Πρωτάθλημα Κ15 2021-2022

Γενική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Re: Πρωτάθλημα Κ15 2021-2022

Δημοσίευση από Minority4 »

14-15 χρονών ρε συ tzelas.
Τι ψυχραιμία λες ;
Παιδιά είναι.
Ο άλλος ο τύπος τους έκοψε την χαρά με το πέτσινο πέναλτυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Τετ 23 Μαρ 2022, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Κρίμα για τα παιδιά, αδίκησαν τους εαυτούς τους στο τέλος.
Δεν πειράζει όμως, είναι μικρά και είναι ευκαιρία να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα και την αποτυχία.
Σε αυτές τις ηλικίες το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για 14χρονα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Και μιλάμε με 1,5 χρόνο χωρίς προπόνηση λογο ιου.
icue

Δημοσίευση από icue »

Η διαφορα νοοτροπιας για το πως αντιμετωπιζουμε τα τμηματα υποδομης νομιζω φανηκε στη φαση του πεναλτι. Εμεις δεν ειπαμε τιποτα και οι αλλοι σκουζαν γιατι θελαν και δευτερη κιτρινη. Αυτο μακροπροθεσμα θα ειναι υπερ μας.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αυτη η ηττα με τον τροπο που ηρθε να μας κανει πιο δυνατους!!!ειδα τρομερο ταλεντο και στην Κ15!!!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Τι να πεις τα παλικαράκια μας; Μπράβο... Δεν πειράζει... Είστε οι πραγματικοί νικητές.... Το μέλλον είναι δικό σας...

Αυτή τη στιγμή 15 χρονών που το αίμα βράζει, δεν ξέρω τι μπορεί να τους παρηγορησει...

Κρίμα πραγματικά για την αλητεία. Στημένο 100%. Φαινόταν από την πρώτη στιγμή πως ήταν πολύ έξω. Ακόμα κι αν ο διαιτητής δεν ήταν σίγουρος, δείτε τον επόπτη που έχει τη φάση μπροστά του πεντακάθαρη!
Ντροπή πραγματικά!
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

tzelas έγραψε:Καλή ομάδα οι μικροί, έχουν ατομική ποιότητα σε σχέση με άλλους για αυτό έκαναν περίπατο στο πρωτάθλημα, αλλά από ψυχραιμία και γρήγορη αντίληψη αρκετοί είναι πίσω. Δεν δικαιολογείται να είσαι 2 φορές τόσο κοντά να το σηκώσεις μια στην κανονική διάρκεια και μια στα πέναλτι και να μην έχεις την ψυχραιμία να το κάνεις.
ψυχραιμία, μιλάμε για παιδιά 14,5 ετών.....η γρήγορη αντίληψη, η ψυχραιμία μέσα στο παιχνίδι θα αναπτυχθούν αργότερα, σε όσους φυσικά έχουν το ανάλογο ταλέντο και επιμονή στο άθλημα.

Αυτός που εμένα μου άρεσε πολύ (λόγω ιδιαίτερου ταλέντου) ήταν ο Τουρσουνίδης. Είναι γιός του Ζαχαρία (είχε παίξει και αυτός ΠΑΟΚ μικρός) αδερφός του Γιώργου. Το ανηψάκι του Τουρσουνίδη φαίνεται έχει πάρει το ταλέντο του. Έχει αυτήν την άτιμη κοφτή, κλειστή και γρήγορη ντρίμπλα, ενώ περνάει και ωραίες κάθετες μπαλιές μαχαιριές στην άμυνα. Στο ματς με την αεχ μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι δεκαράκι και νομίζω αυθεντικό ταλέντο, από αυτά που βγαίνουν μια στα 10+ χρόνια. Ηλικιακά είναι ένα χρόνο μικρότερος από τους άλλους δείγμα και αυτό του ταλέντου του. Μακάρι να κάνει αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο θείος του, με βάση πάντα το ταλέντο που είχε το οποίο ήταν τοπ....Κατά τη γνώμη μου μετά τον Κούδα ήταν το πιο μεγάλο ταλέντο που βγήκε στην ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει επαρκώς....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κρατιέται να μη βρίσω...

Άντε να είσαι και 15...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ. Πώς γίνεται να μην το σιχαίνεσαι αυτό το έκτρωμα; Πώς;
panpangr77

Εγώ βλέπω πολλά τέκνα πρώην ποδοσφαιριστων στις ομάδες μας ,ελπίζω να γίνεται σωστή αξιολόγηση.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μεγάλο κέρδος ο τρόπος της ήττας για αυτά τα παιδιά …
Φτάνει η ομάδα και ο περίγυρος να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα …

Περηφάνια για κάποια από τα παιδιά ακόμα περισσότερο αφού ήταν συμπαίκτες του γιου μου από μωρά.

Ένα πέναλτι εκτός περιοχής για 1 μέτρο είναι η ιστορία της ζωής μας.
Καλύτερα να μάθουν από τώρα να μην σταματούν την δουλειά ποτέ και ο ουρανός είναι το ταβάνι τους …
Στα παπαρια μας το κάλπικο πρωτάθλημα

Αυτή η γενιά θα πάρει πολλά κανονικά
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Το παιχνίδι χάθηκε σήμερα από το κοράκι και από την πνευματική μας στάση για αυτό μιλάω για ψυχραιμία και γρήγορη αντίληψη.

Γρήγορη αντίληψη είναι και να αντιδράς όταν ο άλλος σφυρίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή.
Ποιός αντέδρασε σε αυτό; Τι παθητικότητα υπήρξε εκεί;
Καταλαβαίνω ότι ίσως εκπαιδεύονται να μην αντιδρούν σε διαιτητικές αποφάσεις αλλα ρε παιδιά δεν ήταν μια απλή φάση σε ροή αγώνα να περάσει έτσι, ολόκληρος ο τίτλος ήταν εκείνο το λεπτό.
Πως κοιμήθηκαν έτσι από τον πάγκο μέχρι τον αγωνιστικό χώρο να μην αντιδράσουν που μας κλέβουν τον τίτλο;

Επίσης μόνο εγώ είδα ότι και το πρώτο πέναλτι που χάσαμε και θα ήταν το νικητήριο, ο τερματάς τους έχει βγεί περίπατο για να το αποκρούσει; :evil:

Λόγια παρηγοριάς για καλομαθημένους χαρακτήρες και κριτικής για σκληραγωγημένους, δεν μαλώνουμε κανέναν, το σημερινό είναι μάθημα και για τους δύο χαρακτήρες, κάποιοι σήμερα θα σφυρηλατηθούν από όσα έζησαν.

Μπράβο για όλη την χρονιά
panpangr77

Σε αντίστοιχο παιχνίδι που έπαιξα στα 16 ενάντια του γαύρου ,μας αφήσανε με 10 σε φάση για καθυστέρηση σε ένα λεπτό . Δεν μιλήσαμε γιατί θα μας έβγαζε όλους ,κερδίσαμε ,τους περάσαμε στην βαθμολογία και μετά έκαναν το λάθος να επιτεθούν σε αυτόν που είχαν αποβάλει ,ένα γόμαρι 1,90, γαβρος φανατικός, τους έσπασε στο ξύλο.
Στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε ,είχαν τάξει πριμ στην αντίπαλη ομάδα ,τυγχαινε ο προπονητής τους να είναι γιος μεγάλης δόξας του γαύρου ,η μεγαλύτερη κι όλας . Φάγανε μια τριαρα και ησυχασανε ,μείνανε δεύτερη στον όμιλο για πρώτη φορά και τελευταία στην ιστορία τους .
Γραφικοί σε όλες τις ηλικίες.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Από τη συνέντευξη του Γιώργου Τουρσουνίδη στο gazzeta:

Τουρσουνίδη θα δούμε ξανά στον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ναι, έρχεται σύντομα. Εχω τον ανιψιό μου, ο μικρός γιος του αδερφού μου ο οποίος είναι προς τα 14. Είναι Τουρσουνίδης και στο όνομα αλλά και ποδοσφαιρικά. Τα δικά μου δεν πήραν καθόλου, αλλά του αδερφού μου του Ζαχαρία ο γιος είναι εξαιρετικός. Να είναι γερό και τυχερό και θα χαρώ πολύ να φοράει το 10 μέσα στην Τούμπα. Είναι στην ίδια θέση με εμένα. Είναι στην Κ14 του ΠΑΟΚ και γεννήθηκε για να παίζει μπάλα. Δεν το λέω επειδή είναι ανιψιός μου. Για τα παιδιά μου λέω ότι δεν το έχουν, αλλά αυτός το έχει. Είναι για να παίξει μπάλα».

Αυτό ακριβώς διαπίστωσα και εγώ και το έγραψα και πιο πάνω....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

γαβρος αηδια παντου και παντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ομάδα Νέων”