Γύρισα από το παιχνίδι μάγκες. Ωραίο στάδιο το Βελοντρόμ, πρώτη φορά είχα πάει και έχει καλό παλμό η κερκίδα τους. Γενικά στη Γαλλία τους θεωρούν από τους φανατικότερους αν όχι τους πιο φανατικούς. Το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο και υπήρχε φόβος για πολύ άσχημα έκτροπα. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πολύ επιλήψιμο.
Παρόλα αυτά, θεωρώ για το καλό πρώτο του ΠΑΟΚ μας ότι δεν πρέπει να εμφανιστούν οπαδοί της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα. Θεωρώ πως ο κόσμος θα κάνει σοβαρά επεισόδια και το έχουμε δει πολλάκις, ειδικά αν στραβώσει το μάτς που δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο. Οπόταν μακρυά αυτοί.
Στα του παιχνιδιού είχαμε 2 εικόνες. Τη χεσμένη και υποτονική εικόνα του 1ου ημιχρόνου που νόμιζες ότι έβλεπες μια ομάδα Γ κατηγορίας να παίζει με την Μαρσέιγ και την εικόνα του 2ου ημιχρόνου που εμφανίστηκε στα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ και με ηγέτες Καντούρι και Αουγκούστο έκλεισε τους Μαρσεγιέζους στην περιοχή και μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ. Συνολικά εμφανίστηκαν οι γνωστές μας παθογένειες που γίνονται μεγαλύτερες σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Έχεις τρομερό πρόβλημα στα εξτρέμ σου, στον μπάκ τον αριστερό, και ενίοτε στα στόπερ και το κέντρο που δεν είναι φερέγγυο. Όταν μπήκε ο Καντουρί και πήγε στη φυσική του θέση ο Αουγκούστο είδαμε λίγο μπάλα γιατί πήραμε το κέντρο. Ο Τσιγγάρας πρέπει οποσδήποτε να μάθει να κάνει και παιχνίδι αλλιώς δεν θα προχωρήσει, σήμερα τον λυπήθηκα. Συνολικά και με λίγη τύχη καταφέραμε ένα σχετικά ανατρέψιμο αποτέλεσμα. Η Μαρσέιγ είναι απ'ότι λέγεται καλύτερη εκτός έδρας αλλά εμείς το τομάρι μας θα το πουλήσουμε πολύ ακριβά! Εύχομαι στην Τούμπα να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να περάσει η ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ. Αυτός ο Παγέτ στο 1ο ημίχρονο νόμιζες πως είναι η μετενσάρκωση του Μέσι. Στο 2ο έπεσε κάπως. Δεν είδα το 1ο γκολ τους αν ήταν οφσάιτ αλλά είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ΒΑΡ σε προημιτελική φάση Ευρωπαϊκού θεσμού.
