29. Antonio Čolak
- Amsterdamer_87
Re: 29. Antonio Čolak
Ο Σμολ φιλε ηταν παιχταρας..fotis έγραψε:Για πείτε μου η ποιο παλιοί
Σε σύγκριση με Μπανον και Σμολ;
Ο Μπανον καλυτερος απο Τσολακ..
Μπαννον 9 γκολ σε 20 συμμετοχες, Σμολ 9 γκολ σε 31 συμμετοχες. Προσωπικη μου γνωμη οτι ο Τσολακ ειναι πολυ καλυτερος. Σημειωτεον οτι τους ειδα να παιζουν με τα ματακια μου
Προσωπικά έχω να δω τέτοιο άμπαλο φορ σε ομάδα του Big-4 από την εποχή του Ιγκόρ Βράμπλιτς του Καναδού μουντιαλικού φορ που είχε φέρει ο γαύρος το 1987 και δεν έμοιαζε καν με ποδοσφαιριστή...η διαφορά είναι ότι τον έβαλαν μόνο 7-8 παιχνίδια να παίξει και τον έστειλαν στην πατρίδα του...όχι να τον τρώμε στη μάπα 30 ματς μπας και τύχει και σκοράρει και να μην παίρνει ευκαιρίες ένα αυθεντικό ταλέντο όπως ο Κούτσιας
Σμολ καλύτερος όλων, θηρίο, θυμιζε και λίγο στο στυλ τον Ακπομ. Μετά ο Μπάνον που με την μπάλα στα πόδια δεν έλεγε τίποτε αλλά ήταν μεγάλος κεφαλοσφαιριστής.fotis έγραψε:Για πείτε μου η ποιο παλιοί
Σε σύγκριση με Μπανον και Σμολ;
-
Σκούπα και σε εσένα.
Τι είδαν και σε έφεραν ?
Τι βλέπουν και σε κρατάνε ?
Εσένα έβαλαν για να βάλεις γκολ για πρόκριση στους 4 !!!!
Λουτσέσκου τι βλέπεις σε αυτόν ?
Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Μόνο νικητές στην Τούμπα. Ποτέ πια λουζερ
Τι είδαν και σε έφεραν ?
Τι βλέπουν και σε κρατάνε ?
Εσένα έβαλαν για να βάλεις γκολ για πρόκριση στους 4 !!!!
Λουτσέσκου τι βλέπεις σε αυτόν ?
Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Μόνο νικητές στην Τούμπα. Ποτέ πια λουζερ
Δεν γίνεται αλλου να κάνει 20 γκολ τον χρόνο και σε εμάς να είναι αυτό το χάλι. Ίσως δεν φταίει αυτός, αλλά το ότι η ομάδα τον παίζει σαν να είναι ο Ακπομ.
Είδες όμως οτι κι αυτοί για τους οποίους τα έβαλε δεν τον αξιολόγησαν αρκετά για να πληρώσουν κάι να τον κρατήσουν. Δεν μας δίνει κανείς φραγκο για να τον πάρει. όλοι στραβοί είναι;gika έγραψε:Δεν γίνεται αλλου να κάνει 20 γκολ τον χρόνο και σε εμάς να είναι αυτό το χάλι. Ίσως δεν φταίει αυτός, αλλά το ότι η ομάδα τον παίζει σαν να είναι ο Ακπομ.
Ούτε πρόκειται να αλλάξουμε ολόκληρο το σύστημα για να το προσαρμόσουμε σε έναν χασογκόλη επιθετικό που και πάρε-βάλε να του δώσεις, πάλι μπορεί να το χάσει.
Δρόμο το καλοκαίρι κι ας είναι και με χασούρα.
Καλά και οι Άραβες έδωσαν 10Μ για Πριγιο και παπαλα... Και όπου αλλού πήγαινε μάλλον τίποτα δεν θα έκανε.
Ίδια φάση. Παίκτης με κάποια χαρακτηριστικά σε καλό επίπεδο, και κάποια άλλα καλά μέχρις ένα επίπεδο.
Αν έπαιζε στη Β εθνική, θα έβαζε 30 γκολ.
Στον ΠΑΟΚ όμως, υπολείπεται τεχνικής, τελειωματων και αντίληψης.
Στο καλό το καλοκαίρι, μεγάλο ερωτηματικό πως θα γυρίσει ο Ολιβέιρα.
Γνώμη μου θα πρέπει μέχρι τέλη Αυγούστου να ψάχνουμε επιθετικό που να κάνει την διαφορά, κι αν δεν βρούμε να φέρουμε ξανά τον Ακπομ.
Ίδια φάση. Παίκτης με κάποια χαρακτηριστικά σε καλό επίπεδο, και κάποια άλλα καλά μέχρις ένα επίπεδο.
Αν έπαιζε στη Β εθνική, θα έβαζε 30 γκολ.
Στον ΠΑΟΚ όμως, υπολείπεται τεχνικής, τελειωματων και αντίληψης.
Στο καλό το καλοκαίρι, μεγάλο ερωτηματικό πως θα γυρίσει ο Ολιβέιρα.
Γνώμη μου θα πρέπει μέχρι τέλη Αυγούστου να ψάχνουμε επιθετικό που να κάνει την διαφορά, κι αν δεν βρούμε να φέρουμε ξανά τον Ακπομ.
Δεν είναι τόσο κακός ο Τσολακ, απλά είναι για χειρότερο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει να υποτιμάει την ποιότητά του και να αναζητά παίκτες που να μπορούν να ανταποκριθουν, οπως το 2017 οι Ματος, Βιειρινια, Πριγιο, αλλά και οταν σου τύχει το νεο λαβράκι πχ Μακ, Γκαρυ, Τζολης, να τα κρατάει περισσότερα χρόνια στην ομάδα, να τους πληρώνει μεγάλο μισθό στην ανανέωση, ωστε να μείνουν και όχι να πηγαίνουν οι μεγάλοι μισθοί σε γηρολογους. Σωστή η πλούσια ανανέωση του Αντριγια. Είναι παικταράς, έκανε μια κοιλιά, όμως είναι και στη σωστή ηλικία.
Το καλοκαίρι μακάρι να τον πουλήσουν και ας παρουν 500Κ. Δε μπορεί να περιμένεις περισσότερα για 29χρονο με αυτές τις επιδόσεις.
Το καλοκαίρι μακάρι να τον πουλήσουν και ας παρουν 500Κ. Δε μπορεί να περιμένεις περισσότερα για 29χρονο με αυτές τις επιδόσεις.
πάντως αυτή η πίστη πως όταν γυρίσει ο Ολιβέιρα, θα αλλάξουν τα πράγματα επιθετικά, με προβληματίζει.
Τον θυμάμαι όταν έπαιζε με κούλα.
Τον είδα σε έναν αγώνα με ΠΑΟΚ, που μάλιστα σκόραρε.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι "καλύτερο" έχει να προσφέρει.
Η μεγαλύτερη τρίπλα του γατούλη ήταν που μας άφησε να του "κλέψουμε" έναν τραυματισμένο παίχτη.
Σε αυτή την θέση θέλουμε έναν Άκπομπ που να έχει αίσθηση της εστίας και συναίσθηση του γκολ.
Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι ακριβότερο.
Και δυστυχώς, ουτε ο Τσόλακ, ούτε ο Ολιβέιρα είναι τέτοιοι παίχτες.
Τον θυμάμαι όταν έπαιζε με κούλα.
Τον είδα σε έναν αγώνα με ΠΑΟΚ, που μάλιστα σκόραρε.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι "καλύτερο" έχει να προσφέρει.
Η μεγαλύτερη τρίπλα του γατούλη ήταν που μας άφησε να του "κλέψουμε" έναν τραυματισμένο παίχτη.
Σε αυτή την θέση θέλουμε έναν Άκπομπ που να έχει αίσθηση της εστίας και συναίσθηση του γκολ.
Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι ακριβότερο.
Και δυστυχώς, ουτε ο Τσόλακ, ούτε ο Ολιβέιρα είναι τέτοιοι παίχτες.
- iremidynami 4+
Και ο μπανον και ο σμολ, απεδωσαν καλυτερα απο τσολακ.
Αν τον ειχα μπροστα μου στη φαση του τετ α τετ, τον εσφαζα με κουταλακι του γλυκου.
Χρειαζομαστε καλυτερο, να παει στην ευχη του θεου.
Αν τον ειχα μπροστα μου στη φαση του τετ α τετ, τον εσφαζα με κουταλακι του γλυκου.
Χρειαζομαστε καλυτερο, να παει στην ευχη του θεου.
-
Εμείς δεν θέλουμε λύπηση. Μόνοι, ολομοναχοι βγάζουμε τα μάτια μας επιμένοντας σε παίχτες που απλά δεν κάνουν. Τα παραδείγματα πολλά
Κάνουμε πιστεύω ένα λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό διαχρονικά. Αρκούμαστε να παίρνουμε παίχτες πρωταγωνιστές σε χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα από το δικό μας και σε ηλικίες που δεν επιδέχονται βελτίωση, πιστεύοντας ότι θα κάνουν κι εδώ ότι έκαναν εκεί. Τις περισσότερες φορές αποδίδουν πολύ λιγότερα από τα προσδοκώμενα, όπως είναι φυσικό και τους βαφτίζουμε παλτά. Κλασικό παράδειγμα ο Τσόλακ, παραγωγικός στην Κροατία, άφαντος εδώ, πολυβόλο στην Σουηδία, ξανά πάλι άσφαιρος Ελλάδα.
Ίσως είναι καλύτερα να ασχολούμαστε ως επί το πλείστον με ποδοσφαιριστές από καλύτερα πρωταθλήματα που ναι μεν δεν είναι "πρώτα βιολιά" στις ομάδες τους, αλλά σίγουρα μπορούν να προσφέρουν πολλά (πχ. Κρέσπο ή Γκάρι ή ο περσινός Αντρίγια).
Ίσως είναι καλύτερα να ασχολούμαστε ως επί το πλείστον με ποδοσφαιριστές από καλύτερα πρωταθλήματα που ναι μεν δεν είναι "πρώτα βιολιά" στις ομάδες τους, αλλά σίγουρα μπορούν να προσφέρουν πολλά (πχ. Κρέσπο ή Γκάρι ή ο περσινός Αντρίγια).
- ΑποστόληςΑ
H σφίνα αναφέρει ότι εσένα θα ξεκινήσει ο προπονητής. Μπες μέσα και δείξε τους τι θα πει Τσοκι-γκολ!