Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Τ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Τετ 06 Απρ 2022, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο προπονητής μέχρι τέλους της χρονιάς καλείται να έχει ζεστούς ακόμη κι παίκτες που λόγο των συμβολαίων τους είναι στον αέρα. Είναι πολύ μεγάλος αυτός ο αριθμός και οι ισορροπίες πολύ λεπτές. Αν πάντως συνέχισει να παίρνει πράγματα ακόμη κι από ανθρώπους που δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα μας είναι άξιος συγχαρητηρίων ακόμη μια φορά. Πάντως η ενίσχυση της ομάδας δεν είναι απλώς επιβεβλημένη αλλά πλέον ο μποτο καλείται να φέρει στην ομάδα τουλάχιστον ΔΥΟ κομβικους ποδοσφαιριστές που θα γίνουν το νέο σημείο αναφοράς της ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι από το ίδιο το ποδόσφαιρο να αξιοποιηθεί κι το τελευταίο ευρώ με τρόπο που θα αφήσει παρακαταθήκη στην ομάδα και όχι ατέρμονες συζητήσεις για τυχόν κακές επιλογές κι πάλι.
ΣυμφωνωMitsospaoki4 έγραψε:Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος πλέον που να διαφωνεί ότι ο Λουτσεσκου είναι ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας.
Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει πολλές φορές
Αυτό που θέλω πλέον από την ομάδα είναι να διατηρήσει αυτόν τον άνθρωπο, όσο περισσότερο γίνεται στο δυναμικό της.
Μαζί με τον Μποτο που επίσης πιστεύω θα αποδειχθεί ότι είναι ο κορυφαίος στο είδος του που είχαμε ποτέ , θα φτιάξουμε τρομερή ομάδα!!
- kataramenos5
Κι εκει που πεφτεις απ τον πυργο CMA κι οι Γαλλοι ουρλιαζουν απο χαρα
εσυ προσγειωνεσαι ανετος και κρατας στο χερι σου το πορτοφολι του Αμπαολι.
Ποσες φορες ρε φιλε?
εσυ προσγειωνεσαι ανετος και κρατας στο χερι σου το πορτοφολι του Αμπαολι.
Ποσες φορες ρε φιλε?

-
Ρε Ραζβαν φορεσε και το σκούφο όμως... Εμείς βλάκες είμαστε που δεν αλλάζουμε ρούχα?
- Μπαρκαρούτσος
Πως ρε μάγκα κατάφερες να παίζεις πιο αργά και από super slow motion και να φεύγεις από την Μαρσέιγ με ήττα με ένα γκολ διαφορά; Χωρίς πλάκα. Πως γίνεται αυτό; 

- Vandalboy93
Είσαι μεγάλος προπονητής.
Καμία σχέση με αστείες καρικατούρες, τύπου Σαμπαόλι.
Ετοίμασε την ομάδα για την Μεγάλη Πρόκριση.
Την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του Μεγάλου ΠΑΟΚ στα ημιτελικά !
Καμία σχέση με αστείες καρικατούρες, τύπου Σαμπαόλι.
Ετοίμασε την ομάδα για την Μεγάλη Πρόκριση.
Την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του Μεγάλου ΠΑΟΚ στα ημιτελικά !
- WeWillRockYou
Η αλλαγή Τσιγγάρα σε κάθε ματς στο οποίο είμαστε πίσω στο σκορ φέτος, δείχνει την νοοτροπία του προπονητή, που έχει περάσει και στην ομάδα: δεν συμβιβαζόμαστε με την ήττα.
Απαραίτητος ο Χάρης, αλλά αναντικατάστατος θα γίνει, όταν μπορέσει να βελτιώσει την απόδοση του επιθετικά.
Μπορεί να μην βγαίνει πάντα ως κίνηση, αλλά η νοοτροπία είναι αυτή που θέλω να βλέπω στον ΠΑΟΚ.
Άλλοι προπονητές μπορεί να λέγανε ας κάτσουμε πίσω να παίξουμε αμυντικά, να μην διασυρθούμε με το σκορ 2-0 στο ημίχρονο.
Απαραίτητος ο Χάρης, αλλά αναντικατάστατος θα γίνει, όταν μπορέσει να βελτιώσει την απόδοση του επιθετικά.
Μπορεί να μην βγαίνει πάντα ως κίνηση, αλλά η νοοτροπία είναι αυτή που θέλω να βλέπω στον ΠΑΟΚ.
Άλλοι προπονητές μπορεί να λέγανε ας κάτσουμε πίσω να παίξουμε αμυντικά, να μην διασυρθούμε με το σκορ 2-0 στο ημίχρονο.
- Kabamaru11
«Καλύτερα να έρθετε χωρίς τους οπαδούς σας», ανέφερε χαρακτηριστικά με έκδηλο τον εκνευρισμό του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Και λιγα τους ειπες,τους βρωμιαριδες,ουτε νερο δεν εχουν να πλυθουν,σιχαματα.
Και λιγα τους ειπες,τους βρωμιαριδες,ουτε νερο δεν εχουν να πλυθουν,σιχαματα.
- sourmenetes
- Moderator
Σημασία έχει η ταχύτητα στο μυαλό.apple64 έγραψε:Πως ρε μάγκα κατάφερες να παίζεις πιο αργά και από super slow motion και να φεύγεις από την Μαρσέιγ με ήττα με ένα γκολ διαφορά; Χωρίς πλάκα. Πως γίνεται αυτό;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος προπονητής. Ναι κάνει λάθη αλλά δεν συμβιβάζεται με την ήττα με όποιον κ να παιζει
- evripidis4
Λουτσε τον είδες τον Σαμπαολι με το σκουφάκι; άντε πασάκα μου στη ρεβάνς...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφήστε το πάνω του για τον επαναληπτικό. Μια βδομάδα μπροστά είναι. Από τις δηλώσεις του σήμερα ξεκίνησε το σχέδιο.
Τι δηλωσαρες έκανες!!!! Άρχισες τα mind games μωρη ρουμανική αλεπού...
Μέχρι να έρθουν θα τους έχεις κάνει μπαρούτι. Μόνο το ποδόσφαιρο δεν θα σκέφτονται
Μέχρι να έρθουν θα τους έχεις κάνει μπαρούτι. Μόνο το ποδόσφαιρο δεν θα σκέφτονται