Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
- stravostomis
Re: Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
Πραγματικά ακατανόητη απόφαση. Νομίζω ή με 0-2 ή με 4-0 θα φύγουμε, ανάλογα την τύχη μαςjoshua έγραψε:Βιερινια,Μπισεσβαρ απεναντι στη Μαρσειγ ρε Ραζβαν?
- Montrealiotis
Σήμερα, αλήθεια δεν με νοιάζει η ενδεκάδα. Η ομάδα χρειάζεται όση θετική ενέργεια μπορούμε να δώσουμε, όσοι θα είμαστε στους καναπέδες μας και όση φωνή μπορούν να βγάλουν αυτοί που πήγαν στο γήπεδο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
-
Τραγική η επιλογή Μπισε.. Ελπίζω σε ένα θαύμα...
Αυτά τα γαλλακια της μαρσειγ από χτες το προσπαθούν να δείξουν και καλά ότι είναι τα χουλιγκανια της Ευρώπης?? Μπασταρδια
Αυτά τα γαλλακια της μαρσειγ από χτες το προσπαθούν να δείξουν και καλά ότι είναι τα χουλιγκανια της Ευρώπης?? Μπασταρδια
Η λογική είναι ότι αν θυσιάσεις την επίθεση και μειώσεις το ποσο απειλητικός είσαι για να έχεις καλύτερη άμυνα και να μη φας γκολ, ε θα χάσεις. Όσο καλή άμυνα και να παίξεις αν εισαι 90 λεπτά ταμπούρι θα το φας.
Επίσης, στο θέμα της ψυχολογίας, αν τους αντιμετωπίσεις σαν ομαδάρα που θα την περάσεις μόνο με θαύμα και αλλάξεις το πλάνο σου γιατι φοβάσαι τότε μάλλον δε θα πιστέψουν τόσο οι παίκτες στη νίκη.
Καλά ούτε γω ξέρω πως δε θα έχουμε θέματα από αριστερά, αλλά φαντάζομαι κάτι θα ξέρει ο Λου
Επίσης, στο θέμα της ψυχολογίας, αν τους αντιμετωπίσεις σαν ομαδάρα που θα την περάσεις μόνο με θαύμα και αλλάξεις το πλάνο σου γιατι φοβάσαι τότε μάλλον δε θα πιστέψουν τόσο οι παίκτες στη νίκη.
Καλά ούτε γω ξέρω πως δε θα έχουμε θέματα από αριστερά, αλλά φαντάζομαι κάτι θα ξέρει ο Λου
- abc_o_ karpouzas
Όπως κι με την Γάνδη την ιστορία θα την γράψουν οι παρόντες. Τα παιδιά μας που θα κατέβουν να παλέψουν Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ γαμα τους πορκουαδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Πέμ 07 Απρ 2022, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εννοείς;;; Περνάμε παίζουμε με Σλάβια πάμε Τίρανα και ποια 15η θέση; Περίπατο θα κσνουμε
Καλά τα λες αλλά οι μπαλαδόροι του ΠΑΟΚμάνια διαφωνούν.Afanas έγραψε:Η λογική είναι ότι αν θυσιάσεις την επίθεση και μειώσεις το ποσο απειλητικός είσαι για να έχεις καλύτερη άμυνα και να μη φας γκολ, ε θα χάσεις. Όσο καλή άμυνα και να παίξεις αν εισαι 90 λεπτά ταμπούρι θα το φας.
nunies4 έγραψε:Τι εννοείς;;; Περνάμε παίζουμε με Σλάβια πάμε Τίρανα και ποια 15η θέση; Περίπατο θα κσνουμε
2-2 στο 75
Εγώ διαφωνώ κυρίως λόγω της κατάστασης του Μπισεσβαρ που είναι στα κόκκινα.
Θα ήθελα έναν παίκτη με πιο πολλά τρεξίματα και νομίζω αυτός θα ήταν ο Τειλορ.
Μπισεσβαρ θα τον κρατούσα για ένα 20λεπτο στη θέση Αουγκουστο.
Θα ήθελα έναν παίκτη με πιο πολλά τρεξίματα και νομίζω αυτός θα ήταν ο Τειλορ.
Μπισεσβαρ θα τον κρατούσα για ένα 20λεπτο στη θέση Αουγκουστο.
Θα φανούν όλα στο γήπεδο. Και ο Μπίσε και ο Λουτσέσκου πολλές φορές έκλεισαν στόματα..
Εγω θα έβαζα Ταχατο και αρχηγό μπροστά ή συνδυασμό με Σιγκλεη αλλά ο Ρασβαν αποφασίζει.