Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R
Δημοσιεύσεις: 2891
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο προπονητής δίνει τεράστιο αγώνα να κρατήσει ζεστούς ένα πλήθος από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν το επαγγελματικό τους μέλλον καλυμμένο. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει πολλούς τέτοιους κι ο προπονητής κάνει άθλο που τους έχει φτιάξει μια γροθιά. Χθές το κατάφερε να πάρει κι γκολ από τον καντουρι αλλά να έχει κερδίσει κι το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο που έχει παίξει ο αγκουστο στην ομάδα. Πάντως να επαναλάβω κάτι που είπα χθες ότι ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι που κάνει από το γκολ κι μέχρι το 64 είναι αριστουργηματικό. Κρίμα που δεν πανηγυρίσαμε ακόμη ένα γκολ σε εκείνο το διάστημα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 30795
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτο θεωρω οτι ειναι και το μεγαλυτερο προσον του. Τ αλλα για προπονηταρες κλπ τ ακουω βερεσε. Παιρνει το 7-8 απο ενα ροστερ του 5.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
Δημοσιεύσεις: 10922
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Το θέμα είναι με ροστερ του 7-8 τι θα κάνει; Ρητορική η ερώτηση. Αυτός ο σαμπαολι τι φάση; Σε λίγο θα φορέσει και μεταξωτο φουλάρι.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT
Δημοσιεύσεις: 516
Εγγραφή: Τρί 24 Δεκ 2013, 01:22
Τοποθεσία: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΥΚΙΕΣ

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από tenten4GT »

Την αλλαγή του τσιγγα με τον καντουρι τι όνειρο είδες ρε στρατηγέ ,βγάζω καπέλο ,πόσα στόματα έχεις βουλώσει κ έχεις κ ένα ρόστερ κ να πούμε την αλήθεια πολύ πολύ μέτριο .μπράβο σε εσένα κ στους στρατιώτες σου
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
Δημοσιεύσεις: 7331
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Πρόσεχε....
Δεν είναι τόσο απλή η αλλαγή του καντουρι
Με το που μπαίνει ο καντουρι γίνονται αυτόματα άλλες 2 κινήσεις εσωτερικά ουσιας

Ο αουγκουστο στο 6 και ελευθερώνει τον κουρτιτς
Άβαταρ μέλους
Descartes
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Descartes »

Στρατηγέ Λουτσέσκου!

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4788
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ο Λούτσε δημιουργεί υπεραξία όχι μόνο για την ίδια την ομάδα και τα περιουσιακά της στοιχεία αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα η ανανέωση του αρχηγού για έναν ακόμη χρόνο.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26419
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ αλλα κατι εχεις καταλαβει λαθος σχετικα με το τι σημαινει υπεραξια.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4788
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από thomas Murg »

Καλό θα ήταν λοιπόν να μας εξηγήσεις και το λάθος

https://www.researchgate.net/profile/Pe ... ion_detail

https://www.efsyn.gr/athlitismos/podosf ... -yperaxias
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
Δημοσιεύσεις: 3317
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Λουτσέσκου: «Οι Γάλλοι σοκαρίστηκαν από τη δήλωσή μου και όχι από το τι συνέβη στη Μασσαλία;»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς προετοίμασε τους παίκτες του στον ψυχολογικό κομμάτι: «Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στην προετοιμασία. Σε τέτοιο επίπεδο όλοι έχουν τεράστια θέληση, μεγάλο κίνητρο και πολλά συναισθήματα. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο μιας διοργανώσης. Η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή οργάνωση και εξαιρετικό προπονητή. Εμείς πρέπει να είμαστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, κάτι που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στην Γαλλία».

Για τον Μίλικ και το αν παίζει ρόλο το γεγονός των απουσιών της Μαρσέιγ: «Δεν πιστεύω ότι η Μαρσέιγ στηρίζεται σε έναν παίκτη. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και έχει εξαιρετική οργάνωση, με παίκτες με ποιότητα και πολλές επιλογές. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει να… παραπονιέται για τις απουσίες της και για την έλλειψη φρεσκάδας. Έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος όπως και εμείς και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή».

Για το τι αφήνει στον ΠΑΟΚ και στον ίδιο αυτή η διαδρομή στην Ευρώπη φέτος: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, αυτή η διαδρομή. Υπάρχει ένα τεράστιο παιχνίδι με την Μαρσέιγ ακόμη και η δίψα για πρόκριση είναι πολύ μεγάλη. Παίξαμε φέτος με ομάδες από διαφορετικές χώρες, διαφορετικές νοοτροπίες και νομίζω ότι αυτές οι εμπειρίες σε αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν να καταλάβουμε περισσότερα για εμάς και για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Σε αυτούς τους αγώνες αποκτήσαμε μεγάλες εμπειρίες για το μέλλον. Αυτή η ωραία εμπειρία θέλουμε να συνεχιστεί και μετά την Μαρσέιγ. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πάρουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας στην Τούμπα».

Για το γεγονός ότι στην διοργάνωση δεν υπάρχει VAR και τα λάθη που υπήρχαν στο πρώτο ματς: «Δεν έγιναν μόνο δυο λάθη. Έγιναν τρία ίσως και τέσσερα. Στην φάση του πρώτου γκολ υπήρχε οφσάιντ, ενώ θα μπορούσε να βγει και μια κάρτα στον Παγιέ για ένα φάουλ που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πιο δύσκολο για τους διαιτητές γιατί πλέον οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει την βοήθεια από την τεχνολογία. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τον διαιτητή, εμείς πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τα λάθη. Στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχει καμία ανάμειξη από την διαιτησία»

Για το μήνυμα του για τον κόσμο της ομάδας:
«Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να μας δώσουν τεράστια ώθηση και περιμένουμε να βάλουν… φωτιά στο γήπεδο. Είδαμε πόσο ρόλοι παίζει η έδρα στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ με 0-1 αλλά το παιχνίδι γύρισε και με την βοήθεια της έδρας».

Για την δήλωση του στην Γαλλία για τους οπαδούς της Μαρσέιγ: «Οι άνθρωποι στην Γαλλία ήταν σοκαρισμένοι από την δήλωσή μου, αλλά δεν σοκαρίστηκαν από τα όσα έγιναν στην Μασσαλία πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα; Η Μαρσέιγ δεν ήταν οργανωμένη για να αποφύγει τα επεισόδια, το ποδόσφαιρο είναι κάτι όμορφο και δεν χωράνε επεισόδια. Στην εξέδρα υπήρχαν παιδιά, οικογένειες… ο ΠΑΟΚ πάει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στους 8 και έγιναν όλα αυτά.

Είναι καλύτερα για τους οπαδούς της Μαρσέιγ να μην έρθουν, αυτό είπα, για να αποφύγουμε τα νέα επεισόδια. Πριν να πω εγώ κάτι, θα πρέπει να καταλάβουν στην Γαλλία ότι η συμπεριφορά των οπαδών της Μαρσέιγ για δυο μέρες δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι... Προτιμούν να κάνουν κριτική σε εμένα που είπα κάποια σωστά πράγματα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμας αύριο, θέλουμε να δείξουμε στους οπαδούς της Μαρσέιγ ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, χωρίς να υπάρχουν τα προβλήματα που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για το αν είναι πνευματικό ή αθλητικό ο ΠΑΟΚ να επαναλάβει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στην Γαλλία: «Πρέπει να είμαστε πιεστικοί στον αντίπαλο, να κερδίσουμε μπάλες όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο εκεί. Η Μαρσέιγ έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους κενούς χώρους, δεν πρέπει να αφήσουμε χώρους.
Παίξαμε με προσωπικότητα στο δεύτερο μέρος και ήμασταν πιο κοντά στο δικό μας στυλ. Στο πρώτο είχαμε αρκετά προβλήματα γιατί δώσαμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο».

Για τις ατάκες του Σαμπάολι πριν το πρώτο ματς και ποιο θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα πει στους παίκτες του πριν μπουν στο γήπεδo: «Η Μαρσέιγ παραμένει το φαβορί όπως και την ημέρα της κλήρωσης, μια πολύ ποιοτική ομάδα, αν και τρεις μέρες μετά έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Παρίσι κόντρα στους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Εμείς έχουμε το δικό μας πνεύμα, την δική μας πίστη για την πρόκριση. Την δική μας πίστη στις πιθανότητες μας, ακόμα και αν έχουμε 1% ή 10% εμείς θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Παίζουμε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας και θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 30795
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Walk on the water.... What a chalenge!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 17036
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε τι προπονηταρα εισαι εσυ; Κανε τα μαγικα σου αυριο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 104511
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ξεχάσεις το σκουφί.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 18285
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από nunies4 »

Ραζβαν @@@@ησε τους!!! Αλλα με τροπο. Μην τους @@@ησεις μεγαλειωδως, γιατι σε συνδυασμο με τις δηλωσεις του Γκομιζ δεν μας βλεπω καλα για το καλοκαιρι...
Κλεισε τα αυτια σου φορα το σκουφι και ορμα!!!!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 7679
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από theo-drama »

Λοιπόν άκου να δεις, εδώ στη Δράμα στα βουνά, ξανά πέσε χιόνι και έχει πολύ κρύο.
Το ίδιο πιστεύω να έπεσε χιόνι και στον Χορτιατη.
Οπότε ντύσου καλά παιδί μου, πρώτα για να μην κρυώσεις και προπάντος......ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΊ ΣΟΥ.
Το ΒΡΆΔΥ θα έχει ΨΟΦΟΚΡΥΟ.

Άιντε μπακαλουμ.


Ααα αααα και μην ΞΕΧΑΣΕΙΣ να φερεεεεις την ΠΡΌΚΡΙΣΗ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”