Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν είναι θέμα τι κόμμα ψηφίζεις, είναι θέμα δημοκρατίας. Όταν λες πως όποιος ψηφίζει ένα συγκεκριμένο κόμμα είναι τέτοιος, αυτό δεν ακούγεται καθόλου δημοκρατικό.
Ο καθένας έχει τους λόγους του και το αναφαίρετο δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει.
Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά του να εκφράζει την όποια άποψή του. Πόσω μάλλον να ψηφίζει ό,τι θέλει. Αυτό είναι δημοκρατία. Όλα τα άλλα δεν είναι.
Ο καθένας έχει τους λόγους του και το αναφαίρετο δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει.
Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά του να εκφράζει την όποια άποψή του. Πόσω μάλλον να ψηφίζει ό,τι θέλει. Αυτό είναι δημοκρατία. Όλα τα άλλα δεν είναι.
Και εγώ θα την υπερασπιστώ αν και εφόσον απειληθεί. Για την ώρα οι επιλογές αυτές είναι που απειλούν όλους μας και ως εκ τούτου θα την ακούνε την κατακραυγή δε θα κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας
- potamda
- Bet Guru 2023
Πρέπει να σκοτωθούν όλοι εδώ μέσα μεταξύ τους,
πρέπει να χαθούν και να αποστασιοποιηθούν κι άλλα ακόμα πολλά αξιόλογα μέλη για να το καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος σε ένα οπαδικό φόρουμ να υπάρχει οποιαδήποτε κομματική κουβέντα!
Κάποτε ήταν απαράβατος κανόνας, δεν ξέρω τι άλλαξε και επετράπησαν πολιτικές και κομματικές αντιπαραθεσεις. Από τότε ανούσιοι ατερμονοι τσακωμοί, χοντράδες σε μηνύματα, εσωστρέφεια και αποχωρήσεις.
Παλιότερα ήταν μαύροι, τους διώξαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Πλέον στο παιχνίδι μπήκαν και οι μπλε και οι κόκκινοι.
Παιδιά κάντε κάτι. Δεν το βλέπετε ή το επιδιώκετε;
Εδώ μόνο ΠΑΟΚ!!!
πρέπει να χαθούν και να αποστασιοποιηθούν κι άλλα ακόμα πολλά αξιόλογα μέλη για να το καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος σε ένα οπαδικό φόρουμ να υπάρχει οποιαδήποτε κομματική κουβέντα!
Κάποτε ήταν απαράβατος κανόνας, δεν ξέρω τι άλλαξε και επετράπησαν πολιτικές και κομματικές αντιπαραθεσεις. Από τότε ανούσιοι ατερμονοι τσακωμοί, χοντράδες σε μηνύματα, εσωστρέφεια και αποχωρήσεις.
Παλιότερα ήταν μαύροι, τους διώξαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Πλέον στο παιχνίδι μπήκαν και οι μπλε και οι κόκκινοι.
Εδώ μόνο ΠΑΟΚ!!!
Ε πώς θα γίνει ρε παιδιά άμα εμπλέκονται κόμματα με τον ΠΑΟΚ; Θα το κρύβουμε;
Τι θα λέμε; Ότι καταλάθος κρατάνε το διάταγμα για το γήπεδο κρυμμένο εδώ και πόσο καιρό;
Θυμάται κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να χτίσει εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου; Δεν ξέρω τι ισχύει άμα ξεπεραστεί το 2024. Δεν θυμάμαι τι είχε ειπωθεί. Θυμάμαι ότι είχαμε συγκεκριμένο χρονικο όριο για να χτίσουμε.
Ε λοιπόν συγκεκριμένοι πολιτικοί το καθυστερούν το θέμα.
Πως να τους σχολιάσουμε; Εκτός πολιτικής; Δεν γινεται
Πως να τους πείσουμε αν δεν ταρακουναμε τους υποστηρικτες του ΠΑΟΚ για να δουν την πραγματικότητα και να μη τους στηρίζουν;
Τι θα λέμε; Ότι καταλάθος κρατάνε το διάταγμα για το γήπεδο κρυμμένο εδώ και πόσο καιρό;
Θυμάται κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να χτίσει εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου; Δεν ξέρω τι ισχύει άμα ξεπεραστεί το 2024. Δεν θυμάμαι τι είχε ειπωθεί. Θυμάμαι ότι είχαμε συγκεκριμένο χρονικο όριο για να χτίσουμε.
Ε λοιπόν συγκεκριμένοι πολιτικοί το καθυστερούν το θέμα.
Πως να τους σχολιάσουμε; Εκτός πολιτικής; Δεν γινεται
Πως να τους πείσουμε αν δεν ταρακουναμε τους υποστηρικτες του ΠΑΟΚ για να δουν την πραγματικότητα και να μη τους στηρίζουν;
- PAOK_Antarctica
potamda έγραψε:Πρέπει να σκοτωθούν όλοι εδώ μέσα μεταξύ τους,
Εδώ μόνο ΠΑΟΚ!!!
Δηλαδή όταν η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να ρίξει τον ΠΑΟΚ στην Β΄Εθνική, δεν έπρεπε να συζητάμε για το θέμα;
Ή έπρεπε να μιλάμε με κωδικούς ("ο άριστος", "ο βιβλιοπώλης" κτλ);
Πριν αποχωρησω οριστικα θα ηθελα κυριε συκοφαντη να μου δειξεις ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ μου που να εχω προπαγανδισει υπερ της ΝΔ και των αφεντικων της οπως εγραψες,διαφορετικα περιμενω τουλαχιστον μια συγνωμη.Εγραψες εναν οχετο ασχετο με τα δικα μου λεγομενα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα καθως εισαι δειλος για να παραδεχτεις το λαθος αυτου που εγραψες. Τιποτα δεν θα με ενοχλουσε στα λεγομενα σου ,οπως δεν με ενοχλησε ποτε τιποτα απο οσα εχουν γραφτει κατα της κυβερνησης,αλωστε στη συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων συμφωνω, αυτο ομως δεν δικαιολογει να αναφερεσαι στον οποιοδηποτε ως οριακα ανθρωπο για τη κομματικη του επιλογη.
Της υπερβολής το κάγκελο.joshua έγραψε:Πριν αποχωρησω οριστικα θα ηθελα κυριε συκοφαντη να μου δειξεις ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ μου που να εχω προπαγανδισει υπερ της ΝΔ και των αφεντικων της οπως εγραψες,διαφορετικα περιμενω τουλαχιστον μια συγνωμη.Εγραψες εναν οχετο ασχετο με τα δικα μου λεγομενα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα καθως εισαι δειλος για να παραδεχτεις το λαθος αυτου που εγραψες. Τιποτα δεν θα με ενοχλουσε στα λεγομενα σου ,οπως δεν με ενοχλησε ποτε τιποτα απο οσα εχουν γραφτει κατα της κυβερνησης,αλωστε στη συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων συμφωνω, αυτο ομως δεν δικαιολογει να αναφερεσαι στον οποιοδηποτε ως οριακα ανθρωπο για τη κομματικη του επιλογη.
Πρώτον ο "οχετός" όπως χαρακτηρίζεις όσα έγραψα δεν σχετιζόταν με το αν εσύ προπαγανδίζεις. Είναι πράγματι δυο εντελώς άσχετα στοιχεία μεταξύ τους και δεν αναφερόταν εκεί.
Δεύτερο το να προπαγανδίζει κανείς δεν σημαίνει ότι αναφέρεται ρητά σε αυτό που κάνει. Το να επιμένεις σε απόψεις που συγκλίνουν με της ΝΔ και τα αφεντικά της εννοώ. Αν θεωρείται ότι δεν μπορώ να το ονομάζω έτσι ωραία λοιπον το παίρνω πίσω.
Από εκεί και πέρα επιτέλους φτάνει με αυτή την ευθιξία σας για τις δημοκρατίες και τα δικαιώματα και τις προσβολές για τόσο ασήμαντα επιμέρους θέματα. ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ δεν απευθύνθηκα σε κάποιον να τον αποκαλέσω κάπως πχ ζώο
Για αυτό ακριβώς σου έβαλα το παράδειγμα του ποιητή. Είναι σα να λες ότι ένα τέτοιο ιστορικό ποίημα είναι για φτύσιμο επειδή μας βρίζει. Ε έλεος κάπου.
Δημοκρατία δεν είναι να κλείνεις τα μάτια σε εγκλήματα των συμπολιτών παριστάνοντας ότι έτσι προστατεύεις το δικαίωμα να εκφραζονται.
Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ότι θέλει, αλλά επιτέλους κάποια στιγμή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν εκλεγονται με κλήρωση αυτά τα καθάρματα που μας χλευάζουν και μας εμπαιζουν με γελοία ψέματα μέσα στα μουτρα. Ξυπνήστε.
Επειδη τοσα χρονια εδω μεσα πρωτη φορα βρισκομαι σε αυτη τη κατασταση.πρωτη φορα με τοσο εκνευρισμο,θα ξαναρωτησω συκοφαντη που εξακολουθεις να μην εχεις το θαρρος,μπορεις να μου βρεις εστω ποστ
στα οποια να επιμένω σε απόψεις που συγκλίνουν με της ΝΔ και τα αφεντικά της? Μια φορα ολη και ολη εγραψα πως εχω την αισθηση οτι αυτη τη στιγμη δεν αποτελει πρωταιρεοτητα για τον Ιβαν η ανεγερση του γηπεδου,σε ενα χρονικο διαστημα που η ιδιοκτησια μας ηταν εξαφανισμενη σχεδον για δυο χρονια.Στα ιδια ποστ ειχα χαρακτηρισει καραγκιοζη τον Σιμοπουλο και ειχα τονισει τη προφανη μη σφοδρη επιθυμια της κυβερνησης να σπρωξει το θεμα.Οταν πια μετα απο δυο χρονια η παρουσια του Σαββιδη εγινε καπως πιο αισθητη εγραψα και παλι οτι ειναι το πιο αισιοδοξο σημαδι των τελευταιων χρονων.Αυτα συνιστουν για σενα επιμονη σε αποψεις που συγκλινουν με τη ΝΔ και τα αφεντικα της? Κοληταρι του KOSTAS2019 εγινες? Κριμα πραγματικα...
Από εκεί και πέρα επιτέλους φτάνει με αυτή την ευθιξία σας για τις δημοκρατίες και τα δικαιώματα και τις προσβολές για τόσο ασήμαντα επιμέρους θέματα
Αυτο το εγραψε διαχειριστης του φορουμ...
στα οποια να επιμένω σε απόψεις που συγκλίνουν με της ΝΔ και τα αφεντικά της? Μια φορα ολη και ολη εγραψα πως εχω την αισθηση οτι αυτη τη στιγμη δεν αποτελει πρωταιρεοτητα για τον Ιβαν η ανεγερση του γηπεδου,σε ενα χρονικο διαστημα που η ιδιοκτησια μας ηταν εξαφανισμενη σχεδον για δυο χρονια.Στα ιδια ποστ ειχα χαρακτηρισει καραγκιοζη τον Σιμοπουλο και ειχα τονισει τη προφανη μη σφοδρη επιθυμια της κυβερνησης να σπρωξει το θεμα.Οταν πια μετα απο δυο χρονια η παρουσια του Σαββιδη εγινε καπως πιο αισθητη εγραψα και παλι οτι ειναι το πιο αισιοδοξο σημαδι των τελευταιων χρονων.Αυτα συνιστουν για σενα επιμονη σε αποψεις που συγκλινουν με τη ΝΔ και τα αφεντικα της? Κοληταρι του KOSTAS2019 εγινες? Κριμα πραγματικα...
Από εκεί και πέρα επιτέλους φτάνει με αυτή την ευθιξία σας για τις δημοκρατίες και τα δικαιώματα και τις προσβολές για τόσο ασήμαντα επιμέρους θέματα
Αυτο το εγραψε διαχειριστης του φορουμ...
Ο Τζόσουα όσο θυμάμαι όποτε προσδιόρισε τη θέση του, άμεσα ή έμμεσα ποτέ δεν ήταν υπέρ της ΝΔ. Ο Ρειν μπορεί να έχει δίκιο γενικά, αλλά όχι σε αυτό που λέει ο Τζόσουα ( με τον οποίο συχνά έχουμε άλλη οπτική).
Απεχθάνομαι τη ΝΔ και τα υπόλοιπα πολιτικά καθάρματα, αλλά υπερβολή, τουλάχιστον, ο χαρακτηρισμός του Ρέιν.
Απεχθάνομαι τη ΝΔ και τα υπόλοιπα πολιτικά καθάρματα, αλλά υπερβολή, τουλάχιστον, ο χαρακτηρισμός του Ρέιν.
Και πολύ βασικό για να συνυπάρξουμε, το να χαρακτηρίζουμε απόψεις και θέσεις αλλά όχι άτομα, καθώς δε γνωριζόμαστε και προσωπικά.
Κάποια μαλάκια , όλοι θα έχει τύχει να έχουμε πει.
Κάποια μαλάκια , όλοι θα έχει τύχει να έχουμε πει.
Τζόσουα δεν ξέρω αν όπως λες πρώτη φορά είσαι τόσο εκνευρισμένος αλλά όχι δεν θα κάνω και έρευνα των ποστ σου για να αποδείξω ότι προπαγανδίζεις σταθερά. Εκφράζω τη γνώμη μου και την εικόνα που έχω σχηματίσει.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άμα επαναλάβεις άλλες χίλιες φορές ότι είμαι συκοφάντης δε σημαίνει ότι βγήκα παγανια να σε συκοφαντησω. Χαλάρωσε λίγο.
Με την ίδια λογική κι εγώ να αρχίσω να τσιριζω ότι είσαι υβριστης. Και για να έχουμε καλό ερώτημα από πού και ως που φταίει όλο το σάιτ επειδή εγώ είπα κάτι που σε ενόχλησε; Δε βρέχει σας φτύνουν είπες. Ποιους και γιατί; Επειδή ο Χ ρεϊν είναι μ@λ@κ@ς;
Λοιπόν εξήγησα το σκεπτικό μου, δεν θα παριστάνουμε τώρα ότι σε βίασα κιόλας επειδή ΙΣΩΣ έχω λανθασμένη άποψη για τη στάση σου. Έστω και έτσι να είναι, δεν ήταν καν το βασικό όσων είπα. Δεν με νοιάζει η αντιπαράθεση με εσένα, άλλη είναι η στόχευση των όσων έγραψα.
Μπορεί να μη σου άρεσαν, συγχαρητήρια. Δεν σε βρίζω για να κάθομαι να απολογουμαι κιόλας.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άμα επαναλάβεις άλλες χίλιες φορές ότι είμαι συκοφάντης δε σημαίνει ότι βγήκα παγανια να σε συκοφαντησω. Χαλάρωσε λίγο.
Με την ίδια λογική κι εγώ να αρχίσω να τσιριζω ότι είσαι υβριστης. Και για να έχουμε καλό ερώτημα από πού και ως που φταίει όλο το σάιτ επειδή εγώ είπα κάτι που σε ενόχλησε; Δε βρέχει σας φτύνουν είπες. Ποιους και γιατί; Επειδή ο Χ ρεϊν είναι μ@λ@κ@ς;
Λοιπόν εξήγησα το σκεπτικό μου, δεν θα παριστάνουμε τώρα ότι σε βίασα κιόλας επειδή ΙΣΩΣ έχω λανθασμένη άποψη για τη στάση σου. Έστω και έτσι να είναι, δεν ήταν καν το βασικό όσων είπα. Δεν με νοιάζει η αντιπαράθεση με εσένα, άλλη είναι η στόχευση των όσων έγραψα.
Μπορεί να μη σου άρεσαν, συγχαρητήρια. Δεν σε βρίζω για να κάθομαι να απολογουμαι κιόλας.
Είμαστε σε πόλεμο με τη ΝΔ και τη συγκεκριμένη κυβερνηση; Ναι
Δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται αισχρό πόλεμο ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης από αυτούς, το σύστημα τους υπαλλήλους τους, τα μέσα τους, τους υπουργους και όλο γενικώς το συνονθύλευμα τους; Ξεκάθαρα ναι.
Είμαστε εδώ μέσα φόρουμ του ΠΑΟΚ; Ναι
Εφόσον όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, εγώ λέω ότι οποιος ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΟΚτσης και επιμένει ακόμα μια φορά να ψηφίσει αυτούς, τότε είναι ή προδότης ή μοσχάρι.
Βγείτε εσείς και πειτε ότι δεν είναι έτσι.
Ούτως ή άλλως αυτη είναι η κυρίαρχη άποψη για αυτό κάνουμε ακριβώς την ίδια κουβέντα κάθε δύο με τρία χρόνια μέσο όρο. Αλλιώς ίσως να είχαμε δοκιμάσει και καμιά αλλαγή. Έτσι για το σασπένς.
Δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται αισχρό πόλεμο ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης από αυτούς, το σύστημα τους υπαλλήλους τους, τα μέσα τους, τους υπουργους και όλο γενικώς το συνονθύλευμα τους; Ξεκάθαρα ναι.
Είμαστε εδώ μέσα φόρουμ του ΠΑΟΚ; Ναι
Εφόσον όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, εγώ λέω ότι οποιος ισχυρίζεται ότι είναι ΠΑΟΚτσης και επιμένει ακόμα μια φορά να ψηφίσει αυτούς, τότε είναι ή προδότης ή μοσχάρι.
Βγείτε εσείς και πειτε ότι δεν είναι έτσι.
Ούτως ή άλλως αυτη είναι η κυρίαρχη άποψη για αυτό κάνουμε ακριβώς την ίδια κουβέντα κάθε δύο με τρία χρόνια μέσο όρο. Αλλιώς ίσως να είχαμε δοκιμάσει και καμιά αλλαγή. Έτσι για το σασπένς.
- ΑποστόληςΑ
Συντάσσομαι πλήρως με Joshua.
Είναι πολύ ανησυχητικό το: "Όποιος δεν συμφωνεί με τη γνώμη μου είναι δείξας ή πείξας"
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουμε ότι ο συνομιλητής μας δεν είναι υποχρεωμένος να έχει την ίδια άποψη μ' εμάς.
Επίσης εδώ μέσα επικρατεί τελευταία το: "πας μη Έλλην βάρβαρος". Όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με τη δική μου είναι (εκτός από δείξας και πείξας) ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ο δρόμος αυτός είναι πολύ ολισθηρός. Σε λίγο κάποιοι εδώ μέσα θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι επειδή εκφράζουν διαφορετική άποψη, ή επειδή αποφάσισαν να ψηφίσουν κάτι άλλο, από αυτό που έχουν επιλέξει ορισμένοι.
Δημοκρατία;
Ποια δημοκρατία;
Και στο κάτω - κάτω αυτό εδώ που γράφουμε είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ και όχι κομματικό.
Είναι πολύ ανησυχητικό το: "Όποιος δεν συμφωνεί με τη γνώμη μου είναι δείξας ή πείξας"
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουμε ότι ο συνομιλητής μας δεν είναι υποχρεωμένος να έχει την ίδια άποψη μ' εμάς.
Επίσης εδώ μέσα επικρατεί τελευταία το: "πας μη Έλλην βάρβαρος". Όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με τη δική μου είναι (εκτός από δείξας και πείξας) ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ο δρόμος αυτός είναι πολύ ολισθηρός. Σε λίγο κάποιοι εδώ μέσα θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι επειδή εκφράζουν διαφορετική άποψη, ή επειδή αποφάσισαν να ψηφίσουν κάτι άλλο, από αυτό που έχουν επιλέξει ορισμένοι.
Δημοκρατία;
Ποια δημοκρατία;
Και στο κάτω - κάτω αυτό εδώ που γράφουμε είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ και όχι κομματικό.
- kataramenos5
Ελα πειτε την αληθεια σας ελειψε το ΑΜΠΑΛΑΕΑ και ψαχνετε ευκαιριες για διαδικτυακο. Τι συζητατε? Αν ο χοντρος λυνει και δενει στην κυβερνηση? Οτι μας χτυπανε αλυπητα? Χαιρω πολυ. Ξεχνατε ομως οτι μας κλεψανε πρωταθλημα με αλεξη? Οτι ο θειος σωκρατης με κοκκαλιαρη μας εσφαζαν με πασοκ?
Με ποιο κομμα δηλαδη ειδατε προκοπή? Η Νδ, ο Συριζα η το Πασοκ εκαναν καποια διαφορα στα ποδοσφαιρικα οσον αφορα τον ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατον υπευθηνοι πολιτες να προτείνετε να ψηφιζουμε με κριτηριο το τι γινεται στο σαπιο ελληνικο ποδοσφαιρο?Δηλαδη αν αυριο η ΧΑυγουλα πει θα επιστρεψω τα κλεμενα στον ΠΑΟΚ θα το ριξουμε μονοκουκι? Τι τα γραφετε αφου δε τα πιστευετε. Αποκλειεται να τα πιστευτετε. Τζαμπα η φασαρια.
ΥΓ Fight club το καταντησαμε. Κουλαρετε λιγο.
Με ποιο κομμα δηλαδη ειδατε προκοπή? Η Νδ, ο Συριζα η το Πασοκ εκαναν καποια διαφορα στα ποδοσφαιρικα οσον αφορα τον ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατον υπευθηνοι πολιτες να προτείνετε να ψηφιζουμε με κριτηριο το τι γινεται στο σαπιο ελληνικο ποδοσφαιρο?Δηλαδη αν αυριο η ΧΑυγουλα πει θα επιστρεψω τα κλεμενα στον ΠΑΟΚ θα το ριξουμε μονοκουκι? Τι τα γραφετε αφου δε τα πιστευετε. Αποκλειεται να τα πιστευτετε. Τζαμπα η φασαρια.
ΥΓ Fight club το καταντησαμε. Κουλαρετε λιγο.