Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Στη ρεβανς νομιζω θα παιξει μεγαλο ρολο ο Μιτριτσα. Σημερα φανηκε οτι δυσκολα τον αντιμετωπιζουν αν εχει χωρο.
Δεν τη θυμάμαι τη φάση, μιλάω πάντα για πάσες που θα βγούμε φάτσα στην εστία και όχι απλά στο πλάι.thomas Murg έγραψε:Φίλε Miles, νομίζω ότι κάναμε αλλά δεν μας βγήκαν. Θυμάμαι σίγουρα μια κάθετη στο ξεκίνημα που πήγε να περάσει ο Βιερίνια και δεν την πρόλαβε ο Τσούμπα στο πρώτο.
Δίκοπο μαχαίρι, το πού την έχασε την μπάλα πάλι το είδες;icue έγραψε:Στη ρεβανς νομιζω θα παιξει μεγαλο ρολο ο Μιτριτσα. Σημερα φανηκε οτι δυσκολα τον αντιμετωπιζουν αν εχει χωρο.
- sourmenetes
- Moderator
Βέβαια φάνηκε ότι από τη στιγμή που μπήκε πέρασε 4 φορές ο Τούρκος πλάγιος.icue έγραψε:Στη ρεβανς νομιζω θα παιξει μεγαλο ρολο ο Μιτριτσα. Σημερα φανηκε οτι δυσκολα τον αντιμετωπιζουν αν εχει χωρο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Είχαμε στο πρωτο ημίχρονο 3 4 φάσεις με πολύ καλές προϋποθέσεις και τις χαλάσαμε στην πάσα.Miles έγραψε:Δεν τη θυμάμαι τη φάση, μιλάω πάντα για πάσες που θα βγούμε φάτσα στην εστία και όχι απλά στο πλάι.thomas Murg έγραψε:Φίλε Miles, νομίζω ότι κάναμε αλλά δεν μας βγήκαν. Θυμάμαι σίγουρα μια κάθετη στο ξεκίνημα που πήγε να περάσει ο Βιερίνια και δεν την πρόλαβε ο Τσούμπα στο πρώτο.
- thomas Murg
Για ένα κλικ δεν την πρόλαβε ο Τσούμπα και βγήκε και τη μάζεψε ο τερματάς τους. Αλλά έχεις δίκιο ότι θα μπορούσαν να γίνουν κι άλλες φάσεις τέτοιου τύπου.
Τα μ@λ@κισμέν@ που πέταξαν τα αντικείμενα δεν μας έδωσαν την ισοπαλία γιατί εκείνη τη στιγμή είχαμε το μομέντουμ.Και μία παρατήρηση για τη συμπεριφορά των παικτών.Ο Παγέ δίνει το αντικείμενο στο διαιτητή ενώ ο Ζιβκοβιτς το πετάει εκτός αγωνιστικού χώρου.Κανονίστε με τις "καταπληκτικές κερκίδες" να παίξουμε κανέναν ημτελικό σε άδειο γήπεδο!
- Stelios Bagios
Αξιοπρεπής εμφάνιση, μπράβο σε όλους!
Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, πάμε γερά!
Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, πάμε γερά!
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες ρε φίλε τώρα;;
Πραγματικά σκασανε 2 δυναμιτακια και εκλασε η Γαλλίδα.
Σε όλο το. Πρώτο ημίχρονο κάθε λεπτό σκαγανε δυναμιτακια.
Καλά εκανε και ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ και δεν το έδωσε!
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι!
Δεν είσαι λουλης!
Πραγματικά σκασανε 2 δυναμιτακια και εκλασε η Γαλλίδα.
Σε όλο το. Πρώτο ημίχρονο κάθε λεπτό σκαγανε δυναμιτακια.
Καλά εκανε και ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ και δεν το έδωσε!
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι!
Δεν είσαι λουλης!
Εξαιρετικος κι πολυ επικινδυνος ο ρουμανος στο ενας εναντιων ενος (καποιες φορες κι εναντιων τριων αντιπαλων) αλλα κακες τακτικα αμυντικες τοποθετησεις στο σετ παιχνιδι που φαινοταν να μην ξερει που ακριβως να κατσει .sourmenetes έγραψε:Βέβαια φάνηκε ότι από τη στιγμή που μπήκε πέρασε 4 φορές ο Τούρκος πλάγιος.icue έγραψε:Στη ρεβανς νομιζω θα παιξει μεγαλο ρολο ο Μιτριτσα. Σημερα φανηκε οτι δυσκολα τον αντιμετωπιζουν αν εχει χωρο.
-
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά που θα παίξουμε χωρίς κόσμο επειδή έπεσε ένα αντικείμενο (που μπορεί να πετάχτηκε και από τους δικούς τους - δίπλα δίπλα ήταν). Αυτοί δηλαδή που έχουν κάνει τα έκτροπα πρέπει να φάνε κεκλεισμένων για χρόνια.
Στην Τούμπα όμως ναι πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί.
Και στην ΠΑΕ να είναι ιδιαίτερα πονηροί και προσεκτικοί στο ποιοί και πώς θα μπουν μην εχουμε τα ίδια με ραπιντ
Στην Τούμπα όμως ναι πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί.
Και στην ΠΑΕ να είναι ιδιαίτερα πονηροί και προσεκτικοί στο ποιοί και πώς θα μπουν μην εχουμε τα ίδια με ραπιντ
-
Μεγάλη λουλου ο Παγετ με το προγουλι και τα μάγουλα. Σαν τον Ρέμο είναι ο φούστης.
Πάντως το ματς θύμιζε άλλες εποχές ,άλλες δεκαετίες
-
Είναι η στιγμή να κάνουν ΜΕΓΑΛΟ παιγνίδι Κούρτιτς και Αντρίγια.
- stravostomis
Και στην Τούμπα έτσι θα είναι. ΟΛΟΙ ΕΚΕΊ!!!renegade έγραψε:Πάντως το ματς θύμιζε άλλες εποχές ,άλλες δεκαετίες