Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
Αντε πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικα, γιατι ετσι; Χτες το 1-3 ακριβες ηταν 110 ποσοστο σημερα 80Roarrr έγραψε:Η απόδοση για διπλό πήγε απο 8.50 στο 5.50![]()
![]()
-
Μάγκες όσοι είστε εκεί να προσέχετε τους εαυτούς σας και τον διπλανό σας! Όσοι πήγατε, τόσοι να γυρίσετε. Να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο!
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΙΔΑΞΤΕ ΠΑΟΚ ρε τσακάλια. Δειξτε στα θρασύδειλα γαλλακια τι θα πει κερκίδα.
Αφήστε τα λαρυγγια σας στα τσιμέντα και εμείς οι εκατομμύρια ανά τον κόσμο θα φωνάζουμε νοερά μαζί σας για να σηκώσουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ λίγο ψηλότερα...
Αφήστε τα λαρυγγια σας στα τσιμέντα και εμείς οι εκατομμύρια ανά τον κόσμο θα φωνάζουμε νοερά μαζί σας για να σηκώσουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ λίγο ψηλότερα...
- TouFiou-4-
Κι εγω το ιδιο πιστευω. ΚΑνουν ο τι μπορουν ωστε να μην τους επιτραπει η μετακινησηστον επαναληπτικο, και να λενε εμεις θελαμε αλλα δεν μας αφησαν. Το εχουν ξανακανει και οχι μια φορα. Θρασσυδειλοι.john4serres έγραψε:Κάτι μου λέει πως δεν θα έρθουν καν στον επαναληπτικό της Τούμπας.Dimitris_L4 έγραψε:Μν τιναχτει τ ματς στν αερα με τις μαλακιες... Ήταν βέβαιο ότι θα γινόταν αυτά... Καλυτερα να μην είχαμε μετακινήσεις... Οι μασσαλοι τα ίδια έκαναν κ με τους Ελβετους και με τους Τουρκους αν δν κάνω λαθος. Ας ελπίσουμε ότι στην Τουμπα δε θα έρθουν γτ προβλεπω άσχημα πραγματα...
Δεν περναει η ώρα γαμω ωωωω....
Οι βλαχομαγκιές τους μαζί με τους ρουφιάνους της νέας Φιλαδέλφειας πιάνουν τόπο μόνο στην έδρα τους.
Μπήκαμε όλοι στα λεωφορεία μάγκες προς το γήπεδο! Διπλό στη Μασσαλία ΠΑΟΚ λε ολε!!!

Εντελως γελοία η οργάνωση των Γάλλων. Ομάδας και αστυνομίας.
Είναι γνωστό τι είναι οι οπαδοί της Μαρσέιγ. Δεν εξέπληξε κανέναν όλο αυτό το σκηνικό
Αλλα να πέφτει δύο μερόνυχτα ξύλο στην πόλη, με ορδές ροπαλοφορων να σουλατσαρουν, να κυκλοφορούν με αεροβόλα δίπλα στο ξενοδοχείο φιλοξενούμενων, είναι ξεφτίλα
Ναι ναι ξέρω και εμείς είμαστε βίαιοι.
Πρώτον για αυτό έχουμε σπάσει τα κοντέρ τιμωριών και δεύτερον όχι με τόσο απροκάλυπτη ενοχή, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Και τρίτον δε βάζουμε ρουφιάνους μέσα στους αντίπαλους οπαδούς να επιτίθονται κρυφά. Όμως άλλη ιστορία αυτή.
Και το κυριότερο βεβαίως, είναι ότι εμείς δεν παριστάνουμε το σοβαρό κράτος. Τουναντίον.
Ξεφτιλιστηκαν εντελώς οι Γάλλοι.
Είναι γνωστό τι είναι οι οπαδοί της Μαρσέιγ. Δεν εξέπληξε κανέναν όλο αυτό το σκηνικό
Αλλα να πέφτει δύο μερόνυχτα ξύλο στην πόλη, με ορδές ροπαλοφορων να σουλατσαρουν, να κυκλοφορούν με αεροβόλα δίπλα στο ξενοδοχείο φιλοξενούμενων, είναι ξεφτίλα
Ναι ναι ξέρω και εμείς είμαστε βίαιοι.
Πρώτον για αυτό έχουμε σπάσει τα κοντέρ τιμωριών και δεύτερον όχι με τόσο απροκάλυπτη ενοχή, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Και τρίτον δε βάζουμε ρουφιάνους μέσα στους αντίπαλους οπαδούς να επιτίθονται κρυφά. Όμως άλλη ιστορία αυτή.
Και το κυριότερο βεβαίως, είναι ότι εμείς δεν παριστάνουμε το σοβαρό κράτος. Τουναντίον.
Ξεφτιλιστηκαν εντελώς οι Γάλλοι.
- ramolimendo
[youtube]FuhYl3DcQTM[/youtube]
Επεξεργάστηκε. Πάτα επεξεργασία να δεις τη μορφή για να βάζεις στο μέλλον κι εσύ έτσι από YouTube!
Mod Team
Επεξεργάστηκε. Πάτα επεξεργασία να δεις τη μορφή για να βάζεις στο μέλλον κι εσύ έτσι από YouTube!
Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Πέμ 07 Απρ 2022, 19:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.
Πάμε γαμω την τρέλα μου, πάμε γερά, να δείξουμε σε όλους τι σημαίνει ΠΑΟΚΑΡΑ σε χόρτο και κερκίδα.
Ας παλέψουμε κι ότι βγει.
Και εδώ που είμαστε όπως είμαστε, επιτυχία είναι.
Ας παλέψουμε κι ότι βγει.
Και εδώ που είμαστε όπως είμαστε, επιτυχία είναι.
- PAOK_Antarctica
Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιο είναι εκείνο το ματς που ο Λούτσος θα πει " ε οκ, δεν χρειάζεται να βάλω ΚΑΙ εδώ τον Μπίσε. Μπορούμε και χωρίς αυτόν".
- iremidynami 4+