Ιβάν Σαββίδης V
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβάν Σαββίδης V
+ 1926gpap έγραψε:υγεία να έχεις πρόεδρε, να χαρείς τα παιδιά και τα εγγόνια σου.
η ζωή κυλάει πρόεδρε, και κάποια στιγμή όλοι φεύγουμε.
αυτό που μένει πίσω πρόεδρε, αυτό που νικάει τον θάνατο, είναι η Μνήμη.
Και αν η οικογένειά σου σε θυμάται για πολλές όμορφες στιγμές, εδώ στην Ελλάδα μια λαοθάλασσα σε σκεφτόμαστε για την αποκατάσταση της υπερηφάνειας μας.
Χρόνια καλά κ πολλά Ιβάναρε.
Χρόνια πολλά πρόεδρε , υγεία και χαρά σε εσένα και την οικογένεια σου . Σε ευχαριστούμε για το χαμόγελα που μας υποσχέθηκες και μας τα έφερες !!!
Χρονια Πολλα με υγεια και χαρες και τυχη σε εσενακαι την οικογενεια σου.
Υ.Γ. Τι ωραια που γραφει αυτος ο Μηλιος.
- kataramenos5
-
""Totem_pk έγραψε:Χρονια Πολλα με υγεια και χαρες και τυχη σε εσενακαι την οικογενεια σου.
Ήταν και είναι κιμπάρης. Πλήρωσε για κάθε δική του αμαρτία, αλλά και αμαρτίες προηγουμένων που βάραιναν ισόβια τον σύλλογο.
Πλήρωσε μετρητοίς το πιο ακριβό τσάι της ζωής -σχεδόν 10,9 εκατομμύρια ευρώ- του για να λύσει τα δεσμά του ΠΑΟΚ, μέσα σε μία ημέρα.
Πλήρωσε την «ενοχλητική» ενασχόληση του με τον Δικέφαλο, με κυνηγητό, με προσωπικό κόστος, με λίβελους και λάσπη.
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι Άγιος, ούτε διεκδικεί την Αγιοσύνη. Κάνει λάθη όπως όλοι μας, κι αυτός παρασύρεται, ολισθαίνει, παρεκτρέπεται, υποφέρει, μετανιώνει.
Σε πείσμα όλων όσοι προσπάθησαν να τον αποδομήσουν, ΡΙΖΩΣΕ.
Είναι εδώ!
Και θα είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και στο διηνεκές του χρόνου.""
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
- Montrealiotis
Χρόνια σου πολλά μεγάλε Ιβαν.
Είμαι πραγματικά περήφανος που είσαι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Είσαι ΠΑΟΚ.
Είσαι ο πρόεδρος που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ.
Χαίρομαι που ζω την εποχή σου και ελπίζω τα παιδιά μου να ζήσουν την εποχή των παιδιών σου τα οποία θα συνεχίσουν την κληρονομιά σου.
Είμαι πραγματικά περήφανος που είσαι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Είσαι ΠΑΟΚ.
Είσαι ο πρόεδρος που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ.
Χαίρομαι που ζω την εποχή σου και ελπίζω τα παιδιά μου να ζήσουν την εποχή των παιδιών σου τα οποία θα συνεχίσουν την κληρονομιά σου.
-
Χρονια Πολλα τεραστιε Ιβαν.
Η ιστορια του μεγαλου ΠΑΟΚ χωριζεται πλεον σε π.Ι ( προ Ιβαν) και μ.Ι. ( μετα Ιβαν)
Η ιστορια του μεγαλου ΠΑΟΚ χωριζεται πλεον σε π.Ι ( προ Ιβαν) και μ.Ι. ( μετα Ιβαν)
- paoki_sweden