Εγκρίνω.aivas19 έγραψε:Για Σιντκλει Αντελινο παει αριστερα, ισως ο Αντελινο μπροστα. Να κανω μια (σχεδον απιθανη) προβλεψη να πω οτι θα ξεκινησει σιντκλει αντριγια αριστερα και τειλορ Λυρατζης δεξια !
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 7/4 22:00 CosmoteSports
- navigator11
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε κι ό,τι βγει. Και σε τέτοια, ειδικά εκτός έδρας παιχνίδια, με πολύ ανώτερους αντιπάλους, έχουμε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Μακάρι να έρθει αύριο να προστεθεί ακόμα μία.
Έχω πίστη σε Λουτσέσκου ότι τακτικά θα πάμε πολύ καλά

Αν όπως διαβάζω ο Λούτσε- παίξει με Βιερίνια και Μπίσεσβαρ αριστερά, ο Θεός να βάλει το χέρι του στην από εκείνη την πλευρά ανασταλτική μας λειτουργία.
Αλλά εντάξει, 70-30 είναι οι πιθανότητες για πρόκριση, πάμε και ότι βγει. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Αλλά εντάξει, 70-30 είναι οι πιθανότητες για πρόκριση, πάμε και ότι βγει. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Συγγνώμη είναι δυνατόν να παίξει ο Biseswar; Εμένα το poulain μου είναι αλλά τον θεωρώ επικίνδυνο για τέτοιο αγώνα.
Θέλουμε ένα γκολ σε κάποια από τις αρκετές αντεπιθέσεις που θα κάνουμε.
Επιβάλλεται να ξεκινήσεις με Μπίσε, Άκπομ Αντρίγια μπροστά.
Γκολ θα φάμε όπως και να έχει, ακόμα και να κατέβουμε με 4 μπακ. Οπότε θέλουμε να μας βγει ένα γκολ σε κάποια αντεπίθεση ή στημένο.
Γκολ θα φάμε όπως και να έχει, ακόμα και να κατέβουμε με 4 μπακ. Οπότε θέλουμε να μας βγει ένα γκολ σε κάποια αντεπίθεση ή στημένο.
Αν ξεκινήσει ο Μπισε φοβάμαι ότι παρόλο που θα κρατήσει 2ες μπάλες και θα πάρει και κανα στημένο λουκούμι για τον Κουρτιτς, από άμυνα θα είμαστε χωνί από αριστερά...
Και το γκολ της Γάνδης από χαρταετό του Μπισε προήρθε. Από την άλλη, ποιον να βάλεις.. .
Και το γκολ της Γάνδης από χαρταετό του Μπισε προήρθε. Από την άλλη, ποιον να βάλεις.. .
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο Ραζβαν το πιθανότερο είναι να πάει με συνταγή Γάνδης Β ημιχρόνου.
Αριστερά Σιντκλευ - Αντριγια δεξιά Λυρατζη - Τευλορ.
Και αναλόγως αν πρέπει να ζητήσουμε έξτρα πράγματα από το ματς να περάσουν οι Ντιέγκο, Ομάρ και Μιτριτσα.
Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει με Αντρέ και Ντιέγκο.
Αριστερά Σιντκλευ - Αντριγια δεξιά Λυρατζη - Τευλορ.
Και αναλόγως αν πρέπει να ζητήσουμε έξτρα πράγματα από το ματς να περάσουν οι Ντιέγκο, Ομάρ και Μιτριτσα.
Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει με Αντρέ και Ντιέγκο.
-
- ΑποστόληςΑ
Η αποστολή:
ΤΕΡΜ: Πασχαλάκης, Z. Zivkovic, Ταλιχμανίδης
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Λύρατζης, Taylor, Vieirinha, Sidcley
ΣΤΟΠΕΡΣ: Ingason, Crespo, Mihaj
ΧΑΦ: Τσιγγάρας, Curtic, Schwab, Soares, El Kaddouri, Douglas, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: Murg, A. Zivkovic, Mitrita,
ΦΟΡ: Akpom, Colak
ΤΕΡΜ: Πασχαλάκης, Z. Zivkovic, Ταλιχμανίδης
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Λύρατζης, Taylor, Vieirinha, Sidcley
ΣΤΟΠΕΡΣ: Ingason, Crespo, Mihaj
ΧΑΦ: Τσιγγάρας, Curtic, Schwab, Soares, El Kaddouri, Douglas, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: Murg, A. Zivkovic, Mitrita,
ΦΟΡ: Akpom, Colak
- kataramenos5
Εγω απ τις λιγες φορες που φοβαμαι. Πολυ.navigator11 έγραψε:Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε κι ό,τι βγει. Και σε τέτοια, ειδικά εκτός έδρας παιχνίδια, με πολύ ανώτερους αντιπάλους, έχουμε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Μακάρι να έρθει αύριο να προστεθεί ακόμα μία.
Απ την αλλη εχεις στον παγκο τον τυπο που χει κανει επαγγελμα το να πεφτει απ τον ΛΠ και να βρίσκει πορτοφολια
Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει.
ΠΑΟΚ γ... α την Στρασμπουργκ τη σουλτανα
ΥΓ Καλου κακου δειτε κανα Δουση αυριο.
-
Τα γαλλακια έχουν βγει στους δρόμους έτοιμα για επεισόδια. Προσοχή στα παιδιά που είναι τώρα εκεί
- Vandalboy93
Τη Στράσμπουργκ ? Και την Παρί και την Λυώ(ν) γ..ώ τον ολυμπιακό (Μασσαλίας και άλλων λιμανιών).kataramenos5 έγραψε: Απ την αλλη εχεις στον παγκο τον τυπο που χει κανει επαγγελμα το να πεφτει απ τον ΛΠ και να βρίσκει πορτοφολια
Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει.
ΠΑΟΚ γ... α την Στρασμπουργκ τη σουλτανα
ΥΓ Καλου κακου δειτε κανα Δουση αυριο.

- john4serres
Το να βάλουμε γκολ σε κάποια αντεπίθεση ναι, συμφωνώ.LJCSoG έγραψε:Θέλουμε ένα γκολ σε κάποια από τις αρκετές αντεπιθέσεις που θα κάνουμε.
Ο Μπίσεσβαρ που κολλάει;
- Vandalboy93
Και με την αστυνομία χρειάζεται προσοχή. Ήδη η γαλλική αστυνομία επιτέθηκε αναίτια σε φίλους του ΠΑΟΚ, που βρίσκονταν σε ξενοδοχείο.BlackFriday έγραψε:Τα γαλλακια έχουν βγει στους δρόμους έτοιμα για επεισόδια. Προσοχή στα παιδιά που είναι τώρα εκεί