ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
3
2%
Lyratzis
19
14%
Crespo
4
3%
Ingason
8
6%
Vieirinha
48
35%
Augusto
38
27%
Tsingaras
3
2%
Kurtic
1
1%
Biseswar
1
1%
Zivkovic
5
4%
Akpom
2
1%
Mitrita
2
1%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colak
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
2
1%

Σύνολο ψήφων: 139

paok_fans_4

Re: ΠΑΟΚ - Marseille 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok_fans_4 »

BlackFriday έγραψε:Στο χέρι μας είναι όταν ακούγεται το σύνθημα οι υπόλοιποι να λέμε "ΠΑΟΚ εκδρομές με τσαμπουκα" όπως είναι και το αυθεντικό σύνθημα. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ ωραίο σύνθημα με ρυθμο. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί. Όπως και το ΠΑΟΚ μαστουρα μου γλυκιά, λέγεται και ΠΑΟΚ καψούρα μου γλυκιά. Μάθετε στα παιδιά σας το αυθεντικό και όχι τις παραλλαγές.
Συμφωνώ με την τοποθέτηση.
Πολύ σωστά τα βρίσκω, αυτά που γράφεις.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Νικη ειναι να παιζεις μεγαλα Ευρωπαικά παιχνιδια, να φθανεις μια ανασα πριν τους 4 με εγνωσμένα κλαμπ, και να εχουμε μια πίκρα μέσα μας και ενα τεραστιο ''γαμωτο'' που δεν προκριθηκαμε.
Να εχεις ημίχρονα που τους πατάς στο λαιμο, και άλλα να κανουν οι αντίπαλοι καθυστερήσεις,να εχεις κατοχή μπαλλας, αλλα η πουτ@να η μπάλλα να μη θελει να μπει με τιποτα μεσα...

Ειχαμε πείσμα, λαο αποφασισμενο,ομαδα να το πιστευει και να το θελει, σωβρακα αντιπαλων λερωμενα, αλλα η καρι@λα τυχη,δεν ειχαμε...τοσες φασεις που και με κλανιά θα εμπαινε στα δύχτια, εστω μια φορα απο αυτές να μην μας γυριζε τη πλατη, και θα μιλούσαμε για άλλα πραγματα τωρα.
Ολη τη νυχτρα σκεφτομουν ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα, να ειχαμε προηγηθεί, ή να μην καναμε τη μ@λακια στην αμυνα, ή εστω να ισοφαριζαμε.Το γήπεδο θα εγερνε, ο κόσμος θα λύσσαγε.
Εστω μια φορα ρε πουτ@να τυχη...

Στα κέρδη η συσπειρωση, η ΟΜΑΔΑ που εχει κανει ο αλεπους, ακομα κ με ορισμενους μετριους παικτες (το νου σας''ρεμαλια'' το καλοκαιρι),η αναγνωριση διεθνως (ως και πρωτοσελιδο στη L'EQUIPE γιναμε, αλλα η Αθήνα μαλλον δεν ειχε ενημερωση),η υπόκλιση εχθρων και φιλων, και η καταφανεστατη ικανοτητα μιας ομαδας , που εαν ενισχυθει,θα ειναι για μεγαλα πραγματα...
Παντα ετσι και καλύτερα λοιπον.

ΠΑΟΚΑΡΑ σε ευχαριστουμε για το ταξιδι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συνθηματάρα είναι. Και 900 μέτρα να ήταν η απόσταση θα το φωνάζαμε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Χιλιομετρα κάναμε παλι.... σε εντός έδρας...

Comedy gold! :lol: :lol:

Από την άλλη, ξέρεις πόση απόσταση είναι από Εύοσμο να πάρεις το 21, να κατεβαίνεις Αριστοτέλους και μετά να περιμένεις το 14 να σε πάει, ή να κατέβεις κάτω να πάρεις το 12;;;; Ταλαιπώρια...
Κοιτα,αν κάνεις ναρκωτικά,μπορεί από Εύοσμο να πάρεις το 21, να κατεβαίνεις Αριστοτέλους να γυρίσεις πίσω γιατί ξέχασες το "εισιτήριο", να πάρεις το 21, να ξανακατεβεις Αριστοτέλους και μετά να περιμένεις το 14 να σε πάει, ή να κατέβεις κάτω να πάρεις το 12;;;;

Χιλιόμετρα,όχι χαζά....
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία για τα χιλιόμετρα. Τα παιδιά που έρχονται από την επαρχεία και όλη την βόρεια Ελλάδα και γεμίζουν το γήπεδο (γιατί ξεκάθαρα από τους Θεσσαλονικείς το γήπεδο δεν γεμίζει) κάνουν χιλιόμετρα ναι! Και γυρίζουν ξημερώματα σπίτι τους... οπότε μια χαρά σύνθημα είναι και ταυτίζεται κόσμος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νταξ ο στιχος με τα ναρκωτικα ειναι μλκια(καλυτερα ο αρχικος) αλλα ο ρυθμός ειναι γματος κι αυτο ειναι που σε παρασερνει.
Αμα το συνθημα δινει παλμο στην κερκιδα και κατα συνεπεια στην ομαδα στα @@@ μου.
Στο γηπεδο μετραει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αυτό λέω κι εγώ
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Συνθηματαρα ειναι. Εκτος αυτο με τα ναρκωτικα. Κατα αλλα ρυθμος ενταση… μια χαρα.

Ειχα δει σε ενα βιντεακι μια απο τις κ ομαδες μας αλλα τις πολυ μικρες να πηγαινουν για ματς σε τουρνουα του εξωτερικου και να τραγουδανε…
ΠΑΟΚ εκδρομες και τουρνουααα.

Και να σας πω την αληθεια πολυ μου αρεσε η σκηνη. Και το συνθημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Η διαφορά ήταν καθαρά θέμα ποιότητας. Αυτοί το έβαλαν, έχουν τερματοφυλακάρα και εμείς 0 φορ. Ο ένας μόνο τρέχει και ο άλλος ειναι για γ εθνική. Αν θέλουμε να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο, πρέπει να σταματήσουμε να ωραιοποιούμε το ρόστερ μας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να είχαμε και ένα 10ρι...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Ειχα πολυ καιρο να βρεθω στην τουμπα. Λιγο ο covid, λιγο οι υποχρεωσεις, λιγο το οτι κατοικω μακρια, δεν καταφερα να τη δω για πολυ καιρο.
Μεγαλωνοντας πια ομως και αποκτωντας οσο να'ναι μεγαλυτερη αυτογνωσια, διαπιστωσα πως αυτο που μου ελειπε περισσοτερο δεν ηταν τοσο η παρακολουθηση της ομαδας μου οσο η τουμπα. Αχ αυτη η τουμπα, σε μαγευει, σε τρελαινει, σαν τη μεγαλυτερη καψουρα, σε ξεδιψαει σαν την οαση στην ερημο, σε γλυκαινει απο τις πικρες της ζωης.
Την χορτασα λοιπον, την ρουφηξα μεχρι την τελευταια σταγονα, τη χαρηκα, οπως ο mario andrande στο καταπληκτικο κειμενο του "το σακουλακι με τις καραμελες". Καντε τον κοπο να το γκουγκλαρετε, θα το βρειτε ευκολα και ισως σας αλλαξει τον τροπο που βλέπετε τη ζωη.
Δεν ξερω τι περνουσε απο την tv, αλλα η τουμπα ηταν λαβα, ηφαιστειο, εδειξε για αλλη μια φορα την ομορφια της στο τέλος του αγωνα, τη μεγαλοψυχια της, εδειξε πως ξερει να επιβραβευει οταν πρεπει, ξερει να αναγνωριζει.
Και αναγνωρισε μια ομαδα που τα εδωσε ολα.
Αυτο δεν θελουμε οι περισσότεροι;
Αυτο δεν λεγαμε πριν τον αγώνα;
Να ματωσουμε τη φανέλα κ ας χασουμε;
Ε, αυτο εγινε, εγω ενιωσα για αλλη μια φορα περηφανος. Και για την ομάδα μου και για τους συνοπαδους μου.
Εφυγα απο το γηπεδο πιο πλουσιος συναισθηματικα, παρα την πικρα του αποκλεισμου, εφυγα φουσκωμενος απο περηφανεια, δεν μπορω μονο να καταλαβω για τι απο τα δυο ημουν πιο περηφανος. Για την προσπαθεια της ομαδας μου η για την ιδια την τουμπα.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Θελω να γνωρισω αυτον που παρκαρε εξω απο την 7!!!
Οχι με την κακη ενοια, μην παρεξηγηθω, απλα και μονο ετσι απο περιεργεια!! Να δω μονο πως ειναι!!
Ισως κατα βαθος να τον θαυμαζω κιολας!!
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Φίλε το έγραψα και εγώ κάπου πιο πάνω αυτό με το αμάξι στην 7. Αλλά δεν με νοιάζει τόσο αυτός που πάρκαρε εκεί όσο αυτοί που τον άφησαν να παρκάρει έξω από την μια και μοναδική θύρα που έχει η 7-8 και όπου θα συρρέουν δεκάδες οπαδοί ταυτόχρονα. Γιατί αν χτυπα ξύλο κάποιος είχε ποδοπατηθει ή είχε πάθει ασφυξία ποιος θα είχε την ευθύνη?? Κανονικά ήθελε φωτογραφία και μέιλ στην ΠΑΕ. Αλλά πώς να βγάλεις την φωτογραφία όταν έχεις στριμωχτει και προσπαθείς να μπεις...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kataramenos5 έγραψε:Νταξ ο στιχος με τα ναρκωτικα ειναι μλκια(καλυτερα ο αρχικος) αλλα ο ρυθμός ειναι γματος κι αυτο ειναι που σε παρασερνει.
Αμα το συνθημα δινει παλμο στην κερκιδα και κατα συνεπεια στην ομαδα στα @@@ μου.
Στο γηπεδο μετραει ο ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι....είναι ρεαλιστικός; Με το χέρι στην καρδιά για όσους φάγατε(φάγαμε) τα νιάτα μας στα λεοφωρεια....είναι ρεαλιστικός; Και δεν λέω να εκφράζει το 100% του κόσμου.....αλλά οκ μεταξύ μας τώρα.... :D
Μην παρεξηγηθω....αντιλαμβάνομαι τι λέτε αλλά μην μας σοκάρει σαν να είναι κάτι που και εμείς δεν ζήσαμε....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προσωπικα δεκαετια 80 τραγουδουσα στην κερκιδα το Lily Marleen(Ζουμε για τον ΠΑΟΚ...), το Ηρθαμε απο τη Βουλγαρια και δε μ ενοιαζε καθολου. Ουτε φασιστας ουτε βουλγαρος ειμαι, ουτε θελω να κανω κακο σε ανθρωπο(σαπουνια). Ηταν τα συνθηματα της εποχης απλα. Μιας αλλης εποχης πιο απλης πιο ανεμελης. Τωρα τα ψειριζουμε ολα και φοβομαστε να μιλησουμε μη τυχον πουμε κατι που δεν δεν ειναι politically correct. Περασαμε στο αλλο ακρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”