50. Filipe Soares

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από Χωρικός »

Λεμεσος4 έγραψε: Το οτι δεν εβαζε τον Ολιβέιρα και Μισιτς για να παιζει ο Κανιας ενταξει τωρα.. :lol:
Αν είναι να παίρνω νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα, προτιμώ να έχει εκτός αποστολής τον Ζίβκοβιτς , τον Τσουμπάκα, τον Ίνγκανσον και να παίζω... εγώ βασικούρας! Που ήμουν και καλός στα νιάτα μου!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τα έχουμε πει. Για κάποιους ο Λουτσέσκου θα παραμένει άμπαλος κ εμμονικός και παντα θα βρίσκουν λόγους να επιβεβαιωθούν. Για τους υπόλοιπους θα παραμένουν οι κάποιοι ως εμμονικοί.
Όσο κ να το κουβεντιάζουμε δεν βγαίνει άκρη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dragon έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι θέμα προπόνησης. Είναι θέμα ψυχολογικό, ενσωμάτωσης στην ομάδα. Αυτό θα ξεπεραστεί μόνο μέσα από αγώνες. Ελπίζω στον β΄ γύρο, που θα έχει σιγουρευτεί η πρώτη θέση, να παίζει, όπως και ο Κουλιεράκης.
Προφανώς είσαι μέσα στην ομάδα κ γνωρίζεις περισσότερα πραγματα για να το λές αυτό. Εγώ που δεν έχω σχέση με τα εσωτερικα της ομάδας δεν μπορώ να τα ξερω οπότε σκεφτομαι με τα δεδομένα που έχουμε όσοι δεν έχουμε inside informations
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του. Ακόμη κι εγώ. Το να απορρίπτεις την αντίθετη άποψη με τη λογική ότι δεν είμαι μέσα στην ομάδα είναι τελείως λανθασμένο. Και το κάνεις συνέχεια.
Ο Λύρατζης και ο Τσιγγάρας ήταν αγύμναστοι μέχρι τον Δεκέμβριο και έγιναν supermen σε τρεις μήνες; Απλά πήραν ευκαιρίες και έδειξαν ότι αξίζουν. Αυτό ισχύει για όλους τους νέους, αυτό ισχύει και τον για τον Soares.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

dragon έγραψε:
joshua έγραψε:Ασχετως αν συμφωνεις η διαφωνεις μπορεις να μεινεις σε αυτο χωρις ειρωνειες.Εδω μεσα βρισκομαστε για να διατυπωνουμε τις αποψεις μας,δεν ειμαστε εκπροσωποι τυπου της παε αν εσυ αυτο θες να κανεις.
Αν το λες για μένα εννοώ ότι έγραψα δίχως σταγόνα ειρωνείας. Τώρα αν βλέπεις "εχθρους" παντού είναι δικό σου θέμα ή έχεις ανάγκη παντα να μπείς σε κουβέντα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Όπως δεν είμαστε εκπρόσωποι τυπου της παε φαντάζομαι δεν είμαστε κ δικηγόροι άλλων μελών. Ειδικά ο Αποστόλης έχει αποδείξει ότι δεν το έχει ανάγκη.
Ο Αποστολης εγραψε κατι πολυ απλο,το οτι ενας παικτης που αποτελει επενδυση για μια ομαδα θα πρεπει να ενσωματωνεται μεσα απο συνεχομενο αγωνιστικο χρονο.Με αυτο καποιος μπορει να διαφωνησει η να συμφωνησει.Εγω πχ διαφωνω οχι γιατι δεν ισχυει ως πρακτικη αλλα γιατι τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει συγκεκριμενους αγωνιστικους στοχους που δεν μπορουν να περιμενουν τον Σοαρες.Εσυ παλι επελεξες να γραψεις κατι ασχετα περι φυσικης παρουσιας του Αποστολη στις προπονησεις της ομαδας και inside informations.Αν αυτο οπως λες δεν ειναι αποτυχημενη προσπαθεια ειρωνειας,ειναι απλα σκετες αρλουμπες.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Οκ την έχεις μεγαλύτερη
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αποστολη δεν την απέρριψα. Θεώρησα ότι για να ξέρεις κάτι τέτοιο κ να είσαι απολυτος έχεις προσβαση σε περισσοτερα πραγματα από ότι οι περισσότεροι από εμάς. Τπτ λιγότερο τπτ περισσοτερο.
Μπορείς να διαφωνήσεις όπως λες αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Λεμεσος4 έγραψε:Δηλαδη ο Καγκαβας ηταν ετοιμος και επαιρνε ευκαιριες. Το ιδιο και ο Τειλορ που επαιζε στη θεση του Λυρατζη. Τα ιδια και ο Εσιταρος που καθοταν στον παγκο ο Τσιγγαρας για να βλεπει τον αμπαλο Νιγηριανο. Απο αυτους τους τρεις χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια φετος. Ναι εννοειται οτι ειναι θεμα ψυχολογιας οταν ο προπονητης δεν σε βαζει να παιξεις και βλεπεις τον Μπισεσβαρ να παιζει σχεδον λιποθυμος και εσυ δεν παιρνεις μια ευκαιρια. ΚΑι εννοειται οτι θα κανεις λαθη γιατι δεν εχει αγωνιστικο ρυθμο και παιζεις κατι 15λεπτα και καθε φορα παιζει με διαφορετικο παρτενερ και σε διαφορετικες θεσεις. Το οτι δεν εβαζε τον Ολιβέιρα και Μισιτς για να παιζει ο Κανιας ενταξει τωρα.. :lol:

Φίλε άλλο η τακτική παιδεία και η τακτική προσήλωση σε έναν αγώνα και άλλο κάνω ματσάρα. Από κει και πέρα προφανώς ο Εσίτι και ο Καγκάβα είχαν πολλές περισσότερες παραστασεις και δοκιμάστηκαν άμεσα. Δεν μπόρεσαν, χαιρέτισαν. Στην ίδια κατηγορία περίπου και ο Μουργκ. Του δόθηκαν ευκαιρίες και παίζει σε ματς μόνο που δεν υπάρχουν άλλοι. Τώρα που έκανε και 2 ματς ο Τέιλορ σαν λύση ανάγκης στα εξτρεμ πιστεύω δεν θα τον ξαναδούμε γρήγορα.

Όμως ο Σοάρες έχει μια διαφορά. Είναι 21 ετών, πρώτη φορά σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, σε άλλο πρωτάθλημα και επένδυση. Δεν ρισκάρεις να τον κάψεις. Γνώμη μου πάντα, μπορεί να είμαι και off.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θέλει χρόνο η διοίκηση μέχρι το 2026 τον έχει..! :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O F. Soares είναι 23 ετών (20.05.1999) και έχει παίξει τις τελευταίες 2,5 σεζόν στην 1η Εθνική Πορτογαλίας στην Μορειρένσε που τις προηγούμενες 2 σεζόν τερμάτισε 8η. Φέτος μόνο είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Δεν είναι και σαν τον Τσιγγάρα που είχε κάποιες (λίγες) εμφανίσεις πέρυσι στην SL και φέτος από τον Δεκέμβριο και μετά. Σύμφωνοι είναι νέος ακόμη, είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την Πορτογαλία, αλλά είναι εγνωσμένης αξίας, σύμφωνα με τον Boto τουλάχιστον και αυτό που χρειάζεται είναι να ενσωματωθεί με την ομάδα. Αγώνες δηλαδή.
Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον που θα εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
(εκτός αν παραπατήσει κι άλλο ο γαύρος και μας ανοίξει η όρεξη για πρωτάθλημα, κάτι που προς το παρόν το θεωρώ απίθανο)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αποστολή ο Μισιτς και ο Σέρτζιο δεν είχαν παραστασεις;
Αυτοί γιατί δεν έπαιξαν όσο έπρεπε τότε το 2019.
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον Φελίπε.
Απο του χρόνου θα είναι από τους βασικούς.
Βιαζόμαστε να τον εντάξουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν έπαιξαν γιατί δεν τους ήθελαν οι προπονητές τους. Ο Misic επί Ράζβαν ήταν σαν να μην υπήρχε. Επί Άμπελ τα ίδια. Ξεκίνησε να παίζει όταν τραυματίστηκε ο Kaddouri, ενώ ήταν ήδη τραυματίας ο Mauricio.
Ο Sergio Oliveira έπαιξε από την αρχή, σταμάτησε να τον βάζει ο Ράζβαν προς το τέλος και ειδικά στον τελικό του κυπέλλου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Καλά ρε Αποστόλη ο Μισιτς ήρθε δανεικός τον Γενάρη του 2019,οπως και ο Σέρτζιο για 6 μήνες.
Ο Λουτσε δεν βάζει εύκολα στην αρχή καινούργιους παίκτες έως να εγκλιματιστουν στο περιβάλλον της ομάδας.
Το ίδιο κάνει και τώρα, γι αυτό σου λέω από καλοκαίρι και μετά ο Φελίπε θα είναι κατά πάσα πιθανότητα από τους βασικους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά: ο Oliveira έπαιξε από την αρχή. Ο Misic μόνο δεν του γέμισε το μάτι, όπως και του Άμπελ. Και ο Kaddouri έπαιξε από την αρχή.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ο καθείς με την γνώμη του και από οποία οπτική βλέπει τα πράγματα, ότι ήταν να πω το είπα.

Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αδελφέ αυτά που λέω δεν είναι θέμα άποψης ή οπτικής γωνίας. Είναι γεγονότα. Ο Oliveira έπαιξε από την αρχή, ενώ ο Misic οχι. Ο Sastre έπαιξε από την αρχή, ο Soares όχι. Για την ακρίβεια ο Soares πήρε λίγο χρόνο στην αρχή και μετά πάγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”