ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
Το καλοκαιρακι ελπιζω να φωτισει ο Θεος τον Μποτο και να φερει παιχτες π να ξερουν να κανουν τα βασικα της θεσης τους
Τα εξτρεμ να σεντραρουν και να βρισκουν συμπαικτη και τα φορ να την σπρώχνουν μεσα.
Ειμαστε η μονη ομαδα που παει με παιχτες λιγο απ ολα σε καθε γραμμη. Λιγο πασα λιγο σεντρα λιγο γκολ. 1 στα 5 ματς τους βγαινουν ολα και λειτουργει.
2χρονιες θελει ή 4 μεταγραφικες για να ξαναγινει ορθολογικα στημενη ομαδα ο ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα εξτρεμ να σεντραρουν και να βρισκουν συμπαικτη και τα φορ να την σπρώχνουν μεσα.
Ειμαστε η μονη ομαδα που παει με παιχτες λιγο απ ολα σε καθε γραμμη. Λιγο πασα λιγο σεντρα λιγο γκολ. 1 στα 5 ματς τους βγαινουν ολα και λειτουργει.
2χρονιες θελει ή 4 μεταγραφικες για να ξαναγινει ορθολογικα στημενη ομαδα ο ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δείχνει να μην το πιστεύουν οι δικοί μας
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι απιστευτο το οτι μας εδιναν 2 μυρια για αυτον τον παιχτη και δεν μας εκαναν και θελαμε οσο ηταν η ρητρα, δηλ. 3...
-
-
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
-
Σταμάτησα να βλέπω το ματς γιατί δεν άντεξα άλλο και φοβάμαι μην είμαι ο γκαντέμης...
Σε αντίθεση με όσους μιρλιαζουν για το σημερινό αποτέλεσμα έχω καυλωσει την ζωή μου γιατί ξέρω ότι του χρονου θα είμαστε τελικό.Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ έχει μεγαλώσει, και γι αυτό τετοιος πολεμος απ τους κάτω! Γιατί πλέον δεν μιλάμε για περήφανους αποκλεισμούς το καλοκαίρι αλλά έχουμε χάσει τα αχαστα στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης... Στα υπόλοιπα, μας έχει μείνει το κυπελλάκι και η προετοιμασία για την μεταγραφική σεζον.
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ....
Σε αντίθεση με όσους μιρλιαζουν για το σημερινό αποτέλεσμα έχω καυλωσει την ζωή μου γιατί ξέρω ότι του χρονου θα είμαστε τελικό.Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ έχει μεγαλώσει, και γι αυτό τετοιος πολεμος απ τους κάτω! Γιατί πλέον δεν μιλάμε για περήφανους αποκλεισμούς το καλοκαίρι αλλά έχουμε χάσει τα αχαστα στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης... Στα υπόλοιπα, μας έχει μείνει το κυπελλάκι και η προετοιμασία για την μεταγραφική σεζον.
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ....
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
Ο,τι παίκτη κι αν φέρεις, σ σχέση με τη Μαρσέιγ χαμηλή ποιότητα θα έχεις.