαχτάρ στην Ουκρανία.
Μακάρι να θυμόμαστε αυτά που λέμε σήμερα και στις στραβες που σίγουρα θα έρθουν στο μέλλον.
Αν στηρίξουμε 100% το πρότζεκτ του ως οπαδοί, πιστεύω πως μπορεί να χτίσει αυτοκρατορία, παρόμοια με αυτή της Σαχτάρ στην Ουκρανία.
Μακάρι να θυμόμαστε αυτά που λέμε σήμερα και στις στραβες που σίγουρα θα έρθουν στο μέλλον.
Ας αναλάβει πρότζεκτ πρώτα κ στήριξη να δώσουμε φουλ, γιατί πριν τρία χρόνια έφυγε νυχτα.
Μεταξυ σοβαρου και αστειου θα προτεινα να τον διωξουμε τον Μαιο ,να φτιαξει το ροστερ ο Μποτο και να τον επαναπροσλαβουμε τον Σεπτεμβριο... 
Ένας από εκείνους όπου στον αγώνα, στη Νέα Σμύρνη τον έβριζε εν χορώ.
Εγώ που πολλάκις μιλώ και γράφω για τις εμμονές του και τα λάθη.
Το πρώτο με δίδαξε να μην είμαι βιαστικός στις κρίσεις απέναντι στην δουλειά. Όταν ως εργαζόμενος έχω δει άπειρες ερασιτεχνικές συμπεριφορές εργοδοτών να περιμένουν να αποσβεσουν το κόστος τους έναντι μιας νέας πρόσληψης από τον πρώτο μήνα.
Λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε για το τι χρειάζεται η ομάδα και πως πρέπει να κινηθεί για τη νέα σαιζόν. Φυσικά το ίδιο βλέπει και ο Λουτσε. Όπως τα αναφέρει χωρίς να κρύβεται εν μέσω αγωνιστικής εν αντίθεση με τη διαφορετική άποψη που εκφράζεται από φίλους, δηλαδή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια.
Θέλει 3 έτοιμους παίκτες να του καλύψουν τα βασικά του κενά. Ασφαλώς θα αποκτηθούν παραπάνω για τους προφανείς λόγους. Από τους τελευταίους που δεν θα βιάζεται να τους μπολιασει αλλά θα έχει χρόνο να ετοιμάσει κάποιους από αυτούς και να τον βοηθήσουν μέσα στην πάροδο της μακράς επόμενης σαιζόν.
Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο πιο κατάλληλος να φτιάξει την ομάδα που φανταζόμαστε.
Καλή συνεργασία με όλο τον οργανισμό, καλή επιτυχία το αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητα!!!
Εγώ που πολλάκις μιλώ και γράφω για τις εμμονές του και τα λάθη.
Το πρώτο με δίδαξε να μην είμαι βιαστικός στις κρίσεις απέναντι στην δουλειά. Όταν ως εργαζόμενος έχω δει άπειρες ερασιτεχνικές συμπεριφορές εργοδοτών να περιμένουν να αποσβεσουν το κόστος τους έναντι μιας νέας πρόσληψης από τον πρώτο μήνα.
Λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε για το τι χρειάζεται η ομάδα και πως πρέπει να κινηθεί για τη νέα σαιζόν. Φυσικά το ίδιο βλέπει και ο Λουτσε. Όπως τα αναφέρει χωρίς να κρύβεται εν μέσω αγωνιστικής εν αντίθεση με τη διαφορετική άποψη που εκφράζεται από φίλους, δηλαδή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια.
Θέλει 3 έτοιμους παίκτες να του καλύψουν τα βασικά του κενά. Ασφαλώς θα αποκτηθούν παραπάνω για τους προφανείς λόγους. Από τους τελευταίους που δεν θα βιάζεται να τους μπολιασει αλλά θα έχει χρόνο να ετοιμάσει κάποιους από αυτούς και να τον βοηθήσουν μέσα στην πάροδο της μακράς επόμενης σαιζόν.
Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο πιο κατάλληλος να φτιάξει την ομάδα που φανταζόμαστε.
Καλή συνεργασία με όλο τον οργανισμό, καλή επιτυχία το αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητα!!!
-
paok_fans_4
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αναρωτιεμαι αν ολοι σχεδον οι νεοι ειναι τοσο κακοι παικτες η αν εσυ χρειαζεσαι υπερβολικα πολυ χρονο για να τους ενσωματωσεις στο συνολο...
Ειπες θα τα αλλάξεις όλα, το εκανες και εβγαλε υγεια η ομαδα.
Με το που ξανα μπηκαν στην ομαδα Βαρελα και Καντουρι αρχησαν οι γκελες.
Θυμήσου γιατι δεν τραβουσε η ομαδα.
Στοχοι της χαμενης χρονιάς για το πρωταθλημα το κυπελλο και 2η θεση.
Με το που ξανα μπηκαν στην ομαδα Βαρελα και Καντουρι αρχησαν οι γκελες.
Θυμήσου γιατι δεν τραβουσε η ομαδα.
Στοχοι της χαμενης χρονιάς για το πρωταθλημα το κυπελλο και 2η θεση.
Έχει καταντήσει αηδία, άνθρωποι εξαφανισμένοι στην Ευρώπη, στις νίκες, σε όλα τα άλλα, εμφανίζονται για να σταξουν χολή όποτε μπορούν. Αν αυτοί είναι ΠΑΟΚ εγώ είμαι καμηλοπάρδαληΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Βγήκανε τα σαλιγκάρια με την βροχή.
«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».
Έχει δίκιο, οι Σάστρε, Βαρέλα, Μιχαι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ
Σουάρες, Μίτριτσα και βέβαια ο Πασχαλάκης (8/11 δηλαδή)
την Πέμπτη άφησαν τα πνευμόνια τους στην Τούμπα με αποτέλεσμα σήμερα να τους λείπει η φρεσκάδα...
-
john4serres