Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Μπράβο στα κορίτσια και στην ομάδα συνολικά!!
Στο τέταρτο σετ είχαμε πάλι σκαμπανεβάσματα, επιστρατεύτηκε και η Κυπαρίσση που δεν βοήθησε επιθετικά, αλλά ήταν καλύτερη στην υποδοχή και στην άμυνα από τη Φιντόν.
Ο Φενόλιο αναρωτιέται γιατί θα αργήσουν 2 εβδομάδες να ξεκινήσουν τα πλέι οφ (it's a disaster είπε)...
Στο τρίτο σετ πρόσθεσε άλλους 7 η Κογιάρ (2 λάθη) που εμφανώς κουράστηκε, η Μερτέκη 2, Φιντόν 2 (1 λάθος), Πόλυ 3 (1 μπλοκ, 1 λάθος), Καλαντάτζε 3 (1 μπλόκ, 1 λάθος), Ηλιοπούλου 1 (1 άσος), και άλλα 7 λάθη αντιπάλων.
Εν τέλει, παίζουμε με την μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια...Ευκαιρία να το κάνουμε λοιπόν!
Στο τέταρτο σετ είχαμε πάλι σκαμπανεβάσματα, επιστρατεύτηκε και η Κυπαρίσση που δεν βοήθησε επιθετικά, αλλά ήταν καλύτερη στην υποδοχή και στην άμυνα από τη Φιντόν.
Ο Φενόλιο αναρωτιέται γιατί θα αργήσουν 2 εβδομάδες να ξεκινήσουν τα πλέι οφ (it's a disaster είπε)...
Στο τρίτο σετ πρόσθεσε άλλους 7 η Κογιάρ (2 λάθη) που εμφανώς κουράστηκε, η Μερτέκη 2, Φιντόν 2 (1 λάθος), Πόλυ 3 (1 μπλοκ, 1 λάθος), Καλαντάτζε 3 (1 μπλόκ, 1 λάθος), Ηλιοπούλου 1 (1 άσος), και άλλα 7 λάθη αντιπάλων.
Εν τέλει, παίζουμε με την μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια...Ευκαιρία να το κάνουμε λοιπόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fuzztone την Σάβ 26 Μαρ 2022, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- miburosaito
- V-olakiotis
Επέστρεψε ο ΠΑΟΚτσης μας?!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Συνολικά και στα 4 σετ (αν μέτρησα σωστά):
Κογιάρ 28 (6 λάθη), Πόλυ 13 (1 άσος, 2 μπλοκ, 3 λάθη), Μερτέκη 8 (1 μπλοκ, 3 λάθη), Φιντόν 6 (3 μπλοκ, 1 λάθος), Λι 4 (1 μπλοκ, 1 λάθος), Καλαντάτζε 4 (3 μπλοκ, 4 λάθη), Κλέπκου 1 (1 λάθος), Ηλιοπούλου 1 (1 άσος), Τσιόγκα 5 (2 μπλοκ, 1 λάθος).
Ο Πάο μας έδωσε συνολικά 25 πόντους από λάθη.
Στα δικά μου μάτια, πέραν της Κογιάρ, εξαιρετική ήταν η Ξανθοπούλου! Αν μπορέσουν αυτές οι 2 να διατηρήσουν τη φόρμα τους, θα είμαστε πολύ καλά.
Κογιάρ 28 (6 λάθη), Πόλυ 13 (1 άσος, 2 μπλοκ, 3 λάθη), Μερτέκη 8 (1 μπλοκ, 3 λάθη), Φιντόν 6 (3 μπλοκ, 1 λάθος), Λι 4 (1 μπλοκ, 1 λάθος), Καλαντάτζε 4 (3 μπλοκ, 4 λάθη), Κλέπκου 1 (1 λάθος), Ηλιοπούλου 1 (1 άσος), Τσιόγκα 5 (2 μπλοκ, 1 λάθος).
Ο Πάο μας έδωσε συνολικά 25 πόντους από λάθη.
Στα δικά μου μάτια, πέραν της Κογιάρ, εξαιρετική ήταν η Ξανθοπούλου! Αν μπορέσουν αυτές οι 2 να διατηρήσουν τη φόρμα τους, θα είμαστε πολύ καλά.
- miburosaito
Η Μαρτινα ειναι εδω και πολυ καιρο σε καλη φορμα!
Νομιζω μια απο τις ακραιες θα πρεπει να ανεβει κι αλλο για να εχουμε ελπιδες
Πρεπει η Μερτεκη να παιξει καλυτερα, απο τη Φιντον δεν περιμενω τιποτα πια
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι η Μαγια κρατησει την αποδοση της βεβαια
Νομιζω μια απο τις ακραιες θα πρεπει να ανεβει κι αλλο για να εχουμε ελπιδες
Πρεπει η Μερτεκη να παιξει καλυτερα, απο τη Φιντον δεν περιμενω τιποτα πια
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι η Μαγια κρατησει την αποδοση της βεβαια
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ. Η ομάδα έδειξε οτι μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος, εκτός της αεχ (
την τρέλα μου! ).
Ονειρεμένο δίδυμο πασαδόρων. Εκπληκτική η Da Yeong (ειδικά στο 2 σετ), τρομερή η Ηλιοπούλου, θηρίο ψυχραιμίας.
Τρομερή η Κογιάρ που εκτός απο μια μόνον παραφονία σε ένα κρίσιμο σημείο (το κλασσικό ελεύθερο κάρφωμα πάνω στο φιλέ) έκανε απίθανα κατεβάσματα. ανεβασμένη η Μερτέκη, το ίδιο και η Τσιόγκα! Η Κλέπκου απέδειξε οτι μπορεί και στα δύσκολα. Η πραγματική Ξανθοπούλου επέστρεψε.
MVP το ΠΟΛΥΝΟΠΟΥΛΕΝ
Η αλήθεια να λέγεται.
Υ.Γ. Σερνόταν ο ΠΑΟ. Ευτυχώς για αυτές υπάρχει το (αδικαιολόγητο) break των 2(!!!) εβδομάδων πριν τον πρώτο αγώνα των Play Off και σίγουρα θα επανέλθουν δριμύτερες. Αν θέλει να κερδίσει το Πρωτάθλημα όμως θα πρέπει να σπάσει την έδρα του ΟΣΦΠ.

Ονειρεμένο δίδυμο πασαδόρων. Εκπληκτική η Da Yeong (ειδικά στο 2 σετ), τρομερή η Ηλιοπούλου, θηρίο ψυχραιμίας.
Τρομερή η Κογιάρ που εκτός απο μια μόνον παραφονία σε ένα κρίσιμο σημείο (το κλασσικό ελεύθερο κάρφωμα πάνω στο φιλέ) έκανε απίθανα κατεβάσματα. ανεβασμένη η Μερτέκη, το ίδιο και η Τσιόγκα! Η Κλέπκου απέδειξε οτι μπορεί και στα δύσκολα. Η πραγματική Ξανθοπούλου επέστρεψε.
MVP το ΠΟΛΥΝΟΠΟΥΛΕΝ
ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ.Descartes έγραψε:Για το αυριανό παιχνίδι δεν είμαι αισιόδοξος, οτι σετ κερδίσει η ομάδα θα είναι θετικό.
Παραμένει πολύ δύσκολος ο δρόμος για την τελική τετράδα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος στόχος.
Η αλήθεια να λέγεται.

Υ.Γ. Σερνόταν ο ΠΑΟ. Ευτυχώς για αυτές υπάρχει το (αδικαιολόγητο) break των 2(!!!) εβδομάδων πριν τον πρώτο αγώνα των Play Off και σίγουρα θα επανέλθουν δριμύτερες. Αν θέλει να κερδίσει το Πρωτάθλημα όμως θα πρέπει να σπάσει την έδρα του ΟΣΦΠ.
-
- potamda
- Bet Guru 2023
Μπράβο στα κορίτσια μας!
Είναι σίγουρο ότι ο γαυρος πήρε την πρωτιά; Γιατί νομίζω όχι.
Είναι σίγουρο ότι ο γαυρος πήρε την πρωτιά; Γιατί νομίζω όχι.
Ναι είναι σίγουρο....Αντιγράφω από το σάιτ της ομοσπονδίας:
Τα ζευγάρια των πλέι οφ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Λαμίας 2013
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Τα τέσσερα ζευγάρια θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο αγώνες (εντός-εκτός).
Γηπεδούχος του πρώτου αγώνα είναι η ομάδα η οποία θα καταλάβει τη χαμηλότερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Α’ Φάσης.
Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).
Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.
Τα ζευγάρια των πλέι οφ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Λαμίας 2013
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Τα τέσσερα ζευγάρια θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο αγώνες (εντός-εκτός).
Γηπεδούχος του πρώτου αγώνα είναι η ομάδα η οποία θα καταλάβει τη χαμηλότερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Α’ Φάσης.
Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).
Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.
Σημερα η ομαδα εδωσε μια απαντηση σε ολους αυτους, που κατα καιρους ειπαν απιστευτα πραγματα γι αυτην. Οτι δεν θα μπουμε ουτε εξαδα, οτι ταβανι μας ειναι η τετραδα, οτι δεν μπορουμε να παρουμε ουτε σετ απο τον βαζελο,οτι εχουμε την χειροτερη διαγωνιο απο τις εξι πρωτες ομαδες, οτι ο "οαρης" εχει καλυτερες ξενες απο εμας και αλλα πολλα. Εγω ξερω οτι κερδισαμε τον γαβρο 3-0,τον βαζελο 3-1, τον ρουλη δυο φορες με καθαρα σκορ και μονο με την χαρτινη δεν πηγαμε καλα. Τωρα που εχουμε την ευκαιρια στα πλει οφς να παρουμε το αιμα μας πισω,δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην διεκδικησουμε το πρωταθλημα μεχρι τελους. Με εμφανισεις βεβαια σαν την σημερινη, με καλη υποδοχη(εκτος του τριτου σετ), με αυτην την Κογιαρ και μια βελτιωμενη Φιντον.
Χαρηκα που σημερα η Μικρα ειχε πιο πολυ κοσμο, απο ολα τα παιχνιδια μας.
Και τελος μια ερωτηση. Ασχετος με το βολλει δεν ειμαι. Αλλα αυτοι που κατεχουν το αθλημα καλυτερα απο μενα,μπορουν να μου εξηγησουν γιατι αφηνει τοσο πολυ εξω την Λι, οταν την κανει αλλαγη? Ειδικα σημερα ηταν πολυ καλη.
Και τελος μια ερωτηση. Ασχετος με το βολλει δεν ειμαι. Αλλα αυτοι που κατεχουν το αθλημα καλυτερα απο μενα,μπορουν να μου εξηγησουν γιατι αφηνει τοσο πολυ εξω την Λι, οταν την κανει αλλαγη? Ειδικα σημερα ηταν πολυ καλη.
- Willie the Pimp
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη της ομάδας!! Όλα τα κορίτσια έδωσαν μάχη ανεξάρτητα αν τους πήγε ή όχι το παιχνίδι.
Ειδική μνεία στην Ξανθοπούλου, η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ανεβαίνει συνεχώς. Η Κογιάρ καταπληκτική, αν είχε σε κάποια σημεία συμπαραστάτρια στην επίθεση (ειδικά από τις ακραίες) θα απέφευγε και κάποια λάθη, που ήταν καθαρά λόγω κούρασης. Καμιά 30αριά πόντους με επίθεση πάνω από 50% (αυτή την αίσθηση έχω από μέσα στο γήπεδο)... για τη χειρότερη διαγώνιο των πρώτων 6 ομάδων του πρωταθλήματος και οριακά ισάξια με το ένα πόδι και χέρι της Χίπε, δεν τη λες και άσχημη απόδοση (φίλε Descartes σε πειράζω...χεχε).
Αν η ομάδα παραμείνει σοβαρή, ανέβει και σταθερποιηθεί σε ένα επίπεδο η απόδοση της Φιντόν (όσο ζω ελπίζω) μπορεί να κλείσουμε σπίτια στα πλέι οφ.
ΥΓ Πάμε τώρα λίγο σε κάτι που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, το ανέφερε κι ο φίλος Cylon-4 . Κάπου στις αρχές του 1ου σετ έγινε έλεγχος σε 4-5 άτομα (κλασσικοί 2 που φωνάζουν στους αγώνες) για μάσκες και πιστοποιητικά από τους μπάτσους και τους έβγαλαν εκτός για έλεγχο, Ένας εκ των μπάτσων πέταξε κάποια στιγμή σ' αυτούς ότι δε θα κάνετε θόρυβο και δε θα φωνάζετε υβριστικά συνθήματα!!! Είναι δυνατόν;; Από που κι ως που;; Δεν ξέρω για άλλους που παρακολούθησαν το περιστατικό, εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Μπορεί να θεωρώ τους συγκεκριμένους από γραφικούς έως ενοχλητικούς, αλλά το συμβάν ήταν εξοργιστικό...
Ειδική μνεία στην Ξανθοπούλου, η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ανεβαίνει συνεχώς. Η Κογιάρ καταπληκτική, αν είχε σε κάποια σημεία συμπαραστάτρια στην επίθεση (ειδικά από τις ακραίες) θα απέφευγε και κάποια λάθη, που ήταν καθαρά λόγω κούρασης. Καμιά 30αριά πόντους με επίθεση πάνω από 50% (αυτή την αίσθηση έχω από μέσα στο γήπεδο)... για τη χειρότερη διαγώνιο των πρώτων 6 ομάδων του πρωταθλήματος και οριακά ισάξια με το ένα πόδι και χέρι της Χίπε, δεν τη λες και άσχημη απόδοση (φίλε Descartes σε πειράζω...χεχε).
Αν η ομάδα παραμείνει σοβαρή, ανέβει και σταθερποιηθεί σε ένα επίπεδο η απόδοση της Φιντόν (όσο ζω ελπίζω) μπορεί να κλείσουμε σπίτια στα πλέι οφ.
ΥΓ Πάμε τώρα λίγο σε κάτι που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, το ανέφερε κι ο φίλος Cylon-4 . Κάπου στις αρχές του 1ου σετ έγινε έλεγχος σε 4-5 άτομα (κλασσικοί 2 που φωνάζουν στους αγώνες) για μάσκες και πιστοποιητικά από τους μπάτσους και τους έβγαλαν εκτός για έλεγχο, Ένας εκ των μπάτσων πέταξε κάποια στιγμή σ' αυτούς ότι δε θα κάνετε θόρυβο και δε θα φωνάζετε υβριστικά συνθήματα!!! Είναι δυνατόν;; Από που κι ως που;; Δεν ξέρω για άλλους που παρακολούθησαν το περιστατικό, εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Μπορεί να θεωρώ τους συγκεκριμένους από γραφικούς έως ενοχλητικούς, αλλά το συμβάν ήταν εξοργιστικό...
Μεγαλη αλητεια φιλε Willie. Το αρνητικο ηταν οτι δεν αντεδρασε κανεις απο τους υπολοιπους παρευρισκομενους. Αν ηταν βεβαια 50 και οχι 5 δεν θα τολμουσαν να κανουν τιποτα
Καθόλου άσχημα, εξαιρετικά θα έλεγα, δυστυχώς η Χίπε και παρέα τους τερμάτισαν πρώτες :/.Willie the Pimp έγραψε:ια τη χειρότερη διαγώνιο των πρώτων 6 ομάδων του πρωταθλήματος και οριακά ισάξια με το ένα πόδι και χέρι της Χίπε, δεν τη λες και άσχημη απόδοση (φίλε Descartes σε πειράζω...χεχε).
Εξαρτάται πως βρίζανε και τι βρίζανε. Αν ρωτούσανε προσωπικά πάλι πχ πόσα παίρνει η Κωνσταντίνου (τυχαίο όνομα) για να π@#διέται, όπως ρωτούσανε μπροστά μου τη Γιώτα στο 1 μέτρο, ε καλά κάνανε και τους βγάλανε έξω και δεν θα με παραξένευε αν έχει έρθει παρότρυνση απο τον ΑΣ να κοπούν αυτά. Μπορεί να έχουν παραπονεθεί αντίπαλοι για συμπεριφορές και βρισιές. Φυσικά δεν γνωρίζω αν μιλάμε για τα ίδια άτομα, ούτε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον όταν δεν είμαι μπροστά και βλέπω το παιχνίδι στο youtube.Willie the Pimp έγραψε: ΥΓ Πάμε τώρα λίγο σε κάτι που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, το ανέφερε κι ο φίλος Cylon-4 . Κάπου στις αρχές του 1ου σετ έγινε έλεγχος σε 4-5 άτομα (κλασσικοί 2 που φωνάζουν στους αγώνες) για μάσκες και πιστοποιητικά από τους μπάτσους και τους έβγαλαν εκτός για έλεγχο, Ένας εκ των μπάτσων πέταξε κάποια στιγμή σ' αυτούς ότι δε θα κάνετε θόρυβο και δε θα φωνάζετε υβριστικά συνθήματα!!! Είναι δυνατόν;; Από που κι ως που;; Δεν ξέρω για άλλους που παρακολούθησαν το περιστατικό, εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Μπορεί να θεωρώ τους συγκεκριμένους από γραφικούς έως ενοχλητικούς, αλλά το συμβάν ήταν εξοργιστικό...
Ναι, η ομάδα παίζει για να απαντάει στις συζητήσεις του paokmania, στο sdna και στο fosonline. Kάθετε ο Φενόλιο και τους λέει λοιπόν κορίτσια αρκετά γράφτηκαν για εμάς cazzo, ώρα να κερδίσουμε τα αντιπαθητικά βαζέλια. Kαι κάπως έτσι βγαίνουν και δίνουν απαντήσεις μέσα στο ταραφλ... στο παρκέ της Μίκρας.Cylon-4 έγραψε:Σημερα η ομαδα εδωσε μια απαντηση σε ολους αυτους, που κατα καιρους ειπαν απιστευτα πραγματα γι αυτην. Οτι δεν θα μπουμε ουτε εξαδα, οτι ταβανι μας ειναι η τετραδα, οτι δεν μπορουμε να παρουμε ουτε σετ απο τον βαζελο,οτι εχουμε την χειροτερη διαγωνιο απο τις εξι πρωτες ομαδες, οτι ο "οαρης" εχει καλυτερες ξενες απο εμας και αλλα πολλα. Εγω ξερω οτι κερδισαμε τον γαβρο 3-0,τον βαζελο 3-1, τον ρουλη δυο φορες με καθαρα σκορ και μονο με την χαρτινη δεν πηγαμε καλα. Τωρα που εχουμε την ευκαιρια στα πλει οφς να παρουμε το αιμα μας πισω,δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην διεκδικησουμε το πρωταθλημα μεχρι τελους. Με εμφανισεις βεβαια σαν την σημερινη, με καλη υποδοχη(εκτος του τριτου σετ), με αυτην την Κογιαρ και μια βελτιωμενη Φιντον.
Άσε τα αίματα και τις εκδηκήσεις και κοίτα να χαρείς τη σπουδαία νίκη και εμφάνιση. Δύο εβδομάδες διακοπή είναι πολύ μεγάλη και μετά βρίσκουμε απέναντι ομάδα που μας κερδίζει συστηματικά φέτος με την ελπίδα να μπούμε με πιο έξυπνη τακτική απο τα προηγούμενα παιχνίδια.
Είναι ακριβά τα ταξίδια που κάνει, οπότε μέχρις ενός σημείου είναι λογικό να βάλει κάτι. Ίσως του ζητάνε και οι αθλήτριες κάτι για να συμμετάσχουν. Μην το αποκλείεις αυτό.miburosaito έγραψε: ακουσα οτι και αυτος εγινε γυπας σαν τους δικους μας και σκεφτεται να βαλει συνδρομη - περιμενω ομως αυτη η 'συνεντευξη' να ειναι ανοιχτη στο κοινο)
Για τον ΑΣ χιλιοειπωμένα. Αν γυρίσεις Θεσσαλονίκη επιστρέφεις στον προηγούμενο αιώνα. Στη λογική, γιατί να κάνεις κάτι, εφόσον μπορείς να μην το κάνεις. Όλα αγγαρεία.
- Willie the Pimp
Ήταν άσχημο και θα μπορούσε να προκληθεί μεγάλος σαματάς φίλε Cylon-4. Οι μπάτσοι δεν έχουν κανένα λόγο να λογοκρίνουν τα συνθήματα. Και η άποψη που έχω για τους συγκεκριμένους είναι η χειρότερη, διότι υποτίθεται θέλουν να φωνάξουν για την ομάδα αλλά καταφέρνουν να προκαλούν ενόχληση, με ποδοσφαιρικά συνθήματα που τους γαμάμε και τους εκσπερματώνουμε όλους, σε γήπεδο με παιδάκια και πολλές κοπέλες. Η κερκίδα μια χαρά συμμετέχει και το έκανε και σήμερα σε κάποια αμιγώς ΠΑΟΚ συνθήματα. Απλά θέλει και λίγο μυαλό να το αντιληφθείς αυτό...
- miburosaito

Επαιξαν ρολο τα λαθη και η διαφορα των διαγωνιων ξεκαθαρα
Ευτυχως δεν πληρωσαμε τη διαφορα στο σερβις

ΥΓ. Ελπιζω - εστω για αυτο το ματς - να βγει το match report...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Σάβ 26 Μαρ 2022, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.