Ιβάν Σαββίδης V
-
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Το κλιμα θυμιζει Αμερικη επι Μακαρθυ.
Βλεπω σε λιγο να ζητανε πιστοποιητικο αντιρωσικων φρονηματων.
Βλεπω σε λιγο να ζητανε πιστοποιητικο αντιρωσικων φρονηματων.
Ναι κινδυνεύει.Montrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κινδυνεύει καλύτερα ασχολείσου με τις μεταγραφές καλοκαιριού.
-
Φίλε μου η παγκόσμια Ειρήνη κινδυνεύει από την Ουκρανία, οχι το λαό της, αλλά από τους ναζί που δραστηριοποιούνται εκεί μέσα εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια. Το περίεργο είναι πως αυτοί οι ναζί είναι υποκινουμενοι από τους δήθεν δημοκράτες, βλέπε Μπάιντεν και τις δηλώσεις του για την εισβολή στην Γιουγκοσλαβία, βλέπε Γερμανία των 2 παγκόσμιων πολεμων που εξοπλίζεται ραγδαία και φυσικά τους Άγγλους που εγγυηθηκαν την αρτιότητα της Κυπρου και φυσικά των Ολλανδών που όταν βγήκε ο απεσταλμένος τους στρατηγός στην Σρεμπρένιτσα και είπε πως οι μουσουλμάνοι άμαχοι αποχώρησαν κ αυτοι που μάχονται είναι μισθοφόροι Μουτζαχεντίν, τον καθαιρεσαν σε χρόνο μηδέν...Montrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
Δες κ τις δηλώσεις Νουλαν προχθες στην Κυπρο για τον "προεδρο" του ψευδοκράτους...
- Montrealiotis
Έγινε ρε…LJCSoG έγραψε:Ναι κινδυνεύει.Montrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κινδυνεύει καλύτερα ασχολείσου με τις μεταγραφές καλοκαιριού.
Άλλη μια άστοχη επικοινωνιακή κίνηση από την πλευρά του προέδρου μας. Το κάνεις εφόσον έτσι το κρίνεις όμως δεν το δίνεις δημοσιότητα και αυτό το φροντίζεις ως κόρη οφθαλμού. Εκτός κι αν έχει επιλέξει στρατηγικά ότι τα συμφέροντά του στη Ρωσική Ομοσπονδία έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα συμφέροντά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δείχνει ανοικτά. Αν πάλι δεν γίνεται κατανοητό από τον ίδιο και το περιβάλλον του, ο λόγος που δεν πρέπει να το κάνει, εφόσον ενδιαφέρεται και για το ευρωπαϊκό προφίλ του ως επιχειρηματίας, τότε τι να πω. Ίσως ο Αμπράμοβιτς να ξέρει λιγότερα.... Εγώ πάλι μαζί του θα είμαι, με τον Ιβάν επειδή αναγνωρίζω το έργο του στον ΠΑΟΚ κι ας διαφωνώ προσωπικά με τον τρόπο που συχνά χειρίζεται το δημόσιο προφίλ του.
ΥΓ: Είχε διαθέσει το Πόρτο Καρράς για φιλοξενία προσφύγων. Πήγε κανένας?
Μήπως η προσφορά "απορρίφθηκε"? Δείχνει κάτι αυτό?
-
Όπως έγραψε και ο Κώστας:
Έχουμε να κάνουμε με αμάχους και από τις δύο πλευρές που χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.
Με αμάχους.
Με αμάχους.
Τι δεν καταλαβαίνεις??????
Έχουμε να κάνουμε με αμάχους και από τις δύο πλευρές που χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.
Με αμάχους.
Με αμάχους.
Τι δεν καταλαβαίνεις??????
150,000 ψυχές στην Μαριουπολη παλεύουν καθημερινά για ένα ποτήρι πόσιμο νερό και ένα κομμάτι ψωμί, και εμείς κρίνουμε την ανθρωπιστική βοήθεια του Ιβαν ως "αλλη μια άστοχη επικοινωνιακή κίνηση".Το εάν φταίνε οι Ρώσοι, δεν αναιρεί την αναγκαιότητα της βοήθειας. Ήμαρτον.
με την ενταξη στο ΝΑΤΟ της ουκρανιας φυσικα κινδυνευε τι δεν καταλαβαινειςMontrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
ο Δενδιας ο αστειος παει ανθρωπιστικη βοηθεια στην οδησο .....γιατι στην οδησο ? γιατι σαν χρησιμοι ηλιθιοι στειλαμε οπλα με αποτελεσμα τωρα στην μαριουπολη στον ελληνικο πλυθησμο πανε ανθρωπιστικες απο γαλλια τουρκια και οχι απο ελλλαδα ......ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ? ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
εστειλε βοηθεια οχι οπλα οπως εμεις σαν ηλιθιοι που ειμαστε και τωρα δεν μπορουμε να στειλουμε βοηθεια στην μαριουπολη....Aye4 έγραψε:Άλλη μια άστοχη επικοινωνιακή κίνηση από την πλευρά του προέδρου μας. Το κάνεις εφόσον έτσι το κρίνεις όμως δεν το δίνεις δημοσιότητα και αυτό το φροντίζεις ως κόρη οφθαλμού. Εκτός κι αν έχει επιλέξει στρατηγικά ότι τα συμφέροντά του στη Ρωσική Ομοσπονδία έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα συμφέροντά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δείχνει ανοικτά. Αν πάλι δεν γίνεται κατανοητό από τον ίδιο και το περιβάλλον του, ο λόγος που δεν πρέπει να το κάνει, εφόσον ενδιαφέρεται και για το ευρωπαϊκό προφίλ του ως επιχειρηματίας, τότε τι να πω. Ίσως ο Αμπράμοβιτς να ξέρει λιγότερα.... Εγώ πάλι μαζί του θα είμαι, με τον Ιβάν επειδή αναγνωρίζω το έργο του στον ΠΑΟΚ κι ας διαφωνώ προσωπικά με τον τρόπο που συχνά χειρίζεται το δημόσιο προφίλ του.
στην μαριουπολη μπορουμε να παμε που εχουμε ελληνες ? οχι γιατι ? γιαυι στειλαμε οπλα σε εναν απο τους δυο ,ποσο αστοχη και επικινδυνη πολτικη και θα πανε γαλλοι και τουρκοι ,συγχαρητηρια κυριε δενδια ειμαστε στην σωστη πλευρα της ιστοριας ,αλλα οι δικοι μας ανθρωποι 150.000 ειναι στην λαθος πλευρα ,λεμε τωρα λαθος ......τι θα πει λαθος και σωστο .....ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ?Η ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ......? ΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ......... πολυ σωστη κινηση μην λιβανιζεις αυτο το βρωμικο νατοικο συστημα υπευθηνο για ολους τους πολεμους......Aye4 έγραψε:Άλλη μια άστοχη επικοινωνιακή κίνηση από την πλευρά του προέδρου μας. Το κάνεις εφόσον έτσι το κρίνεις όμως δεν το δίνεις δημοσιότητα και αυτό το φροντίζεις ως κόρη οφθαλμού. Εκτός κι αν έχει επιλέξει στρατηγικά ότι τα συμφέροντά του στη Ρωσική Ομοσπονδία έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα συμφέροντά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δείχνει ανοικτά. Αν πάλι δεν γίνεται κατανοητό από τον ίδιο και το περιβάλλον του, ο λόγος που δεν πρέπει να το κάνει, εφόσον ενδιαφέρεται και για το ευρωπαϊκό προφίλ του ως επιχειρηματίας, τότε τι να πω. Ίσως ο Αμπράμοβιτς να ξέρει λιγότερα.... Εγώ πάλι μαζί του θα είμαι, με τον Ιβάν επειδή αναγνωρίζω το έργο του στον ΠΑΟΚ κι ας διαφωνώ προσωπικά με τον τρόπο που συχνά χειρίζεται το δημόσιο προφίλ του.
eorptol1 έγραψε:με την ενταξη στο ΝΑΤΟ της ουκρανιας φυσικα κινδυνευε τι δεν καταλαβαινειςMontrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
Ανεξάρτητο κράτος δεν είναι η Ουκρανία? Εαν αποφασίσει να μπει στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της. Δεν κατάλαβα πρέπει να πάρει την έγκριση της Ρωσσίας?
Μου αρέσει πάντως πως ορισμένοι εδώ μέσα υιοθετούν με απίστευτη ευκολία την προπαγάνδα της Ρωσσίας. Απλώς έτσι για την ιστορία να υπενθυμίσω ότι και το 1974 οι Τούρκοι επικαλέστηκαν τις βαρβαρότητες των Ελληνοκυπρίων στους Τουρκοκύπριους και το πραξικόπημα που είχε γίνει από τον Σαμσών. Με αυτά τα επιχειρήματα δικαιολόγησαν την εισβολή τους στην Κύπρο για την προστασία των Τουρκοκύπριων και αμέσως μετά αναγνώρισαν το ψευδοκράτος. Προφανώς κάποιοι εδώ μέσα δεν βλέπουν ομοιότητες. Προφανώς κάποιοι θα συνεχίσουν, ότι και να γίνει, να υπερασπίζονται και να δικαιολογούν έναν στυγνό δικτάτορα, δικαίωμα τους. Μην προσπαθείτε όμως να εμφανίζετε την Ρωσσία ως κατατρεγμένη που αγωνίζεται για τα δίκαια της, είναι ένας εισβολέας.
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με την υπογραφείσα συνθήκη του Μινσκ, του 2015 έχουν το δικαίωμα, σε κρίσιμα Εθνικά θέματα, οι αυτόνομοι Ρωσόφιλοι της Ανατολικής Ουκρανίας να ασκούν βέτο,κάτι που δεν τηρήθηκε.gmet έγραψε:eorptol1 έγραψε:με την ενταξη στο ΝΑΤΟ της ουκρανιας φυσικα κινδυνευε τι δεν καταλαβαινειςMontrealiotis έγραψε:Ενώ κινδυνεύει η Ρωσία από την Ουκρανία; Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται…
Ανεξάρτητο κράτος δεν είναι η Ουκρανία? Εαν αποφασίσει να μπει στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της. Δεν κατάλαβα πρέπει να πάρει την έγκριση της Ρωσσίας?