Είπαμε, δεν έχεις λάθος. Λάθος θα έχει ο Μπότο αν τον ακούσει και δεν ξηλώσει τα παλτά που ο αλάθητος θα εισηγηθεί να παραμείνουν.hawklord έγραψε:Ευθύνη να τους μάθει να μην κάνουμε μαλακίες στην πρώτη πάσα έχει ή δεν έχει;15_50 έγραψε:Αυτός δεν έχει ποτέ λάθος, είναι ο Πάπας της φτωχομανας Θεσσαλονίκης.gpap έγραψε:ο Λούτσε δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεκάδα.
Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν του έδωσαν εναλλακτικές.
Όταν πρέπει να ξεκουράσεις παίχτες, πρέπει κ να έχεις ίδιου επιπέδου κ ποιότητας εναλλακτικές.
Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime
Re: Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime
- PAOK_Antarctica
Πόσα τσίπουρα έχεις πχιει φίλε;gpap έγραψε:όπως έχουμε εμείς την κούλα, ετσι μας έχει κ εμάς ο άρης.
- sourmenetes
- Moderator
Κατεβήκαμε να παίξουμε με κομπλεξικόυς την ώρα που έχει κύπελλο την Πέμπτη και αυτοί είναι ικανοί να σου κόψουν τα πόδια.buffalobill4 έγραψε:Κατεβήκαμε να παίξουμε σαν τις λουλουδες. Δεν έχουμε πάρει μια μονομαχία σε 45 λεπτά. Κατάντησαν κομπλεξικοί με το σκουλήκι. Και τσαμπιονς λιγκ να σηκώσουμε θα χάσουμε από τα ληκια με κάτω τα χέρια.
Σε άλλα νέα ο Σβαμπ δεν κάνει ούτε για τους ηλτεξ λύκους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά μην φτάσουμε και στην υπερβολή. Κακό ημίχρονο αλλά ως εκεί.
Καλώς η κακώς για εμάς η διαδικασία δεν έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι σχεδόν τελειωμένη.
Το κύπελλο είναι αυτό που έχει κυκλωθεί και γιατί είναι ματς μετωπική με τον σιχαμενο.
Άλλο βέβαια αυτό και άλλο να "προσφέρεις" το ματς παίζοντας χωρίς 6. Εκεί νομίζω δεν το διάβασε σωστά
Καλώς η κακώς για εμάς η διαδικασία δεν έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι σχεδόν τελειωμένη.
Το κύπελλο είναι αυτό που έχει κυκλωθεί και γιατί είναι ματς μετωπική με τον σιχαμενο.
Άλλο βέβαια αυτό και άλλο να "προσφέρεις" το ματς παίζοντας χωρίς 6. Εκεί νομίζω δεν το διάβασε σωστά
Έλα τώρα θα τον μάθειςrenegade έγραψε:Σάλτα και ...gpap έγραψε:όπως έχουμε εμείς την κούλα, ετσι μας έχει κ εμάς ο άρης.
Που θα μας πεις ότι είμαστε τα πουτανακια του ρουλη
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τώρα..gpap έγραψε:όπως έχουμε εμείς την κούλα, ετσι μας έχει κ εμάς ο άρης.
Συγνώμη η κίτρινη στον Κουρτιτς στο 5 δεν είναι φανερό που οδηγεί το πράγμα ενόψει κυπέλλου με τον γαύρο; Εγώ θα τον προστατευα στο Βsourmenetes έγραψε:Κατεβήκαμε να παίξουμε με κομπλεξικόυς την ώρα που έχει κύπελλο την Πέμπτη και αυτοί είναι ικανοί να σου κόψουν τα πόδια.buffalobill4 έγραψε:Κατεβήκαμε να παίξουμε σαν τις λουλουδες. Δεν έχουμε πάρει μια μονομαχία σε 45 λεπτά. Κατάντησαν κομπλεξικοί με το σκουλήκι. Και τσαμπιονς λιγκ να σηκώσουμε θα χάσουμε από τα ληκια με κάτω τα χέρια.
Σε άλλα νέα ο Σβαμπ δεν κάνει ούτε για τους ηλτεξ λύκους.
Οι γνωστοί αστείοι βγήκαν να κραξουν το Ρουμάνο που έκανε 7 αλλαγές.
Άμα δεν τις έκανε θα τον κράζανε μεθαύριο
Άμα δεν τις έκανε θα τον κράζανε μεθαύριο
Αν δεν μας βγει το ματς την Πεμπτη παντος, δεν θα παιχτεί χειροκρότημα οπως στο Ευρωπαϊκο.
Θα εχει αλλα μετα το ματς για αυτο καλο θα ειναι να συνελθουν μερικοι παικτες.
Θα εχει αλλα μετα το ματς για αυτο καλο θα ειναι να συνελθουν μερικοι παικτες.
-
paok_fans_4
Αυτό ΔΕΝ ισχύει φίλε μου.gpap έγραψε:όπως έχουμε εμείς την κούλα, ετσι μας έχει κ εμάς ο άρης.
Εμείς δεν κλέψαμε πρωτάθλημα από κανέναν, ούτε είμαστε άτιτλοι επί 52 χρόνια.
Έχουμε ένα ημίχρονο μπροστά μας. Εφόσον βελτιώσουμε κάποια στοιχεία, θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη του σημερινού αγώνα.
Πάντως σήμερα αναστήσαμε ή όπως θέλεις πες αναδείξαμε (;) και άλλον παίκτη. Πριν λίγο είδα στα στατιστικά πως ο σκόρερ Ντουκουρέ έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα στην αρχική ενδεκάδα και αυτό ήταν το πρώτο του γκολ!
- ΑποστόληςΑ
O Curtic διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Soares είναι εκτός τόπου και χρόνου με δικαιολογητικό βέβαια ότι παίζει εκτός θέσης, ενώ ο Σβαμπ συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις.
Το δίδυμο Mihaj - Varela κάτω του μετρίου.
(αμα λείπει ο Ingason...)
Το δίδυμο Mihaj - Varela κάτω του μετρίου.
(αμα λείπει ο Ingason...)
-
panpangr77
Αυτός ο Σοάρες προσπαθώ να πω όσο πιο σεμνά ότι δεν. Πολύ κακη μεταγραφή.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Τελευταία 12 ματς (απο τοτε που ανέβηκαν)gpap έγραψε:όπως έχουμε εμείς την κούλα, ετσι μας έχει κ εμάς ο άρης.
4 νικες ΠΑΟΚ
5 χ
3 νικες αρη
Τελευταια 19 ματς με κουλά ( απο το ΘΕΝΕΜ)
11 νικες ΠΑΟΚ
7 Χ
1 νικη κουλα
Logic??????