29. Antonio Čolak
- V-olakiotis
Re: 29. Antonio Čolak
Θυμίσες Κρμεντσικ σήμερα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Δευ 21 Μαρ 2022, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Εγώ είχα ακούσει την ειδοποίηση για γκολ από το sofascore και ήδη πανηγυριζα!Napoli4 έγραψε:Κι εγώ ήμουν σίγουρος πως θα το καρφώσει.PAOK_Antarctica έγραψε:Πέραν της πλάκας πάντως, όταν τον είδα να φευγει τετ α τετ πανηγύρισα το γκολ. Το είχα σίγουρο.
Ανεξήγητο
Απίστευτο πως ξένοι παικτες που δεν έχουν προσφερει ουσιαστικα, έχουν φαει κράξιμο, δεν στηριχτηκαν (σε 3 μηνες τον ειχαμε στείλει) αλλα μπολιαζονται με ΠΑΟΚ...
Δείχνει το σήμα μετά από ολα αυτά, ακόμη και στο βιντεο απο γανδη φαίνεται πορωμενος και νιώθει μέλος αυτού του γκρουπ.
Σίγουρα είναι και μαγκιά του Λουτσου αυτό αλλά το εχουμε δει το εργο πολλές φορές και προ λουτσου.
Που να ζουσαν και φλεγόμενη τούμπα υπο νορμάλ συνθήκες...
Δείχνει το σήμα μετά από ολα αυτά, ακόμη και στο βιντεο απο γανδη φαίνεται πορωμενος και νιώθει μέλος αυτού του γκρουπ.
Σίγουρα είναι και μαγκιά του Λουτσου αυτό αλλά το εχουμε δει το εργο πολλές φορές και προ λουτσου.
Που να ζουσαν και φλεγόμενη τούμπα υπο νορμάλ συνθήκες...
Το ξεμαρκαρισμα και παίζω στο όριο το έχει πιο πολύ από όλους τους επιθετικούς μας. Η διαφορά με την πρώτη χρόνια είναι ότι τώρα ήρθε σε κανονική ομάδα με κανονικό προπονητή και το βλέπει σαν ευκαιρία .
Τώρα και να μην μπορεί τον κάνει ο άλλος να θελει . Και όταν θέλεις που και που θα μπορέσεις..
Τώρα και να μην μπορεί τον κάνει ο άλλος να θελει . Και όταν θέλεις που και που θα μπορέσεις..
- Metagrafakias
Πηρε μπρος να σπασει η καταρα ηθελε...οπου επαιξε βγηκε πρωτος σκορερ και ηταν ο αγαπητος της κερκιδας,ε δεν μπορει μονο στον ΠΑΟΚ να μη βαζει γκολ δεν γινοταν, δεν ειναι τοσο κακος παικτης οσο πιστευουν πολλοι!!
-
Αυτό που όταν κάποιος βάζει ένα γκολ κ προσπαθούμε μετά να τον βγάλουμε καλό, με ξεπερνάει.
Ο άνθρωπος είναι απο τα χειρότερο φορ που έχουν περάσει
Ο άνθρωπος είναι απο τα χειρότερο φορ που έχουν περάσει
Γκολάρα, καβλα πανηγυρισμός αλλά παραμένει ταγαρι από τα λίγα.
Δεν πειράζει όμως, τον αγαπάμε γιατί είναι καλτ τύπος, θα βάλει γκολ στους τελικούς του κονφερενς και του κυπέλλου και θα φύγει σαν ήρωας.
Δεν πειράζει όμως, τον αγαπάμε γιατί είναι καλτ τύπος, θα βάλει γκολ στους τελικούς του κονφερενς και του κυπέλλου και θα φύγει σαν ήρωας.
- thomas Murg
Νομίζω μετά το γκολ και έχοντας πάρει ψυχολογία, γίνεται σέντρα από δεξιά και σηκώνεται να κάνει ψαλιδάκι αλλά κόβει την μπαλιά τελευταία στιγμή ένας χάρτινος. Να έβαζε και κανένα τέτοιο να δεις τι πανηγύρι θα γινόταν εδώ. Εμένα μου θυμίζει τον Γιώργαρο τον Κωστίκο (είχε βάλει ψαλιδάκι σε ματς με τον βάζελο στο κύπελλο σε μία επική ανατροπή) έπεσε κάτω και βγήκε από το παιχνίδι τραυματίας. Δώστε λίγο ακόμη χρόνο στον Αντώνιο και θα παρακαλάμε να μη φύγει. 

-
Λιγο πονηρια χρειαζεται.
Τον βαζεις σε ματς των play off, του δινεις να χτυπησει και κανενα πεναλτι να ανεβασει νουμερα.
Αν βαλει 2-3 γκολ ακομα ( απολυτως εφικτο) τοτε πας το καλοκαιρι και λες :
Επαιξε μιση χρονια στη Μαλμε, τα γκολακια του τα εβαλε, επαιξε και CL.
Ηρθε πισω και μολις εγκλιματιστηκε αρχισε να " πυροβολει" !!!
Φερτε 3εκ και παρτε τον ( με το ζορι).
Τον βαζεις σε ματς των play off, του δινεις να χτυπησει και κανενα πεναλτι να ανεβασει νουμερα.
Αν βαλει 2-3 γκολ ακομα ( απολυτως εφικτο) τοτε πας το καλοκαιρι και λες :
Επαιξε μιση χρονια στη Μαλμε, τα γκολακια του τα εβαλε, επαιξε και CL.
Ηρθε πισω και μολις εγκλιματιστηκε αρχισε να " πυροβολει" !!!

Φερτε 3εκ και παρτε τον ( με το ζορι).
-
Μακάρι να ανέβει ψυχολογικά και να παραμείνει, δεν γίνεται να ξέχασε να σκοράρει όταν έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Κροατία-Σουηδία. Ολιβέιρα-Τσόλακ βασικοί σέντερ φορ και Κούτσιας συμπληρωματικός θα είναι ιδανικοί του χρόνου
- john4serres
Τεράστιο ταγάρι αλλά μπράβο του που προσπαθεί και έβαλε και γκολ. Ελπίζω να ξαναγίνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk