Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από miburosaito »

MVP

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου του ΠΑΟΚ είναι η KYANA MVP της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Η διεθνής κεντρική του Δικεφάλου του Βορρά ήταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Η Πολυνοπούλου πέτυχε 14 πόντους με 9/15 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 4 μπλοκ.

Είναι το δεύτερο φετινό βραβείο KYANA MVP για την Ιωάννα Πολυνοπούλου τη φετινή σεζόν μετά την 1η αγωνιστική.

«Είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου για τη διάκρισή της και για την έναρξη των πλέι οφ: «Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη διάκριση. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές μου, το βραβείο ανήκει σε όλες γιατί τα πάντα ξεκινούν μέσα από την ομαδική δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενη που κλείσαμε την κανονική περίοδο με μία τόσο καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Κάναμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και δείξαμε ότι σε αυτή τη καθοριστική χρονική στιγμή είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει πολύ για να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση τώρα που ξεκινάει το πιο σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος. Πηγαίνουμε με ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Best 7

Πασαδόρος: Κατερίνα Δρακουλίδου (Άρης) 6π 1/1 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ

Διαγώνια: Μιλάγκρος Κογιάρ (ΠΑΟΚ) 27π (27/57 επ.)

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ) 14 π. με 9/15 επ., 1 άσσο, 4 μπλοκ, Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 10 π. με 6/7 επ., 1 άσσο, 3 μπλοκ.

Ακραίες: Ασημίνα Νικολογιάννη (Πανναξιακός ΑΟΝ) 26π. με 21/41 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ, 47% υπ. Με 26% άριστες σε 34 προσπάθειες, Κάρλα Μορέιρα (ΑΟΝ Αμαζόνες) 21π. με 20/33 επ., 1 μπλοκ, 48% υπ. Με 40% άριστες σε 25 προσπάθειες.

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμη (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 71% υποδοχή με 57% άριστες.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Νομίζω ότι ο κύριος Οικονόμου δε θα μπορούσε να πει πιο ξεκάθαρα ότι τον έφαγαν. Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα ωραία που γίνονται στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήθελα να περάσουν κάποιες ώρες, έτσι ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με το κλείσιμο του κύκλου μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού όταν απομακρύνεσαι από μια ομάδα χωρίς να ξέρεις τον πραγματικό λόγο, νιώθεις αρχικά σοκαρισμένος.
Βέβαια πάντα ο σοφός λαός μας λέει πως τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα και συνήθως από παράγοντες που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση του πρωταθλητισμού.

Ο κύριος λόγος αυτής μου της δήλωσης είναι ότι θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω όλες τις παίκτριες και το υπόλοιπο technical staff, για την αγαστή συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως φυσικά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, στην κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 12 Χρόνια και πιστεύω ακράδαντα ότι μετά από 8 μήνες σκληρής δουλειάς θα καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Επίσης Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού που η στήριξή του και στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ υπήρξε θερμή καθ' όλη την διάρκεια της θητείας μου. Όμως κλείνοντας νιώθω την πραγματική μου ανάγκη, να ευχαριστήσω τον χορηγό του τμήματος κ. Θάνο Αραγιάννη για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στο πρόσωπό μου ακόμα και σήμερα, στον μοναδικό που παρέμεινε πιστός στο κοινό μας όραμα για έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή (χωρίς να κλονίζεται από τα αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια, όπου οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορα σχήματα, ούτε βέβαια και από μαθηματικές πράξεις +-7 ) καθώς και για την κοινή μας προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, του πρωταθλητισμού, των τίτλων και της Ευρώπης, που ξεκίνησε από πέρυσι, αλλά δυστυχώς για μένα ολοκληρώθηκε εντελώς απρόσμενα. Ελπίζω δε η στήριξή του στον Παναθηναϊκό να παραμείνει, για να μην επιστρέψει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ σε μέρες του πρόσφατου παρελθόντος».

Και το λινκ:
https://greekvolley.gr/index.php/news/a ... MkcigQmY2M
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Δίκιο έχει ο Οικονόμου. Εμείς νομίζαμε ότι υπάρχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα και για αυτό τον εδιωξαν. Αν όντως τον εδιωξαν για μια ήττα και επειδή επηρεάστηκαν από την ήττα σε φιλικό ματς μιλάμε για μεγάλη ασχετοσυνη
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

steven123 έγραψε:Δίκιο έχει ο Οικονόμου. Εμείς νομίζαμε ότι υπάρχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα και για αυτό τον εδιωξαν. Αν όντως τον εδιωξαν για μια ήττα και επειδή επηρεάστηκαν από την ήττα σε φιλικό ματς μιλάμε για μεγάλη ασχετοσυνη

Οι αθλήτριες έμειναν αποσβολωμένες από αυτήν την αλλαγή με ανάμεικτα συναισθήματα αφού διάφορα σχόλια τους όλη την χρονιά συντέλεσαν για αυτήν την αλλαγή στο πάγκο των πρασίνων! 
Η διοίκηση μάλιστα τους είπε ότι εμείς διώξαμε τον Οικονόμου αλλά τώρα θέλουμε το πρωτάθλημα και υπεύθυνες θα είναι αυτές αν δεν επιτευχθεί ο στόχος! 

Απο το volleyland..ποιος ξερει
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Όλα στο τέλος...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Πολυ μεγαλη εκπληξη...

Η Φενερ εχει παει τον ημιτελικο του Τσαμπιονς Λιγκ σε Golden Set αφου κερδισε 3-0 στη κανονικη διαρκεια του εντος εδρας απεναντι στη Vakif!!!! :roll:

EDIT
(Το πρωτο πρεπει να ηρθε 3-1 αν θυμαμαι καλα)

Εχω λινκ μεσω Κινεζου (νομιζω) που κανει λαιβ στρημινγκ μεσα απο το καναλι του, το βαζω εδω οποιος θελει να δει το Golden Set:

https://live.qq.com/10001822
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οριστηκε ο πρωτος αγωνας την προσεχη τεταρτη 13/4, αεχ-ΠΑΟΚ,στις 18:30.
Η ρεβανς την Κυριακη 17/4, μαλλον στο παλατακι και οχι στην Μικρα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Παραμενουν στην Α1 Ναξος και Ηλυσιακος. Υποβιβαζονται Αμαζονες, Πορφυρας και Ευοσμος.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Εκπληξη οτι πεφτουν οι Αμαζονες, αλλα ο Ηλυσιακος εκανε δυνατες μεταγραφες τωρα στο τελος μονο και μονο για να μεινει κατηγορια και τα καταφερε....

Παμε δυνατα με ΑΕΚ! Ηρθε η ωρα να παιξουμε καλα και να σπασουμε αυτη τη κακη παραδοση που εχουμε μαζι τους...

:pano:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Περασε η Vakif στο τελος με εκπληκτικη Gabi να σηκωνει ολη την ομαδα μονη της!

[youtube]Pjs3mk5X7Jk[/youtube]

[youtube]kVlzcPa7SsA[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Πέμ 07 Απρ 2022, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Σοκ για τις αμαζόνες. Δεν το περίμενα με τίποτα. Αδίκησαν τους ευατους τους. Ωραίο το παιχνίδι βακιφ Φενέρ . Η Φενέρ δείχνει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Έχουν και κύπελλο την άλλη εβδομάδα την Τετάρτη - Πέμπτη. Ελπίζω να το σηκώσουν γιατί σίγουρα θα ξενερώσαν άπειρα με αυτόν τον αποκλεισμο
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Γιάννη Χαριτωνίδη. 
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Χαζη κινηση εκτος αν ο Χαριτωνιδης ηθελε να παρει θεση Α προπονητη απο του χρονου

Εξαιρετικος στη θητεια του σε εμας, καλη τυχη του ευχομαστε!

ΥΓ. Μαλλον επιβεβαιωνεται το ρεπορταζ για τα Πευκα και τον Χαριτωνιδη....
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Αυτή την ώρα παίζει η Εθνική Νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, με τη δική μας λίμπερο Παπαδοπούλου βασική. Το λινκ παρακάτω:

[youtube]7R23N0pox_Q[/youtube]
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

μπραβο στις πιτσιρικες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”