Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο λαός της Γιαστρέμπσκι εγκαταλείπει το Hala Widowiskowo μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα με 0-3 (20-25, 14-25, 19-25) από τη ΖΑΚΣΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και δηλώνει ότι δε θα ξαναπάρει διαρκείας για να βλέπει αυτή την ντροπή. Σύσσωμη η κοινωνία του Jastrzębie-Zdrój κάνει λόγο για τη βαλίτσα με τα λεφτά που πήρε ο προπονητής της ομάδα Αντρέα Γκαρντίνι, όπως και για τον πράκτορα της ΖΑΚΣΑ Μπενιαμίν Τονιουττί, ενώ κάνει λόγο ότι ενδεχόμενη συνεχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα αποτελεί τρύπημα εντός του συλλόγου.

Στο Jastrzębskimania o Πολωνός Descartes μιλάει για τον ώμο του Μπογιέ, ο JastrzębskiCuba5 γράφει για τον σωστό Πολωνικό κόσμο, ο dimjastrzębski για τη σωστή νοοτροπία, ο Πολωνός miburosaito για τη Ντα Γιονγκ που θέλει να δει στη γυναικεία ομάδα, ο arkadiusz milik (αφιερωμένο σε σένα thomas murg) μιλάει για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, και ο Πολωνός τσιριγώτης για τον Κλεβενό που δεν πέρασε ούτε μια επίθεση.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

PaokCuba4 έγραψε:miburosaito ο τελικός του Champions League ανδρών θα γίνει στη Λιουμπλιάνα στις 22 Μαϊου.

Ρε μπαγασα θες να παω να την φερω την παιχτουρα απο εκει κατευθειαν? ;) :lol:

Πρωτη σκορερ το πουλεν στον ημιτελικο και περασε στα τελικα την ομαδα της! 8-)

ΥΓ. Το σκεφτομαι σοβαρα να παω εκεινο το τριημερο...

Θα ψαξω να δω τιμες βεβαια γιατι ειναι σφιχτα τα πραματα τελευταια :roll:

EDIT

Μεγαλα παλτα οι Πολωνοι 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Η αλήθεια είναι ότι το ψήνω πολύ αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την αναζήτηση για δουλειά, που τα άκυρα έχουν ξεπεράσει και τις χυλόπιτες που έχω φάει. :roll: :lol:

Σε έχει κάνει μάγεια το κορίτσι και κρυφά ονειρεύεσαι και την Μπόσκοβιτς! :lol: :lol:

EDIT

Σωτηρίου > Πολωνοί ακραίοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι το ψήνω πολύ αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την αναζήτηση για δουλειά, που τα άκυρα έχουν ξεπεράσει και τις χυλόπιτες που έχω φάει. :roll: :lol:

Καλη τυχη στην αναζητηση!!

Θελει υπομονη και επιμονη...

Θυμισε μου (αν θελεις) σε ποιο κλαδο ψαχνεις? Ψαχνεις Ελλαδα ή εξωτερικό?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Να σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ!

Στην εφοδιαστική αλυσίδα ψάχνω. Αυτό που τελείωσα δηλαδή και τώρα κοιτάω προς Ολλανδία. Έχω κάνει αιτήσεις για πρακτικές, traineeships και entry-level αλλά φτάνω στην πηγή και νερό δεν πίνω ακόμα.

Κάπου θα κάτσει, που θα πάει. ;)
trouman

Δημοσίευση από trouman »

PaokCuba4 έγραψε:Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο λαός της Γιαστρέμπσκι εγκαταλείπει το Hala Widowiskowo μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα με 0-3 (20-25, 14-25, 19-25) από τη ΖΑΚΣΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και δηλώνει ότι δε θα ξαναπάρει διαρκείας για να βλέπει αυτή την ντροπή. Σύσσωμη η κοινωνία του Jastrzębie-Zdrój κάνει λόγο για τη βαλίτσα με τα λεφτά που πήρε ο προπονητής της ομάδα Αντρέα Γκαρντίνι, όπως και για τον πράκτορα της ΖΑΚΣΑ Μπενιαμίν Τονιουττί, ενώ κάνει λόγο ότι ενδεχόμενη συνεχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα αποτελεί τρύπημα εντός του συλλόγου.

Στο Jastrzębskimania o Πολωνός Descartes μιλάει για τον ώμο του Μπογιέ, ο JastrzębskiCuba5 γράφει για τον σωστό Πολωνικό κόσμο, ο dimjastrzębski για τη σωστή νοοτροπία, ο Πολωνός miburosaito για τη Ντα Γιονγκ που θέλει να δει στη γυναικεία ομάδα, ο arkadiusz milik (αφιερωμένο σε σένα thomas murg) μιλάει για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, και ο Πολωνός τσιριγώτης για τον Κλεβενό που δεν πέρασε ούτε μια επίθεση.

:lol:

:opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

PaokCuba4 έγραψε: EDIT

Σωτηρίου > Πολωνοί ακραίοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Για τον Λεόν μιλάς; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

PaokCuba4 έγραψε:Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο λαός της Γιαστρέμπσκι εγκαταλείπει το Hala Widowiskowo μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα με 0-3 (20-25, 14-25, 19-25) από τη ΖΑΚΣΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και δηλώνει ότι δε θα ξαναπάρει διαρκείας για να βλέπει αυτή την ντροπή. Σύσσωμη η κοινωνία του Jastrzębie-Zdrój κάνει λόγο για τη βαλίτσα με τα λεφτά που πήρε ο προπονητής της ομάδα Αντρέα Γκαρντίνι, όπως και για τον πράκτορα της ΖΑΚΣΑ Μπενιαμίν Τονιουττί, ενώ κάνει λόγο ότι ενδεχόμενη συνεχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα αποτελεί τρύπημα εντός του συλλόγου.

Χαχαχα! Ωραίος Κουβανέ!
Γατάκι arkadiusz, ούτε το ένα πόδι του Thomas :lol: :lol:

Κι όπως πάει και το άλλο ματς βλέπω να κάνεις αντίστοιχο ποστ και για το περούτζιαμάνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τετ 30 Μαρ 2022, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε: Για τον Λεόν μιλάς; :mrgreen:
Φυσικά! Τι να μας πει τώρα ο Κουβανοπολωνός λάιμοκοντόρος; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

thomas Murg έγραψε: Χαχαχα! Ωραίος Κουβανέ!
Γατάκι arkadiusz, ούτε το ένα πόδι του Thomas :lol: :lol:
Ήρθε ο Πολωνός Τσομπανοτραβόλτα να μας πει για Μαρσέιγ. Θα δει στις 7 Απρίλη τι ωραίος είναι ο Τόμας. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

thomas Murg έγραψε: Κι όπως πάει και το άλλο ματς βλέπω να κάνεις αντίστοιχο ποστ και για το περούτζιαμάνια
Ήδη στο PalaEvangelisti βράζουν. Φουντώνουν τα σενάρια για τον εντεταλμένο του Τρέντο, Τζιανέλλι!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε:Να σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ!

Στην εφοδιαστική αλυσίδα ψάχνω. Αυτό που τελείωσα δηλαδή και τώρα κοιτάω προς Ολλανδία. Έχω κάνει αιτήσεις για πρακτικές, traineeships και entry-level αλλά φτάνω στην πηγή και νερό δεν πίνω ακόμα.

Κάπου θα κάτσει, που θα πάει. ;)

Δυστυχως δεν ειμαι του κλαδου μπας και ηξερα κατι για Αγγλια :roll:

Αν και στο indeed εχει πολυ πραγμα (γενικα), δεν ξερω μηπως βρεις κατι εκει...

Πολυ κακη εποχη για νεους επιστημονες να μπουν στην αγορα εργασιας λογω Covid, αν και τελευταια λιγο εφτιαξαν τα πραγματα (τουλαχιστον στην Αγγλια). Για να βρω τη δουλεια που ειμαι τωρα περιμενα 14 μηνες ενω παραλληλα ημουν ουσιαστικα πρακτικαριος (με ενα χαρτζιλικι) και εκανα εξτραδακια δουλευοντας απο το σπιτι (WFH).
Τιποτα δηλαδη, μεγαλη απογοητευση γενικα για ολο εκεινο το διαστημα...

Μεχρι που εκατσε η μια ευκαιρια και μετα ολα πηραν το δρομο τους :D

Θα σου κατσει και σε σενα η ευκαιρια, αργα ή γρηγορα, που θα παει? ;)

ΥΓ. Εχω απορια.... εμαθες να μιλας αυτην την υπεροχη γλωσσα (#not) που εχετε εκει περα? :? :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ψάχνω και σε indeed, αλλά και σε LinkedIn, Glassdoor, Magnet.me. Ξέρω ότι είναι δύσκολο ως καινούριος κιόλας στην αγορά αλλά και λόγω κόβιντ. Αλλά το θέμα είναι ότι έχω κάνει αρκετές συνεντεύξεις και πλέον οι περισσότερες με καλούν όχι μόνο μία αλλά και για δεύτερο γύρο. Και εκεί χάνεται στη λεπτομέρεια.

Ο επιμένων νικά. Στεναχωριέμαι αλλά κυνηγάω και ειδικά κάτι που μου αρέσει πολύ. ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και εύχομαι για σένα τα καλύτερα!!

Όσο για τη γλώσσα ξεκίνησα να κάνω μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και πήγαν υπέροχα! :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ξέρω Γερμανικά μου είναι εύκολη η γραμματική και η σύνταξη, ενώ καταλαβαίνω και πάνω κάτω τι λένε από ένστικτο. Σκοπεύω να τη μάθω ακόμα καλύτερα μόλις βρω κάτι πιο μόνιμο σε δουλειά και παραμονή στην Ολλανδία γιατί τώρα μπορεί να μείνω στο Χρόνιγκεν μπορεί και όχι. Πάντως θέλω να τη μάθω γιατί και μου αρέσει να μιλάω άλλες γλώσσες αλλά και γιατί θα με βοηθήσει και να καταλάβω καλύτερα τους Ολλανδούς σαν ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

:o :shock: :mrgreen: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τρομερός Λεον... Αδιανόητη απόφαση το μπλοκ αουτ που έδωσαν στο τέλος του 4ου σετ..
Διαστημικό βόλεϊ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”