Το να θεωρείς ότι αξίζει να μείνει ο Τσόλακ και όχι ο Άκπομ που το στηρίζεις?theo111 έγραψε:Μακάρι να ανέβει ψυχολογικά και να παραμείνει, δεν γίνεται να ξέχασε να σκοράρει όταν έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Κροατία-Σουηδία. Ολιβέιρα-Τσόλακ βασικοί σέντερ φορ και Κούτσιας συμπληρωματικός θα είναι ιδανικοί του χρόνου
29. Antonio Čolak
- NikLiverpool
Re: 29. Antonio Čolak
Μόνο στα λεφτά.
Ο Τσολάκ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ ο Τσούμπα δανεικός.
Το να μείνει ο Τσούμπα εξαρτάται από την ομάδα του,τον ίδιο και το αν βρεθεί αγοραστής για τον Τσόλακ
Ο Τσολάκ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ ο Τσούμπα δανεικός.
Το να μείνει ο Τσούμπα εξαρτάται από την ομάδα του,τον ίδιο και το αν βρεθεί αγοραστής για τον Τσόλακ
-
Ας δούμε πρώτα και την κατάσταση στην οποία θα είναι ο Ολιβειρα... Δεν γίνεται να βασιστείς στον Τσολακ για του χρόνου. Ο Ακπομ είναι δύο επίπεδα πάνω αυτή τη στιγμή
-
ΑΝ είναι καλά ο Ολιβέιρα, κάνει πολύ καλό δίδυμο με Τσούμπα.
Δίνεις Τσολακ κρατάς Τσούμπα και όλα καλά.
Δίνεις Τσολακ κρατάς Τσούμπα και όλα καλά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα το άντεχε κανείς μας...icue έγραψε:Κριμα που δεν εβαλε και την κεφαλια απο το μισο μετρο γιατι θα μετρουσε, δεν ηταν οφσαιντ.
- ΑποστόληςΑ
V-olakiotis έγραψε:... Εγώ είχα ακούσει την ειδοποίηση για γκολ από το sofascore και ήδη πανηγυριζα!

Mois aussi...από το fashscore
- PAOK_Antarctica
Οκ.
Νομίζω το δείγμα είναι αρκετό.
Για ομάδες μεσαίου βεληνεκούς είναι μπόμπα, για ΠΑΟΚ δεν κάνει.
Κάτι σαν τον Φιλομένο.
Νομίζω το δείγμα είναι αρκετό.
Για ομάδες μεσαίου βεληνεκούς είναι μπόμπα, για ΠΑΟΚ δεν κάνει.
Κάτι σαν τον Φιλομένο.
Άντε να γυρίσει ο πορτογάλος και το καλοκαίρι να πας στο καλό,να ησυχάσουμε.
Δε μπορείς φίλε μου ,δε την αντέχεις τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Δε μπορείς φίλε μου ,δε την αντέχεις τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά, μιλάμε η φάση για έναν σέντερ φορ είναι ψωμοτυρι. Πάρε βάλε ήταν. Δεν θέλω να εκφραστω αλλιώς....
Νομιζω η μοναδικη παραφωνια γενικα σημερα. ειναι παρα πολυ αργος κι σε σκεψη κι σε εκτελεση. Καπου γραφτηκε οτι παιζει στο οριο του οφσαιντ, καθε αλλο ειναι τοσο αργος που προσπαθει συνεχως να ειναι οσο πιο μπροστα μπορει απο τον αντιπαλο του μπας κι καταφερει να εχει ενα μικρο πλεονεκτημα.
Όπως τα λες είναι. Ο Γκουσγκούνης ήταν ο ορισμός αυτού που περιγράφεις......ο Τσόλακ ούτε κατά διάνοια.Andrew R έγραψε:Νομιζω η μοναδικη παραφωνια γενικα σημερα. ειναι παρα πολυ αργος κι σε σκεψη κι σε εκτελεση. Καπου γραφτηκε οτι παιζει στο οριο του οφσαιντ, καθε αλλο ειναι τοσο αργος που προσπαθει συνεχως να ειναι οσο πιο μπροστα μπορει απο τον αντιπαλο του μπας κι καταφερει να εχει ενα μικρο πλεονεκτημα.
-
Με την μάλμε έκανε το εξάμηνο της καρίερας του και έβαζε γκολάρες μόνος του.
Με τον ΠΑΟΚ απλά δεν μπορεί .Ολιβέιρα,Πριγιο και Κρμετσικ θα το έιχαν καρφώσει. ίσως και ο τσούμπα να το έβαζε
Με τον ΠΑΟΚ απλά δεν μπορεί .Ολιβέιρα,Πριγιο και Κρμετσικ θα το έιχαν καρφώσει. ίσως και ο τσούμπα να το έβαζε
Κρμεντσικ δεν παίρνω όρκο, ούτε Τσούμπα.
Κρίμα και για αυτόν κρίμα και για εμάς.
Κρίμα και για αυτόν κρίμα και για εμάς.