Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Υποχθόνιε τύπε!Willie the Pimp έγραψε: Παρά την καθίζηση εγώ έχω μια κρυφή ελπίδα για τη συνέχεια (σκέφτομαι φωναχτά), αλλά μη βγει προς τα έξω... εντελώς μεταξύ μας. χεχε
Η διαιτητής παίζει να έχει μια αχρωματοψία σε κάποια χρώματα.
Ο Ούντρις πρέπει να συμβουλευτεί τον Τεντόγλου λίγο με τη γραμμή.
- Willie the Pimp
Κλασσικά λέγοντας; Σε όλο το πρωτάθλημα ένα 3-2 είχαμε.Doomlord4 έγραψε:Θα χάσουμε 3-2 κλασσικά
-
DikefalosG4
Θα νικήσουμε 3-1, θα κάνουμε μετά το 5Χ5 και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!!
O Mπράουν έχει αλλάξει το σερβίς του και είναι ακόμα πιο φονικός.
Αν δεν το μιλούσα εγώ σιγά μη νικούσαμε
Από τότε που κατάλαβα πως σε ότι γράφω γίνεται το ανάποδο,πέρασα σε άλλο επίπεδο
Από τότε που κατάλαβα πως σε ότι γράφω γίνεται το ανάποδο,πέρασα σε άλλο επίπεδο
Στο 4ο σετ μειώσαμε όλα τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα 3 σετ. Βελτιώσαμε σερβίς κυρίως, είχαμε καλή υποδοχή και το μπλοκ που έδωσε λύσεις. Γενικά ο Ούντρις ήταν καλός σήμερα επιθετικά και ανέβηκε σταδιακά, οι Καναδοί ήταν πολύ καλοί, ο Πετρέας ήταν λίγο μέτριος σήμερα αλλά με τα σερβίς στο τέλος το βελτίωσε κάπως, Κοκκινάκης μια χαρά, Κουμεντάκης κακός επιθετικά αλλά βοήθησε σε όλους τους άλλους τομείς, όπως και ο Κουκλίνσκι.
Γενικά οι ακραίοι μας έκαναν όλα τα άλλα πέρα της επίθεσης. Η ομάδα φαίνεται ότι αρχίζει να συνέρχεται και πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!!
Γενικά οι ακραίοι μας έκαναν όλα τα άλλα πέρα της επίθεσης. Η ομάδα φαίνεται ότι αρχίζει να συνέρχεται και πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!!
Ανακάλυψες θηρίο νέο γούρι!! RESPECT!!!Doomlord4 έγραψε:Αν δεν το μιλούσα εγώ σιγά μη νικούσαμε![]()