Εθνική Ελπίδων

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Εθνική Ελπίδων

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είχα λίγο χρόνο σήμερα και είπα να κάτσω να δω τον αγώνα.
Από αυτή τη φουρνιά, ξεχωρίζει ο Μιχαηλίδης και ο ερυθρόλευκος Σουρλής 19 χρονών, μέσος.
Με δεδομένη την ηλικία τους (21χρ.), κανονικοί παίκτες φάνηκαν οι Τσιγγάρας, Διαμαντής και ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Χριστόπουλος.
Ο Λύρατζης αν δεν κάνει κάτι να ενισχύσει την σωματική του δύναμη, δεν θα έχει ουσιαστικό μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θλιβερή εικόνα παρουσίασε η Εθνική U-21 στο β΄ ημίχρονο. ΟΚ, έπαιζε με 10, αλλά η αδυναμία της να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει μια σοβαρή επίθεση, ήταν εξώφθαλμη. Μετά το 70 δεν μπορούσαμε ούτε δυο πάσες να αλλάξουμε και ΟΛΗ η Εθνική ήταν όχι μόνο κάτω από το κέντρο αλλά η άμυνα ουσιαστικά άρχιζε λίγο έξω από την περιοχή. Μετά το 80΄ η άμυνά μας ήταν ΜΟΝΟ μέσα στην περιοχή, καθώς έξω από αυτήν οι Ισλανδοί άλλαζαν πάσες με πλήρη ελευθερία. Προς τιμήν τους δεν έκαναν γιουρούσια, όπως θα κάναμε εμείς στη θέση τους, αλλά προσπαθούσαν κυρίως με συρτό παιχνίδι να μπουν στην περιοχή μας. 3-4 φορές τα κατάφεραν, στην μία εξ αυτών κέρδισαν πέναλτυ που το έχασαν και στις άλλες ήταν άστοχοι. Ο Τζολάκης ήταν εκνευριστικός με τις καθυστερήσεις και τους θεατρικούς τραυματισμούς του (γαύρος γαρ), αλλά, ευτυχώς για μας, ο διαιτητής περιορίστηκε στην μία μόνο κίτρινη κάρτα.
Ο Μιχαηλίδης άρχοντας. Με δική του εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Μπότο τετ-α-τετ με τον τερματά στη φάση που κερδίσαμε το πέναλτυ, και πιθανόν γι' αυτό το χτύπησε ο ίδιος.
Πολύ καλός μου φάνηκε ο Διαμαντής (κρίμα που δεν τον κρατήσαμε), είχε καλές στιγμές ο Τσιγγάρας που τον άλλαξε στο 76΄ενώ συμπαθητικός ήταν ο Λύρατζης. Οι δύο αυτοί παίκτες δεν έχουν ρυθμό αγώνων (δεν παίζουν ούτε με την Α΄, ούτε με την Β΄), παρ' όλα αυτά κρατήθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στους συνομηλίκους τους.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Σίμος κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο αγώνων απέναντι στο Λιχτενστάιν και τη Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Οι επιλογές του κ. Σίμου για τους δύο σημαντικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ελλάδα - Λιχτενστάιν: 25/03/2022, 19:00 "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Ελλάδα - Πορτογαλία: 29/03/2022, 19:00 "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00".
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Είδα το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και τώρα βλέπω το μάτς του μεγάλου αντίπαλου μας της Πορτογαλλίας με την Ισλανδία που στο ημίχρονο είναι στο 1-1. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι παίζουν μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο σε αντίθεση με μας που παίζαμε σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο και αμφιβάλω αν θα αλλάξει κάτι την Τρίτη που θα είναι το μάτς σαν τελικός απέναντι τους. Δείγμα το πόσο διαφορετικά βλέπουμε το ποδόσφαιρο πέρα από την βιτρίνα των μπιγκ4 και πόσο πίσω είμαστε σε νοοτροπία σε σχέση με αυτούς.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Έληξε 1-1.
Ωραίο μάτς, καλή ομάδα και οι Ισλανδοί, μπορούσαν και την νίκη με τις ευκαιρίες που είχαν, ειδικά μετά από στημένα όπου μου φάνηκαν αδύναμοι οι Πιρτογάλλοι.

Η διαφορά μας τώρα είναι στην μια ισοπαλία αντί νίκης στο πρώτο ματς που παίξαμε εδώ με Κύπρο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

tzelas έγραψε:Είδα το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και τώρα βλέπω το μάτς του μεγάλου αντίπαλου μας της Πορτογαλλίας με την Ισλανδία που στο ημίχρονο είναι στο 1-1. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι παίζουν μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο σε αντίθεση με μας που παίζαμε σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο και αμφιβάλω αν θα αλλάξει κάτι την Τρίτη που θα είναι το μάτς σαν τελικός απέναντι τους. Δείγμα το πόσο διαφορετικά βλέπουμε το ποδόσφαιρο πέρα από την βιτρίνα των μπιγκ4 και πόσο πίσω είμαστε σε νοοτροπία σε σχέση με αυτούς.
Επειδή ξέρω ότι βλέπεις τα μικρά κλιμάκια.
Πόσους αγώνες θυμάσαι που η προσέλευση ήταν άνω των 1000 ατόμων;
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

τζελα ξεχωρισες κανεναν μικρο απο ισλανδια???? μου αρεσουν αρκετα οι παικτες απο σκανδιναβια για την τακτικη παιδεια αλλα και για τον χαρακτηρα τους9επαγγελματιες 100%), εχουμε καλο ποσοστο επιτυχιας αλλωστε με σκανδιναβους στον ΠΑΟΚ οποτε μπορει να κοιταξουμε και εκεινη την αγορα.

η αληθεια βεβαια ειναι οτι απο σκανδιναβια οτι αξιολογο υπαρχει φευγει ακομα και σε ηλικια 17,18 για πρεμιερσιπ και τσαμπιονσιπ(πιθανο και λογω σχεσεων των χωρων τους), δυσκολα κοιτανε προς τα εδω απλα μπορει να εχεις τυχη για καποιον καλο παικτη στο δικο σου επιπεδο(ινγκασον) και καποιους που μπορει να μην τους επιασαν τα ρανταρ απο το νησι(δυσκολο).

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

john4serres έγραψε:
tzelas έγραψε:Είδα το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και τώρα βλέπω το μάτς του μεγάλου αντίπαλου μας της Πορτογαλλίας με την Ισλανδία που στο ημίχρονο είναι στο 1-1. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι παίζουν μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο σε αντίθεση με μας που παίζαμε σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο και αμφιβάλω αν θα αλλάξει κάτι την Τρίτη που θα είναι το μάτς σαν τελικός απέναντι τους. Δείγμα το πόσο διαφορετικά βλέπουμε το ποδόσφαιρο πέρα από την βιτρίνα των μπιγκ4 και πόσο πίσω είμαστε σε νοοτροπία σε σχέση με αυτούς.
Επειδή ξέρω ότι βλέπεις τα μικρά κλιμάκια.
Πόσους αγώνες θυμάσαι που η προσέλευση ήταν άνω των 1000 ατόμων;
Τους παρακολουθώ αλλά σχεδόν αποκλειστικά από τον καναπέ καθότι είμαι και μακριά. Οπότε δεν έχω άμεση άποψη από κόσμο αλλά το χθεσινό έβγαζε μάτια ότι ήταν τίγκα η εξέδρα και η κάμερα εστίαζε και σε 2-3 θαυμάστριες με πλακάτ που ζητούσαν την καμίσα των παικτών στο τέλος. Φαντάζομαι όταν παίξουν την τελευταία αγωνιστική μαζί μας θα εντυπωσιαστούμε από τον κόσμο και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και οι παίκτες ότι θα παίξουν σε γεμάτο γήπεδο για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως και επηρεαστούν αρνητικά.

dimpaok4 έγραψε:τζελα ξεχωρισες κανεναν μικρο απο ισλανδια???? μου αρεσουν αρκετα οι παικτες απο σκανδιναβια για την τακτικη παιδεια αλλα και για τον χαρακτηρα τους9επαγγελματιες 100%), εχουμε καλο ποσοστο επιτυχιας αλλωστε με σκανδιναβους στον ΠΑΟΚ οποτε μπορει να κοιταξουμε και εκεινη την αγορα.

η αληθεια βεβαια ειναι οτι απο σκανδιναβια οτι αξιολογο υπαρχει φευγει ακομα και σε ηλικια 17,18 για πρεμιερσιπ και τσαμπιονσιπ(πιθανο και λογω σχεσεων των χωρων τους), δυσκολα κοιτανε προς τα εδω απλα μπορει να εχεις τυχη για καποιον καλο παικτη στο δικο σου επιπεδο(ινγκασον) και καποιους που μπορει να μην τους επιασαν τα ρανταρ απο το νησι(δυσκολο).

ΠΑΟΚ
Χωρίς να έχω εστιάσει σε κάποιον η άμυνα τους ήταν στιβαρή. Και στο γκρούπ αμυντικά έχουν πάει καλά καθώς κράτησαν στο ένα τέρμα σε κάθε παιχνίδι και με μας (1-1 και 0-1) και με τους Πορτογάλλους (0-1 και 1-1) που έχουν και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο. Κάτι μου λέει όμως ότι θα είδε το ματς ο Μπότο χθες και θα έχει καλή απόψη και για τις δύο ομάδες οπότε ίσως σε ταχύτητα σκάουτινγκ έχουμε ένα πλεονέκτημα μαζί του. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

«Τελικός» για Τσιγγάρα-Ταλιχμανίδη

ινπαοκ

Σπουδαία αναμέτρηση για τα προκριματικά του EURO έχει σήμερα (28/3) η Εθνική Ελπίδων, που υποδέχεται την Πορτογαλία στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η σέντρα του κρίσιμου αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 19:00 με την Εθνική Ελλάδος να στοχεύει στην πρωτιά στον όμιλό της και την πρόκριση στη επόμενη φάση.

Αυτή τη χρονική στιγμή η Εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς, ενώ ένα βαθμό πίσω είναι οι Πορτογάλοι. Έτσι, σε ενδεχόμενη νίκη σήμερα η Ελλάδα θα βρίσκεται στο +4 και θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Για την κομβική αυτή αναμέτρηση είναι στη διάθεση του Γιώργου Σίμου οι Χάρης Τσιγγάρας και Χρήστος Ταλιχμανίδης. Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τον τελευταίο αγώνα με την Εθνική Ελπίδων σε αυτή τη διακοπή και έπειτα θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθούν και πάλι στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μεταδιδεται απο καποιο καναλι;
kotorla4

Δημοσίευση από kotorla4 »

Από το κανάλι της Εθνικής στο YouTube.

https://m.youtube.com/watch?v=ke3d_MsJaNk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αφού η επο έδειξε το μάτς με Λιχτενστάιν λογικά θα το δείξει και αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προς το παρόν δεν έχω δει κάπου προγραμματισμένη την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Η ζωντανή κάλυψη εδώ:

[youtube]ke3d_MsJaNk[/youtube]

και τα live στατιστικά του αγώνα από την Galanis Sports Data εδώ :

http://www.sportsdata.gr/hellas.222/index.asp?game=004
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τσιγγάρας - Τζόλης βασικοί: Για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε...http://cdn.livetv526.me/webplayer2.php? ... =2315&si=1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”