Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
renegade

Re: Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime

Δημοσίευση από renegade »

Ωωωωω ρε μαλακές κάποιοι δεν έχετε γιατρειά.
Ούτε η Σίτυ δεν μπορεί να παίξει μπάλα με 7 αλλαγές στην ενδεκάδα σε ένα αδιάφορο ματς.
Την ίδια στιγμή το κοράκι δεν σου έχει δώσει μισό σφύριγμα.
Αποκορύφωμα η κάρτα στο Σοάρες και το φάουλ απ' όπου προήλθε το δοκάρι του Μαντσίνι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κατεβήκαμε να παίξουμε σαν τις λουλουδες. Δεν έχουμε πάρει μια μονομαχία σε 45 λεπτά. Κατάντησαν κομπλεξικοί με το σκουλήκι. Και τσαμπιονς λιγκ να σηκώσουμε θα χάσουμε από τα ληκια με κάτω τα χέρια.

Σε άλλα νέα ο Σβαμπ δεν κάνει ούτε για τους ηλτεξ λύκους.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Καλά αδιαφορα δεν είναι
Θέλουμε 2 3 νικες για την 2η θέση
Άβαταρ μέλους
Мир

Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime

Δημοσίευση από Мир »

Σβαμπ και Κουρτις ειναι τραγικος συνδιασμος, μονο ο Εσιτι λείπει απο το κεντρο για να φυτρώσουν σαν δέντρα.

Επησης, ο Βαρελα ειναι λογος καθυζησης της ομαδας που μαζι με Σαστρε πηδανε το τεχνιτο οφσαητ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εντάξει, είναι μια ενδεκάδα που δεν έχει παίξει ούτε και σε προπόνηση, αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα. Εκτός και αν τόσο μπορούν, οπότε ψάξτε και βρείτε άλλη ομάδα χωρίς στόχους.
Ο Σβαμπ πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά και φέτος εμφανίστηκε το φάντασμά του.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Dimitris_L4 έγραψε:Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ματς ΑΔΙΑΦΟΡΑ... Τα σημαντικά ήταν με Μαρσέιγ κ τώρα με γαυρο στο κυπελλο.. Δεν υπάρχει νόημα σε οτιδήποτε άλλο στη σαιζόν... Κ εσεις ίδια 11αδα θα κατεβαζατε εφόσον την πεμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου.. Η ποιοτητα τν αναπληρωματικων είναι αστα βραστα...
Αν η ομάδα κατέβει την Πέμπτη σαν πρωταθλήτρια κανένα πρόβλημα. Απλά πας για 4 η ήττα και μην γίνει συνήθεια μετά την Μαρσειγιαδα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εμ τον αχαριστο μου τον θέλατε και πίσω
Πέρα απο την αεχ,όλο ηττες ειμαστε με δαυτον
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Montrealiotis έγραψε:Εγώ πάντως δεν έχω καμία όρεξη να δω το ματς με τον Ρούλη μετά το ματς με την Μαρσειγ. Είναι σαν την Πέμπτη να ήσουν για ποτό με την Μονικα Μπελουτσι και σήμερα βγήκες με την Μαρία την κουτσή από το χωριό.
Ε φανταστείτε πως το βλέπουν οι παίκτες
η Μαρία η κουτσή που εδώ και 3 χρόνια σου ρίχνει χιλόπιτα, έχει κάτσει σε όλους εκτός απο εσένα.
Εγώ μετα απο Μπελούτσι, που μου έριξε χιλόπιτα αλλά με αξιοπρέπεια, θα εβγαινα με την Μαρία την κουτσή με σκοπό να της τον σφυρίξω, πρώτη φορά εδώ κ χρόνια.

Οπότε ή η Μαρία η κουτσή είναι υψηλότερης κατηγορίας απο εμένα, ή έχω τόσο καιρό που τρώω χιλόπιτες απο την Μαρία την κουτσή, που πλέον το έχω συνηθίσει
icue

Δημοσίευση από icue »

Ηθελα να γραψω απο την στιγμη που ειδα την εντεκαδα αλλα λεω ασε δε πειραζει. Δεν περιμενα να δω κατι καλυτερο απο οτι ειδα στο πρωτο ημιχρονο.

Κατεβηκαμε με στοπερ β' εθνικης, με ενα διδυμο στα χαφ που ποτε δεν δουλεψε και δεν προκειται ποτε να δουλεψει ακομα και να ειναι στα καλα του ο Σβαμπ. Ποσο μαλλον σημερα που ειναι για λυπηση.

Ο Σιντκλει ειναι ο Σιντκλει ενας παικτης που μονο γελιο μου προκαλει οποιαδηποτε σκεψη να τον κρατησουμε. Ο Σοαρες προφανως δεν εχει ενθουσιασει κανεναν μεχρι σημερα, αλλα θα περιμενω του χρονου που θα εχει κανει προετοιμασια σε μια μεγαλη ομαδα για να τον κρινω. Και η μετριοτητα αναγκαστικα παρασερνει και τους υπολοιπους.

Μπονους ο μεγαλυτερος με διαφορα κλοουν που μας φεραν να σφυριξει ματς. Ειναι τοσο αχρηστοι και οι 3 τους που πραγματικα δεν ξερω αν θελουν να παιξουν αρη ή λογω ανικανοτητας απλα τυχαν οι φασεις.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

gpap έγραψε:ο Λούτσε δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεκάδα.
Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν του έδωσαν εναλλακτικές.
Όταν πρέπει να ξεκουράσεις παίχτες, πρέπει κ να έχεις ίδιου επιπέδου κ ποιότητας εναλλακτικές.
Αυτός δεν έχει ποτέ λάθος, είναι ο Πάπας της φτωχομανας Θεσσαλονίκης.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Ανέβασα πίεση με τα παρτάλια που έχουμε. Σβαμπ, Κούρτιτς, Πασχαλάκης και Μίτριτσα στο καλό και να μην μας γράφατε. Σάστρε και Σοάρεζ ένα χέρι ξύλο μπας και πάρουν μπρος.

Τι είναι αυτά ρε. Ξεφτίλα το πρώτο 45ο.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Άλλη μια εμφάνιση από τις συνηθισμένες με τους σιχαμενους. Σταθερή απόδοση. Τα @@ ξεχασμένα στο σπίτι για άλλη μια φορά. Ακπομ από άλλη ομάδα, MVP χωρίς αντίπαλο, ο μόνος που προσπαθει. Ο Κουρτιτς MVP των άλλων. Κάποιοι θέλανε την Πέμπτη να βάλουμε την Κ19 απόψε. Μάλλον δίκιο είχανε αλλά για διαφορετικούς λόγους. Τόσο μπλαζε δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν. Και ας μην είχαμε την κούραση της Πέμπτης. Κάθε φορά τα ίδια. Δεν ξέρω αν θα το γυρίσουμε αλλά έχει καταντήσει εκνευριστικο να βλέπουμε κάθε φορά το ίδιο επεισόδιο. Ο πιο εύκολος τρόπος να μας αντιμετωπίσει ο αντίπαλος; Μηδέν πίεση στον τερματοφύλακα στην πρώτη πάσα γιατί τη μαλακια θα την κάνουμε στη δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

15_50 έγραψε:
gpap έγραψε:ο Λούτσε δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεκάδα.
Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν του έδωσαν εναλλακτικές.
Όταν πρέπει να ξεκουράσεις παίχτες, πρέπει κ να έχεις ίδιου επιπέδου κ ποιότητας εναλλακτικές.
Αυτός δεν έχει ποτέ λάθος, είναι ο Πάπας της φτωχομανας Θεσσαλονίκης.
Ευθύνη να τους μάθει να μην κάνουμε μαλακίες στην πρώτη πάσα έχει ή δεν έχει;
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Μπορεί πλεον ξεκάθαρα να έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο κύπελλο , αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χάνουμε στα ντέρμπι !
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έλα μωρέ τώρα αδιάφορο ματσάκι, κ να χάσουμε μια φορά από τον αρη δεν τρέχει κάτι. Ότι ώρα θέλουμε του πετάμε τριμπαλο.

Την Πέμπτη τα σπουδαία, αυτό το παιχνίδι είναι κυκλωμένο στο καλενταρ του ραζβαν. Μην μιρλιαζετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”