19. Λευτέρης Λύρατζης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως είναι αυτός που ανακτά τη μπάλα στη φάση του γκολ μας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπράβο, πουλέν.
Δείχνει ότι δεν μασάει από έδρες και με προσωπικό αντίπαλο έναν έμπειρο μπαλαδόρο.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Βράχος στην άμυνα .
Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα αλλά μου βγάζει ότι ακόμα παίζει «συνεσταλμένα» …
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Θέλει δουλειά στη σέντρα/τελική πάσα για να έχουν νόημα τα ανεβάσματα του.
Κατά τα άλλα πλέον τον θεωρώ Νο 1 δεξί μπακ μας μπροστά απ τον Σάστρε, ο Τέιλορ σα να μην υπάρχει...θεαματική βελτίωση και δεν του το είχα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με την ομίχλη απ' τα καπνογόνα ακόμα εκεί και τις υστεριες των Γάλλων πάνω απ' το κεφάλι του, εκασε τριπλα και ξεχύθηκε στην επιθεση στο α μέρος.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σημείο που μου έδειξε εμένα ότι είναι στο πάνω ράφι των νέων Ελλήνων παικτών με προοπτική για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Γιατί τόσα χρόνια οι Έλληνες παίκτες φοβούμενοι την ανεπάρκεια τους και χωρίς στόφα πρωταθλητή, κρύβονται, παίζουν συνεσταλμένα, δεν δοκιμάζουν ή απ' την άλλη παίζουν εντελώς άναρχα γιατί νομίζουν ότι είναι παικταραδες σε αλάνα.

Χτες ο Λυρατζης ήταν εξαιρετικός, ούτε μάσησε ούτε παρασύρθηκε.

Βεβαίως έχει πράγματα να βελτιώσει. Μέσα σε λίγους μήνες όμως προσαρμόστηκε σε ανώτερο επίπεδο και πλέον μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το δεξί άκρο της άμυνας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω κι εγώ ότι έχει ξεπεράσει τον Sastre. Περιμένω από τον τελευταίο να κάνει στου Χαρίλαου εμφάνιση αντάξια των πρώτων του ημερών στην Τούμπα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

rainmaker έγραψε:Με την ομίχλη απ' τα καπνογόνα ακόμα εκεί και τις υστεριες των Γάλλων πάνω απ' το κεφάλι του, εκασε τριπλα και ξεχύθηκε στην επιθεση στο α μέρος.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σημείο που μου έδειξε εμένα ότι είναι στο πάνω ράφι των νέων Ελλήνων παικτών με προοπτική για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Γιατί τόσα χρόνια οι Έλληνες παίκτες φοβούμενοι την ανεπάρκεια τους και χωρίς στόφα πρωταθλητή, κρύβονται, παίζουν συνεσταλμένα, δεν δοκιμάζουν ή απ' την άλλη παίζουν εντελώς άναρχα γιατί νομίζουν ότι είναι παικταραδες σε αλάνα.

Χτες ο Λυρατζης ήταν εξαιρετικός, ούτε μάσησε ούτε παρασύρθηκε.

Βεβαίως έχει πράγματα να βελτιώσει. Μέσα σε λίγους μήνες όμως προσαρμόστηκε σε ανώτερο επίπεδο και πλέον μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το δεξί άκρο της άμυνας.
+41926
Άβαταρ μέλους
Gandalf4

Δημοσίευση από Gandalf4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω κι εγώ ότι έχει ξεπεράσει τον Sastre. Περιμένω από τον τελευταίο να κάνει στου Χαρίλαου εμφάνιση αντάξια των πρώτων του ημερών στην Τούμπα.
Είναι πραγματικά απίστευτη η βελτίωση του Λύρατζη. Εξωπραγματική. Λες και έχουν περάσει χρόνια και δεν είναι ο Λύρατζης στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, που ήταν ο αναπληρωματικός του Τέιλορ.

Φυσικά δεν υπάρχει ευτυχέστερος πονοκέφαλος για ένα προπονητή, να έχει να διαλέξει για το δεξιό άκρο της άμυνας, ανάμεσα σε Λύρατζη και Σάστρε.

Ο καλώς εννοούμενος συναγωνισμός μεταξύ τους, θα τους βελτιώσει και τους δύο, ακόμα περισσότερο και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α ρε παιχταρα λιγες σελιδες πισω ηταν που σε εβγαζαν ανετοιμο ψυχικα, κοντο, ατροφικο και σε εστελναν με χαρα ελευθερο.
Πως τους πετσοκοψες ετσι
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έτσι dim …

Και οι ίδιοι που απαξιώνουν καλούς παίχτες μας συνεχίζουν να το κάνουν με αλλά πρόσωπα … αντί να την σακουλευτουν και να κάνουν λίγο αυτοκριτική … ρε μήπως είμαι λίγο αμπαλος ;; Μήπως να κρατάω λίγο πισινή στα σχόλια μου για παίχτες της Ακαδημίας ;;;

Σας θυμίζω λίγο όλους ότι ο Λυρατζής ανήκει στην γενιά των πιτσιρικάδων οι οποίοι ξεκίνησαν με Ζαγοράκη να πηγαίνουν σε τουρνουά του εξωτερικού από δεκα χρόνων …

Αυτά τα πιτσιρίκια μας έχουν περάσει μια πολύ δυνατή εκπαιδευτική διαδικασία σε σχέση με συνηθισμένους Έλληνες παίχτες … έπαιξαν από πολύ μικροί αντίπαλοι με τους παίχτες που αντιμετωπίζουν τώρα … από τι να ψαρωσουν ;;;

Αυτά τα λίγα για να μην απαξιώνουμε την φοβερή προσπάθεια των τελευταίων 12-13 ετών … αν τους εμπιστευτούμε και άλλο θα κάνουμε ομαδάρχες για πολλά χρόνια
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Η αλήθεια είναι ότι δε μου γέμισε το μάτι από την αρχή αλλά η εικόνα που δείχνει από τότε που τον έβαλε βασικό ο Λουτσέσκου μ' έχει κάνει να αναθεωρήσω. Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την πρόοδο του. Του εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα του...!!!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τακτικά πίσω είναι άριστος, δείγμα του τι δουλειά γίνεται πλέον σε μικρές ηλικίες.
Τώρα τόνους δουλειά στο μπροστά μισό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μπράβο παλικάρι μου! Στάθηκες πολύ καλά στους δυσκολότερους φετινούς αγώνες του ΠΑΟΚ!
Τεράστια μεταμόρφωση από το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Μπράβο ,πολύ καλός ,δουλειά στην σέντρα κ θα αλλάξεις λεβελ
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μπράβο Λευτέρη, θέλεις δουλειά πολλή, αλλά αμυντικά είσαι σκυλί και Πας γαμιωντας. Δούλεψε σεντρες και τελειώματα παικταρά μου!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”