οι άλλοι ίσως καταλάβουν την Πέμπτη ότι έκαναν τη μεγάλη μαλακία στο πρώτο ματς και μας άφησαν "ζωντανούς"....και όχι μόνο αυτό πήραμε και πίστη ότι μπορούμε να τους παίξουμε....δεν ξέρω γιατί αλλά έχω το προαίσθημα ότι την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα κάνει σούπερ υπερβατικό παιχνίδι,,,,kataramenos5 έγραψε:Πολυ αισιοδοξια βλεπω και δε μ αρεσει. Συνηθως φαλτσαρουμε σε τετοιο κλιμα. Οι αλλοι παραμενουν πιο ποιοτικη ομαδα, εμεις με προβληματικη αμυνα και εχουν κι ενα γκολ διαφορα. Κυνηγαμε το θαυμα.
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
-
Re: ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εσύ, Δουση λαιμαιιι! Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!kataramenos5 έγραψε:Πολυ αισιοδοξια βλεπω και δε μ αρεσει. Συνηθως φαλτσαρουμε σε τετοιο κλιμα. Οι αλλοι παραμενουν πιο ποιοτικη ομαδα, εμεις με προβληματικη αμυνα και εχουν κι ενα γκολ διαφορα. Κυνηγαμε το θαυμα.
ΑΔΈΡΦΙΑ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΒΆΛΕΙ Η ΤΟΎΜΠΑ,ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΖΆΝΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΑ ΜΟΥ. ΚΑ ΖΑ ΝΙ
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Θέλω διαιτητή Ελβετό και μάλιστα οπαδό Βασιλείας αν είναι δυνατόν ή Τούρκο/Γαλατάσαραϊ ή Ιταλό λατσιάλι ή όποιον τέλος πάντων έχει άχτι τους Μαρσεγέζους.
- kataramenos5
Χθες επεσα κατα λαθος πανω σ αυτο και να πω την αμαρτια μου εκατσα και το ειδαΜαυρο Χιονι έγραψε:Εσύ, Δουση λαιμαιιι! Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!kataramenos5 έγραψε:Πολυ αισιοδοξια βλεπω και δε μ αρεσει. Συνηθως φαλτσαρουμε σε τετοιο κλιμα. Οι αλλοι παραμενουν πιο ποιοτικη ομαδα, εμεις με προβληματικη αμυνα και εχουν κι ενα γκολ διαφορα. Κυνηγαμε το θαυμα.
https://www.tvopen.gr/watch/106986/eiko ... axanameros
Ρε λες?
-
Το ματς μου θυμίζει χαμένο παιχνίδι τάβλι που καταφέρνεις να το φέρεις στη ζαριά και θέλεις διπλές για να το πάρεις.kataramenos5 έγραψε:Πολυ αισιοδοξια βλεπω και δε μ αρεσει. Συνηθως φαλτσαρουμε σε τετοιο κλιμα. Οι αλλοι παραμενουν πιο ποιοτικη ομαδα, εμεις με προβληματικη αμυνα και εχουν κι ενα γκολ διαφορα. Κυνηγαμε το θαυμα.
Μία στις έξι οι πιθανότητες, αλλά έχεις τέτοια ψυχολογία που 90% η διπλή έρχεται

-
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους όσους θα είμαστε μέσα. Ποιος είναι ο διπλανός μου, αν ανάβει πυρσό, αν προσπαθεί να ρίξει κάτι στο γήπεδο. Και φυσικά ελπίζω η ΠΑΕ να έχει φροντίσει και με σοβαρούς ελέγχους και με διπλα δίκτυα σε όλο το γήπεδο με μεγάλο ύψος. Δεν θέλω καμιά παραφωνία. Πάμε να γράψουμε ιστορία όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι αλλά και ως οπαδοί. Ηχητική βία. Γρήγορα συνθήματα. Εναλλαγές. Ρυθμό. Πανό. Μαθαίνουμε και γαλλικά άμα λάχει 

- pirate_salonica
Κάτσε να μην μας φέρουν τίποτα... Pawson (φτου φτου μακριά από μας!)Miles έγραψε:Θέλω διαιτητή Ελβετό και μάλιστα οπαδό Βασιλείας αν είναι δυνατόν ή Τούρκο/Γαλατάσαραϊ ή Ιταλό λατσιάλι ή όποιον τέλος πάντων έχει άχτι τους Μαρσεγέζους.
- ΑποστόληςΑ
+1kataramenos5 έγραψε:Πολυ αισιοδοξια βλεπω και δε μ αρεσει. Συνηθως φαλτσαρουμε σε τετοιο κλιμα. Οι αλλοι παραμενουν πιο ποιοτικη ομαδα, εμεις με προβληματικη αμυνα και εχουν κι ενα γκολ διαφορα. Κυνηγαμε το θαυμα.
Eγώ θα μάθω αν περάσουμε όταν δω τον Λουτσεσκου στον πάγκο. Αν φορέσει το σκουφί θα περάσουμε
- Vet_eranos
Εν ειδει ΒΑΡ παντως η ΟΥΕΦΑ καπου διαβασα διορθωστε με, εστειλε τον ιδιο ρεφερι...
Το λες κ καλο αν αναλογιστεις το 1,5 γκολ οφσαιντ που κατοχυρωσε..
εδιτ..καταλαβα, μαλλον το ειδα σε κανα ονειρο ή δεν ειχε κανει ακομα δουλεια ο καφες ή ηταν κανας κρυφος ποθος...
γραψτε λαθος, παραπληροφορηση..
Το λες κ καλο αν αναλογιστεις το 1,5 γκολ οφσαιντ που κατοχυρωσε..
εδιτ..καταλαβα, μαλλον το ειδα σε κανα ονειρο ή δεν ειχε κανει ακομα δουλεια ο καφες ή ηταν κανας κρυφος ποθος...
γραψτε λαθος, παραπληροφορηση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Τρί 12 Απρ 2022, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- PAOK_Antarctica
- stravostomis
στο όνειρο μου είδα οτι περάσαμε με 3-1 στο 91 αλλά έφαγαν κίτρινη όλοι οι παίκτες και θα είμαστε με μισή ομάδα στο επόμενο