ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
3
4%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
15
18%
Βαρέλα
1
1%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
13
15%
Τσιγγάρας
9
11%
Ζίφκοβιτς
13
15%
Ελ Καντουρι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαμπά
3
4%
Άκπομ
22
26%
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τευλορ
5
6%
Σβαμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Το μόνο ευχάριστο από σήμερα είναι ότι λογικά δεν θα δούμε ούτε λεπτό τη μαυρογατα που μπορεί να τραυματιστεί και στο αεροσκάφος όταν σηκώσει το τροχήλατο για το overhead bin.

2 πέναλτι γαργάρα, 10 βαθμούς μπροστά είναι και είναι ακόμα χεσμενοι.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Το κορμί στη Λεωφόρο το μυαλό στο Βελοντρόμ, λογικό είναι.
Κακη εμφάνιση στο πρώτο, μέτριοι στο δεύτερο.
Το κοράκι έπαιξε έδρα 100 - 0.
Βαζελος πολύ λίγος αλλά με πάθος.
Τα κενά μας τα είδαμε, τα ξέρουμε, ελπίζω οι αρμόδιοι να τα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Nikos 74 έγραψε:Ήττα με το μυαλό στην Ευρώπη.
Όταν είδα τους παίκτες του βάζελου να ξαπλώνουν για καθυστέρηση, τον ανέκφραστο Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει για πρώτη φορά,τον εκφωνητή να περιγράφει άθλο, χαλάρωσα γιατί κατάλαβα τι πόνο μοιράζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ!
Αυτό ακριβώς.

Απο εκεί και πέρα τα στραβά της ομάδας τα ξέρουμε.

ΛΟΓΙΚΑ δεν χάθηκε κάτι σήμερα αφού ούτως ή άλλως πιθανή ανατροπή τίτλου είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Αλλά και πάλι απαράδεκτο να χάνεις αγώνες χωρίς λόγο και με τόσο νωθρή παρουσία για μεγάλο μέρος του αγώνα.

Εμφανής για άλλη μια φορά η έλλειψη ποιότητας μεσοεπιθετικά, μεγάλες ατομικές ευθύνες σε αρκετούς.

Τελοσπαντων προχωράμε. Απαγορεύονται ατάκες του στυλ "δε μας νοιάζει πάμε για Ευρώπη". Μικραίνουν το σύλλογο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν θα πω ούτε κρύο ούτε ζέστη για την ήττα, γιατί τους κάτω θέλω να τους κερδίζουμε όπου και αν τους βρούμε.
Πλασματικό το σκορ, γιατί στο β΄ κόντρα στη ροή πέτυχαν ένα όντως ωραίο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει κυρίως στη φάση του Ομάρ(καλά 6 μέτρα άδεια εστία είχε, την κλειστή γωνία σημάδεψε);
Μετά το 2-1 κατηφόριζε το γήπεδο, αλλά κάτι μας έλειπε και πάλι στην τελική προσπάθεια. Δυστυχώς μας λείπει η ταχύτητα στο κέντρο. Και το αριστερό άκρο της άμυνάς μας με το γνωστό πρόβλημα, σε γρήγορο αντίπαλο ειδικά.
Ο Κούρτιτς βιονικός θα γίνει; Μετά από δύο φουλ αγώνες έστω και φιλικούς, έβγαλε σήμερα άλλα 95΄ και στο β΄ ήταν βελτιωμένος.
Όσοι λένε για τον Αντρίγια πως είναι συνεχώς εκτός τόπου, να δουν με λεπτομέρεια τις κινήσεις του στο γήπεδο, πόσες θέσεις καλύπτει, πόσο βοηθά στην άμυνα σε αντίθεση με τον Ζαμπά και το πόσα χιλιόμετρα διανύει σε κάθε αγώνα όπως και σήμερα.
Σήμερα αφήσαμε τις λίγες τελευταίες ελπίδες μας για τον τίτλο, η δεύτερη θέση έχει κλειδώσει, άφησε τους άλλους 3 να σφαχτούν και η προσοχή μας την Πέμπτη για την υπέρβαση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ θα ξαναπώ ότι με εξαίρεση το πρωτο 30λεπτο η ομάδα είχε πολύ καλύτερη εικόνα από ότι περίμενα.
Νομίζω η απόλυτη προτεραιότητα για το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένα αριστερό μπακ βαρβατο.
Όλες οι ομάδες πλέον μας σημαδεύουν εκεί.
Είτε παίζει ο Αντρέ είτε ο Σιντκλευ
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το ξαναγράφω. Μια ζωή θα μας έχουν για χωριάτες οι χαβουζαίο. Τέτοια αηδία δε μου προκαλεί τίποτα πλέον. Ειλικρινά μόνο μίσος μου βγαίνει για πάρτη τους. Πάρτε το χαμπάρι μαμώ την αθηνούλα σας! Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

να υποθέσω πως ''αδιάφορος αγώνας'' σημαίνει πως δεν μας νοιάζει αν ο γαύρος πάρει το πρωτάθλημα με 40βαθμούς διαφορά;

Κανονικά, θα έπρεπε να πιστεύουμε πως οι 10 βαθμοί καλύπτονται, και πως αυτοί πρέπει έως το τέλος να νιώθουν την ανάσα μας.
Αλλά ακόμη και αν υποθέσω πως κάποιοι θεωρούν πως το πρωτάθλημα με μια διαφορά 10βαθμών, με δύο αγωνες ΠΑΟΚ-γαύρος, δύο αγώνες γαύρος-βάζελος και δύο αγώνες κούλα-γαύρος, δεν διεκδικείται,

εξακολουθώ να μην κατανοώ αν η αδιαφορία σημαίνει ''ας φύγει και 80 βαθμούς μπροστά μου, αδιάφορο μου είναι''....

Εγώ σήμερα ήθελα την νίκη με κάθε κόστος, απώλειας παιχτών από κάρτα, ή από κούραση.
Θεωρώ τον σημερινό αγώνα έναν εκ των οποίων έπρεπε να πάρω για να συνεχίσω και στους επόμενους να τους αντιμετωπίζω ως διεκδικητής του τίτλου, και όχι ως αγγαρεία.

Πλέον, αν κερδίσει ο γαύρος, αγγαρεία...
Αλλά την Πέμπτη πάμε να μαμήσουμε τις γαλλίδες....
Τόσες δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση, μην πάνε χαμένες....
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Νομίζω η ομάδα χρωστάει μια συγνώμη στον που δεν κερδίζει κάθε αγώνα κάθε φορά.

Να λείπουν οι ειρωνειες
Mod team
Мир

Δημοσίευση από Мир »

40 ο γαυρος που δεν μπορει να κερδισει ουτε τη χαρτινη;

Μονο με ΠΔ αυγενακι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:να υποθέσω πως ''αδιάφορος αγώνας'' σημαίνει πως δεν μας νοιάζει αν ο γαύρος πάρει το πρωτάθλημα με 40βαθμούς διαφορά;

Κανονικά, θα έπρεπε να πιστεύουμε πως οι 10 βαθμοί καλύπτονται, και πως αυτοί πρέπει έως το τέλος να νιώθουν την ανάσα μας.
Αλλά ακόμη και αν υποθέσω πως κάποιοι θεωρούν πως το πρωτάθλημα με μια διαφορά 10βαθμών, με δύο αγωνες ΠΑΟΚ-γαύρος, δύο αγώνες γαύρος-βάζελος και δύο αγώνες κούλα-γαύρος, δεν διεκδικείται,

εξακολουθώ να μην κατανοώ αν η αδιαφορία σημαίνει ''ας φύγει και 80 βαθμούς μπροστά μου, αδιάφορο μου είναι''....

Εγώ σήμερα ήθελα την νίκη με κάθε κόστος, απώλειας παιχτών από κάρτα, ή από κούραση.
Θεωρώ τον σημερινό αγώνα έναν εκ των οποίων έπρεπε να πάρω για να συνεχίσω και στους επόμενους να τους αντιμετωπίζω ως διεκδικητής του τίτλου, και όχι ως αγγαρεία.

Πλέον, αν κερδίσει ο γαύρος, αγγαρεία...
Αλλά την Πέμπτη πάμε να μαμήσουμε τις γαλλίδες....
Τόσες δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση, μην πάνε χαμένες....
Σορρυ αλλά εγώ δεν είδα καμιά αδιαφορία!

Είδα την κλασική μας εικόνα στο πρώτο ημίχρονο μετά από διακοπή.
Νωθρή η ομάδα παρότι έβγαλε ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο 2 3 σωστές φάσεις.

Από κει και πέρα όταν φτάνεις στην περιοχή και δεν τελειώνεις τις φάσεις, ετσι γίνεται.
Επισης όταν τα χέρια τα μετατρέπουμε σε ακούσια σπάζονται όλοι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

καλη εμφανιση απεναντι στον πληρη και ξεκουραστο βαζελο που επαιζε το παιχνιδι της χρονιας...
σημερα ειμασταν καλυτερη απο αρκετα παιχνιδια τα οποια κερδισαμε οριακα...
ο βελεθ 2η φορα γλιτωνει χερι-πεναλτι οπως στο 1-3...
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Κυρ 03 Απρ 2022, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγώ μόνο ένα έχω να πω Γι αυτόν τον αγώνα …. Ομάρ Ελ Καντουρι .-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Κυρ 03 Απρ 2022, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμείς έχουμε την δικαιολογία ότι την επόμενη και την μεθεπόμενη Πέμπτη παίζουμε την υπέρβαση και για το λόγο αυτό ξεκουράζουμε παίκτες.
Και καλά κάνουμε κατά την άποψή μου, γιατί δεν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 03 Απρ 2022, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ποια αδιαφορία ρε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”