Και το 4ετες είναι αρκετό. Μην υπερβάλλουμε με τα συμβόλαια.danirifle έγραψε:ανανεώστε τον κι αυτόν μια 5ετία για όσα έχει προσφέρει, τιμής ένεκεν
7.Omar El Kaddouri
-
john4serres
Re: 7.Omar El Kaddouri
Οτι και να λεμε ηταν τεραστια απωλεια χθες. Ισως η ιστορια να γραφοταν διαφορετικα. Αλλα αυτα εχει η ζωη.
Ακόμα σε έχω στην πούδρα από το γκολ στο προηγούμενο, αλλά θα έρθει η ώρα που θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Είναι απίστευτο ότι αυτός ο παίκτης με τόσο μικρή προσφορά στην ομάδα είναι εδώ 4,5 χρόνια και επεται συνέχεια
10 παιχνίδια καλά κάθε χρόνο , φέτος 5
7.Omar El Kaddouri
Περυσι έκανε 4-5 καλά παιχνίδια στην αρχή και άλλα τόσα στα play off … στο ενδιάμεσο ήταν άφαντος όπως και όλη η ομάδα βέβαια … ήταν η περίοδος της νηστείας
.. τότε που έκανε και εκείνα τα ωραία πέναλτι σαν μαινόμενος ταύρος …
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
- black_star_ninja
Καλησπερα!! Βασικα το πιο απιστευτο ειναι οτι ολοι εμεις (και εγω) θεωρουμε τον Καντουρι γυαλινο, πολυτραυματια, αναξιο να πληρωνεται οσα πληρωνεται λογω ελαχιστων συμμετοχων ενω τρεις προπονητες του (Φερειρα, Γκαρσια, Λουτσεσκου) τον θεωρουν βασικο γραναζι της ομαδας και εναν απο τους καλυτερους παικτες που εχουν προπονησει. Δε θελω να ειρωνευτω κανεναν μας και πρωτα απο ολους τον εαυτο μου. Αναρωτιεμαι τι του βρισκουν. Παραλληλα ειμαι σιγουρος οτι κατι του βρισκουν και οτι ξερουν καλυτερα απο μενα. Γιαυτο δε λεω τιποτα περισσοτερο.
Την ίδια άποψη με τους προπονητές που αναφέρεις, έχουν και ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι οπαδοί αθλητικών ομάδων παγκοσμίως.black_star_ninja έγραψε:..... ολοι εμεις (και εγω) θεωρουμε τον Καντουρι γυαλινο, πολυτραυματια, αναξιο να πληρωνεται οσα πληρωνεται λογω ελαχιστων συμμετοχων ενω τρεις προπονητες του (Φερειρα, Γκαρσια, Λουτσεσκου) τον θεωρουν βασικο γραναζι της ομαδας ...
Δεν είναι κάτι καινούριο.
Όποιος παίχτης ΔΕΝ παίζει, είναι πάντα καλύτερος από εκείνον που παίζει.
Ξέρεις πόσοι προπονητές κερκίδας, σε όλο τον κόσμο, με το που βλέπουν την ενδεκάδα της ομάδας τους, αρχίζουν την μουρμούρα ''μα, γιατί έβαλε τον Χ και όχι τον Ψ που είναι καλύτερος παίχτης και βασικό γρανάζι της ομάδας'';;;
Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές του ΠΑΟΚ.
Τον θεωρούν βασικό γρανάζι της ομάδος απλά επειδή τον έχουν δει να παίζει ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
ΥΣ φήμες πως ο κύριος τραυματισμός έγινε στην συνέντευξη τύπου, ελέγχονται ως αναξιόπιστες.
- Metagrafakias
Αν εχει λιγο ευθυξια θα ζητησει να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι η να κανει γεναια μειωση στο συμβολαιο του....ειναι ενα βαριδιο στην ομαδα που αμειβεται 900χιλ και δεν παιζει οπυτε το 1/3 των παιχνιδιων σε ολη τη χρονια....
Ο Μπάνε έγραψε κάτι για το πως κάποιοι επιμένουν να κάνουν σαμπρέλα τα συμβόλαια των παικτών για να δημιουργήσουν προβλήματα.
Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν ανεπηρέαστοι το ίδιο παραμύθι
γίνε λίγο πιο κατανοητός.renegade έγραψε:Ο Μπάνε έγραψε κάτι για το πως κάποιοι επιμένουν να κάνουν σαμπρέλα τα συμβόλαια των παικτών για να δημιουργήσουν προβλήματα.
3 εβδομάδες εκτός.
Ελπίζω το Μαράκι να του έβαλε ρήτρα αναπροσαρμογής στο συμβόλαιο.
Ελπίζω το Μαράκι να του έβαλε ρήτρα αναπροσαρμογής στο συμβόλαιο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ενώ ο Biseswar ε; μαγεία λέμε!-keeper- έγραψε:Είναι απίστευτο ότι αυτός ο παίκτης με τόσο μικρή προσφορά στην ομάδα είναι εδώ 4,5 χρόνια και επεται συνέχεια