22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Φωτη εκανα ενα μηνα αποχη για να μην ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου , αλλα θα τα ακουσεις μου φαινεται.... :) :) :) :)

Κατω τα χερια απο την παιχταρα ρε!!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Ο βερον αδερφια δεν πρεπει να φυγει με τπτ.ας εχουμε οχτω στην ιδια θεση με αυτον,θα γινει τπτ?Εχουμε κυπελλο,ευρωπη,πρωτα-
θλημα και με μεγαλους στοχουσ,τα συμβολαια θελουν χρηματα,και για να βρει η Παε χρημα θελει διαρκειας,και για να πουληθουν διαρκειας πρεπει να παρεισς του κολο σου να πας .....χεχε :)
Pagon

Δημοσίευση από Pagon »

Αδέλφια επιτρέψτε μου να καταθέσω και γω την άποψη μου μετά τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται κοντά μας ο Ricardo.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ ποιοτική γνώση του αντικειμένου και της θέσης του, η οποία κατ΄εμέ δεν είναι κλασικό 6άρι σαν τον Παυλάρα τον Γκαρσία και νομίζω πως ποτέ δεν αγωνιστηκε σε αυτή θέση μόνος του με μόνα μελήματα αυτά του κόφτη. Πιστεύω ότι φέτος τα πήγε καλύτερα σαν δεύτερο αμυντικό χαφ με περισσότερες επιτελικές αρμοδιότητες με τον συναίτερο του στο δίδυμο (Πάμπλο ή Μπαλάφα) να περιορίζεται περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία. Αντίθετα νομίζω ότι χάθηκε στο 4-3-3 μέσα δεξιά στο κέντρο (πάλι με καθαρό 6άρι απο πίσω και με Sorlin στην αντίστοιχη αριστερή), ή τέλος πάντων ανταπεξήλθε μόνο εναντίον ασθενέστερων αντιπάλων, για αυτό είδαμε να προτιμάται συνήθως ο Ivic για αυτό το ρόλο όταν παίξαμε έτσι (π.χ κύπελλο εντός με γαύρο).
Το χιλιοειπωμένο "είναι ποδοσφαιριστής χωρίς έκρηξη " πιστέυω ότι είναι δεδομένο μετά την σεζόν που μας πέρασε, αλλά έχει μεγάλη απόσταση από το να κριθεί ακατάλληλος για τον ΠΑΟΚ που χτίζεται. Το θέμα είναι ότι με βάση όσα έχουμε δει μάλλον του ταιρίαζει ένας , και μάλιστα συγκεκριμένος ρόλος μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι για να γίνεται αυτό θα πρέπει στα άκρα να παίζουν οι γληγορότεροι δυνατοί μπακ και χαφ-εξτρέμ.
Θαυμάζω πάρα πολύ την ψυχραιμία και την ωριμότητα του και το γεγονός ότι σπάνια έκανε λάθος ή έχανε την μπάλα. Επίσης ήταν στους κορυφαίους του πρωταθλήματος στα κλεψίματα.
Τέλος, ποτέ στην καρίερα του δεν έκανε γεμάτες σεζόν πράγμα που μπορεί πιθανότατα να έχει επίπτωση στην αντοχή του, η οποία φετος μάλλον έδειξε να τον προδίδει , αλλά δεν πρέπει να έχει επίπτωση και στη έλειψη εκρηκτικότητας του που προφανώς είναι απλά στο σουλούπι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pagon την Κυρ 21 Ιουν 2009, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστή ανάλυση...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και εγω συμφωνω με Pagon. :D
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

του χρονου περιμενω και τον ρικαρντο καλυτερο απο φετος σε αποψη τεχνικης.μην ξεχνατε οτι και φετος πηρε πολλα παιχνιδια που τα ειχε αναγκη.ποσο χρονων ειναι?
Pagon

Δημοσίευση από Pagon »

ξεχασα να αναφερω οτι στα πρωτα 15 παιχνιδια της σεζον ειχε αρκετες ασιστ συνηθως καθοριστικης σημασιας και γενικα σπανια εκανε λαθος πασα, επισης οποτε δημιουργοντουσαν οι συνθηκες και μπορεσε να σεντραρει , οι σεντρες του ηταν φαρμακι χωρις να ειναι πλαγιος παιχτης.
την 22-1-10 θα γινει 29
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΒΕΡΟΝ: Σταθερή απόδοση

Ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου που βρίσκονται – μαζί με την αποστολή του Δικεφάλου – στην Ολλανδία ήταν ο Ματίας Βερόν.

Ο Αργεντινός άσος μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Δικεφάλου. Και ασφαλώς μπορεί να κρίνει και να σχολιάσει τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνονται από όλους.

Ο Ματίας Βερόν μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ και την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας. Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου βοήθησε στην επικοινωνία.

Ο Βερόν αρχικά ρωτήθηκε:

Θέλουμε ένα πρώτο σχόλιο σου για την προετοιμασία και την δουλειά που γίνεται . . .
«Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει από σχετικά νωρίς για να δουλεύουμε δυνατά. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί οι υποχρεώσεις μας φέτος είναι αυξημένες και ξεκινάμε πιο νωρίς με την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ήμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για τα πρώτα παιχνίδια».

Τι έχεις δει διαφορετικό σε σχέση με την περσινή σεζόν ;

«Πάνω - κάτω η προετοιμασία και πέρυσι και φέτος είναι η ίδια. Σίγουρα δουλεύουμε παραπάνω Πάντως δίνουμε έμφαση στις ασκήσεις με την μπάλα και θέλουμε να φτάσουμε στο 100% για να φτιάξουμε μία ισχυρή ομάδα».

Αισθάνεσαι έντονα τον ανταγωνισμό ; Πιστεύεις ότι έχεις θέση στην ενδεκάδα καθώς ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες ;

«Είναι κάτι που θα κάνει καλό σε όλους τους παίκτες που αγωνιζόμαστε στο κέντρο. Ο Σάντος θα μπορέσει να μας βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας. Και μέσα από τον ανταγωνισμό πρέπει να πείσουμε τον προπονητή, ότι αξίζουμε να παίζουμε».
Χρειάζεται χρόνος με τους νέους παίκτες που ήρθαν, για να δημιουργηθούν οι ίδιες συνθήκες όπως συνέβη και την περσινή σεζόν ;
«Νομίζω ότι ήταν ένα από τα βασικά όπλα του ΠΑΟΚ η ομοιογένεια. Θα έχει τεράστιο ρόλο ώστε να δημιουργήσουμε αυτό το κλίμα στην ομάδα και αυτή την σεζόν. Για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν την νέα σεζόν».

Πέρυσι τερματίσατε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια ενώ στα πλέι οφ έπεσε ο ΠΑΟΚ στην 4η θέση. Σας έχει πεισμώσει αυτό το γεγονός ;

«Αυτό που μας ευχαρίστησε πέρυσι ήταν οι καλές εμφανίσεις που κάναμε στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς, να διεκδικούμε νίκες στα ντέρμπυ και να κάνουμε κάτι ανάλογο την νέα σεζόν. Σταθερή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια και νίκες στα ντέρμπυ».
Μπορείς να εξηγήσεις την μετάπτωση στην απόδοση σου από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, στον δεύτερο γύρο ;
«Δεν θεωρώ ότι στον δεύτερο γύρο η απόδοση μου έπεσε δραματικά. Έπαιξα σταθερά στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι το επίπεδο μου ήταν το ίδιο. Δεν υπήρξε, κατά την γνώμη μου μεγάλη διαφορά στην απόδοση μου από τον πρώτο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο οι ασίστ που μετράνε. Πολλές φορές υπάρχει και η βρώμικη δουλειά σε ένα παίκτη, δηλαδή να τρέχεις, να μαρκάρεις. Χωρίς απαραίτητα να φαίνεται ένας παίκτης, αλλά να βοηθά αποτελεσματικά την ομάδα».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τον ΠΑΟΚ ;

«Η δική μου φιλοδοξία είναι να μπορέσω να δίνω το 100% για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Θέλουμε να βελτιώσουμε την παρουσία μας στα ντέρμπυ. Δεν λέω ότι θα βγούμε πρωταθλητές, αλλά να δουλεύουμε σκληρά και να πετύχουμε όσο περισσότερα. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα ακολουθήσουν, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν για την πορεία μας στην Ευρώπη».

http://www.betboss.gr/index.php?module= ... y&sid=2390
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Βερόν μας ξελάσπωσε αρκετές φορές και ειδικά στην αρχή, μέχρι η μηχανή να αρχίσει να δουλεύει από μόνη της.
Λογικό είναι κάποια στιγμή να έχει πτώση, αλλά οι πτώσεις ενός καλού παίκτη είναι διαφορετικές από τις πτώσεις ενός μέτριου! Ο χρήσιμος παίκτης φάινεται ακόμη και στις άσχημες στιγμές του! Γι' αυτό δεν συμφωνώ ότι είναι λίγος! Λίγος μας φάνηκε κάποιες φορές, γιατί είχαμε πολλές απαιτήσεις από αυτόν!
Και θεωρώ ότι είναι περισσότερο επιτελικός παρά ανασταλτικός, γι' αυτό δεν νομίζω ότι θα του φάει τη θεση ο Βιτόλο. Μακάρι να καθιερωθεί σαν δεκάρι! Φετος που οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι συμπαίκτες του πληρέστεροι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει τι αξίζει!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αμα δεν τον κανουμε καταχρηση ειναι μια χαρα ο παιχτης.ουτε ο γκατουζο στα καλα του δεν θα εβγαζε τα λεπτα (μαζι με την πιεση που δεχοτανε) που επαιξε περσι.γ αυτο εκανε τεραστια κοιλια στον δευτερο γυρο.φετος με πολλες επιλογες για ξεκουραση θα τον δουμε διαφορετικο.γρηγορος δεν θα γινει ποτε αλλα θα ειναι πολυ πιο φρεσκος και πιο ορεξατος.αυτο περιμενουμε φετος απο τον αθλητη ματθαιο βερον
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο βερον συμφωνα με τζορμπατζογλου και τζατζαρα ΔΕΝ σηκωθηκε για προθερμανση στο ημιχρονο με τη σπαρτα κατα παραβαση των εντολων του προπονητη και γενικα ψιλοβεντετιζει + οτι δεν τα δινει ολα στις προπονησεις....

κριμα.........
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Το άκουσα και εγώ...Κρίμα γιατί είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουμε και μου αρέσει.

Ελπίζω να μην χαλάσει το κλίμα μέσα στην ομάδα ή τίποτα άλλο...

:?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Περίεργο με φαίνεται.... Ειδικά απ τον Βερόν....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ο "παραγκωνισμός" του Βερόν στα φιλικά προετοιμασίας δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. Είτε αυτοί που έχουμε είναι πολύ καλύτεροί του (χλωμό το κόβω), είτε δεν προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις (έτσι φαίνεται).
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ένας απ' τους καλύτερους παίχτες πέρσυ ειδικά στον 1ο γύρο είναι κρήμα να μη παίζουν. Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλός παίχτης, αλλά ο καιρός θα δείξει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”