5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
xrisitsapa
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Για μενα, η ολη του σταση μετα την υπογραφη του συμβολαιου του ειναι προσβολη σε ολον τον ΠΑΟΚ ( απο τον Ιβαν μεχρι εμενα).
Απο εκει και περα, υπαρχουν αφεντικα που ξερουν και κρινουν.
Υπαρχει ομως και ενα στοιχειο υπερβολης, οταν σκεφτεις παιχτες με χειροτερη συμπεριφορα που τους αντιμετωπισαμε πιο light.
Απο εκει και περα, υπαρχουν αφεντικα που ξερουν και κρινουν.
Υπαρχει ομως και ενα στοιχειο υπερβολης, οταν σκεφτεις παιχτες με χειροτερη συμπεριφορα που τους αντιμετωπισαμε πιο light.
Και ο Ιβαν τον επανεφερεDoomlord4 έγραψε:Η απάντηση είναι απλή
Αυτός που τον έθεσε εκτος ομάδος.
Ο Ιβάν
Ο Ιβάν είναι σίγουρος
Θα συμφωνήσω απόλυτα με "black_star_ninja, και θα προσθέσω ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος το τι ακριβώς είχε μάθει ο Ιβαν και τον έβαλε στο περιθώριο, υπενθυμίζω ότι παραλίγο δεν θα ανανέωνε ο Βιερίνια γιατί μετέφεραν στον Ιβαν άλλα απο αυτά που πραγματικά συνέβαιναν, να μην ξεχνάμε τι έγινε με Μάτος, με Μπίσεσβαρ κτλ.dragon έγραψε:Μαζί σου αλλά κ για να πει ο Ιβάν να γυρίσει που ξέρει περισσότερο ίσως δέν έγιναν όλα αυτά που ακουστηκαν σε αυτό το βαθμό. Δεν νομίζω ότι ο Ιβάν χαρίζεται τόσο ευκολαPhotis έγραψε:Για να πει ο Ιβάν να μείνει εκτός κάτι θα ξέρει περισσότερο, δεν συμφωνείς? Ο Λουτσέσκου για να τον χρησιμοποιήσει ζήτησε άδεια από Ιβάν. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.black_star_ninja έγραψε:Καλησπερα σας. Να κανω και γω μερικες ερωτησεις.
1. Ποιος απο εμας ειναι σιγουρος για το τι ακριβως εχει γινει με Βαρελα;
2. Ποιος απο εμας θα αφηνε το παιδι του να παιζει στον ΠΑΟΚ, αν το ζητουσε η Μπενφικα?
3. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα ζητησε να ανανεωθει το συμβολαιο του και να παει πακετο με το συμβολαιο του μικρου?
4. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα δεν προσπαθησε να παρει περισσοτερα χρηματα η ομαδα, απο τη μεταγραφη του μικρου?
Εγω δεν ειμαι σιγουρος για κανενα απο τα παραπανω ερωτηματα. Για 2 πραγματα ειμαι σιγουρος. Για το οτι καποτε ο Βαρελα επαιζε με αυταπαρνηση για τη φανελα της ομαδας και για την ανθρωποφαγια των ΜΜΕ.
Δε θελω να τον υπερασπιστω. Αν εκανε βλακεια καλως ηταν εκτος ομαδας.
Ότι και να κάνει ο Βαρέλα στον αγωνιστικό χώρο, και ο κορυφαίος να είναι δεν πρόκειται να τον εκθειάσω προσωπικά γιατί είναι μικρός άνθρωπος χωρίς ηθικές αξίες. Όταν μια ομάδα σου δίνει ύδωρ και ζεις μια πλουσιοπάροχη ζωή ωφείλεις να εκτιμάς. Αν δεν εκτιμάς τότε δεν εισπράττεις και εκτίμηση. Ο βαρέλα θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και θα μείνουν τα τελευταία γεγονότα. Ο ίδιος το έκανε ο ίδιος θα το υποστεί.
Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Βαρέλα οπότε δεν μπορώ να ξέρω την ηθική του, μπορώ μόνο να τον κρίνω απο την προσφορά του μέσα στο γήπεδο και απο τις δηλώσεις του.
Ακόμη και αν έσφαλε, σε μια οικογένεια ο πατέρας οφείλει να συγχωρεί και να αγκαλιάζει ένα μέλος της οικογένειας που όσο ήταν στην ομάδα πρόσφερε .
Ο Ιβαν δεν είναι μικρόψυχος και το έχει αποδείξει αυτό και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά.
Η ομάδα πάνω απο όλους ακόμα και ο Ιβαν το ακολουθεί αυτό .
Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν καταστρέψει ζωές και έχουν φτιάξει άλλων που δεν το άξιζαν . STOP στην ανθρωποφαγία.
υγ. Ας πούμε είστε Ο Βαρέλα, σε έχουν θέσει στο περιθώριο, τελευταία χρονιά συμβολαίου και σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε έλα να βοηθήσεις την ομάδα , μείναμε χωρίς στόπερ....αν ήταν ανήθικος όπως γράφουν μερικοί θα μπορούσε να δηλώσει μια δικαιολογία και να γράψει την ομάδα στα <παλιά του τα παπούτσια> για μην εκφραστώ διαφορετικά. Αντιθέτως έπαιξε σε εκτός έδρας ντέρμπι και έπαιξε και πολύ καλά. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μόνο ότι ακούω με τα ίδια μου τα αυτιά και ότι βλέπω με τα δικά μου μάτια.
Και μόνο για το γκολ που πέτυχε εναντίον της αεκ2014 που μας έδινε το πρώτο μας πρωτάθλημα μετά απο τόσα χρόνια εγω προσωπικά τον συγχωρώ ακόμα και αν όντως έγιναν όλα όπως δημοσιεύτηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι ο πεθαμένος!!!
Πολυ το λιβανιζουμε ρε παιδια.
1. Συνεβη οτι συνεβη και ο τυπος που πληρωνει, εθεσε τον Βαρελα εκτος ομαδας, να προπονειται με την κ19. Μια χαρα.
2. Εχοντας μεγαλο θεμα στα στοπερ και εχοντας ενα σημαντικο κομματι της σεζον μπορστα μας, ο προπονητης που προφανως και λογικα δεν ειχε καποιο θεμα με τον παικτη (οπως και το γκρουπ) ζητησε απο τον Ιβαν να ενεργοποιηθει μεχρι το τελος της σεζον και ο Ιβαν εδωσε την αδεια του.
Δεν με νοιαζει τι και πως. Με νοιαζει που βλεπω υγεια στις σχεσεις ολων οσων ειναι στον ΠΑΟΚ αυτη την περιοδο, ακομα και αυτων που παραγκονιστηκαν για τον οποιοδηποτε λογο. Ο Βαρελα ηρθε απο την Κ19 και ηταν αλανθαστος προχθες.
Απλα και ομορφα.
Ξερω συζητηση να γινεται τωρα, απλα αναφερω τα φακτς.
1. Συνεβη οτι συνεβη και ο τυπος που πληρωνει, εθεσε τον Βαρελα εκτος ομαδας, να προπονειται με την κ19. Μια χαρα.
2. Εχοντας μεγαλο θεμα στα στοπερ και εχοντας ενα σημαντικο κομματι της σεζον μπορστα μας, ο προπονητης που προφανως και λογικα δεν ειχε καποιο θεμα με τον παικτη (οπως και το γκρουπ) ζητησε απο τον Ιβαν να ενεργοποιηθει μεχρι το τελος της σεζον και ο Ιβαν εδωσε την αδεια του.
Δεν με νοιαζει τι και πως. Με νοιαζει που βλεπω υγεια στις σχεσεις ολων οσων ειναι στον ΠΑΟΚ αυτη την περιοδο, ακομα και αυτων που παραγκονιστηκαν για τον οποιοδηποτε λογο. Ο Βαρελα ηρθε απο την Κ19 και ηταν αλανθαστος προχθες.
Απλα και ομορφα.
- ΑποστόληςΑ
Στον αγώνα με ΑΕΧ Το στόπερ που κρατούσε τον αντίπαλο φορ ήταν ο Ingason. Ο Varela ήταν το δεύτερο φορ. Η πολλή δουλειά έγινε από τον Ισλανδό κι έτσι δεν πέσαμε σε γκέλες.
Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Κουλιεράκης θα ανταποκρινόταν στον αγώνα, δίπλα στον Ίγκι, αλλά τεσπα δεν έχει νόημα να το συζητάμε περαιτέρω.
Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Κουλιεράκης θα ανταποκρινόταν στον αγώνα, δίπλα στον Ίγκι, αλλά τεσπα δεν έχει νόημα να το συζητάμε περαιτέρω.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
DimitrisS έγραψε:Πολυ το λιβανιζουμε ρε παιδια.
Απλα και ομορφα.
Έτσι ακριβώς.
-
Μπαρκαρούτσος
Καλά, 4 σελίδες σε 2 μέρες για...τον Varela;! Ήμαρτον, μέτοχοι είστε;;
Να ήμαστε στην εποχή του ευρωβουλευτή, πάει κι έρχεται...έβαζε ο κόσμος λεφτά, λογικό να τα πονούσε λίγο περισσότερο.
Τώρα που ο Ιβάν έχει τον πρώτο λόγο, ε έχει και τον τελευταίο, τι να κάνουμε τώρα... Οι υπόλοιποι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε..

Προσωπικά μένω στην αρχική μου τοποθέτηση.
Να ήμαστε στην εποχή του ευρωβουλευτή, πάει κι έρχεται...έβαζε ο κόσμος λεφτά, λογικό να τα πονούσε λίγο περισσότερο.
Τώρα που ο Ιβάν έχει τον πρώτο λόγο, ε έχει και τον τελευταίο, τι να κάνουμε τώρα... Οι υπόλοιποι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε..

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Προσωπικά μένω στην αρχική μου τοποθέτηση.
ΟλοσωστοςDimitrisS έγραψε:Πολυ το λιβανιζουμε ρε παιδια.
Απλα και ομορφα.
- abc_o_ karpouzas
....Όσο ήμουν εκτός μου έστελναν μηνύματα, με υποστήριζαν, μιλούσαμε. Και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ! Είμαστε οικογένεια και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις δύσκολες στιγμές».. ...
εκτος απο εσενα αυτο που λες....οπως βλεπεις ....το ξερουν ..σχεδον ολοι...εδω μεσα...
απο οτι δειχνουν τα πραγματα μονο στα ευκολα
εκτος απο εσενα αυτο που λες....οπως βλεπεις ....το ξερουν ..σχεδον ολοι...εδω μεσα...
- serafeimgr
Συγκέντρωση από όλους στο μέγιστο, στο μέγιστο και χαμηλά τη μπάλα, για να την κρατάμε όσο περισσότερο γίνεται.
Όλοι χρειάζονται πάντα, από τη στιγμή που είπε το ΝΑΙ ο Ιωάννης (είναι ή δεν είναι το τιμόνι της ομάδος μας;;) και τον ευχαρίστησε ο προπονητής στο τέλος.
ΥΓ. Λέτε να μη ξέρει τι είναι ο Βαρέλα, ο Κούρτιτς, ο Τσιγγάρας (τα ονόματα τυχαία) και όλους εκεί μέσα ο Ιωάννης ή ο vulpe (aka alepoy);
Όλοι χρειάζονται πάντα, από τη στιγμή που είπε το ΝΑΙ ο Ιωάννης (είναι ή δεν είναι το τιμόνι της ομάδος μας;;) και τον ευχαρίστησε ο προπονητής στο τέλος.
ΥΓ. Λέτε να μη ξέρει τι είναι ο Βαρέλα, ο Κούρτιτς, ο Τσιγγάρας (τα ονόματα τυχαία) και όλους εκεί μέσα ο Ιωάννης ή ο vulpe (aka alepoy);
- iremidynami 4+
οπως λενε πολλοι φιλοι,ναι,δεν ειμασταν μπροστα σε οτι ειπωθηκε,αρα μπορει να τον κατηγορουμε αδικα.
αρα,δυο τα ενδεχομενα
α)η ολα αυτα που γραφτηκαν ηταν αρδολογιες,αρα επρεπε να προβει σε δηλωση
διορθωσης,ωστε να προστατευσει τον εαυτο του κ να δειξει οτι αδικα κατηγορηθηκε
η
β) ολα αυτα ηταν αληθεια οποτε επρεπε να προβει σε δηλωσεις μεταμελειας.
δεν εκανε τιποτε απο τα δυο.
παμε στο σημερα
ο ραζβαν τον χρειαστηκε κ ζητησε την αδεια του ιβαν (οπως ο ιδιος ειπε) κ μαλιστα τον ευχαριστησε κιολας που την εδωσε.
πιθανολογω πως ο ιβαν την εδωσε,μονο κ μονο επειδη τη ζητησε ο ραζβαν.
αυτοι ομως λειτουργουν με αλλα κριτηρια απο εμας τους οπαδους
για μενα ως οπαδο,ο Βαρελα εχει τελειωσει κ αυτο οχι γιατι ειχε αθλια αποδοση οταν επαιζε ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ,(οπως και πολλοι αλλοι αλλωστε ,ειδικα στην αρχη της φετινης σεζον),
ουτε γιατι εστειλε το μικρο στη μπενφικα,(γιατι και αυτο εχει λογικο ερεισμα)
αλλα για τις απαραδεκτες δηλωσεις του περι των δυνατοτητων της ομαδας και κατεπεκταση των συμπαικτων του.
τα αφεντικα ξεχασαν οτι συνεβη και τον επανεφεραν,συγωρεστε ομως,εγω ως οπαδος δεν μπορω να τον χειροκροτησω.
και επειδη πραγματι το θεμα πηρε διαστασεις,τελος απο μενα.
αρα,δυο τα ενδεχομενα
α)η ολα αυτα που γραφτηκαν ηταν αρδολογιες,αρα επρεπε να προβει σε δηλωση
διορθωσης,ωστε να προστατευσει τον εαυτο του κ να δειξει οτι αδικα κατηγορηθηκε
η
β) ολα αυτα ηταν αληθεια οποτε επρεπε να προβει σε δηλωσεις μεταμελειας.
δεν εκανε τιποτε απο τα δυο.
παμε στο σημερα
ο ραζβαν τον χρειαστηκε κ ζητησε την αδεια του ιβαν (οπως ο ιδιος ειπε) κ μαλιστα τον ευχαριστησε κιολας που την εδωσε.
πιθανολογω πως ο ιβαν την εδωσε,μονο κ μονο επειδη τη ζητησε ο ραζβαν.
αυτοι ομως λειτουργουν με αλλα κριτηρια απο εμας τους οπαδους
για μενα ως οπαδο,ο Βαρελα εχει τελειωσει κ αυτο οχι γιατι ειχε αθλια αποδοση οταν επαιζε ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ,(οπως και πολλοι αλλοι αλλωστε ,ειδικα στην αρχη της φετινης σεζον),
ουτε γιατι εστειλε το μικρο στη μπενφικα,(γιατι και αυτο εχει λογικο ερεισμα)
αλλα για τις απαραδεκτες δηλωσεις του περι των δυνατοτητων της ομαδας και κατεπεκταση των συμπαικτων του.
τα αφεντικα ξεχασαν οτι συνεβη και τον επανεφεραν,συγωρεστε ομως,εγω ως οπαδος δεν μπορω να τον χειροκροτησω.
και επειδη πραγματι το θεμα πηρε διαστασεις,τελος απο μενα.
- WeWillRockYou
Για τον Φερνάντο έχω ξαναπεί πως θεωρώ ανήθικο, ή ίσως καλύτερα αχάριστο, τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο θέμα του γιου του.
Όχι φυσικά για την επιθυμία του να πάει το παιδί στην Μπενφίκα, αλλά για το γεγονός πως αυτό δεν έγινε σε συνεννόηση με την ομάδα.
Είναι λογικό στην συζήτηση σχετικά με το μέλλον του παιδιού να έπαιζε ρόλο και το δικό του μέλλον, καθώς μιλάμε
για ανήλικο και μια ολόκληρη οικογένεια από πίσω. Όταν όμως έχεις χρησιμοποιήσει ακριβώς τα παιδιά σου και την αγάπη του για την πόλη και την ομάδα, ως επιχείρημα, για να λάβεις το πιο υψηλό συμβόλαιο στην καριέρα σου, ο τρόπος της μεταγραφής φαίνεται ακόμα χειρότερος.
Στο δικό μου αξιακό σύστημα, το σωστό θα ήταν να προχωρήσει σε υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα και να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα δίνει διέξοδο και στο παιδί, να αποχωρήσει το καλοκαίρι με μια νορμάλ ρήτρα για αυτές τις ηλικίες, ως ελάχιστο ευχαριστώ για όσα τους έχει προσφέρει ο σύλλογος. Εξάλλου, ξέρουν ποιον ιδιοκτήτη έχουν απέναντι τους. Μιλάμε για τον άνθρωπο που άφησε τον Πέλκα να φύγει με πολύ μικρό ποσό, έχοντας αρνηθεί πολύ περισσότερα χρήματα στο παρελθόν.
Εικάζω πως εκείνο το χρονικό διάστημα, νιώθοντας ανασφάλεια ο παίκτης, λόγω της δικής του χείριστης αγωνιστικής εικόνας, προσπάθησε να εξασφαλίσει ό,τι περισσότερο μπορούσε νωρίς στην σεζόν. Έχοντας ήδη ακούσει το κράξιμο του κόσμου να γίνεται όλο και εντονότερο, το τελευταίο εξάμηνο της αγωνιστικής του παρουσίας, είναι σαν να λειτούργησε εκδικητικά πάνω στα νεύρα του.
Μάλιστα προτίμησε να κάτσει στο συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι, από το να αποχωρήσει τον χειμώνα.
Από εκεί και πέρα, φάνηκε από την συνύπαρξη του με το γκρουπ προχθές, πως στο αγωνιστικό τμήμα δεν νιώθουν προδομένοι και σέβονται την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια. Το οποίο είναι λογικό εν μέρει, καθώς το θέμα δεν αφορούσε αγωνιστικά την ομάδα, αλλά τη σχέση του παίκτη με την διοίκηση.
Η κίνηση Σαββίδη να δεχτεί να τον επαναφέρουν στην πρώτη ομάδα, εφόσον κρίθηκε αναγκαίο, δείχνει για άλλη μια φορά πως το ''ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα'' ξεκινάει από ψηλά. Δεν ξέρω πόσοι ιδιοκτήτες θα άφηναν τον εγωισμό τους στην άκρη και θα έκαναν το καλύτερο για την ομάδα τους, παίρνοντας μια δύσκολη απόφαση. Για μένα, αυτή του η κίνηση έχει μεγαλύτερη αξία από τον ίδιο τον Φερνάντο.
Είναι έμπρακτη στήριξη και στον προπονητή ( ο οποίος ούτως ή άλλως κερδίζει πόντους στο γκρουπ παικτών του, όταν αυτοί τον βλέπουν να τους υποστηρίζει με κάθε τρόπο), αλλά και στην ίδια την ομάδα, που εφόσον το κλίμα δεν ήταν αρνητικό για τον παίκτη, ο ιδιοκτήτης φρόντισε να μη δημιουργήσει προβλήματα.
Εφόσον, ο Βαρέλα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στην πρώτη ομάδα (πράγμα το οποίο απεύχομαι), ελπίζω τουλάχιστον να τιμήσει το συμβόλαιο του και να προσφέρει ουσιαστικά, όποτε του ζητηθεί. Οι δηλώσεις του μου δείχνουν πως τουλάχιστον τον έτσουξε, το γεγονός πως δεν συμμετείχε σε καμία από τις επιτυχίες της ομάδας τον τελευταίο καιρό.
Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, έχοντας πίσω του μια σημαντική προσφορά στα χρόνια που αγωνίστηκε, αλλά και την ταμπέλα του αχάριστου. Νομίζω πως το αχάριστος, ταιριάζει περισσότερο από το προδότης στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Όχι φυσικά για την επιθυμία του να πάει το παιδί στην Μπενφίκα, αλλά για το γεγονός πως αυτό δεν έγινε σε συνεννόηση με την ομάδα.
Είναι λογικό στην συζήτηση σχετικά με το μέλλον του παιδιού να έπαιζε ρόλο και το δικό του μέλλον, καθώς μιλάμε
για ανήλικο και μια ολόκληρη οικογένεια από πίσω. Όταν όμως έχεις χρησιμοποιήσει ακριβώς τα παιδιά σου και την αγάπη του για την πόλη και την ομάδα, ως επιχείρημα, για να λάβεις το πιο υψηλό συμβόλαιο στην καριέρα σου, ο τρόπος της μεταγραφής φαίνεται ακόμα χειρότερος.
Στο δικό μου αξιακό σύστημα, το σωστό θα ήταν να προχωρήσει σε υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα και να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα δίνει διέξοδο και στο παιδί, να αποχωρήσει το καλοκαίρι με μια νορμάλ ρήτρα για αυτές τις ηλικίες, ως ελάχιστο ευχαριστώ για όσα τους έχει προσφέρει ο σύλλογος. Εξάλλου, ξέρουν ποιον ιδιοκτήτη έχουν απέναντι τους. Μιλάμε για τον άνθρωπο που άφησε τον Πέλκα να φύγει με πολύ μικρό ποσό, έχοντας αρνηθεί πολύ περισσότερα χρήματα στο παρελθόν.
Εικάζω πως εκείνο το χρονικό διάστημα, νιώθοντας ανασφάλεια ο παίκτης, λόγω της δικής του χείριστης αγωνιστικής εικόνας, προσπάθησε να εξασφαλίσει ό,τι περισσότερο μπορούσε νωρίς στην σεζόν. Έχοντας ήδη ακούσει το κράξιμο του κόσμου να γίνεται όλο και εντονότερο, το τελευταίο εξάμηνο της αγωνιστικής του παρουσίας, είναι σαν να λειτούργησε εκδικητικά πάνω στα νεύρα του.
Μάλιστα προτίμησε να κάτσει στο συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι, από το να αποχωρήσει τον χειμώνα.
Από εκεί και πέρα, φάνηκε από την συνύπαρξη του με το γκρουπ προχθές, πως στο αγωνιστικό τμήμα δεν νιώθουν προδομένοι και σέβονται την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια. Το οποίο είναι λογικό εν μέρει, καθώς το θέμα δεν αφορούσε αγωνιστικά την ομάδα, αλλά τη σχέση του παίκτη με την διοίκηση.
Η κίνηση Σαββίδη να δεχτεί να τον επαναφέρουν στην πρώτη ομάδα, εφόσον κρίθηκε αναγκαίο, δείχνει για άλλη μια φορά πως το ''ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα'' ξεκινάει από ψηλά. Δεν ξέρω πόσοι ιδιοκτήτες θα άφηναν τον εγωισμό τους στην άκρη και θα έκαναν το καλύτερο για την ομάδα τους, παίρνοντας μια δύσκολη απόφαση. Για μένα, αυτή του η κίνηση έχει μεγαλύτερη αξία από τον ίδιο τον Φερνάντο.
Είναι έμπρακτη στήριξη και στον προπονητή ( ο οποίος ούτως ή άλλως κερδίζει πόντους στο γκρουπ παικτών του, όταν αυτοί τον βλέπουν να τους υποστηρίζει με κάθε τρόπο), αλλά και στην ίδια την ομάδα, που εφόσον το κλίμα δεν ήταν αρνητικό για τον παίκτη, ο ιδιοκτήτης φρόντισε να μη δημιουργήσει προβλήματα.
Εφόσον, ο Βαρέλα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στην πρώτη ομάδα (πράγμα το οποίο απεύχομαι), ελπίζω τουλάχιστον να τιμήσει το συμβόλαιο του και να προσφέρει ουσιαστικά, όποτε του ζητηθεί. Οι δηλώσεις του μου δείχνουν πως τουλάχιστον τον έτσουξε, το γεγονός πως δεν συμμετείχε σε καμία από τις επιτυχίες της ομάδας τον τελευταίο καιρό.
Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, έχοντας πίσω του μια σημαντική προσφορά στα χρόνια που αγωνίστηκε, αλλά και την ταμπέλα του αχάριστου. Νομίζω πως το αχάριστος, ταιριάζει περισσότερο από το προδότης στην συγκεκριμένη περίπτωση.
-
dimitris88
ο Βαρέλα έχει προσωπικό κίνητρο να επανενταχθεί. Πρώτον και κύριον θέλει να μετριάσει κάπως τις εντυπώσεις για το φάουλ που έκανε και έδειξε όχι τον πρέπον χαρακτήρα και συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα από την οποία πήρε τόσα πολλά ο ίδιος αλλά κατ' επέκταση και η οικογένεια του. Δεύτερον θέλει να συνεχίσει να παίζει, οπότε έχει μεγάλο κίνητρο να δείξει ότι είναι ενεργός ποδοσφαιρικά. Αλλιώς θα ψάξει και θα διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα του (όποια και να είναι αυτή) εάν είναι ενεργός και με ματς μέχρι το Μάϊο και αλλιώς εάν είναι ανενεργός 6 μήνες με προπονήσεις με την Κ-19. Και τρίτον με βάση την εξαιρετική σχέση που έχει με το Λουτσέσκου ίσως ελπίζει να γίνει το "ανέλπιστο" δλδ να ανανεώσει πάλι με τον ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι αυτό ακούγεται παράλογο αυτή τη στιγμή αλλά το Βαρέλα δεν τον εμποδίζει τίποτα να ελπίζει, ειδικά εάν καταφέρει αγωνιστικά να δείξει πράγματα. Άρα δεν είναι θέμα ηθικής αλλά προσωπικού συμφέροντος.van rooy έγραψε:
υγ. Ας πούμε είστε Ο Βαρέλα, σε έχουν θέσει στο περιθώριο, τελευταία χρονιά συμβολαίου και σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε έλα να βοηθήσεις την ομάδα , μείναμε χωρίς στόπερ....αν ήταν ανήθικος όπως γράφουν μερικοί θα μπορούσε να δηλώσει μια δικαιολογία και να γράψει την ομάδα στα <παλιά του τα παπούτσια> για μην εκφραστώ διαφορετικά. Αντιθέτως έπαιξε σε εκτός έδρας ντέρμπι και έπαιξε και πολύ καλά. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μόνο ότι ακούω με τα ίδια μου τα αυτιά και ότι βλέπω με τα δικά μου μάτια.
Και μόνο για το γκολ που πέτυχε εναντίον της αεκ2014 που μας έδινε το πρώτο μας πρωτάθλημα μετά απο τόσα χρόνια εγω προσωπικά τον συγχωρώ ακόμα και αν όντως έγιναν όλα όπως δημοσιεύτηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι ο πεθαμένος!!!
Έτσι πως πήγαν τα πράγματα, ήταν σωστό να επανέλθει, μιας που πληρώνεται και είναι επαγγελματίας. Ευτυχώς έχει δέσιμο με την ομάδα και τον προπονητή και μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιστικά.
Για το γιο του έκανε κοτσάνα ακόμη και αν πήρε εκεί περισσότερα χρήματα. Το θέμα είναι να παίξει μπάλα με την 1η ομάδα, και τα χρήματα θα έρθουν. Εκεί ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και δίνω μικρή πιθανότητα να πιάσει. Θα παρακαλανε να γυρίσει πίσω όταν θα είναι αργά...
Ακόμη δεν έχω συγχωρέσει κάτι. Αν έχει συνέχεια η απόδοση και η θέλησή του να προσφέρει μέχρι το τελος της σεζόν, θα μαλακώσει και η δική μου άποψη. Ναι, προσέφερε στο νταμπλ, όμως είχε υψηλές αμοιβές και μπόνους. Στην Ευρώπη περίμενα περισσότερα από τους υψηλά αμοιβομενους, ειδικά για αμυντικό. Στους αποκλεισμούς απο το Champions League, ήταν από τους κυρίους υπεύθυνους. Μία μόνο χρονιά ήταν βράχος και δεν δικαιολόγησε το 1.2εκ τριετές που εκβιασε και μετά πανηγύρισε.
Για το γιο του έκανε κοτσάνα ακόμη και αν πήρε εκεί περισσότερα χρήματα. Το θέμα είναι να παίξει μπάλα με την 1η ομάδα, και τα χρήματα θα έρθουν. Εκεί ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και δίνω μικρή πιθανότητα να πιάσει. Θα παρακαλανε να γυρίσει πίσω όταν θα είναι αργά...
Ακόμη δεν έχω συγχωρέσει κάτι. Αν έχει συνέχεια η απόδοση και η θέλησή του να προσφέρει μέχρι το τελος της σεζόν, θα μαλακώσει και η δική μου άποψη. Ναι, προσέφερε στο νταμπλ, όμως είχε υψηλές αμοιβές και μπόνους. Στην Ευρώπη περίμενα περισσότερα από τους υψηλά αμοιβομενους, ειδικά για αμυντικό. Στους αποκλεισμούς απο το Champions League, ήταν από τους κυρίους υπεύθυνους. Μία μόνο χρονιά ήταν βράχος και δεν δικαιολόγησε το 1.2εκ τριετές που εκβιασε και μετά πανηγύρισε.