21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Βλέπω να μένει το καλοκαίρι όπως έμεινε και ο Καντουρι.
Δεν βρίσκαμε κάτι καλύτερο στα λεφτά που δίνουμε άρα κρατάμε αυτό που έχουμε..
Ετσι έγινε και με τον Καντουρι.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θέλει να παίξει μπάλα ο Μπισεσβαρ αλλά όταν αποχωρήσει πρέπει να πάρει πόστο στην παε, έχει τρομερή προσωπικότητα.
Δεν βρίσκαμε κάτι καλύτερο στα λεφτά που δίνουμε άρα κρατάμε αυτό που έχουμε..
Ετσι έγινε και με τον Καντουρι.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θέλει να παίξει μπάλα ο Μπισεσβαρ αλλά όταν αποχωρήσει πρέπει να πάρει πόστο στην παε, έχει τρομερή προσωπικότητα.
-
xrisitsapa
Αυτό ίσχυσε μόνο με τη Γάνδη.Metagrafakias έγραψε:Το συγχρονο ποδοσφαιρο πανω απ'ολα θελει τρεξιματα,παικτες αταλαντοι κανουν καριερα επειδη ειναι τρεχαντηρια και δικαιολογουμε τον Μπισεσβαρ, ναι δεν τρεχει αλλα εσκασε απο τα πολλα παιχνιδια...1ον γιατι να κανει πολλα παιχνιδια και εκει φταιει η διοικηση που δεν φροντισε να παρει ενα δεκαρι τοσο καιρο,τεσπα τα ειπαμε αυτα μη τα ξαναλεμε....2ον ποτε δεν ηταν αθληταρας ο Μπισε, ουτε το στυλ του ηταν να τρεχει πανω κατω την γραμμη,δεν το εκανε στα 25 του, δεν θα το κανει στα 35 του...3ον εχει κανει πολλα 90λεπτα και το δικαιολογουμε οτι φυσιολογικα εσκασε και του δινουμε ευσημα και οτι δεν τραυματιζεται...με χαλαρο τρεξιματακι κι εγω κανω συνεχομενα 90λεπτα κι ας εχω να παιξω μπαλα 15 χρονια κι επισης πως να τραυματιστει ενας παικτης οταν δεν βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια ποτε δεν παει να κανει το εξεζητημενο...χαλαρο τρεξιματακι, καμια πασουλα και συνεχως τα χερια ψηλα ως απογοτευση που δεν καταφερε να κανει αυτο που ηθελε ,ενω δεν μπαινει ποτε δυνατα σε φαση επειθεσης...4ον οποτε παιζει, αμυντικα παιζουμε με 10 παικτες παντα, απο την μερια του κατα τυχη η Γανδη στο 1ο ημιχρονο δεν εβαλε 2 γκολ ,να ναι καλα ο Αντελινο και ο Πασχαλακης...Ναι εχει ποιοτητα επιθετικη στο κρατημα μπαλας η σε μια καθετη μπαλια που ισως χρειαστει να βγαλει στο παιχνιδι...Αρκουν αυτα για 800χιλ συμβολαιο για εναν παικτη χωρις αμυνα???επισης ο Μπισε ηταν 2 μηνες στην αρχη ,εκει ολοι του δωσαμε ευσημα μετα σερνεται και κοροιδευει το ιδιο το ποδοσφαιρο,ευχαριστουμε η ανανεωση του αν γινει θα ειναι λαθος, για την ομαδα και τη νοοτροπια που πας να χτισεις του ολοι μαρκαρουμε ολοι παλευουμε,αυτη τη στιγμη ο Μπισε μεταχειριζεται λες και ειναι ο Σουπερ Σταρ και του ειπαν δεν πειραζει εσυ μη μαρκαρεις μη παλευεις και δεν θα βγαινεις και απο την 11αδα...Τυφλη εμπιστοσυνη στον Λουτσε εχω αλλα οποτε τον κανει αλλαγη η ομδα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο παντα δεν ειναι τυχαιο αυτο....
Στα περισσότερα ματς φέτος ήταν καλός, οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν συνέχεια και ο προπονητής τον θεωρεί τόσο απαραίτητο που τον βάζει συνέχεια.
-
τσιριγωτης
Θεέ μου.. συζητάμε για το αν ο Μπίσεσβαρ τι; ; μας κάνει; ; για όνομα του Θεού. Μπίσεσβαρ για πάντα στον ΠΑΟΚ
- Metagrafakias
Eννοειται ο Λουτσε τον θελει για αυτον τον βαζει συνεχως και αν δεν εφευγε πριν απο 2 χρονια στον ΠΑΟΚ ακομα θα παιζανε Κανιας και Σαχοφ το θεωρεις απιθανο???Εγω λεω σιγουρα θα παιζανε...Το οτι δεν υπαρχει αντικαταστατης ουτε και διαθεση επενδυσης για να φερεις αντικαταστατη δεν κανει αυτοματος παικταρα τον Μπισεσβαρ...Αν ειναι να εχω τον κανεναν ναι προτιμω τον Μπισε αλλα αν ειναι να επενδυσω σε ενα δεκαρι στα 25 του με μεταπωλητικη αξια μαντεψε τι θα προτιμουσα και ισως και ο Λουτσε δεν ειμαι σιγουρος για τον Ιβαν...Εχει δοθει εντολη ξεκαθαρα εκμεταλευσου οτι εργαλεια εχεις ,βγαλε και απο την μυγα ξυγκι, για αυτο εβελεπες μεχρι τον Ιανουαριο εναν Εσιτι βασικο,σε αυτο τον τομεα παντως τα παει περιφημα ο στρατηγος..Θα ηθελε και αυτος να ειχε 3 παικταραδες μεσοεπιθετικα αλλα δυστυχως θα παλεψει με αυτους που εχει....xrisitsapa έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω ότι όλοι οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν συνέχεια, όταν λείπει η μπάλα δεν φτάνει στην επίθεση και ότι οι μισές ενέργειες μας μπροστά, περνάν από τα πόδια του. ( Με εξαίρεση το ματς στη Γάνδη που ήταν πραγματικά κακός).Metagrafakias έγραψε:Το συγχρονο ποδοσφαιρο πανω απ'ολα θελει τρεξιματα,παικτες αταλαντοι κανουν καριερα επειδη ειναι τρεχαντηρια και δικαιολογουμε τον Μπισεσβαρ, ναι δεν τρεχει αλλα εσκασε απο τα πολλα παιχνιδια...1ον γιατι να κανει πολλα παιχνιδια και εκει φταιει η διοικηση που δεν φροντισε να παρει ενα δεκαρι τοσο καιρο,τεσπα τα ειπαμε αυτα μη τα ξαναλεμε....2ον ποτε δεν ηταν αθληταρας ο Μπισε, ουτε το στυλ του ηταν να τρεχει πανω κατω την γραμμη,δεν το εκανε στα 25 του, δεν θα το κανει στα 35 του...3ον εχει κανει πολλα 90λεπτα και το δικαιολογουμε οτι φυσιολογικα εσκασε και του δινουμε ευσημα και οτι δεν τραυματιζεται...με χαλαρο τρεξιματακι κι εγω κανω συνεχομενα 90λεπτα κι ας εχω να παιξω μπαλα 15 χρονια κι επισης πως να τραυματιστει ενας παικτης οταν δεν βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια ποτε δεν παει να κανει το εξεζητημενο...χαλαρο τρεξιματακι, καμια πασουλα και συνεχως τα χερια ψηλα ως απογοτευση που δεν καταφερε να κανει αυτο που ηθελε ,ενω δεν μπαινει ποτε δυνατα σε φαση επειθεσης...4ον οποτε παιζει, αμυντικα παιζουμε με 10 παικτες παντα, απο την μερια του κατα τυχη η Γανδη στο 1ο ημιχρονο δεν εβαλε 2 γκολ ,να ναι καλα ο Αντελινο και ο Πασχαλακης...Ναι εχει ποιοτητα επιθετικη στο κρατημα μπαλας η σε μια καθετη μπαλια που ισως χρειαστει να βγαλει στο παιχνιδι...Αρκουν αυτα για 800χιλ συμβολαιο για εναν παικτη χωρις αμυνα???επισης ο Μπισε ηταν 2 μηνες στην αρχη ,εκει ολοι του δωσαμε ευσημα μετα σερνεται και κοροιδευει το ιδιο το ποδοσφαιρο,ευχαριστουμε η ανανεωση του αν γινει θα ειναι λαθος, για την ομαδα και τη νοοτροπια που πας να χτισεις του ολοι μαρκαρουμε ολοι παλευουμε,αυτη τη στιγμη ο Μπισε μεταχειριζεται λες και ειναι ο Σουπερ Σταρ και του ειπαν δεν πειραζει εσυ μη μαρκαρεις μη παλευεις και δεν θα βγαινεις και απο την 11αδα...Τυφλη εμπιστοσυνη στον Λουτσε εχω αλλα οποτε τον κανει αλλαγη η ομδα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο παντα δεν ειναι τυχαιο αυτο....
Είναι πολλά αυτά για 800; Ναι
Υπάρχει άλλος ΣΗΜΕΡΑ να τα κάνει; Όχι.
Θέλω να ανανεώσει; Ναι αλλά με λογικό ποσό.
Εσύ βλέπεις τα ακριβώς αντίθετα, δεν πειράζει.
Ο προπονητής μας πάντως μάλλον είναι πιο κοντά στην δική μου άποψη.
Ο παίχτης θα μείνει ως αναπληρωματικός. Βλέποντας την επιθυμία του Μπότο και της ομάδας να πάμε σε μικρές ηλικίες και λαμβάνοντας υπόψη την περίπτωση Σοάρες που χρειάζεται εμφανώς χρόνο, δυστυχώς, για να προσφέρει, πόσο πιθανό νομίζεται ότι είναι ο ΠΑΟΚ να κάνει μέχρι 10 μεταγραφές βασικών και αναπληρωματικών, όπως δείχνουν τα πράγματα, και να βγουν όλες προσφέροντας άμεσα; Ο Μπίσε δίνει μια σιγουριά, αν όλα πάνε καλά και σου βγουν οι βασικές σου επιλογές μεσοεπιθετικά, στο να έρχεται από τον πάγκο ή να γίνει ομαλά η όποια μετάβαση με κάποιον ελπιδοφόρο που θα θέλει τον χρόνο του.
Με λίγα λόγια, μακάρι ο αναπληρωματικός μας να είναι επιπέδου Μπίσε. Ας το σιγουρέψουμε αυτό του χρόνου και βλέπουμε.
Με λίγα λόγια, μακάρι ο αναπληρωματικός μας να είναι επιπέδου Μπίσε. Ας το σιγουρέψουμε αυτό του χρόνου και βλέπουμε.
- WeWillRockYou
Μπίσεσβαρ με το μισό συμβόλαιο+ συν υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων , ως έξτρα λύση μεσοεπιθετικά, εννοείται είναι καλοδεχούμενος.
Το να μπορείς να έχεις παίκτες αυτής της ποιότητας και προσωπικότητας στο ρόστερ είναι αρκετά σημαντικό.
Για να πω την αλήθεια, θα ήθελα να κλείσουν την καριέρα τους μαζί με Αντρέ και Κρέσπο στην ομάδα, απλώς για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποδεχτούν τον ανάλογο ρόλο και μικρότερο συμβόλαιο.
Και επειδή αναφέρθηκε ο Βαλμπουενά, να υπενθυμίσουμε πως είχε και το διπλάσιο συμβόλαιο σε σχέση με τον Μπίσε και ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία, από αυτήν του Ντιέγκο σήμερα.
Το να μπορείς να έχεις παίκτες αυτής της ποιότητας και προσωπικότητας στο ρόστερ είναι αρκετά σημαντικό.
Για να πω την αλήθεια, θα ήθελα να κλείσουν την καριέρα τους μαζί με Αντρέ και Κρέσπο στην ομάδα, απλώς για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποδεχτούν τον ανάλογο ρόλο και μικρότερο συμβόλαιο.
Και επειδή αναφέρθηκε ο Βαλμπουενά, να υπενθυμίσουμε πως είχε και το διπλάσιο συμβόλαιο σε σχέση με τον Μπίσε και ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία, από αυτήν του Ντιέγκο σήμερα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Φρεσκαδουρα φέτος ο, Βαλμπουενα, αν τον έβαζε κάθε 3 μέρες να παίζει, θα τα είχε φτύσει και ΙΣΩΣ δεν θα είχε τα ίδια ποσοστά, αλλά χειρότερα.joshua έγραψε:Επειδη αναφερθηκε ο Βαλμπουενα ,ο γαλλος στα 38 του εχει 3 γκολ και 8 ασιστ σε 1285 λεπτα.Ο Μπισεσβαρ 4 χρονια μικροτερος εχει 2 γκολ και 6 ασιστ σε 2645 λεπτα,τα τελευταια τον Οκτωβριο...Επισης ο γαυρος εχει στη θεση Βαλμπουενα,Φορτουνη,Καρβαλιο και παει και για Καμπελα.
Καταλαβαινω ως επιχειρημα το οτι ειναι καψουρα του προπονητη και επειδη οι επιθυμιες του ειναι διαταγες για καποιους, στηριζουμε ολα τα θελω του, αλλα αγωνιστικο επιχειρημα για πιθανη ανανεωση οσο και αν θελετε δεν υπαρχει,ποσο μαλλον οταν οι πιθανοτητες να αποκτηθουν 3 μεσοεπιθετικοι και να μεινει ως λυση αναγκης ειναι απειροελαχιστες...
Νομίζω το ίδιο λέμε.
Του χρόνου αν θέλουν τον Μπίσεσβαρ με ποιο λίγα ματς, θα έχει καλύτερα ποσοστά, από αυτά που έχει φέτος και φυσικά καλύτερη διαχείριση και παιχνίδια χαμηλής έντασης, που θα θέλουν ξεκλείδωμα, ειδικά εν Ελλάδι.
Αυτό κάνουν και στον Βαλμπουενα φέτος.
Τι μακελειό έχει γίνει;
Πάλι για τον αφανα συζητάμε;;
Προφανώς και θα μείνει πιστεύω. Προφανώς και με μειωμένο ρόλο ευελπιστώ....Μεταξύ μας και ο ίδιος θα επιθυμεί λιγότερα παιχνίδια πιστεύω.
Αλλά μην τρέφουμε αυταπάτες..Του Ραζβαν του πήρε τόσο καιρό για να φέρει το καράβι στα ίσια και να χτίσει αυτό που λατρεύει...το ΓΚΡΟΥΠ.
Μην περιμένετε ότι θα αφήσει 10 παίκτες το καλοκαίρι και θα βγει για 10 νέους και φτου και από την αρχή...
Αποκλείεται
Προφανώς και θα μείνει πιστεύω. Προφανώς και με μειωμένο ρόλο ευελπιστώ....Μεταξύ μας και ο ίδιος θα επιθυμεί λιγότερα παιχνίδια πιστεύω.
Αλλά μην τρέφουμε αυταπάτες..Του Ραζβαν του πήρε τόσο καιρό για να φέρει το καράβι στα ίσια και να χτίσει αυτό που λατρεύει...το ΓΚΡΟΥΠ.
Μην περιμένετε ότι θα αφήσει 10 παίκτες το καλοκαίρι και θα βγει για 10 νέους και φτου και από την αρχή...
Αποκλείεται
Συγγνώμη αλλά τα λεγόμενα του Μπότο στη συνέντευξή του δεν προδιαθέτουν ότι οι αλλαγές συνολικά θα είναι λίγες.nunies4 έγραψε:Τι μακελειό έχει γίνει;
Αποκλείεται
Ο Μποτο ήταν ξεκάθαρος ως προς το τι θέλουν να κάνουν με όλους τους παίχτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους,προφανώς όμως δεν μπορούσε να το ανακοινώσει.
Δεν ανέφερε ποτέ για πολλές ή λίγες αλλαγές.
Δεν ανέφερε ποτέ για πολλές ή λίγες αλλαγές.
Happy σίγουρα δεν θα είναι ο προπονητής αν του πούμε ότι θα φύγουν 10 κι θα έρθουν άλλοι δέκα ( το νούμερο είναι γραμμένο με σκωπτική διάθεση) . Θα είναι μάλιστα μια ωμή παρέμβαση σαν κι την προηγούμενη που τον είχε οδηγήσει στην έξοδο κι συνάμα το σύλλογο σε απίστευτη ταλαιπωρία. Η συζήτηση για τον μπισε είναι εξαιρετικά άδικη απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που όπως ο Κρέσπο κι ο Βιερίνια (εξαιρω τον φυγοπονο καντουρι) έχουν δώσει τόσα πολλά στην ομάδα αλλά το κυριότερο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δίνουν. Επίσης είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι οι φίλοι που δυσανασχετούν με την παρουσία του Ολλανδού στην ομάδα δεν βλέπουν και την συνεχή του παρουσία κι την προσφορά στην ομάδα. Κανείς δεν λέει να μην έρθει καινούργιος κι μάλιστα εμβληματικός ποδοσφαιριστής στην θέση του μπισε, κι αυτό όμως να συμβεί σε ένα μαραθώνιο τριών διοργανώσεων η λελογισμένη παρουσία του Ντιέγκο με λιγότερα λεπτά συμμετοχής, θα του δώσει κι ποιοτικότερες εμφανίσεις.
joshua έγραψε:Επειδη αναφερθηκε ο Βαλμπουενα ,ο γαλλος στα 38 του εχει 3 γκολ και 8 ασιστ σε 1285 λεπτα.Ο Μπισεσβαρ 4 χρονια μικροτερος εχει 2 γκολ και 6 ασιστ σε 2645 λεπτα,τα τελευταια τον Οκτωβριο...Επισης ο γαυρος εχει στη θεση Βαλμπουενα,Φορτουνη,Καρβαλιο και παει και για Καμπελα.
Καταλαβαινω ως επιχειρημα το οτι ειναι καψουρα του προπονητη και επειδη οι επιθυμιες του ειναι διαταγες για καποιους, στηριζουμε ολα τα θελω του, αλλα αγωνιστικο επιχειρημα για πιθανη ανανεωση οσο και αν θελετε δεν υπαρχει,ποσο μαλλον οταν οι πιθανοτητες να αποκτηθουν 3 μεσοεπιθετικοι και να μεινει ως λυση αναγκης ειναι απειροελαχιστες...
Συμφωνώ απόλυτα
Παιδιά κάπου έλεος, πρέπει να σταματήσουμε να μπλέκουμε τα μπούτια μας. Το γεγονός οτι ο Κολοκοτρώνης ήταν καλός στην επανάσταση, δε σημαίνει οτι τον θέλουμε να ηγηθεί της Ευρωζώνης.
Ο Μπίσεσβαρ ΠΑΝΤΑ είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά και κάποια αρνητικά, γι αυτό δεν έκανε σοβαρή καριέρα παρά το ταλέντο του.
Τώρα ειδικά με την ηλικία του, δε μπορεί παρά να είναι δεύτερη, και προσωπικά επιμένω, τρίτη λύση.
Αμα θέλουμε να κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμού που δεν παρατάει την Ευρώπη δηλαδή για να αντέξει.
Όλοι ξέρουμε το σεβασμό και εκτίμηση που έχουμε στο Λουτσέσκου αλλά σε ένα εντελώς υποθετικό σενάριο, αν προτιμηθεί ο Μπίσεσβαρ για βασικός, για μένα είναι σοβαρό στρατηγικό λάθος.
Άσε που, πάντοτε εκφράζοντας προσωπική άποψη, ποτέ δεν ήταν καψούρα μου ο Μπίσε γιατί δεν αντέχω τον ωχαδερφισμό του και τον ερασιτεχνισμό του.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μα προφανως θα ειναι δευτεροτριτη επιλογη ο Μπισε,αλλα διαχειρηρηση οπως του Βαλμπενουα στο γ@βρ@ θελουμε.
Αν τον κρατησουμε.
Αν τον κρατησουμε.
- kataramenos5
Maxpaok καπου μπερδευεσαι. Εγω εγραψα αυτο
Τωρα πως απ αυτο το ποστ κατεληξες σ αυτο το συμπέρασμα...
Αποφασιστε λεω κι αναφερομαι σ οσους τον εκθιαζουν στο δικο του τοπικ κι εδω αντιφασκουν(αφου δε βλεπει.. )kataramenos5 έγραψε:Αποφασιστε, ειναι καλος προπονητης ο Λουτσεσκου οπως γραφετε στο τοπικ του η κανας αμπαλος που δε βλεπει την τυφλα του σε σχεση με μας και βαζει τον Μπις. Δε γινεται να ισχυουν και τα δυο.
Τωρα πως απ αυτο το ποστ κατεληξες σ αυτο το συμπέρασμα...
Ποιον χαρακτηρισα, ποιον... ευθυγραμμισα, απο ποιον ζητησα υπακοη? Τες πα καλη καρδια.
Σταματήστε να χαρακτηρίζετε, να ευθυγραμμίζετε, να ζητάτε πλήρη υπακοή και ακολουθία ακόμη και στις σκέψεις μας που εκφράζουμε κάποιοι σε ένα σάιτ που όλοι αυτό κάνουμε. Να σχολιάζουμε, να εκφραζόμαστε, να κριτικαρουμε. Εδώ εκφράζονται σχεδόν καθημερινά επικριτικά, μηδενιστικα σχόλια!
Άλλο πράγμα εκφράζω την αποψη μου παραθέτοντας και τα επιχειρήματα μου.