Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Αυτο που δεν υπολογιζετε Σβαμπ και υπολογιζετε Αουγκουστο, Καντουρι με ξεπερναει
Σε πρώτη φάση οι απαραίτητοι είναι ο τερματοφύλακας (και ας μείνει και ο Πασχαλάκης), αριστερο μπακ, 10αρι και εξτρέμ.
Τα υπόλοιπα είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.
Για παράδειγμα θα μείνει ο Τσόλακ ? Ο Μουργκ ? Πότε θα επιστρέψει ο Μιχαηλίδης ? Ο Καντουρί θα μπορεί να προσφέρει ή θα είναι πάλι μια μέσα, τρεις έξω ? Θα ανανέωσουν οι Βιερι και Μπίσε και αν ναι ποιός ακριβώς θα είναι ο ρόλος τους ?
Οταν απαντηθούν αυτά, τότε μόνο θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσους και σε ποιές θέσεις θέλουμε μεταγραφές. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν. Άλλο το τι θέλουμε εμείς (και νομίζω ότι επιθυμούμε γενναία μεταγραφική ενίσχυση) και άλλο οι σκέψεις του τεχνικού τημ και της διοίκησης.
Τα υπόλοιπα είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.
Για παράδειγμα θα μείνει ο Τσόλακ ? Ο Μουργκ ? Πότε θα επιστρέψει ο Μιχαηλίδης ? Ο Καντουρί θα μπορεί να προσφέρει ή θα είναι πάλι μια μέσα, τρεις έξω ? Θα ανανέωσουν οι Βιερι και Μπίσε και αν ναι ποιός ακριβώς θα είναι ο ρόλος τους ?
Οταν απαντηθούν αυτά, τότε μόνο θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσους και σε ποιές θέσεις θέλουμε μεταγραφές. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν. Άλλο το τι θέλουμε εμείς (και νομίζω ότι επιθυμούμε γενναία μεταγραφική ενίσχυση) και άλλο οι σκέψεις του τεχνικού τημ και της διοίκησης.
Ο Καντουρί φέτος έχει 22 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα είναι 11, στο κύπελλο 1 και οι υπόλοιπες στην Ευρώπη. Έχει παίξει μόλις 6 ενενηντάλεπτα. Νομίζω ότι όταν ανανέωσε μπήκε όρος συμμετοχών που δεν πιστεύω ότι θα καλυφθεί.
-
Καπου το διαβασα κι εγω αυτο, αλλα ποιος ξερει αν ισχυει.
Αν ναι, μαγκια μας. Κουρασε πια η φαση με τον Καντουρι.
Αν ναι, μαγκια μας. Κουρασε πια η φαση με τον Καντουρι.
-
Anthimox έγραψε:Πάντως αναμένεται πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος με πολλά διλλήματα με προβληματισμούς.
Τα ζητήματα που υπάρχουν και δεν μπορώ να ξέρω την βέλτιστη λύση είναι:
Τέρμα: Ζίβκοβιτς χαιρετάει, Πάσχα μάλλον μένει. Ταλιχμανίδης μπορεί δεύτερος ή θα πάμε σε μεταγραφή; Παίρνουμε κάποιον στο επίπεδο του Πασχαλάκη να χτυπήσει εντεκάδα, ή ένα φθηνό 30άρη απλά για να είμαστε καλυμένοι; Παιρνουμε καποιον θεωρητικα καλυτερο του Πασχαλακη, κραταμε και τον superman καλου-κακου.
Δεξί μπακ: Αν ο Σάστρε είναι χειρότερος του Λύραντζη τον αγοράζεις; Αν αποφασίσεις να πορευτείς με Λύραντζη βασικό, αγοράζεις Σάστρε για πάγκο, ή ανανεώνεις ένα χρόνο τον Βιερίνια και έχεις τον αρχηγό για αναπληρωματικό δεξί μπακ; Εννοειται αγοραζεις τον Σαστρε.
Αριστερό μπακ: Ο Σίντκλεϊ μπορεί να κλείσει ως ελεύθερος χωρίς να απαιτηθούν λεφτά για αγορά. Αξίζει να μείνει; Κακό παίκτη δεν τον λες, αλλά όταν είναι αναπληρωματικός του 36χρονου Βιερίνια δεν τον λες και απαραίτητο.
Θελεις ενα αρ.μπακ σοβαρο, επιπεδου Βιερινια-Γιαννουλη. Ο Σιντκλει δεν ειναι τετοιος.
Χαφ: Κούρτιτς και Τσιγγάρας φαντάζουν οι σταθερές. Με Σβαμπ και Αγκούστο τι θα γίνει; Αυτός ο Ουεντραόγκο που πήραμε για να ψηθεί μία χρονιά στην δεύτερη ομάδα, μπορεί να ανταπεξέλθει; Σβαμπ να μεινει, Αουγκουστο πωληση να ερθει μια χαφαρα.
Φορ: Ολιβέιρα - Κούτσιας θεωρώ θα είναι δύο από τα τρία φορ της επόμενης χρονιάς. Αγοράζεις τον Άκπομ; Τι θα γίνει με Τσόλακ; Πολλοί μιλάνε για αγορά φορ. Πολλά λεφτά δεν μαζεύονται για συμβόλαια παικτών σε μία θέση;
Αγορα Ακπομ, πωληση Τσολακ.
Για στόπερ, δεκάρι και εξτρέμ δεν έχω γράψει γιατί εκεί δεν υπάρχει δίλλημα. Υπάρχει επιβεβλημένη ανάγκη για προσθήκη ενός ή δύο στόπερ, ενός δεκαριού που να είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ, και ενός ή δύο εξτρέμ. Βλέπω να κλείνουμε άμεσα παίκτες στις θέσεις που δεδομένα έχουμε ελλείψεις. Στις υπόλοιπες θέσεις που υπάρχουν διλλήματα, δεν γνωρίζω αν έχουν ήδη παρθεί αποφάσεις εντός της ΠΑΕ και έχουμε γρήγορες εξελίξεις.
- Leopontios
ισχύει αλλά όχι για φέτοςNikos 74 έγραψε:Ο Καντουρί φέτος έχει 22 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα είναι 11, στο κύπελλο 1 και οι υπόλοιπες στην Ευρώπη. Έχει παίξει μόλις 6 ενενηντάλεπτα. Νομίζω ότι όταν ανανέωσε μπήκε όρος συμμετοχών που δεν πιστεύω ότι θα καλυφθεί.
για την ερχόμενη σεζόν
ο καντουρι ανανέωσε λόγω λουτσεσκου αμα θυμάστε την πρώτη πρώτη συνέντευξη τύπου όταν ξαναγύρισε
το συμβόλαιο που έκανε το 2021 είναι 2+1 χρόνια
για το +1 (τρίτος χρόνος) υπάρχει όρος 50% των συμμετοχών στα παιχνίδια της ομαδας
-
Αρα θα ειναι και του χρονου.
Μεγαλο λαθος η ανανεωση του.
Μεγαλο λαθος η ανανεωση του.
-
Πασχαλάκης Μεταγραφή (Αποχώρηση Ζ.Ζίβκοβιτς)
Λύρατζης Σάστρε Σίντκλει Μεταγραφή Βιειρίνια (Αποχώρηση Τέιλορ)
Ίνγκασον Μεταγραφή Μιχάι Κρέσπο Μιχαηλίδης (Αποχώρηση Βαρέλα)
Τσιγγάρας Σοάρες Κούρτιτς Μεταγραφή Ντάγκλας (Αποχώρηση Σβαμπ)
Μπίσεσβαρ Μεταγραφή
Ζίβκοβιτς Μιτρίτα Μεταγραφή Ζαμπά Καντουρί (Αποχώρηση Μουργκ)
Ολιβέιρα Μεταγραφή Άκπομ (Αποχώρηση Τσόλακ)
Κάπως έτσι βλέπω τα θέλω του Λουτσέσκου. Κι εγώ θα προτιμούσα ριζικότερες αλλαγές με αποχωρήσεις Βιειρίνια, Κρέσπο, Καντουρί, Σίντκλει, Ντάγκλας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μιτρίτα, Άκπομ αλλά δε νομίζω να θέλει να πάει σε τόσες αλλαγές ο Λουτσέσκου.
Λύρατζης Σάστρε Σίντκλει Μεταγραφή Βιειρίνια (Αποχώρηση Τέιλορ)
Ίνγκασον Μεταγραφή Μιχάι Κρέσπο Μιχαηλίδης (Αποχώρηση Βαρέλα)
Τσιγγάρας Σοάρες Κούρτιτς Μεταγραφή Ντάγκλας (Αποχώρηση Σβαμπ)
Μπίσεσβαρ Μεταγραφή
Ζίβκοβιτς Μιτρίτα Μεταγραφή Ζαμπά Καντουρί (Αποχώρηση Μουργκ)
Ολιβέιρα Μεταγραφή Άκπομ (Αποχώρηση Τσόλακ)
Κάπως έτσι βλέπω τα θέλω του Λουτσέσκου. Κι εγώ θα προτιμούσα ριζικότερες αλλαγές με αποχωρήσεις Βιειρίνια, Κρέσπο, Καντουρί, Σίντκλει, Ντάγκλας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μιτρίτα, Άκπομ αλλά δε νομίζω να θέλει να πάει σε τόσες αλλαγές ο Λουτσέσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Πέμ 24 Μαρ 2022, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τόσες πολλές αλλαγές!! Αν φύγουν όλα τα παιδιά που γράφεις πάει το γκρουπ πάει η συνοχή που έχουμε, πάει κι το ομάδικο πνεύμα που έχουμε χτίσει κι ουσιαστικά ξεκινάμε από την αρχή. Δεν νομίζεις ότι είναι παρακινδυνευμένο να πας σε μια τόσο μεγάλης έκτασης αλλαγη ;
-
Μιτρίτα, Σίντκλει και Άκπομ είναι δανεικοί. Δεν είναι και σίγουρο ακόμη και να τους θέλει ο Λουτσέσκου ότι θα μείνουν.
Βιειρίνια , Κρέσπο και Μπίσεσβαρ είναι μεγάλοι πλέον αλλά έχουν τις προσωπικότητες που θέλει ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια.
Ζαμπά και Ντάγκλας είναι καλή ευκαιρία να πωληθούν.
Καντουρί είναι αναξιόπιστος λόγω των πολλών τραυματισμών που βγάζει.
Εξαρτάται τι θέλει η διοίκηση , ο Μπότο και ο Λουτσέσκου για του χρόνου. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή πεπατημένη...
Βιειρίνια , Κρέσπο και Μπίσεσβαρ είναι μεγάλοι πλέον αλλά έχουν τις προσωπικότητες που θέλει ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια.
Ζαμπά και Ντάγκλας είναι καλή ευκαιρία να πωληθούν.
Καντουρί είναι αναξιόπιστος λόγω των πολλών τραυματισμών που βγάζει.
Εξαρτάται τι θέλει η διοίκηση , ο Μπότο και ο Λουτσέσκου για του χρόνου. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή πεπατημένη...
Θα μας τρελανετε καποιοι...7 μεταγραφες ειναι πολλες και θα χαλασει το γκρουπ η αποχωρηση του Τσολακ και του Σβαμπ...
Ας δούμε πρώτα πόσα έχει διάθεση ή μπορεί να ξοδέψει η διοίκηση
- Metagrafakias
https://www.transfermarkt.com/khvicha-k ... ler/502670
ειχες την δυνατοτητα να φερεις αυτον τον παικταρα και να αυξησεις τις πιθανοτητες σου και για το Κονφερενς αλλα και το Κυπελο και δεν εκανες ουτε κανεις τπτ...φερε εναν μεσοεπιθετικο ρε Ιβαν τωρα στη διακοπη να μπολιαστει με την ομαδα δλδ με Μπισεσβαρ θα κατεβω με Μαρσειγ???
ειχες την δυνατοτητα να φερεις αυτον τον παικταρα και να αυξησεις τις πιθανοτητες σου και για το Κονφερενς αλλα και το Κυπελο και δεν εκανες ουτε κανεις τπτ...φερε εναν μεσοεπιθετικο ρε Ιβαν τωρα στη διακοπη να μπολιαστει με την ομαδα δλδ με Μπισεσβαρ θα κατεβω με Μαρσειγ???
Έχουμε και λέμε
Τέρμα Πάσχα/ Μεταγραφή
Στόπερ ινγκι/ μεταγραφή / Κρέσπο / μιχαη /Μιχαηλίδης
Ακραία Μπακ σαστρε/λύρα/Μεταγραφή/Αντρέ/τευλορ
Χαφ κουρτιτς/τσιγγαρας/ντουγκλας/Σοάρες
Μεσοεπιθετικοι ζιφκο/μεταγραφή/μεταγραφή/ζαμπα/μπίσεσβαρ/καντουρι
Επίθεση Ολιβέιρα / ακπομ / κουτσια
Τέρμα Πάσχα/ Μεταγραφή
Στόπερ ινγκι/ μεταγραφή / Κρέσπο / μιχαη /Μιχαηλίδης
Ακραία Μπακ σαστρε/λύρα/Μεταγραφή/Αντρέ/τευλορ
Χαφ κουρτιτς/τσιγγαρας/ντουγκλας/Σοάρες
Μεσοεπιθετικοι ζιφκο/μεταγραφή/μεταγραφή/ζαμπα/μπίσεσβαρ/καντουρι
Επίθεση Ολιβέιρα / ακπομ / κουτσια
- iremidynami 4+
φιλε μου,με ολο το σεβασμο,καταλαβαινω την επιθυμια σου για ενισχυση,πιστευω ομως πως ο Μποτο κ ο Ραζβαν δεν λειτουργουν ετσι βιαστικα,δηλ αποκλειεται να εκαναν αυτο που εκανε η αεκ με κριχοβνιακ δηλ σημερα να φερουν νεο παικτη για να παιξει σε μια εβδομαδα.Metagrafakias έγραψε:https://www.transfermarkt.com/khvicha-kvaratskhelia/profil/spieler/502670
και αν θελεις τη γνωμη μου,καλα κανουν.
stick to the plan οπως ειπε καποιος φιλος.
αυτοι οι παικτες που εφεραν την ομαδα ως εδω,σιγουρα κατι αξιζουν και δεν θα διακινδυνευα τη χημεια κ την ομοιογενεια του γκρουπ,μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι !!!