ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
[youtube]w-TsK21SLjk[/youtube]
Όλο αυτό τριγυρνάει στο μυαλό μου. Έβαλα να παίζει ολόκληρο το παιχνίδι, ανεβασμένο μάλιστα από πράσινο λογαριασμό:
[youtube]F0x4Cg3iw_o[/youtube]
Επίσης, να και το τελευταίο παιχνίδι με 100% πληρότητα, 25 μήνες πριν. Ας υποθέσουμε ότι δεν υπήρξε επαναληπτικός και ας κρατήσουμε μόνο την επαναφορά από το 0-2:
[youtube]3u3uPGCUYbU[/youtube]
Από σήμερα το βράδυ τσάι να μαλακώσει ο λαιμός
Όλο αυτό τριγυρνάει στο μυαλό μου. Έβαλα να παίζει ολόκληρο το παιχνίδι, ανεβασμένο μάλιστα από πράσινο λογαριασμό:
[youtube]F0x4Cg3iw_o[/youtube]
Επίσης, να και το τελευταίο παιχνίδι με 100% πληρότητα, 25 μήνες πριν. Ας υποθέσουμε ότι δεν υπήρξε επαναληπτικός και ας κρατήσουμε μόνο την επαναφορά από το 0-2:
[youtube]3u3uPGCUYbU[/youtube]
Από σήμερα το βράδυ τσάι να μαλακώσει ο λαιμός
ισχύουνDoomlord4 έγραψε:Δεν ισχύουν οι κίτρινες στα ημιτελικάstravostomis έγραψε:στο όνειρο μου είδα οτι περάσαμε με 3-1 στο 91 αλλά έφαγαν κίτρινη όλοι οι παίκτες και θα είμαστε με μισή ομάδα στο επόμενο
- sourmenetes
- Moderator
Γαμηστε τους!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε, έχεις που έχεις αυτήν την φωτογραφία κάνεις και υποδείξεις...john4serres έγραψε:Αυτά τα προαισθήματα που λέτε μερικοί παραμονές του αγώνα, δεν τα κρατάτε σπίτι σας καλύτερα;
Για οποίον -α ψάχνει εισιτήριο, ανα τάκτα χρονικά διαστήματα ανοίγει θέση. Εγώ βρήκα στις 4:30

- thomas Murg
Περιμένω τρελή εμφάνιση από τον Μίτριτσα με δύο τεμάχια και μία ασίστ και σενάρια την επόμενη για την αγορά του.
- john4serres
Στραβοστομιές..stravostomis έγραψε:Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε, έχεις που έχεις αυτήν την φωτογραφία κάνεις και υποδείξεις...john4serres έγραψε:Αυτά τα προαισθήματα που λέτε μερικοί παραμονές του αγώνα, δεν τα κρατάτε σπίτι σας καλύτερα;
Τον Jaba έχω όχι τον Φασούλα.
-
έβλεπα την Κυριακή το Βέροια-Καρδίτσα....πολύ θα ήθελα το ματς την Πέμπτη να έχει την ίδια ακριβώς εξέλιξη.....το ματς έληξε 2-0.....το 1-0 έγινε στο 37ο δευτερόλεπτο και το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.....ιδανικό σενάριο για την Πέμπτη....DamoN έγραψε:Τίποτα δεν θα γίνει! Μας το χρωστάει ο ΘΕΟΣ το κάρμα ότι πιστευει ο καθένας. Από ένα γκολ στα 2 ημίχρονα και τρελο πανηγύρι.εντός και εκτός 4 γραμμών . Να ξεδωσουμε λίγο στο πρώτο σολντ αουτ στην μετά κοβιντ εποχή γιατί μας στέρησε πολλά και ανεκτίμητα αυτή η μαλακια…

Ιδανικό για εσένα αν είσαι 20κατι...dimitris88 έγραψε:έβλεπα την Κυριακή το Βέροια-Καρδίτσα....πολύ θα ήθελα το ματς την Πέμπτη να έχει την ίδια ακριβώς εξέλιξη.....το ματς έληξε 2-0.....το 1-0 έγινε στο 37ο δευτερόλεπτο και το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.....ιδανικό σενάριο για την Πέμπτη....DamoN έγραψε:Τίποτα δεν θα γίνει! Μας το χρωστάει ο ΘΕΟΣ το κάρμα ότι πιστευει ο καθένας. Από ένα γκολ στα 2 ημίχρονα και τρελο πανηγύρι.εντός και εκτός 4 γραμμών . Να ξεδωσουμε λίγο στο πρώτο σολντ αουτ στην μετά κοβιντ εποχή γιατί μας στέρησε πολλά και ανεκτίμητα αυτή η μαλακια…![]()
![]()
Για ρώτα και εμάς τους 40φευγα....Το αντέχουμε;;;

-
Sold - out στην Τούμπα μετά από περίπου 2 χρόνια. Καζάνι που θα βράζει από παλμό.
-
Να πάμε, να βγάλουμε τα λαρύγγια μας αλλά πάνω από όλα να το απολαύσουμε! Αυτές τις Ευρωπαϊκές βραδιές τις ονειρευόμασταν χρόνια. Μπορεί να θέλαμε να παίζουμε στο ανώτερο επίπεδο, αλλά για να φτάσεις εκεί, πρώτα πρέπει να καταξιωθείς εδώ. Ας το κάνουμε λοιπόν.
Τώρα για την ομάδα, εγώ θέλω να δω πάθος, δύναμη και θέληση. Δεν πιστεύω ότι θα είναι από τα παιχνίδια που θα εμπεριέχουν πολλή τακτική. Αυτός που το θέλει πιο πολύ θα το πάρει.
Τώρα για την ομάδα, εγώ θέλω να δω πάθος, δύναμη και θέληση. Δεν πιστεύω ότι θα είναι από τα παιχνίδια που θα εμπεριέχουν πολλή τακτική. Αυτός που το θέλει πιο πολύ θα το πάρει.
- thomas Murg
Όποιος παοκτσής έχει δει το κλάμα του Μπάνε στη Ναντ νομίζω ότι αντέχει τα πάνταnunies4 έγραψε:Ιδανικό για εσένα αν είσαι 20κατι...dimitris88 έγραψε:έβλεπα την Κυριακή το Βέροια-Καρδίτσα....πολύ θα ήθελα το ματς την Πέμπτη να έχει την ίδια ακριβώς εξέλιξη.....το ματς έληξε 2-0.....το 1-0 έγινε στο 37ο δευτερόλεπτο και το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.....ιδανικό σενάριο για την Πέμπτη....DamoN έγραψε:Τίποτα δεν θα γίνει! Μας το χρωστάει ο ΘΕΟΣ το κάρμα ότι πιστευει ο καθένας. Από ένα γκολ στα 2 ημίχρονα και τρελο πανηγύρι.εντός και εκτός 4 γραμμών . Να ξεδωσουμε λίγο στο πρώτο σολντ αουτ στην μετά κοβιντ εποχή γιατί μας στέρησε πολλά και ανεκτίμητα αυτή η μαλακια…![]()
![]()
Σιγά,δεν είναι και κανένα δυνατό θρίλερ αυτόnunies4 έγραψε:Ιδανικό για εσένα αν είσαι 20κατι...dimitris88 έγραψε:έβλεπα την Κυριακή το Βέροια-Καρδίτσα....πολύ θα ήθελα το ματς την Πέμπτη να έχει την ίδια ακριβώς εξέλιξη.....το ματς έληξε 2-0.....το 1-0 έγινε στο 37ο δευτερόλεπτο και το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.....ιδανικό σενάριο για την Πέμπτη....DamoN έγραψε:Τίποτα δεν θα γίνει! Μας το χρωστάει ο ΘΕΟΣ το κάρμα ότι πιστευει ο καθένας. Από ένα γκολ στα 2 ημίχρονα και τρελο πανηγύρι.εντός και εκτός 4 γραμμών . Να ξεδωσουμε λίγο στο πρώτο σολντ αουτ στην μετά κοβιντ εποχή γιατί μας στέρησε πολλά και ανεκτίμητα αυτή η μαλακια…![]()
![]()
Να έχει σκορ μη αποκλεισμού από το 1'?
Μια χαρά
ΦΑντάσου να είναι 2-1 στο 93' και να κερδίσουν πέναλτι
ΝΑ το αποκρούσουμε και στην αντεπίθεση 3-1
Αυτό μάλιστα
Κι αν είχε βαρ, μετά το 3-1 να ελεγχθεί το πέναλτι για επανάληψη;!!
...και ύστερα στη στεφανιαία μονάδα του ΑΧΕΠΑ που εφημερεύει την Πέμπτη.