ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Το πιστεύω και εγώ, στην Λεωφόρο μάλιστα σίγουρα, μέχρι και ήττα. Το πρωτάθλημα χάθηκε τον Νοέμβριο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου για να μην πω το καλοκαίρι.
ακριβώς αυτό είπα, προσπάθησε να διαβάζεις τα σχόλια.sourmenetes έγραψε:Μόνο αυτό δεν ειπεMauroSixama έγραψε:Πέσατε να τον φάτε αλλά ο άνθρωπος δεν είπε ότι η ομάδα ήταν αδιάφορη. Για τις δικαιολογίες που ασπάζονται διάφοροι στο φόρουμ μιλάει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τις δικαιολογίες ως ''αδιάφορη ήττα'' σχολίασα, όχι το ότι κατέβηκε η ομάδα αδιάφορη.
Την σπουδή ορισμένων να αιτιολογήσουν την ήττα λόγω ''αδιαφορίας'' σχολίασα.
Για την άποψή μου για την ήττα, την κατέθεσα εν μέσω αγώνα. Εμμονές.
- sourmenetes
- Moderator
Η διαιτησία ήταν κακή!
Εγώ θυμάμαι 4 φάσεις καραμπινατες που δίνει ότι να ναι.
Υπάρχει η φάση των 2 πεναλτυ.
Υπάρχει η φάση που πάει να διεκδικήσει μπάλα ο ακπομ στον αέρα και πέφτει ο. Τέρματας του βαζελου πάνω του και δίνει φαουλ.
Υπάρχει και η φάση του Αλέξανδρο πουλου στο 93 που πάει με. Τεντωμένο πόδι σκαριά και δε δίνει κόκκινη.
Επίσης το Βαρ ούτε καν το βλέπει.
Ντροπή κυριως στο Βαρ που δεν τον φώναξε στη φάση του δεύτερου πεναλτυ και του Αλέξανδροπουλου
Εγώ θυμάμαι 4 φάσεις καραμπινατες που δίνει ότι να ναι.
Υπάρχει η φάση των 2 πεναλτυ.
Υπάρχει η φάση που πάει να διεκδικήσει μπάλα ο ακπομ στον αέρα και πέφτει ο. Τέρματας του βαζελου πάνω του και δίνει φαουλ.
Υπάρχει και η φάση του Αλέξανδρο πουλου στο 93 που πάει με. Τεντωμένο πόδι σκαριά και δε δίνει κόκκινη.
Επίσης το Βαρ ούτε καν το βλέπει.
Ντροπή κυριως στο Βαρ που δεν τον φώναξε στη φάση του δεύτερου πεναλτυ και του Αλέξανδροπουλου
- sourmenetes
- Moderator
Αν έπαιρνες το σημερινό Δημήτρη θα άλλαζε όλη η φάση γιατί θα γκελαρει κι άλλο ο γαβρος!joshua έγραψε:Το να περιμενουμε οτι η ομαδα με το ποδοσφαιρο που εχει παιξει ,στα ορια μαλιστα του δυνατου και με το ροστερ που εχει θα εκανε 10 στα 10 στα πλει οφ ξεπερναει τα ορια καθε φαντασιας.Δεν χρειαζεται να της φορτωνουμε περισσοτερο βαρος απο οσο μπορει να αντεξει.sourmenetes έγραψε:Η μαλάκια είναι ότι. Ο γαβρος γκελαρει και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο - 8.
Κρίμα...
10 βαθμοί.
Δύο ήττες από εμάς (αν θέλεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, κερδίζεις μέσα-έξω τον γαύρο).
Και θα έμεναν 2 αγώνες που έπρεπε να έχανε βαθμούς.
Ο ένας, έγινε σήμερα. 1-1 με κούλα.
Αλλά σήμερα χάσαμε.
Δύο ήττες από εμάς (αν θέλεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, κερδίζεις μέσα-έξω τον γαύρο).
Αλλά σήμερα χάσαμε.
Ελα ρε παιδια με τη διαιτησια σημερα...Μου θυμιζετε τους βαζελους που ανακαλυπτουν καθε φορα σφαγη με εμας...Εδωσε καποια σπορια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...Οριακα αμφισβητισιμη ειναι μονο η φαση του 85 με τον παικτη του βαζελου να εχει κολημενο το χερι ψηλα με εκταση μονο του κατω μερους σε μια φαση στο μισο μετρο πανω στη γραμμη του αουτ.Δεν δινεις τετοιο πεναλτι,ειναι τοσο αντιποδοσφαιρικο οσο να δινοταν πεναλτι η φαση του Τσιγγαρα στη Τουμπα επειδη στη συνεχεια της φασης πηγε αγαρμπα πανω σε ποιον ηταν δεν θυμαμαι...
Γιατι δεν μπορουσαμε εμεις να εχουμε χασει βαθμους με τα γιαννενα? Παιζει κανεις ποδοσφαιρο που να μπορει να του φερει 10 σερι νικες? Ηδη το σερι που ειχαμε μεχρι σημερα ηταν εξωπραγματικο,μην τρελαινεστε χωρις λογο και χαλιεστε.Η ομαδα εχει ηδη πετυχει σχεδον το μαξιμουμ των απαιτησεων.gpap έγραψε:10 βαθμοί.
Αλλά σήμερα χάσαμε.
Το πρωτάθλημα έχει χαθεί εδώ και ΜΗΝΕΣ
ΜΗΝΕΣ
Απορώ πως ελπίζουν κάποιοι ή ήλπιζαν μέχρι και χθες...
3 έχουμε πάρει με τα 1000 ζόρια και σε κανένα δεν έπρεπε να καλύψουμε διαφορά και χαμένο έδαφος
Είμαστε στην ΕΛΛΑΔΑ και έχουμε και ευτραφή πρωθυπουργό
Ε-Λ-Λ-Α-Δ-Α
ΜΗΝΕΣ
Απορώ πως ελπίζουν κάποιοι ή ήλπιζαν μέχρι και χθες...
3 έχουμε πάρει με τα 1000 ζόρια και σε κανένα δεν έπρεπε να καλύψουμε διαφορά και χαμένο έδαφος
Είμαστε στην ΕΛΛΑΔΑ και έχουμε και ευτραφή πρωθυπουργό
Ε-Λ-Λ-Α-Δ-Α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 03 Απρ 2022, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι σε θέλω εσένα!
Μονό έτσι θα δούμε άσπρη μέρα!
Επισης αυτές τις γαμημενος διακοπές μπορείτε να τις καταργήσετε για εμάς;;
Μονό έτσι θα δούμε άσπρη μέρα!
Επισης αυτές τις γαμημενος διακοπές μπορείτε να τις καταργήσετε για εμάς;;

Δεν έχω κρυφό μήνυμα εδώ ρε

Ουτοπικά όνειρα είναι
Συγκεντρωθείτε σε Ευρώπη και κύπελλο
Υ.Γ
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΚΕΛΑ...όχι μετά από τις "κακές πέμπτες" του Ραζβαν,
αλλά από Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Η
- kataramenos5
- sourmenetes
- Moderator
ΝΑΙ!
Θα συμφωνήσω με τον Τζόσουα.
Φορτώνουμε την ομάδα με Περισσότερα από αυτά που μπορεί και έχει μάλιστα επιτύχει.
Όλοι μα όλοι μιλάμε για τις τόσες αδυναμίες αλλά η απαίτηση να καλύψει δέκα βαθμούς παραμένει.
Τρύπα στα σέντερ μπακ.
Χωρίς αριστερό μπακ.
Χωρίς εξτρέμ.
Με αργό κέντρο.
Χωρίς παίκτη να δημιουργήσει, να ξεμπλοκαρει την ομάδα, να μοιράσει, να πατήσει περιοχή.
Χωρίς γκολτζη σέντερ φορ.
Δεν θυμάμαι παιχνίδι όπου η διαιτησία να έχει αφήσει αρεστό τον κόσμο μας.
Υπάρχει δόλος? Τότε να το κουβεντιάσουμε.
Απλά ως σχόλια μετά από τον κάθε αγώνα? Τότε οκ.
Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι μόνιμα, μεγάλο κομμάτι των φίλων μας ψάχνουνε και τρώγονται.
Φορτώνουμε την ομάδα με Περισσότερα από αυτά που μπορεί και έχει μάλιστα επιτύχει.
Όλοι μα όλοι μιλάμε για τις τόσες αδυναμίες αλλά η απαίτηση να καλύψει δέκα βαθμούς παραμένει.
Τρύπα στα σέντερ μπακ.
Χωρίς αριστερό μπακ.
Χωρίς εξτρέμ.
Με αργό κέντρο.
Χωρίς παίκτη να δημιουργήσει, να ξεμπλοκαρει την ομάδα, να μοιράσει, να πατήσει περιοχή.
Χωρίς γκολτζη σέντερ φορ.
Δεν θυμάμαι παιχνίδι όπου η διαιτησία να έχει αφήσει αρεστό τον κόσμο μας.
Υπάρχει δόλος? Τότε να το κουβεντιάσουμε.
Απλά ως σχόλια μετά από τον κάθε αγώνα? Τότε οκ.
Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι μόνιμα, μεγάλο κομμάτι των φίλων μας ψάχνουνε και τρώγονται.
Κανενα πρωταθλημα δεν "χαθηκε" φετος. Το κλαμπ εκανε συνηδητη αποφαση το ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ. Το εδειξε ξεκαθαρα με τις κινησεις που δεν εγιναν το καλοκαιρι και εχουμε φτασει Απριλιο και ακομα ρε παιδια αρνηστε να το καταλαβετε.