Ναι αλλά τότε θα έπρεπε να διαλέξειςDoomlord4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Το μιλησες κι αυτο! Τελος, κλειδωσε το πρωταθλημα μετα απο αυτο το σχολιο του Doom! Του χρονου παμε Τσουλου!
1ο προκριματικό C.L???
'η....
Όμιλοι Europa???
Ναι αλλά τότε θα έπρεπε να διαλέξειςDoomlord4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Το μιλησες κι αυτο! Τελος, κλειδωσε το πρωταθλημα μετα απο αυτο το σχολιο του Doom! Του χρονου παμε Τσουλου!
Τε/Πε 31/3 αδερφουλη μου καλε δεν παιζει καμια σοβαρη λιγκα μπαλα. Μπουντεσλιγκα, Πρεμιερ Λιγκ, Λα Λιγκα ξεκινανε παλι απο 01/4. Δεν εχω καποια πληροφορηση, απλα το βρισκω λογικο να ακολουθησουμε το ιδιο προγραμμα. 23:59:59 28 Μαρτιου ληγει το παραθυρο για τις εθνικες. +48 ωρες για παικτες που παιζουν σε αλλη ηπειρο, οι παικτες αυτοι θα ειναι παλι eligible 23:59:59 30 Μαρτιου. Δλδ παικτες οπως ο Μπισε που θα παιξει Ταυλανδη θα κανει παλι προπονηση με τον ΠΑΟΚ 31 Μαρτιου.Doomlord4 έγραψε:31/3 το έχουν χωρίς ματς;;;Psaras έγραψε:Τε/Πε 25/3___Ρουμανία-Ελλάδα
Σα/Κυ 28/3___Μαυροβούνιο-Ελλάδα
Τε/Πε 31/3 ΚΕΝΟ
Σα/Κυ 03/4 (παο-ΠΑΟΚ)
Τε/Πε 07/4 (Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ)
Σα/Κυ 10/4 (ΠΑΟΚ-οσφπ) - ΑΝΑΒΟΛΗ
Τε/Πε 14/4 (ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ)
Σα/Κυ 17/4 (άρης-ΠΑΟΚ)
Τε/Πε 21/4 (ΠΑΟΚ-οσφπ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
Αυτο πρεπει να ειναι το προγραμμα τον Απριλιο. Για τον Μαιο εχει ο θεος. Εαν περασουμε την Μαρσειγ θα κλαψουν μανουλες![]()
Το παιχνιδι με τον γαυρο (αν δεν κανω λαθος), εφοσον αναβληθει πρεπει να γινει πριν την εναρξη του δευτερου γυρου τον πλει οφ.![]()
![]()
Βόδια είναι;
Εδώ δε μου βγαίναν τα κουκιά με παιχνίδι σε αυτή την ημερομηνία
Η πρώτη νεκροψία δείχνει ότι πριν ακόμη αιτηθεί αναβολή ο ΠΑΟΚ οι παίκτες το ξέρουν ήδη ότι τα τρία επόμενα μάτς περιλαμβάνουν τον Παναθηναικό και τα 2 μάτς με Μαρσέιγ και δεν υπάρχει το μάτς με γάβρο ανάμεσα στα ματς της Ευρώπης.Doomlord4 έγραψε:Τεσπα,η νεκροψία θα δείξει
Λογικά το παράθυρο δεν είναι στις 28/3 αφού υπάρχουν διεθνείς υποχρεώσεις στις 29/3 για βασικούς παίκτες μας. Ο Κούρτιτς με την εθνική του, ο Τσιγγάρας με την ελπίδων (άρα τα 2/3 του κέντρου μας) και πιθανόν ο Λύρατζης αν κρίνουν ότι πρέπει να ενισχύσει στο τελευταίο μάτς την ελπίδων.Psaras έγραψε:Τε/Πε 31/3 αδερφουλη μου καλε δεν παιζει καμια σοβαρη λιγκα μπαλα. Μπουντεσλιγκα, Πρεμιερ Λιγκ, Λα Λιγκα ξεκινανε παλι απο 01/4. Δεν εχω καποια πληροφορηση, απλα το βρισκω λογικο να ακολουθησουμε το ιδιο προγραμμα. 23:59:59 28 Μαρτιου ληγει το παραθυρο για τις εθνικες. +48 ωρες για παικτες που παιζουν σε αλλη ηπειρο, οι παικτες αυτοι θα ειναι παλι eligible 23:59:59 30 Μαρτιου. Δλδ παικτες οπως ο Μπισε που θα παιξει Ταυλανδη θα κανει παλι προπονηση με τον ΠΑΟΚ 31 Μαρτιου.Doomlord4 έγραψε:31/3 το έχουν χωρίς ματς;;;Psaras έγραψε:Τε/Πε 25/3___Ρουμανία-Ελλάδα
Σα/Κυ 28/3___Μαυροβούνιο-Ελλάδα
Τε/Πε 31/3 ΚΕΝΟ
Σα/Κυ 03/4 (παο-ΠΑΟΚ)
Τε/Πε 07/4 (Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ)
Σα/Κυ 10/4 (ΠΑΟΚ-οσφπ) - ΑΝΑΒΟΛΗ
Τε/Πε 14/4 (ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ)
Σα/Κυ 17/4 (άρης-ΠΑΟΚ)
Τε/Πε 21/4 (ΠΑΟΚ-οσφπ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
Αυτο πρεπει να ειναι το προγραμμα τον Απριλιο. Για τον Μαιο εχει ο θεος. Εαν περασουμε την Μαρσειγ θα κλαψουν μανουλες![]()
Το παιχνιδι με τον γαυρο (αν δεν κανω λαθος), εφοσον αναβληθει πρεπει να γινει πριν την εναρξη του δευτερου γυρου τον πλει οφ.![]()
![]()
Βόδια είναι;
Εδώ δε μου βγαίναν τα κουκιά με παιχνίδι σε αυτή την ημερομηνία