Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά αφού υπογράφτηκε συμφωνία με τη Νόβα και για τα φιλικά το λέει καθαρά...!!!

:?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7739
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από gergeo4 »

μπορει να εννοει,φιλε Photi,τα εντος εδρας φιλικα ή κανα μεγαλο εκτος εδρας φιλικο(αν γινει..) και οχι τα πρωτα φιλικα προετοιμασιας..
Άβαταρ μέλους
diniko80
Δημοσιεύσεις: 2752
Εγγραφή: Τρί 13 Μάιος 2008, 12:54

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από diniko80 »

εννοει τα τρια στην ολλανδια με ναιμεγκεν σπαρτα και τσιβας...ταδε εφη κολκας σημερα
Jermaine
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Παρ 27 Φεβ 2009, 00:16

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Jermaine »

http://www.sport-fm.gr/videos
re sy kresic ase k tpt na mpei dld...
:?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από paok87 »

ωραιο βιντεακι μονο που δε φαινονται καθαρα οι παικτες...


αυτος που ειχε διπλο δοκαρι ηταν ο μουσλι??
Άβαταρ μέλους
Slade
Δημοσιεύσεις: 1107
Εγγραφή: Παρ 21 Νοέμ 2008, 11:10

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Slade »

Οι πρώτες παρατηρήσεις

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΝΤΟΥΡΒΕΡΤ: ΑΝΤ. ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Κάτι περισσότερο από δυο ώρες διήρκεσε η χθεσινή πρωινή προπόνηση, με τους παίκτες να αισθάνονται ανακουφισμένοι στο άκουσμα του τελευταίου σφυρίγματος αλλά και αρκετά κουρασμένοι, καθώς ο Φερνάντο Σάντος ήταν -όπως πάντα άλλωστε- απαιτητικός.

Στη δεύτερη μέρα επί ολλανδικού εδάφους η προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί και περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε συνδυασμό με τελείωμα φάσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, με τον γυμναστή Ζοάο Σάντος να έχει επωμιστεί το βάρος της εκτέλεσης των ασκήσεων. Η έκφραση «more γρήγορα», ένα κράμα αγγλικών κι ελληνικών, ακουγόταν συνέχεια, με τον Ζοάο να φτάνει μία ανάσα από τους παίκτες που έβλεπε ότι χρειάζονται «τόνωση» για να εκτελέσουν πιο δυναμικά την άσκηση και να τους δίνει την προτροπή.

Σε αντίθεση με τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη σε επίπεδο προπονήσεων, ο Φερνάντο Σάντος έχει ρίξει ξεκάθαρα το βάρος στη φυσική κατάσταση και προκειμένου οι ασκήσεις να γίνονται πιο ευχάριστα στους παίκτες, περιλαμβάνουν και επαφή με την μπάλα. Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές είναι αυτή που οι παίκτες για να καταλήξουν να πάρουν πάσα και να σουτάρουν περνάνε από χίλια κύματα. Αρχικά ένα σπριντ το οποίο έχει αρκετά «σταμάτα -πήγαινε πίσω- ξεκίνα», έξι χαμηλά εμπόδια, ένα ψηλό και μετά το σουτ, ένα ακόμα εμπόδιο. Ο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε τέσσερα γκρουπ, με τα τρία από αυτά να εκτελούν άσκηση φυσικής κατάστασης που τελείωνε με σουτ στην εστία, που είχαν μιαβαριετέ από ασκήσεις αντοχής, μέχρι να φτάσει ο παίκτης να σουτάρει, και ένα γκρουπ έπαιζε κορόιδο.

Οι παίκτες περνούσαν από όλα τα γκρουπ ασκήσεων, με το κορόιδο να είναι ουσιαστικά το ξεμούδιασμα πριν από τον Γολγοθά. Και όλα αυτά στο πρώτο μέρος της προπόνησης, καθώς υπήρχε και συνέχεια, που ήταν σαφώς πιο ευχάριστη για τους παίκτες, αν και δεν είχαν πολλές δυνάμεις πλέον. Το παιχνίδι σε μισό γήπεδο με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες των εννέα που διασταύρωσαν τα ξίφη τους εναλλάξ, με τον Σάντος να εξηγεί πως το ζητούμενό του είναι η καθαρή σκέψη, η σωστή πάσα και η ταχύτητα στην αντεπίθεση. «Θέλω να είστε γρήγοροι αλλά όχι βιαστικοί. Κάντε το γρήγορα, αλλά κάντε το σωστά» εξηγούσε στους παίκτες στην ανάπαυλα της άσκησης.

Ζωή... ποδήλατο
Το αγαπημένο μεταφορικό μέσο των Ολλανδών γίνεται βίωμα και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για το ποδήλατο, καθώς με αυτά οι παίκτες καλύπτουν την απόσταση περίπου 400 μέτρων που χωρίζει το ξενοδοχείο από το γήπεδο της προπόνησης. Το ποδήλατο είναι υποχρεωτικό και το χρησιμοποιούν οι παίκτες, με τον Φερνάντο Σάντος να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ανέκφραστος ποδηλάτης
Αυτό το στιγμιότυπο κανείς δεν ήθελε να το χάσει. Ποιο; Τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει ποδήλατο. Η αλήθεια είναι πως αυτό που έψαχναν αρκετοί είναι η έκφραση του Ουρουγουανού -που δείχνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που σπάνια γελάει- πάνω στο ποδήλατο. Αγνωστο αν το κάνει επίτηδες, όμως την ώρα που ο φακός τον απαθανάτιζε, ο Γκαρσία ήταν ανέκφραστος, και όσοι πόνταραν σε ένα χαμόγελό του έχασαν.

Πήγαινε με σούζα
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έδειχνε να διασκεδάζει πιο πολύ από όλους με το ποδήλατο. Μάλιστα, στην επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο, ο «Κούτσια» έβαζε κόντρα με τους συμπαίκτες του, που εις μάτην προσπαθούσαν να τον φτάσουν. Ο νεαρός είναι ταχύτατος και με το ποδήλατο, ενώ πολλές φορές επιχείρησε -με επιτυχία μάλιστα- να κάνει σούζα, ασχέτως αν τα εν λόγω ποδήλατα δεν ενδεικνύονταν για τέτοια δουλειά.

"Τουρνουά" των 3
Οι ομάδες για το διπλό φυσικής κατάστασης χωρίστηκαν ως εξής: «Κόκκινοι»: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Ιβιτς, Αναστασάκος. «Πορτοκαλί»: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μπιζέρα, Φωτάκης, Γκαρσία, Σορλέν, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο. «Μαύροι»: Κουτζαβασίλης, Καρασαλίδης, Καρατασιάδης, Αποστολόπουλος Μωυσιάδης, Παντίδης, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Αραμπατζής. Στο πρώτο παιχνίδι οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν των «πορτοκαλί» με 1-0 με σκόρερ τον Ιβιτς. «Μαύροι» και «κόκκινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με σκόρερ τους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη, ενώ ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι των «πορτοκαλί» με τους «μαύρους».

Το... διπλό δοκάρι
Η "δίψα" των παικτών να σκοράρουν στην άσκηση φυσικής κατάστασης με τελείωμα τα σουτ ήταν τέτοια, που πολλές φορές κάποιοι έκαναν διπλές και τριπλές προσπάθειες μέχρι να σκοράρουν, με τα επιφωνήματα να ποικίλουν. Η πλέον χαρακτηριστική ήταν η φάση στην οποία ο Τσιρίλο αρχικά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά και στην επαναφορά έκανε ένα "βολ πλανέ" με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3327551
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από paok87 »

ο τσιριλο ηταν λοιπον..

ρε κουτσια κατσε φρονιμος, το καθε σου ποδαρι το χρυσοπληρωσαμε... :)
Άβαταρ μέλους
Stepas
Δημοσιεύσεις: 425
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 15:37
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Stepas »

Παιδιά πόση ώρα διαφορά έχουμε με Ολλανδία; Αύριο το μεσημεριανό φιλικό τι ώρα Ελλάδας αρχίζει;
tigon4
Δημοσιεύσεις: 2015
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιούλ 2009, 00:32
Τοποθεσία: βορρας

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από tigon4 »

στις 2 το πρωτο με την πουτεν
στις 7.30 το δευτερο με ερασιτεχνες της ντεγκρααφτσαπ
Άβαταρ μέλους
No4h
Δημοσιεύσεις: 638
Εγγραφή: Παρ 06 Φεβ 2009, 16:20
Τοποθεσία: Edinburgh, Scotland

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από No4h »

Χαχα.Σωστος ο Σαντος.Τους βαζει να παιζουν 9 με 9 για να συνηθισουν,καθως περισυ τα μισα ντερμπι τα παιξαμε με παικτη λιγοτερο(και ενα με 2 παικτες λιγοτερους) :)
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens
Δημοσιεύσεις: 1536
Εγγραφή: Κυρ 15 Ιουν 2008, 22:57
Τοποθεσία: Athens

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παντως αν ειδατε η μαυροι που ηταν οι πιο πολλοι παιχτες απο την 2η ομαδα,δεν εχασε σε κανενα απο τα δυο ματς εναντιον των "θεωρητικα καλυτερων" παικτων!αυτη η ομαδα εχει πολυ μελλον! :shock:
:?
Άβαταρ μέλους
No4h
Δημοσιεύσεις: 638
Εγγραφή: Παρ 06 Φεβ 2009, 16:20
Τοποθεσία: Edinburgh, Scotland

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από No4h »

Η ωρα πλησιαζει για το πρωτο φιλικο,εστω και με ερασιτεχνικη ομαδα.Κανα νεο για τηλεοπτικη καλυψη για το συγκεκριμενο υπαρχει?Θα το εχει στο justin μηπως?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7739
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από gergeo4 »

Εστειλα μυνημα στην nova σχετικα με την καλυψη των φιλικων αγωνων επι ολλανδικου εδαφους και η απαντηση τους ηταν η εξης:

Αναφορικά με το μήνυμα που μας στείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Novasports έχει αποκτήσει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του UEFA Europa League, καθώς και των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά.



Σχετικά με την μετάδοση των αυριανών φιλικών αγώνων δεν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός και για τους φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε μέσω των προγραμμάτων μας.
Άβαταρ μέλους
Jordanios
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: Πέμ 13 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Μακεδονία

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Jordanios »

είτε το δούμε είτε όχι (το πιο πιθανό βέβαια) εύχομαι η προετοιμασία να πάει καλά και να σκίσουμε κάθε (μικρή ή μεγάλη) ομάδα βρεθεί στο δρόμο μας.
όλα τα αποτελέσματα μετράνε (αυτό το προηγούμενο που έγραψα φανταστείτε το με κεφαλαία γράμματα γιατί δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία :)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από Yiankos »

Έδω είναι όλο το ζουμί .. Να πάει καλά η προετοιμασία, να μην έχουμε τραυματισμούς, να δέσουν οι νέοι με τους παλιούς.
Γ@μώ τις μεταγραφές .. ότι είναι να έρθει θα έρθει είτε πούμε ότι δεν το θέλουμε είτε το θέλουμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”