Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Μπλιαχ.

Dim για μοντ. Για να ξεβρωμισει το φορουμ.
Ολοι in favour σηκωστε τις σημαιες σας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει εκτροχιαστεί η συζήτηση.
Τι εκανες παλι ρε μλκ και σε κραζουν ολοι? Εμ, δε με κανετε μοντ να υπαρξει απολυτη ειρηνη στο φορουμ :D

Ρώτα τον gika, τον αντικειμενικό toumba5 και κάποιο από τα καινούρια account του berserkeros.
To χειρότερο είναι ότι ούτε καν κατάλαβες πόσο προσβλητικός ήσουν. Με ένα "συγγνώμη που ξέφυγα" θα είχε τελειώσει το θέμα από την πρώτη στιγμή κι ας διαφωνούσαμε επί του θέματος. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζεις σκουπίδια όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσένα, ούτε να γράφεις όλα τα άλλα που έγραψες.

Όσο για το από πάνω σχόλιο, 15 χρόνια είμαι εδώ, μη με τσουβαλιάζεις με άτομα που ψάχνουν αφορμή να βριστούν με κάποιον mod. Ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος για το τι με πείραξε σε αυτά που έγραψες και το πόσο ενοχλητικά αδρανή βρήκα την υπόλοιπη mod team που σχεδόν δυο μέρες μετά οι χαρακτηρισμοί ήταν ακόμα εκεί.

Και μιας και ψάχνεις και τη συμπάθεια του Dim, αν είχε γράψει αυτός αυτά που έγραψες, ίσως να μην είχε γυρίσει ακόμα από το μπάνιο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Dimg4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μπλιαχ.

Dim για μοντ. Για να ξεβρωμισει το φορουμ.
Ολοι in favour σηκωστε τις σημαιες σας
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Τι εκανες παλι ρε μλκ και σε κραζουν ολοι? Εμ, δε με κανετε μοντ να υπαρξει απολυτη ειρηνη στο φορουμ :D

Ρώτα τον gika, τον αντικειμενικό toumba5 και κάποιο από τα καινούρια account του berserkeros.
Καλύτερα αντικειμενικος παρα "άνθρωπος" σαν του λογου σου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη με χαλατε το καρμα σημερα. Περιμενω το αστερι της ευρωλιγκας να το γλεντησω. Και χωρις σεντερ αμα λαχει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αποστολη μαζευω σημαιες να γινω μοντ. Θα ειμαι ο πιο αντικειμενικος μοντ που εχετε δει. Θα σκισω τα μνημονια, γκο χοουμ μανταμ μερκ... ωπα λαθος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ένιωθα μεταμέλεια για τις προσβολές σε εσένα, θα είχα ήδη ζητήσει συγγνώμη.

Δεν σε ζητώ συγγνώμη και θα προσπαθήσω να αποφεύγω οποιοδήποτε interaction μαζί σου, για να είμαστε όλοι εντάξει.

Αυτά και με κάθε ειλικρίνεια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με ξεπερνάει ότι ένας mod ευθαρσώς παραδέχεται ότι "προσέβαλε" (τι γλυκιά λεξούλα για αυτό που έκανες) προσωπικά κάποιον που απλά είχε διαφορετική άποψη από αυτόν, δεν μπαίνει καν στον κόπο να αποσύρει τους τραγικούς χαρακτηρισμούς του και να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του, και για την υπόλοιπη admin/mod team είναι απλά Δευτέρα.

Κάπου χάθηκε η μπάλα. Κάποτε οι κανόνες ίσχυαν για όλους.

Rain, sourme, snoufel και λοιποί, θεωρείται ότι όλα είναι καλά;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν ένιωθα μεταμέλεια για τις προσβολές σε εσένα, θα είχα ήδη ζητήσει συγγνώμη.

Δεν σε ζητώ συγγνώμη και θα προσπαθήσω να αποφεύγω οποιοδήποτε interaction μαζί σου, για να είμαστε όλοι εντάξει.

Αυτά και με κάθε ειλικρίνεια.
Σιγα μην ζητήσει συγγνώμη ένας μοντ του δικού σου επιπέδου.
Λες και και παιζει κανα ρόλο......
Περισσότερο και απο την δική σου συμπεριφορά, τραγικοτερη είναι η συμπεριφορά όσων δεν ειδαν δεν ακουσαν δεν κατάλαβαν. Μοντ και μη.
Μαγαζάκι ειναι με μικρές απαιτήσεις...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Χαλαρωστε λιγο, gika σε σενα το λεω. Δικιο εχεις αλλα ολοι περναμε δυσκολα και βγαζουμε (στην πλειοψηφια) το χειροτερο εαυτο μας. Το βλεπω παντου.
Τον Μπαρκα τον διαβαζω χρονια(οπως κι εσενα) , τα χουμε πει κι απο κοντα δεν πιστευω οτι αλλαξε τοσο, μαλλον περναει ζορια οπως ολοι.
Μιλανε τα νευρα τωρα. Εξαλλου οι κουβεντες εδω μεσα ευκολα παρεξηγουνται και το να φερνει τ αλλο. Μη το τραβατε δε βγαζει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να χαλαρώσουμε όλοι και να απολαύσουμε τον Ευρωπέο ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αδέλφια όπως - ίσως μερικοί - ξέρετε είμαι 73 χρονών. Δεν έχω προσβάλει ποτέ Αδελφό, ποτέ ! Φυσικά έχω διαφωνήσει με πολλούς και πολλές φορές, αλλά προσβολές για να πονέσω τον άλλο ποτέ.

Οι πίκρες αμέτρητες, τα νεύρα πολλά, οι απογοητεύσεις ένας σωρός. Αλλά σε τελική ανάλυση ο Π.Α.Ο.Κ. είναι Έρωτας είναι Χαρά, είναι Γούστα. Χθες ήμουν χαλαρός πριν τον αγώνα, έλεγα δεν θα στεναχωρηθώ. Ε, μετά δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Σήμερα ούτε στο Έθνος δεν μπήκα μη τυχόν και διαβάσω κάτι. Σήμερα στο μπάσκετ πήρα αγχολυτικό και φοβάμαι ότι πάλι δεν θα κοιμηθώ.

Αλλά περισσότερο από όλα με στενοχωρεί η φαγωμάρα που υπάρχει εδώ μέσα. Ειλικρινά σας γράφω μερικές φορές δεν έχω όρεξη να μπω στο Forum.

Όλοι εναντίον όλων, κατά μόνας ή σε ολιγάριθμα group. Γιατί Αδέλφια ? Γιατί ? Εχω περίπου 50 χρόνια που μελετώ το Σύμπαν, πολλά από αυτά τα χρόνια σε ακαδημαϊκό επίπεδο, πολλές φορές με τα μάτια κολλημένα στους φακούς σκέφτομαι ότι η πολυπλοκότητα του Paokmania, πλησιάζει αυτήν του Κόσμου. Βέβαια ξέρετε πολύ καλά ότι ο Ορφέας είπε το περίφημο όπως τα εκτός και τα εντός αλλά...όλα έχουν ένα όριο.

Εμείς εδώ συζητάμε για τον Π.Α.Ο.Κ ΜΑΣ. Ούτε πολιτικά, ούτε φιλοσοφικά, ούτε το ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Το εγώ εδώ μέσα είναι το τελευταίο που έχει σημασία. Εδώ μέσα μόνο μια οντότητα έχει σημασία Ο Π.Α.Ο.Κ. Είσαι καλός Αδελφέ Χ, πολύ καλός, αλλά το ίδιο καλοί είναι και οι υπόλοιποι.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μεγαλουργεί Αδέλφια. Έχουμε πολύ μεγάλο Πρόεδρο, έχουμε ικανότατο Προπονητή, μας τρέμουν ΌΛΟΙ, τα περισσότερα τμήματα του ΑΣ κάνουν πρωταθλητισμό. Σε Άνδρες και Γυναίκες. Η ΚΑΕ μόνον είναι ένα δύσκολο πρόβλημα και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να βρεθούν λύσεις.

Πάντως μαλώνοντας δεν κερδίζουμε τίποτα. Τι μας λείπει. Φέτος πήραμε όλη την χώρα στη πλάτη και ανεβήκαμε θέσεις. Η Uefa συνεχείς αναρτήσεις για τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Π.Α.Ο.Κ στο στόμα όλης της Ευρώπης.

Ενωμένοι θα ανεβούμε ακόμη περισσότερο. Διχασμένοι δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί. Όλοι ΡΕ Μια Γροθιά. Οι εχθροί πολλοί και ισχυροί. Αλλά ο ενωμένος και συσπειρωμένος ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΣ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με ολο το σεβασμο "Γερο" μου
και μιας και ειμαστε και σε κοντινη
ηλικια και συμφωνωντας μαζι σου
στο προβλημα της "φαγωμαρας" εδω
μεσα θα τολμησω να διαφωνησω μονο
για τα θεματα συζητησης στο forum!

Για να εχουν δημιουργηθει καποια
topics που αφορουν και διαφορετικα
πραγματα απ τα αθλητικα σημαινει
οτι ο (ανωνυμος) ΠΑΟΚτσης οπαδος
με την παροδο των ετων ενιωσε αναγκη
να εκφραστει και επι αυτων εδω μεσα
στο διαδικτυακο ΠΑΟΚτσιδικο στεκι του
οποτε θεωρω λαθος το να του ζηταμε
να μην το κανει λογω αντιπαραθεσεων!

Ειναι πολυ διαφορετικο βεβαια το να
συζηταμε κοσμια και σοβαρα απ το
να μπαινουμε στο τριπακι του πως και
σε ποιον να πεταξουμε εξυπνακισμους
και βλαχομαγκιες νομιζοντας οτι ετσι
θα δειξουμε ευφυια και οχι βλακεια
η οποια και οδηγει σε μονιμες κοντρες
οι οποιες μαλιστα ειναι εντελως ανουσιες
αφου κανενας δεν προκειται να αλλαξει
σε κανεναν τα οποια μυαλα κουβαλαει!

Αυτο λοιπον θεωρω οτι ειναι που πρεπει
να προσεξουμε οπως και να σεβομαστε τον
(εστω και με αντιθετη αποψη) συνοπαδο μας!

Να συζηταμε ειναι η λυση κι οχι το προβλημα.-
Σε προβλημα θα εξελιχθει μονο ο "μουγγος"
ο αβουλος και τελικα ο απολιτικ ΠΑΟΚτσης!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”